Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Végre... én csak most olvastam a hírt

Már nagyon kellett nekem ez az emelés... kérdéses, hogy mennyi lesz az a 4mbit, de én pozitívan állok a dologhoz
Valakinek 22ből emelték már? -
SlayR
senior tag
Ritka hozzászólásaim következménye értelmesen se tok írni, noh mind1 látom már votl szó az emelésről nemigazán lapozok végig, sorry
Kiváncsi vagyok Kecsón mikor lehet érezni valamit majd
-
SlayR
senior tag
Egylbként valamit nemvágom az összes ismerősömnél akinek fiber van...mozillába bizonyos oldalok nem töltődnek be normálisan ilyen van másnál?
-
SlayR
senior tag
Khmm elnézést..
[link] -
SlayR
senior tag
[L]http://www.fibernet.hu/index.php?hir=56[/LImáink meghallgattattak

-
szasza_xp
senior tag
Ja, ott a pont, szerencsére én már nem vagyok hűségidős, szóval most keményen kivársára játszok, vagy Yo-neked lesz, vagy csupasz adsl a T-től ha lesz nyárig, vagy valami csoda folytán még egy év a fibernél, de én már nem hiszek a csodákban, különösen, ha fiberről van szó...
Amúgy megkérdeznéma T. fibernet vezetőit, hogy ők a családi képeket, hogy töltik fel a rokonoknak, vagy a fotoit valami közösségi fotómegosztóba? ADSL-en ??? -
poci76
aktív tag
Egyébként én teljesen elégedett vagyok az 1M -> 4M emeléssel, ha tényleg meglesz
. Viszont a 256 > 256 uppal egyáltalán nem. A három legnagyobb csomag up/down aránya nálunk lesz az országban a legrosszabb, még adsl-en is jobbak az arányok, pedig kábelneten éppen fordítva kéne lennie. Időnként kell feltöltenem a céghez dolgokat, és az igen lassú. 
-
Loro
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki Kispestről? Most költözünk oda és a Fibernet uralja a területet. -
poci76
aktív tag
Azt írják, hogy 150 millió forintot költenek fejlesztésre. Ha jól emlékszem, a matáv 200 millió eurós kölcsönt vett fel tavaly az adsl fejlesztésére. Tudom, nem egyforma a méretük, de ennél azért jobb az arány.
-
bebar
aktív tag
Nekem is ma megdobták, 2mbit volt, 5, 5,6 körül mozog most a letöltés.
-
szasza_xp
senior tag
Hát tekintve, hogy a cégnél lévő 3Mbit-es fiberes netből, jó ha 1,5 -1,8 Mbit megvan, kiváncsi leszek rá, hogy mit tudnak alkotni, majd otthonról is megnézem a sebességet, bár szerintem az sem lesz nagyon gyors

-
akom
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nállam is maradt az 1mbit

De akkor van esély az emelésre ha mar valakinél emeltek. -
akom
őstag
Srácok ti most ha jol értelmezem FIBERNET előfizetők vagytok és megnőtt a sávszélességetek?
-
gyurcsok
csendes tag
Up is nőtt,bár nem sokkal,256 kbps volt eddig.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
ezt az emelest vagy nem kivanjak nagy dobra verni, amit ketlek, vagy egyelore meg csak tesztelgetnek h mit bir a rendszer
-
poci76
aktív tag
Az uploadot is jó lenne, ha emelnék, kábelen ez nem kéne, hogy problémát jelentsen...
-
Pimpa28
tag
Na, akartam is mondani, hogy ha átmegyek más szolgáltatóhoz, akkor azzal nem csak magamnak teszek jót, hanem nektek is, mert akkor tuti egy-két napon belül emel a fibernet is. Ez olyan, mint az, hogy ha gyalog indulok haza a buszmegállóból, akkor tuti 1 percen belül jön a busz.

De azért még vigyáznék a nagy örömködéssel, mert amint látom még mindig egy 2gigás bix cucca van a fibernek, azért az nagy ügyeskedésre nem ad lehetőséget.
De azért good luck! -
skyone
csendes tag
Nálam is az 1megás csomag most közel 4megás letöltésel megy a feltöltés nem változott.
Bp. IX.ker -
gyurcsok
csendes tag
Jó reggelt
Bp. X.ker.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/90079820.png)
Elég változó,ahányszor mérem mindig mást mutat
De a lényeg hogy megnőtt,remélem igy is marad és nem csak valami hiba történt. -
Mecy_Lacee
senior tag
Állítólag tavasszal jönnek kiépíteni a hálózatukat a kis falunkba. Valami pályáztatatás volt, s az önkormányzattal építik ki a hálózatot. De sajna, csak a tavasz folyamán kezdik építeni, s mire hozzánk elérnek, addig remélem letelik az 1év hűségnyilatkozat.
[Szerkesztve] -
gyurcsok
csendes tag
Üdv.
Úgy kb. 1 órája megszakadt a netem,vissza is jött kb 20-30mp mulva.
2048-as netem van,és a szakadás óta:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/89908439.png)

[Szerkesztve] -
Borisz76
nagyúr
Nállam is kiborult a bili.......

Elméleti : 3008/384
Gyakorlatban ez max 2000-2600 le és 100-200 fel
valamint napjában többször bont kapcsolatot. Egy szerverre tolnék fel infót de így nem lehet....
.
Ahogy lehet húzok el ezektől a f@szoktól......de sajna még van egy kicsi a hűségnyilatkozatból
Most fizetek 10680 Ft-ot máshol meg látom ,hogy 9900 Ft-ért 12 Mbit-et
adnak !!!!
Nem mindegy !
Na kitomboltam magamat......BOCS!
Üdv.
A sz@r kapcsolat Hajdúszoboszlón tapasztalható az utóbbi 2 napban !!! 
[Szerkesztve] -
akom
őstag
Már csak abban tudok reménykedni hogy itt is emelnek.
Ha nem akkor szopacsapacs... -
poci76
aktív tag
Hát igen, Gödöllőn viszont sajnos a Fibernet a legjobb ajánlat, és még ők sem érhetők el mindenhol, úgyhogy felénk kevésbé jellemző az elvándorlás.
-
medve úr
csendes tag
haver holnap megy lemondani, ma jár le neki a fiber...
lassan a környéken egyedül maradok fiberes...
de sebaj, ha lejár, én is adom vissza, egy kicsit még odébb van, de már látszik, hogy kezd alakulni a helyzetük... mellesleg megérdemelten...
-
poci76
aktív tag
A GTS-Datanet (...) a várakozásoknak megfelelően megemeli a csomagok sávszélességét is.
A jelenleg 1280 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! FRISS szolgáltatásnál akár 1696 kbit/s, a jelenleg 2560 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! FRISS csomagnál akár 4096 kbit/s, a jelenleg 4096 kb/s maximális letöltési sebességű Yo! VAD csomagnál akár 8096 kbit/s, a jelenleg 6144 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! ADRENALIN csomagnál pedig akár 12 096 kbit/s lehet a maximális letöltési sebesség. A feltöltési értékek a havidíjakhoz hasonlóan változatlanok maradnak.
by HWSW -
szasza_xp
senior tag
update: Ahol vagyok (Kecskemét) ez még nem megvalósítható, egyenlőre csak Pesten és Pakson, meg győr egyes részein müxik

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
na még1
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/88885365.png)
martfű -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nesztek
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/88884553.png)
-
Kicsirics77
veterán
mi a f@szom az a kettős név a hálózaton
rohadtul idegesít
-
Pimpa28
tag
Sziasztok
Váltottam chello-ra (classic), meglátjuk mit tud majd a márciusi emelés után. Jelenleg azt, amit kell:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/88368329.png)
Nálam ugye mindig a vállaltnak csak a harmada volt a feltöltés fibernél...
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
Én tegnap este újraraktam a wint.
Azóta visszajött normálisra.
-
szasza_xp
senior tag
Ma megint kiverte nálam a biztosítékot, a fibernet, leánykori nevén a fiberfos

Se a youtoub-ról, se a videáról, se más vidós oldalról nem tudok filmet nézni,jah és a wow szakad mint az állat a pingjeim meg...
Semmi letöltés semmi spyware...
Ez egy magyar szolgáltató a XXI. században... aszem most már veszek egy kanna benzint és felgyújtom őket ...
, vagy magamat, talán az elégé sokkoló lenne... 
[Szerkesztve] -
Watson25
tag
Sziasztok!A sinus 700 duo készülékket lehet használni a fiberes telefonszolgáltatáshoz?Mert ha igen lehet veszek egy ilyet.
-
.Bukta.
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Most nem bántásból írom de ha megnézted volna korábban ezt a fórumot akkor nem csatlakoztál volna a fiberhez és ADSL-el repeszthetnél normális sebességgel. Sajna 4-5 éve ez megy itt fibereseknél...szopatás.
Abban meg nem hiszek, hogy ''majd megjavítják stb.''. Évek óta nem javítanak ezek semmit sem, szar mindenhol, szarnak az ügyfélre, ha felhívod őket akkor valami kocka azt mondja a telefonba, hogy nálad van a hiba....levelekre nem válaszolnak, sávszélt nem emelnek, a meglévőt sem szolgáltatják. VICC -
Mecy_Lacee
senior tag
Most telt be a pohár....
Az alábbi levelet írtam, nemrég, úgy negyed órája:
Kedves Fibernet!
Kérem tanulmányozzák az alábbi linken elérhető képet:
Ezt nem bírom feltölteni, mert annyira szar a net.
Higgyék el, a maximális letöltési sebesség neten (még csak nem is ftp-n, azt nem is merem próbálni): 10 KB/s!!!!!
Ez miért van?
Valamit csinálnak a nettel?
Ha csinálnak, akkor miért nem lehet az egyszerű júzert értesíteni róla?
Ha nem, akkor meg remélem nem lesz képük hozzá, hogy ezért a minősíthetetlen netkapcsolatért teljes árat fizessek. Ugyanis az ÁSZF-ben foglaltakat sem tartja be, teljesíti a szolgáltató.
Ez nem először fordúl elő, de most telt be a pohár.
Miért nem lehet a szerződésben foglaltakat betartani?
Bezzeg mikor a számlát kell fizetni, akkor meg nem ilyenek mi?
Üdvözlettel egy reménykedő júzer....
Mészáros László
S ez 3 óra óta így van....
Január 6-án kötötték be, de most nagyon xar lett.
-
joe69
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Ne okozzzon gondot Önnek az adatforgalmi korlát.
Mennyi 1 GigaByte?
- kb. 1,5 db videó film MPEG, avi vagy más tömörített formátumban
Gondolja meg;
Megér Önnek egy film nézés 266 Ft-ot alkalomadtán????
* A díjcsomagban meghatározott adatforgalom felett minden egyes megkezdett gigabájt bruttó 400 HUF
-
poci76
aktív tag
Pedig könnyebb (lenne) megtartani a meglévő ügyfeleket, mint újakat szerezni, vagy korábbi ügyfeleket visszacsábítani.
-
.Bukta.
csendes tag
Srácok - hogy fokozzam a hangulatot - elmesélem, nálunk hajnali 1től megint nem volt net. Reggel jött vissza. Ez szokás egyébként mifelénk, hogy fél1 -1 körül elmegy a szolgáltatás ( valaki lekapcsolja a villanyt a központban takarékossági okokból vagy én már nem tudom
).
De ez vicc. ADSL-nél a barátnőméknél ilyen nem volt soha.Ott ahol laknak átvette a fiber a kábelhálózatukat és anyósjelölt gondolkodott a KIT csomagon, de nagyon gyorsan lebeszéltem róla, és maradt nekik az ADSL. Szóval visszaüt azért a rossz szolgáltatás híre
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Mindig ez a pesszimista hozzáállás! Ha megemelik a 2Mbit - 2.5Mbitre, akkor talán meglesz stabilan végre valahára a 2Mbites netem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg.... NC ez az egész...
-
Senhi
aktív tag
És igen!!! Jön a 1,5mbit ide hozzám! Most azonban nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek
kivácsi vok mi lesz belőle, de nekem ilyen rögtönzött emelés érzésem van szal valszeg tényleg csak 0,5mbitet vagy max 1-et adnak pluszba...
''hasonló mértékű, mint a konkurenciánál
''
Mind1... másfél hónap múlva megtudjuk
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Tisztelt Fibernet.
A Internet-hálózat folyamatos fejlesztése révén más cégek olcsóbb és gyorsabb szolgáltatást nyújtanak. Ez tény. Ők már bejelentették az új árakat és a hozzá tartozó le illetve feltöltési sebességeket. Ha mindezt figyelembe vesszük akkor be kell látniuk hogy a piacvezető komkurensek lépéselőnyben vannak. Hosszútávon az előfizetők elvándorlásától kell tartaniuk, ha nem lépnek fel határozottan és teszik meg a lehetséges lépéseket.
Két megoldás van.
Először is követik a jó példát és sebességnövekedést eszközölnek.
A versenyképesség azt diktálná , hogy négyszerezzék !!! a tempót.
Másodsorban pedig egy drasztikus árcsökkentés lenne a kézenfekvő.
Én úgy gondolom - remélem önök is - ,hogy az első megoldás lenne a jobb mivel ilyen módon megmarad az önök - cég - bevétele. Amely összeg nem elhanyagolható!
Tisztelettel és üdvözlettel : XXXXXX XXXXXX
Ezt a levelet írtam nekik......(02.01)
És ez a válasz jött : ( 02.15 ).....2 hét után !!!
-----------------------------
Kedves Ügyfelünk!
Érdeklődésére a következő tájékoztatást tudom Önnek nyújtani:
A FiberNet 2006. novemberében elkezdte a sebességnöveléseket. Első lépésben az új megrendelésekhez rendelt sebességeket emeltük meg.
A sebességnövelés végrehajtását Társaságunk 2007. első félévében, minden előfizetőre ki kívánja terjeszteni változatlan havi előfizetési díj mellett.
Üdvözlettel:
Fekete Gabriella
Területi marketing és értékesítési munkatárs -
gardener
senior tag
Én még a telefonpóznát se locsolgathatom mint a Macsakjaban...
Ezért is vagyok Fibernél, mert rohadt invitel csak dectes wlanos netet adna.
Egyébként meg elbírná ez a Fiberhálózat a 8mbitet? nekem most is 600ms a pingem. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
martfű

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hol? Mert nekünk még se híre, se hamva....
-
Kicsirics77
veterán
működik a telefonom

-
Watson25
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem marciustol lesz KIT csomagom ha minden igaz.
-
medve úr
csendes tag
mondjuk ez érdekes... mikor beléptem, haver mondta, hogy mindenki panaszkodik fórumokon, meg minden, beléptem és nekem semmi bajom nem volt... pár hónapig... mondjuk 2 hónapig...
aztán folyamatos szünetek - ezek mostanában megszűntek - és sávszélcsökkenés, ingadozás - ez a mai napig fennál...
ma is csak az előfizetett sávszél 70% a max, ami kijön...
úgyhogy tényleg kell az a brutál emelés, hogy legalább az előfizetett sávszél menjen stabilan és folyamatosan
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
itt sincs még probléma, szintén martfű

-
Zsadi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Délután/kora este 1.1-1.6Mbit közt ingadozik.
-
Pimpa28
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam meg stabil 160kbit a feltöltés (384 helyett).

-
Zsadi
őstag
2Mbitet se tudnak normálisan, stabilan biztosítani....már félek egy esetleges emeléstől komolyan...

-
Kicsirics77
veterán
végre a héten lessz már telefonom is

az emelésről meg annyit hogy fű alatt mondták nekem is hogy lessz mert a konkurenciát követni szeretnék de semmi többet nem árultak el nekem sem
sem azt hogy mikor és sem azt hogy milyen mértékű lessz az emelés -
Pimpa28
tag
A szerződésfelmondással kapcsolatban beszéltem az ügyfélszolgálattal (ezúttal nem droid volt), kérdezősködtem esetleges fibernet emelésről is.
Azt mondta, hogy pontosat nem tud, de ha minden igaz, akkor ebben a negyedévben emelnek ők is. Kérdeztem a mértéket is, erre (ha nem is túl meggyőzően), de azt mondta, hogy a konkurenciához hasonló mértéket terveznek.
Most akkor menjek vagy maradjak? Nem igazán hiszek benne, hogy a chello sebességekhez fel tudnák (akarnák) zárkóztatni a fibernetet... -
Pimpa28
tag
Köszönöm a tanácsokat, azt hiszem ebből váltás lesz.
Még egy okosság lesz fibernettel. Pár hónapja elromlott a régi (kb 4 éves) modem, hoztak egy újat, az működik, minden oké vele. De a régit nem voltak hajlandóak átvenni, mondván, hogy nincs meg a doboza. Így most két modem van nálam.
Kénytelenek lesznek a régit doboz nélkül átvenni, amúgy sincs benne semelyik szerződésben, hogy éveken át meg kell őriznem a modem dobozát. Milyen blődség ez?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmgyűjtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Lenovo Thinkpad T14 X280 X390 Yoga 460 Magyar Billentyűzetek eladó
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- 3Db Corsair ICUE 120MM 4-Pin PWM RGB Ventilátor White 31-006669
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)