Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
És esetleg felhívtad a szerelőt, hogy mikor tudna kijönni?
-
Hammon Serra
senior tag
Fibernet.........
Soha az életemben többet.Több,mint 30 napja megkötöttem a szerződést.Max Annyit garantáltak, hogy legkésőbb addigra bent lesz.Senki fel nem hívott, senki nem csinált semmit.
KB 10-szer voltam bent személyesen.A legutóbbi egy kicsit balhésra sikeredett a 29. napon,és megigérték holnap jönnek.Nah...nem értek ide...
Ezek után írtam egy szép levelet nekik, a fogyasztóvédelmi Felügyelőségnek és a Gazdasági Versenyhivatalnak is.
Enyhén morcos vagyok

-
Jégkokó
veterán
Esetleg megpróbáltad bejelenteni, hogy nézzenek utánna a dolognak?Mert egy időbe, amikor szar volt nálunk a tv képe, akkor kijöttek és megigazították a kábelt, ami bejött a házba és utánna tökéletes volt a kép, vagy tavaly nyár végén pedig a modemel volt egy kisebb probléma, mert nem jó frekvencián volt és kijöttek ,utánna megoldódott a probléma.
-
K9
tag
Na most sikerült vissza olvasni kicsit, látom mindenkinek ilyen takony

-
K9
tag
Kecskemét nyíri út.
Itt fibernet ügyben egy katasztrófa van.
Lassan egy hónapja a kábel tv szar. National spectrum hbo meg mittudomén milyen csatornák nem jönnek be. És van ugy hogy az összes csatorna szar. És más fibernetesnek is itt a környéken. Aztán bejönnek a csatonák és egy óra múlva megint szar 2óráig...
Ez engem nagyon nem is érdekel, de hogy az internet is pont ezt játsza a tv-vel szinkronban 1 hónapja.Kicsit már szar. Nem mondom hogy nagyon felbasz, mert már megszoktam a szart tőlük. Hát a fogyasztó védelem mostmár azért megkérdezi tőlük hogy biztosak e abban, hogy e hónapban kikell e fizetni a fibernetes számlát?
(örülök hogy e komment megírását nem kell megismételnem mert közben nem ment el a net!) -
TheReMiXeR
senior tag
Már lassan 2 héte 4M a 10M-es kapcsolat.
1hete ígérték, hogy megcsinálják, mert központi a hiba... Nos, ennyire azért nem kéne megoldani a problémát
Kapitány, szerinted mi ez a balhé most?
IP változás után a 10megás csomag max 4-el megy, habár a modem konfigjában semmi nem változott. Gödöllőn...
Mert ez nem ingadozás, hanem korlátozás. -
Jester01
veterán
Hát lehet, hogy ez egy vacak szolgáltató, de ha a t-com nem hajlandó 100 méternyi drótot kihúzni akkor meg kell próbálkozzak velük.

-
BluEyes
őstag
válasz
boygabi_
üzenetére
Símán lehet túlmelegedés ebben az időben. Mielőtt rájuk gyújtod a pajtát, várd meg a hűvösebb napokat, hátha helyre áll a rend. Kézre mennyire meleg a modem burkolata?
Mondjuk mostanában nekem is sokszor szakad, de nekem nem kell újraindítani semmit, pár perc után magától helyreáll.
[Szerkesztve] -
boygabi_
aktív tag
Sziasztok.Lassan egy éve vagyok Fibernetes.Kissebb nagyobb hibáktól eltekintve nem rossz.Itt a nagyobb hiba alatt azt kell érteni,hogy mikor bekötötték akkor egy hónapig nem volt net./Ettem egy kis ideget ezalatt az idő alatt.
./
Most pedig olyat csinál hogy bizonyos idő után 20perc-2nap,elmegy a net.De úgy hogy a modemen/motorola/minden lámpa azt jelzi hogy rendben.Vírus spyware kizárva.
Szerintetek így foglalkoznak velem a szervízesek?Mert simán azt mondhatják hogy hát nálad van a gond.
Ui:Ja és amikor igy lehal a modem,akkor újraindítom és megint megy.
Az hülyeség,hogy túlmelegszik?
.
Légyszi mondjatok valami okosat. -
Brett apó
tag
Nem tudom,hogy máshol,hogy megy,de itt budaörsön egy nagy szar a telefon,naponta talán 5 órát jó a vonal,és az is mikor,természetesen éjjel

-
poci76
aktív tag
Ez lenne a 4M/256, szintén Gödöllő. (nem megy mellette semmi). No comment...
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/159365898.png)
-
donw3ga
őstag
van valakinek ötlete, hogy tudom a hűségnyilatkozatom felmondani idő előtt a szolgálatás minőségére hivatkozva?
-
donw3ga
őstag
nálam szombat este óta nincs net az ügyfélszolgálat nem tud semmit mondani, csak hogy 72 óra alatt helyreállítják

fél éve vagyok náluk, fél év múlva menekülni fogok tölük.
szánalmas szolgálatató, már ha szolgálatatónak lehet nevezni. -
Disque
aktív tag
Nekem szerencsére lejárt a hűségszerződésem és átmentem a konkurenciához.
8/1-es net 8500 ft-ért, eddig egész jól megy.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/158217034.png)
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Na, vazze, híttek a ''központból''...
Hétvégén cseréltek valami egységet és valszeg náluk van a probléma, csak még nem tudják, hogy mi... mert másnál is a maxi csomag 3-4megabittel fut csak...
Nos, remélem valamit kitanának majd
-
Kicsirics77
veterán

-
snowflake
tag
Valóban kezdi súrolni már a szánalmas kategóriát, amit itt Gödöllő környékén művelnek.

Már arra gondoltam, lyukas perceimben összefabrikálok egy oldalt ahová mindenki bekaristolhatja mikor, mennyi ideig nem volt netszolgáltatás a lakóhelyén.
Az ÁSZF-ben 95%-os rendelkezésre állást garantálnak éves szinten... ki tudja, ha így haladnak még akár be is bukhatják.
Már én is azon gondolkodom (jó pár ismerősöm már meglépte/illetve folymatban van), ha ilyen tré marad a szolgáltatásuk, átmegyek invitelhez, pedig qrvára rühellem őket, de a szolgáltatás minőségük ettől a viccnettől legalább jobb. -
G4bi89
senior tag
Nekem is elment tegnap este 8óra után és nem is jött vissza 10ig

Most is bekapcsoltam elment a net 14perc után de most szerencsére csak pár percre.Nem tudom mi van de már unom a sebesség lassúlás még egy dolog mert netezni lehet 2-3megával is tölteni már kevésbé ha a gyorsaság is kellene de ezek a kimaradások nagyon nem tetszenek
-
EmThor
addikt
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
17:30 után állt le és 18:30 után jött vissza, de pont akkor akartam letölteni egy demót, lejött 30%-ig erre látom meghalt a modem. hát kurv@ élet!
és egy szót nem szól senki mi az isten van!

-
Tison
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Nálam is ugyanaz a helyzet. 10 mbit helyett 2,5-3,5 mbitet mérek. Kb 1,5 hete van ez így jeleztem az ügyfélszolgálaton már 3x-r de, a fülük botját sem mozdítják a gödöllőiek. Ez már több mint gáz.
-
TheReMiXeR
senior tag
Nos...
Most jött vissza a net, nem tudom mennyi ideig nem ment...
...de még mindig csak (stabil) 3600-3700-et mér a speedtest...
Több mint kellemetlen
-
TheReMiXeR
senior tag
tegnap este véletlenül rámértem a netre...
4Mbit és kész... most voltam ügyfélszolgálaton, hiszen ha 4mega akkor az már 1hete annyi, mikor is ip változásom volt...
szal kérdésemre hibalapot akartak felvenni, amire mondottam, hogy az felesleges, hiszen nem nálam van a hiba....
nos, kivi vagyok mit fognak művelni ezügyben...
4mega 4mega de legalább stabil
-
kuha
csendes tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Ha havonta 4-5 alkalommal is előfordulna, hogy nincs 1-2 (esetleg 2-3) napig internet, ill. kábel tv nálad, téged is baromira dühítene a tudat, hogy mindezért a szar szolgáltatásért ráadásul előre fizettél. Arról nem is beszélve, hogy természetesen a következő havi számlából SEMMIT sem írnak jóvá. Még neked kell ''kuncsorogni'', meg leveleket írkálni, meg hónapokig várni a válaszra...

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
A TV-vel nekem se semmi gondom.
A net megint visszaesett, de így is megvan a 2-3 mega a 10-ből. Persze csúcsidőben. Igaz, én reggel 5-től délután 5-ig nem otthonról netezek...
Ezt a lopkodásos dolgot meg én is hallottam már... -
kuha
csendes tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Hát, akkor, hogy én írjak valami rosszat is: nálunk ( Mogyoród) vasárnap du. 2 órakor ment el a kábel tv, és a net is, és ma délben ''kaptuk'' vissza.

Közben millió telefon a fiber(fos)net-nek, a telcsiszámlánk már az egekben van...
És mivel nem az első eset, baromira unom.
Most fogalmazom a levelet az mhh-nak (magyar hírközlési hatóság), ugyanis áprilisban írtam már egy ódát a fiber(fos)net-nek, a mai napig nem válaszoltak rá.
Erre ez a mostani...

[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Ma reggel 8-12 között volt egy kisebb kiamaradás nálam, melynek eredményeként se tv se internet nem volt, viszont utánna amikor visszajött, akkor már hozta a szokásos sebességét.
-
TheReMiXeR
senior tag
Skacok, hogy írjak valami jót is...
Nálam fasza a net és a tv is jól müxik.
Sajnos tényleg lopkodják a fiber cuccait, amiatt is vannak leállások.
Gödöllő / Isaszegi út -
Zsadi
őstag
Tegnap kaptam azt az infót, hogyha minden jól megy, a nyár végére elkészülnek kecskeméten is bővítési/fejlesztési munkálatok. Remélem utána már elégedettebbek lehetünk mi is.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam ennyire futja 10:40-kor
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/155873055.png)

-
Zsadi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jó Neked.
Nem tudom nálunk miért ez a szarakodás, de kezd kritikán aluli lenni..
-
Kicsirics77
veterán
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/155853596.png)
mondjuk reggel van és 1 szálon töltök 1 megával meg online rádiót hallgatok -
G4bi89
senior tag
Ma nem voltam gépközelbe szinte egész nap.16óra után ültem ide és szerettem volna nézni a Fix.tv live adását ami ugye 2megás streamon jön és nem tudtam mert szakadozott kénytelen votlam a 768as streamot használni és ne legyek kiakadva.Nem kellene ide 8mega de azért,hogy a 2megát is alig hozza hááát.
Meleg van biztos

-
EmThor
addikt
megnéztem, új frekvencián nyomja a modem, legközelebb nem lesz net beadom neki manuálisan, hátha...

egyébként ilyenkor mély kuss van, ha van valami probléma, legalább annyit tudjunk már mi az oka, hogy egy egész körzet szopj a harcif&szt! -
EmThor
addikt
detto kistarcsa egesz nap nem volt net. hetek ota lassan, nem ezert fizetek. thomson kabeltelefon kepes modem, pc lampa villog. mar virusra is gondoltam, de playstationel sem ment. FUCK OFF FIBERNET
-
G4bi89
senior tag
Hát most nálatok akkor elfogadható de van mikor meg fordítva nálam jó és mindenki panaszkodik szóval elég kiszámíthatatlan.
-
G4bi89
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Nem csak nálad Kecskeméten is ez a helyzet jelenleg legalábbis nálam:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/155032406.png)
Azért ez már erős nem kell nekem 8mega de így egy r*hadt Streames adást nem tudok nézni,hogy 1,5-2mega között van
Ráadásul minhat gombnyomásra lassúlt volna be mert 1-2órája semmi baja nem volt
-
szelidorzo
aktív tag
Rohadt Fibernet!
Hetek óta azzal játszanak, hogy vasárnap délután órákon keresztül lelövik a netet. (kistarcsa)
Persze a mailokat leszarják, az ügyfélszolgálat soha nem vesz fel telefont, üzenetre nem reagálnak.
Kéne valami jó kis naplózó program és feljelenteni az egész bagázst.

-
zebus
csendes tag
Hát kerepesen a net megint szakadozik, de már kezdek hozzászokni. Nem értem mi lehet az oka a folyamatos szakadásoknak, ráadásul a tv adások minősége is pocsék.
-
Jégkokó
veterán
-
G4bi89
senior tag
Kecskemét 21óra 52perc:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/154752205.png)
Eredetileg 8M/384-es net
-
Csorbi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem volt? Nálam (Cegléd) egész nap volt, igaz, szinte nulla sebességgel, egy weboldal kb. 2 perc alatt jött be. Vajon ez is az optikai szál szakadásának köszönhető? Ja, és még most sem jó. Lefelé még mindig 50 kbps körül meg a 4 mega.

[Szerkesztve] -
Zsoo21
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ma egész nap majdnem nem volt net.Vagy volt egy 5 percre és elment de ez már 4 óra után volt ez a szakadozás.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
persze előre ittam a medve bőrére mert szakadozik még mindíg de már legalább van
-
Kicsirics77
veterán
tájékoztatom a tisztelt közönséget hogy a mai napi szakadás az antenna hungária kft optikai hálózatában történt kábelszakadás miatt következett be
-
Csorbi
addikt
Eltelt majd' 6 óra, és a helyzet változatlan.
Mi a túró történt ezekkel?? 
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/154611683.png)
-
Jégkokó
veterán
Nekem jelen pillanatban ilyen a net.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/154557435.png)
-
Csorbi
addikt
Cegléd, tegnap este óta megy a szarakodás, eddig ez megdöntött minden eddigi csúcsot
tádáááá :![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/154544633.png)
Kicsit dial-up feeling
Hja, amúgy 4096/256 lenne
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
Komolyan ez nem igaz éjjel 3óra van mindjárt és az elmult 10percben 2x levágott a net szóval szokás szerint szakadózik éjjek

-
.Bukta..
csendes tag
válasz
alibaba26
üzenetére
Nekünk fibertelefonnal volt hasonló cirkuszunk.
Természetesen az itteni ügyfélszolgálatot sem lehetett telefonon elérni, üzenetrögzítőre sem válaszoltak, pesti üfsz nekünk is megígért mindent...mégis több hétig semmi nem történt.
Ez a szokványos hozzáállás a fibernet zrtnél.
Megjegyzem egyre több multi csinálja ugyanezt...vodafone, westel, digitv, upc. Egyszerűen nem veszik fel a telefont 10-15 percig. Utána meg csodálkoznak ha a rablánc lejártakor otthagyom őket

Lényeg, hogy fizess
Viszont a hajnali szakadozás engem is érdekelne, hogy mitől van. Mifelénk fél 1 körül szokott elmenni a net, szétszakadozik és nincs sebesség. Talán ilyenkor teszik tartalék áramra vagy nem tudom
-
EmThor
addikt
hazaértem persze nem volt net, jó óra kellett hozzá...

-
poci76
aktív tag
Ma eddig háromszor volt szakadás, beleértve az éjfélkor kezdődő, több órás szünetet. Remek.
-
alibaba26
csendes tag
Üdv.
Volna egy kis történetem: (talán az illetékes itt reagál rá)
Ez év február közepén igényeltem a FiberNet-nél egy Midi Internet hozzáférést 1 éves hűségnyilatkozattal. (Gödöllő) Türelesen várakoztam, de kb. 3 hét múlva próbáltam rákérdezni, hogyan áll az ügy. A gödöllői ügyfélszolgálatot lehetetlen felhívni, állandóan a hangposta jelentkezik. Egy-két alkalommal rá is beszéltem ''természetesen'' senki nem hívott vissza. Ezek után a budapesti telefonszámot hívtam, ahol az ügyfélszolgálaton kb. 3 alaklommal jelezték, hogy megsürgetik a Gödöllőieket.
Nos, a 33. (harminchárom!) -ik napon nagynehezen bekötötték.
A használat során szinte minden héten voltak kiesések a szolgáltatásban ( 1-2 óra, fél nap stb.) Aztán azt hiszem áprilisban volt egy 3 napos kiesés. ''Természetesen'' a szolgáltatótól még csak egy elnézést kérő mailt sem kaptunk.
Legutóbb pedig június 26-tól 11 (tizenegy !!!) napig nem volt NET !! (Kábeltévés kiesés is volt, de azt 1-2 napon belül megoldották). a negyedik naptól kezdve próbáltam felvenni a kapcsolatot a FiberNet-tel (telefon, e-mail) de telefonon mindkét helyen (Gödöllő, Budapest) elérhetetlenek voltak, ezen kívül kb 5 eléggé felháborodott mailt küldtem, de a kedves szolgáltató egyikre sem reagált. És persze méltatlannak érezte a fogyasztóit is arra, hogy egy körlevélben pár soros tájékoztatást küldött volna. Teljes egészében hallgatásba burkolóztak. Egy alkalommal ügyfélfogadási időben felekrestem az ügyfélszolgálati irodát is Gödöllőn (többedmagammal) az ajtók zárva...
Most miután újra van Internet (pár napja) már azóta is volt hálózatkiesés... néhány perces, félórás, egy alkalommal fél napos... Nem is lenne akkora baj, de soha semmit nem jeleznek előre.
Kérdésem az lenne: van-e a szolgáltatónak bármilyen felelőssége ez ügyben? Vagy a fogyasztó csak hallgasson és fizessen?
Köszönöm -
Zsadi
őstag
Kapitányhoz lenne nekem is kérdésem!
Úgy tudom, kecsón a reptér körzetében kiesés várható karbantartás/bővítés miatt.
Ez várható majd más területeken is kecskeméten (belváros)? Hátha javulna akkor nálam is net... -
EmThor
addikt
hi,
azt ugyan magyarázza már el nekem valaki, hogy hogy lehet az, miszerint este tökjól megy a net, lefekszek, kelek 4:00-kor és semmi: thomson modem, internet lámpa világít, PC lámpa villog (mint az utóbbi időben, mikor nincs net) és kábel lámpától kezdve nem is világít, synchronisation hiba, nem tud ''range''-elni, stb... mi a kurv@istenf@sza van megint?! mert biztos hogy nem egyedi a hiba, ráadásul este Sony konferenciát szeretnék élőben nézni, szal kurv@ jó lenne ha szolgáltatást is kapnék havi 10 ropiért! -
törölt tag
hello
csak ezt áruljátok el:
van LETÖLTÉS? aktív mód? -
Mecy_Lacee
senior tag
IE alól most ilyen....
1 kicsit meg vagyok lepődve....![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/151963574.png)
[Szerkesztve] -
-
EmThor
addikt
faxa, megint behalt 15 percre...
-
Borisz76
nagyúr
Nállam is ( Hajdúszoboszló ) soxor szakad meg.

Én sokat torrentezem
De nem aggódom mert ahogy visszajön a kapcsolat a le/feltöltés újraindul. No problem. 
Viszont nagyritkán játszom is és akkor már gáz ha szakadozik.
De alapvetően megvan a 10Mb-es tempó lefelé
és az 512-es sebesség felfelé 
-
EmThor
addikt
mi a xar volt már megint? vagy 3 óráig nem volt ne!!!

-
BluEyes
őstag
Kecskemétiek, jelentsetek helyzetet!
Nálam néhány nap óta 2-5 percekre megszakad a net, naponta többször is, bármely napszakban, majd önnön magától megjavulódik. Az utolsó szakadás épp az imént, 18h33-kor volt. A tv-adók jönnek közben, csak a net szünetel pár percre. Nálatok is szakad?
Kapitány:
Tudsz-e arról, hogy a kollégák tevékenykednek , ezért szakad meg néha a netem (gyanús, péntek este van)? Ha meg nem ők dolgoznak a rendszeren, akkor ez itten egy hibabejelentés.
szerk: Hopp, miközben ezt írtam, megen szakadt.
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
Hehe...
Ilyen nekem is volt. De mostanában (kopp-kopp-kopp) mintha rendsebb lenne.
10Mbit-ből látok 2-4 Mbit (erősen ingadozik). De legalább már nem tartósan 1 alatt van. Ez persze a délutáni ''csúcsidőre'' vonatkozik.
2 hete nekem is csinált ilyet, igaz, nekem nem volt türelmem kivárni, míg behozza a kis eredmény képét...
Pont akkor nézegette egy muki az oszlopokat 1 fiberes autóval. Legalábbis ezt mondták otthon. Lehet, valamit szerelgetett, nem tudom, nem voltam ott.
De a következő naptól ''megtáltosodott'' a netem. -
poci76
aktív tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Haveromnál, és több szomszédjánál egyáltalán nincs net, illetve tegnap volt tíz percig. A Szt. János utca elején lakik. Ő mondta, hogy valakinek abban a házban, ahol én is lakom, szintén nincs. Ami azért érdekes, mert nekünk meg van (kopp-kopp).
-
andrisbandi
őstag
hú... de pipa vagyok...
- lassan két hete döglődik a netem (Gödöllő, Szabadság út)
- néhány ismerősnek ugyanez a helyzet (G. Stromfeld, és Szada veresi fele)
- ezen kívül a kábeltévi is betyárosan csíkozódik... és egyáltalában nem elégséges a legtöbb csatorna képminősége
pingeléskor kb. a fele kísérlet hibás (nem érkezik meg)... és legtöbbször még az alapoldalak sem jönnek be...
a telefonos ügyfélszolgálaton (kb. 20 percig kellett tartanom a vonalat) rögzítették a panaszom... az ügyintéző is lefuttatott egy gyors tesztet a modememen és ''valóban nagy a csomagvesztés'' felkiáltással elkérte a telcsiszámom; hogy majd a műszaki kollégák fognak segíteni.... (persze egyeztettük, hogy modem restart és másik számítógép ma' vót)
- természetesen senki nem zaklatott és a helyzet változatlan.. igaz még csak négy nap telt el...
sors és munkatársam kivárta a sorát a gödöllői ügyfélszolgálaton; ahol azzal nyugtatták meg, hogy ha gondolja majd jóváírják ezt az időszakot... de hogy mikorra lesz jó azt senki sem tudhatja....
külön érdekesnek találom, hogy itt senki nem hangoskodik hasonló problémákkal... pedig az említett ügyfélszolgálaton 3 ember is ugyanígy szenvedett...
- sőt... más fórumokon sem....
(még 2 hónap hűségem van.... már elkezdem feltérképezni a szolgáltatóváltás lehetőségeit) -
Jégkokó
veterán
Annyira azért szerintem nem rossz a fiber, nálam napközbe is tartja a 7.5 megabitet .
Mulltkor voltam apám munkahelyén, ahol chello van és fél napig nem volt net, a sebesség a 10 megabit helyett 3.5 mega és még sosem volt ennél több.Nálam legutóbb a nagy vihar után nem volt net, de akkor még az áram is elment. -
Zugi
aktív tag
Én mindenkit csak a Fibernet nagy ívű elkerülésére tudok buzdítani. Ősszel mondtam fel egyből, amint lejárt az 1 évem náluk. Kritikán aluli volt a szolgáltatásuk a XXII. kerben is.
Azóta nem tudom milyen, de nincsenek illúzióim.
Persze esetedben más a helyzet, mert ott nincs igazán jó megoldás, ahol nem lehetséges megfelelő ADSL. Esetemben minden oké az ADSL-lel, úgyhogy Fibernetet nálam soha többé! -
Akko is Jani
csendes tag
Én Cegléden 15.000 fizetten 2x is mivel költöztem. Meg bántammint a kutya aki 20-at köjkedzett. Killódunk a sebességgel, a kapcsolattal - sok esetben de. 9.00-ig el sem ér hető a szolgáltató. ÉN AZ ELSŐ ADANDÓ ALKALOMMAL MEGSZÜNTETEM AZ ELŐFIZETÉST. Van jobb a városban. Ez lát ható a lakások falain és tetején ez a DIGI.
-
Petit
csendes tag
Ujra!!
A csigabites nethez egy kis illusztráció!
ja és még mindíg ''8 és feles''' (Mbit) hihi
BajaFibernet 4ever!
http://kepfeltoltes.hu/070702/csigabit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[link] -
Petit
csendes tag
Baja rulez!!

8,5Mbites csigabites net
[/IMG]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/155040177.png)

és az 512-es sebesség felfelé
[/URL]