Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez a TP-Link TL-WDR4300 ez szimpatikusnak tűnik. Majd jól utána olvasok, meg megnézem mi lehetne még esetleg kicsit olcsóbban.
Persze ha nincs ilyesmi kisebb pénzért akkor nem spórolok majd rajta, de még átmegyek értetlenkedni a routeres topikba.Az eddigieket addig is köszi!

Lassacskán be kellene dobni egy jó pohár pálinkát is, nem?

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor még egy két apróság érdekelne:
Milyen routert lenne érdemes venni, ami a későbbi fejlesztések esetén is jó lehet még ( bizakodni azért lehet ).
Valami nagyon stabilt szeretnék, mert a gyerek szobájába vezeték nélkül menne az adathalmaz .
Elég sokat WoT-ozik és most is ~ 300 a ping.
Meg lehet azt sem bánnám, ha külső HDD-t is tudnék rákötni. 
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezt mondták s a kompenzáción is ez szerepel
-
pohár
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
igen, akkor valószínűleg a tuner lehet a ludas, legalább neked sikerült kiderítened, mert van STB is

-
pohár
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nekünk Samu van, eddig nem nagyon volt baj a digitális adással (bár 1-2 csatorna elkezdett picit kockásodni néhanapján, de megszűntek, meg egy hete van csak meg), hátha ezek után sem lesz

-
pohár
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
pont ez volt nálunk is, a TV2 HD is kezdett szétesni/kockásodni, a Digi2HD jónak tűnt, a többi HD-t nem néztem már meg, mert ment a meccs

ma remélem nem lesz vele semmi gubanc a Sport2HD-val, fél 1-től SuperBowl

plusz ha nagyon elkezdett szétesni a kép/hang, akkor előjött a TV-n egy kis hibaüzenet, hogy a CI modul blabla, gondoltam rá, hogy kiveszem a TV-ből, kicsit megfújom, megtisztítom, meg a foglalatba is befújok, de inkább hagytam, mert nem minden csatorna csinálja ezt, nem a kontakt miatt hibázik
-
bon
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A mi Samsung tv-nkel gond nélkül üzemel, immár második éve. Persze leszámítva ha globális gond van.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az én samummal meg jó, csak ez a bajom. Kivéve a mostanában lévő kockásodást.
A szerviz szerint az se biztos, hogy az új samu teljes mértékben szimpatizál a ca modullal. -
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szervizeltettük a Samsung tv-t. Kicserélték az alaplapot. A hiba jelenség nem változott. Úgy tűnik csak a szolgáltató a ludas.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
TV szoftvert próbáltad frissíteni? Lehet hogy segít valamit. Ha nem akkor elég nagy balszerencséd van

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mostanában egyszer délután egyszer délelőtt volt hasonló kimaradás.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Még mindig gond van a központban vagy csak nálam van iszonyatos packet loss????
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De jó, hogy meló van és itt a dolgozóba a tré szolgáltat

-
perge666
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na ennek örülök,akkor szerintem felkeresem őket.
Köszi.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam otthon nem csinálja, csak a szülők új tvjén. (a 3 éves tvn nem irogat ki ilyet,amin eddig nézték)
-
bon
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam a napokban többszőr is előfordult napközbe, hogy nincs jel szöveg jelenik meg egy-két mésodperc elrejéig.
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is kezdettől fibernetes voltam, aztán inviteles. Úgyhogy nem ma kezdtem szintén.
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor ha én hazudok, ő is hazudott nekem
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A helyi szerelő mondta
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ez aztán gyors volt a net már 60 mega

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Analógon rendben van.
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jobbulást.
-
whiskeys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Megjavult?
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönöm.
-
bon
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem nincs és nem is lesz netem invitel-től.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
felnyomja a cég értékét, ha eddig esetleg nem kínáltak annyit, amennyit a jelenlegi tulajdonosok szeretnének.
biztos nem sürgős az eladás, inkább a jó eladási árra törekednek, és akkor meg jól csinálják, ráadásul két legyet üthetnek egy csapásra. -
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Talált.

-
Debilon
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
helyileg Barcson van
szabonagyur: hazai szervert nem is mértem, kapásból ez van, ha valami lassulás szerűt érzek, mindig valamelyik Maribor-t választom
-
GrandS
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én a modem kimenete után osztottam szét, de szerintem mindegy.
Más: A modemnek van egy av kimenete, ami kör alakú. Azt milyen csatlakozásnak hívják? Szeretnék onnan átmenni az erősítőbe, aminek rca bemenete van. -
GrandS
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen, kipróbáltam mostmár, nem sok. Azt hittem azokat lehet fogni, amik a digitálissal is jönnek. Ezek szerint azt csak a kábelmodemen keresztül lehet, viszont akkor tv-zni nem lehet és csatornát váltani is a modemen lehet.

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jaj nee
Pr-nál szintén nincs minden területen d3 és dtv. -
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Itt meg csökkentettek. Tegnap a szomszéd kihívta őket. Gondolom nem volt tuti a net, nálam akkor -2db volt. Ma reggel -4.5 na mondom örülni fog a szomszéd biztos nem volt tegnap este net.
Rájöhettek a hibára, mert ma reggel elmentem kicsit megjárattam a kocsit, hogy ne legyen szögletes a kerék rajt. Amire visszaértem +4.5db lett

-
Sanyi19
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát
már meccset nézni sem lehet nyugodtan! Már megcsinálták egyébként, megint meg minden ahogy kell. -
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez tényleg érdekes, főleg nem kéne hogy ilyen hiba csússzon a rendszerbe a mai digitális világban
Van kinek megy..van kinek nem?
Továbbra is érdekes... -
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Gasztroangyal, legjobb!
-
nyxor
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Azok mindig is kódolatlanok voltak. Az invitel ajánló csatorna is az.
-
nyxor
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kerestesd újra a csatornákat.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
megy az még..!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Főleg ha UPC-s trio L csomaggal hasonlítjuk.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mert a UPC-nek nem kellett csak a Bp-i központi fejállomás területei és az Inviteles primer területen található területek. Mindenki jobban járt volna mint az Invitellel a UPC-hez átkerült területeken műszaki átállást követően lett 120/10 és digitális tévé, most már 240/20 max rendelhető netcsomag, nem lenne az ami most van hogy ott van d3 itt meg nincs mindenhol egységes csomagok közül lehetne választani.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csongrádon ex Fibernet és Rubicom, Szentesen ex Rubicom hálózaton szolgáltat a UPC, így ha Martfű UPC-hez kerülne át könnyen rálehetne az UPC-s gerincre.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor lehet regionális fejállomást csináltak és oda vitték át a CMTS-t. Itt is vasút felől jön az optika, mivel ex Pantel hálózatra vannak rákötve az ex Fibernetes területek.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Itt ilyen árakon szolgáltatnak és nem fejlesztenek pedig optikai betáppal kapja a fejállomás a netet tehát a d3 mellett digitális adásokat is tudnák adni igény is volna rá, Siófok,Hévíz, ugyan ez a helyzet. kigyi_23 írta korábban hogy Zalaszentgrótón Telekomos betáp van, ettől független ott is lehetne d3
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Itt meg 8ezerért adják családi ktv telefon mellé a 10/2-őt, most lejárt hűséggel 9ezerFt a havidíj 6/1-el amíg nem derül ki hogy milyen csomag lesz az új tulajdonosnál nem változtatok.
-
beers
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ugyanez 5790Ft!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az jó, nálad elérhető a d3, itt csak 15/2 a max és analóg tévéből is kevesebb (600Mhz) csatorna érhető. Sajnos leálltak a d3/dtv fejlesztéssel pedig volna rá igény, remélem az új tulajdonos befejezi a projektet.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Most milyen csomagban vagy? Mennyi a havidíj?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csaknem

-
bf34
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem tudom cseréltem modemet kikapcs bekapcs semmi változás minden led világit a csak az internet nem szerintem nem nálam van a gond..
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Most éppen nekem is működik. Ha gépközelben leszek csinálok egy képet a jelszintekről, mert én nem értek hozzá. Ma úgyis itthon vagyok nézem, aztán ha megint nem megy, akkor megpróbálom router nélkül, de kétlem, hogy az a baja, mivel most jó (tp link 941nd). Köszi!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Többi szolgáltató is az új előfizetőkre koncentrál.
d3 bővítést kellene folytatni, végeztem egy kis összehasonlítást nethavidíjakkal:
d2 és d3 területen a legkisebb 5Megabites csomag ára megegyezik,
a második csomag 5990Ft, d3 területen 15 d2 területen 10, 5Mbit különbség
harmadik csomag 6400Ft d3 területen 25 d2 15, itt már 10Megabites különbség van, 50Megabit 7990Ft, 120-as net ahol elérhető ott 9990Ft. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jelenleg még több az analóg előfizető mint a digitális UPC-nél már megfordult az arány.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kíváncsi leszek mikor veszik ki.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen kár hogy későn adják
Story 4-5ön régebbi filmek mennek. Van még analóg hbo? -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mindenkinek más az ízlése, ettől független ott az ittenihez képest jobb a kiosztás pl van comedy, spektrum home, prizma, story45.
Bemutató csatornán C8 inviteles reklám megy? -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem megfelel az analóg. Más téma, hogy itt magasabb havidíjért lassabb netet adnak, de ez a Fibernet idejében is így volt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Analóg adás is lehet olyan szép tiszta mint az sd adás, epg nélkül meglehet lenni. Ismerősnél a UPC sd dtv adás olyan éles mint itt az analóg.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Itt a Natgeo Wild S16 és a Sportklub C28 helyén nem volt sztereó adás.
Ahol van dvb-c adás ott az analóg adás is a dtv jelből állítják elő médiakonverter segítségével.
tiger24: Szerencsések vagytok hogy nálatok van fejlesztés. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezek az adók mindig sztereóban jöttek?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
850Mhz-s hálózaton minden elfér

Arrafelé analógba mely adók hangja sztereó? -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kódolatlanul jönnek a közszolgálati digitális adók?
tiger24: Jó kis csomag, itt ezért analóg családi és 10es net és tel van új előfizetőknek. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az jó kis csomag, nekem lejárt hűség 6/1 analóg családi tv telefon alap plusz 8900Ft körül van. Ezért a havidíjért már dtv-t is kapnál.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
d2 területen meglévőnek 8300 ért csak 10Megabites net (d3 területen nincs 10Megabit) és analóg tv (itt 41van a családiban mivel 600Mhz-s a hálózat) adás és telefont adnak, 9990Ft-ért adják a 15Megabitest...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Docsis 3 is van, inviteles oldal hozza az 50Megabites csomagot.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Itt csak analóg tévé jel van.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
digitálison,csak újra kell kerestetni az adókat a tvn. Analógban nem találtam.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Thomson érzékenyebb a jelszintre Cisconál csak az számít, hogy az adási 50alatt legyen.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Rendben vannak az értékek, ezek szerint Invitel is ad Cisco modemet.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Milyenek a jelszint értékek?
-
kinsky77
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen, nálam is ugyanez volt. A régi thomson modemre rázúzták az 50/5-öt. Ment 45/1 volt a sebessége. Kicserélték egy dupla akkora hófehér Thomsonra.
-
kinsky77
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szeva! Sajnos nincs más még mindig. Fejlesztettek és sikerült megegyezni jó árban. Modemcsere után patent lett minden, de mostanában megint kezd a pingem elszállni, kezdődik elölről az egész. Ez van, jó volt 2 hónapig. Amióta megy ez a kábelnet azóta volt már 25 hibabejelentésem.

-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mikor váltotttam 25/5re akkor nálam is ugyanez volt. Modemcsere oldja meg.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi hogy megnézted, akkor a helyi fejállomáson állt meg a műholdvevő, mert fekete kép van csak.
-
nyxor
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Analóg adás nem lehet HD. Bár ha úgy érted, hogy analóg előfizuval 4 HD csatornát látsz, nos ez tényleg így van.
A CAM listaáras havi díját az ÁSZF-ben láttam, nem sokkal kevesebb, mint a HD boxé. Hűséggel komolyan ingyenes lenne? Nekem csak azért fura ez, mert azt is kifizette az Invitel, akárcsak a boxot, és valamiből meg kell térüljön.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
van kábelen több HD is,külön pézé

A modulért nem kell havidíjat fizetni. -
nyxor
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem éri meg, drágább mint egy SD box. Akkor már jobban járunk, ha béreljük a kaont és veszünk saját modult, 1,5 év alatt megtérül kb.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nem, nem oda
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
én csak 10-eset tudtam kötni tegnap martfűn
és már adnak modult is a digitális tv-hez, nem kell külön set top box, csak ha felvevőset akarsz. szóval lehet tv-be is bedugni

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok, írd majd le a fejleményeket. Érdekelne hogy cserélni fogják e a d2-es modemet vagy ráengedik a 15/3-at.
-
kinsky77
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Modem visszacserélve, próba után a következőre jutottam. A havernál a modemem ugyanolyan volt mint az övé. Nálam viszont az övé (THOMSON) jobb volt a mérések alapján több időpontban mérve cmd ablakos megoldással. Valahol van valami hiba az tuti, de szerintem a kültéri kábellel lehet. Régebben nagyon sok gondom volt a trehány kültéri kivitelezés miatt. Kb. 15. rerklamáció után, rászánták magukat, hogy a villanykarókra felmenjenek. Több helyen nem volt jó a kontakt. Néha volt net néha nem. Mire kijöttek lett, rámértek, jó volt. Modem cserebere stb. 1km hosszon bontották vissza az oszlopokon a csatlakozásokat és kötötték újra, mire stabil lett a netem. Szóval nem tudom hogy mit is csináljak ezzel a kábelnettel.
Bejelentem, kizavarják a srácokat, rámérnek és azt mondják itt minden OK. -
kinsky77
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Most 17-24ms.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Milyen osztóval van elosztva a modem előtt a koax?
Nálam ilyen, modem előtt kettes splitter van. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ok, majd ha otthon leszel légy szíves írd meg milyen osztót hoztak és milyen a modem jelszintje.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Bocs, nem tőled szeretem volna kérdezni, de ettől függetlenül leírhatod hogy tratec-tris210e vagy teletronik mmwo-val esetleg kettes splitterrel van elosztva a modem előtt a koax, esetleg modem jelszintet is megírhatnád.
kinsky77: El van osztva a koax vagy direktbe megy a modembe? -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
El van osztva a koax kábel vagy direktbe megy a modeme?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekedis még a Fibernetes vevőkód és február 23-a volt ráírva?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kaptam egy levelet, melyben tájékoztatnak hogy 2014.02.01.-ig biztosítják a kedvezményes havidíjat.
-
jansky1
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
most így fizetek 6 ezret a káveltv családi, 25 megas net, + telefonért. annyira nem sürgős a felmondás.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Párszor előfordult hogy reggel nem volt net, aztán este kihúztam és másnap bedugtam volt net egyből , ezért alakult ki, van akinél kapcsolós elosztóba van kötve a gép és a modem is, így ha nincs használatban a gép áramtalanítva van az egész.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Arra jöttem rá jobb ha éjszakára áramtalanítva van a modem, ha bekapcsolva marad reggel úgy is újra kell indítani, mert előfordul hogy nincs reggel net.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nekünk is az volt,hogy bementem, és azt eljátszottuk,h. felmondjuk. De ez nem végleges, mert pár nap múlva felhív direkt az üf. megtartó csoport Gödöllőről, és ad egy igen kedvező ajánlatot. Ha nem fogadod el, na akkor érvényes a felmondás. Amúgy tényleg érdemes akkor kivárni a feb. 4-et.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sajnos nekem sohasem volt ilyen gondom
5-6 éve megkötöttem a "fullos" csomagot (ami itt max elérhető) azóta ugyanaz a szolgáltatás még mindig és bővítésnek még nyoma sincs. DSL nekem nem alternatíva, mert az egy katasztrófa az egész városban így marad a kábel és ugyanaz a csomag....Amúgy szerintem az ügyfélszolgálat már fel van készítve erre tehát a csomagokról már tudsz érdeklődni mik lesznek elérhetők és mennyiért.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Engem sem hívtak erre felhívtam őket, és közöltem mivel nem számítok a cégnek ezért én távozom tőlük és keresek más szolgáltatót. Na kértek számot és visszahívtak (2 nap múlva) Mindjárt volt ajánlatuk a számomra is
Mondjuk a hölgy tőlem várta a választ, hogy mennyiért szeretném igénybe venni a szolgáltatást én mondtam is neki egy szép összeget, meglepetésemre belement 
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor njem értem a problémád mivel éppen belül van a 2 hetes várakozási időben ami az átállítás általános várakozási ideje.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
18.oldal, régi fibernet oldalod fel voltak tűntetve a docsis3as csomagok, akkoriban csak három városban volt elérhető a 10mega fölötti sebesség és a dtv (117.oldal).
Remélhetőleg folytatódnak a fejlesztések és mindenhol lehetőség lesz 10megabit feletti sebességre és dtvre. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ügyfélszolgálat naprakészebb információval rendelkezik, másik topicba is szó volt erről.
-
dbius
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hogy végre pozitív dolgot említsek én is, ezzel kapcsolatban történt, hogy nekem Nett csomagom volt (6/1), valamint analóg tv-ből az alap csomag (nem a családi, hanem 27 vagy hány csatorna). Ezekért fizettem havi 8200 körüli összeget (net asszem 4200, a tv a maradék)
Decemberben lejárt a "hűségem", küldtek levelet, hogy hívjam őket. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondtam hogy miért hívtam őket, ajánljon valami jó akciót. Hát, 100 ft-tal többért megkapom a 10 megás csomagot. Mondom ez nem biznisz - nekem -, valami olyasmit mondjon, mint a honlapon van az új előfizetőknek, mert már mondhatni természetes, hogy csak az új előfizetők megszerzése a céljuk, legalábbis az ajánlataikból ez következik.
Eszembe jutott, hogy januárban indul egy másik cég nálunk - szórólap szerint -, na mondom a telefonba az ügyintézőnek - mint utólag kiderült ez volt a mágikus szó -, hogy felmondok mindent a pics@ba, ugyanolyan sz@r ez a banda, mint a fibernet volt, átmegyek oda, ahol tudnak jobbat ajánlani.
Erre mondta, hogy ne tegyem még le, mert ebben az esetben majd ők fognak felhívni engem és ajánlatot tesznek.
Kb. két nap múlva hívott egy férfi az inviteltől és Ő kérdezte, hogy mit szeretnék, hogy az ügyfelük maradjak. Mondtam, hogy valami hasonlót, mint az új előfizetők, árban és szolgáltatási csomagban egyaránt, de telefon nélkül, mert az nem kell.
Az volt a válasz, hogy bármit meg tudunk oldani, mondjam el konkrétan mit szeretnék. Mondtam, hogy gyorsabb netet kedvezőbb árért, mivel nekem ez a célom. Mondtam azt is, hogy megértem őket, hogy nekik meg pont az a cél, hogy minél több bevételük legyen, de ez engem nem érdekel...
Ekkor azt mondta, hogy mit szólnék ahhoz, ha megkapnám a nálunk - Hajdúböszörmény - jelenleg elérhető leggyorsabb netet (10/1 erre majd visszatérek a végén), meg a legbővebb tv csatornát, havi bruttó kerek 5.000 Ft-ért.
Nem akartam hinni a fülemnek, visszakérdeztem, mint az elsős kisgyerek, hogy leggyorsabb net, legmagasabb tv csomag, majdnem feleannyiért, mint eddig, bruttó áron?
Igen volt a válasz. Én is igent mondtam, a mostani számlámon van korrigálva visszamenőleg, 2848 Ft a bruttó fizetendő végösszegem ebben a hónapban.
Szóval először végre úgy érzem, hogy jól tettem, hogy ismét vertem az asztalt, mert kedvezőbb ajánlatot sikerült kötnöm, mint akármelyik akciós csomag, ami mostanában volt meghirdetve az oldalukon.
A netre visszatérve, másnap már át is állították. Annyiban érdekes, hogy a letöltési sebesség 10 megabit, a feltöltés viszont "stabilan megáll" 1 megánál. Azonban a modem szerint 2 megás lenne, legalábbis én ezt így értelmezem a feltöltést mutató sebesség alapján:
Mégsem lépem túl sohasem az 1 megás feltöltési sebességet, akármit csinálok.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pedig jó dolog a youtube beírok egy szám címét és máris lehet hallgatni

Nálam a 6Megával is jól megy, de a 2Megabittel sem volt probléma.
Fibernetnél két hónapig számláztak listaáron, elfelejtettem betelefonálni amikor lejárt a hűség.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg lehet azt sem bánnám, ha külső HDD-t is tudnék rákötni.

Story 4-5ön régebbi filmek mennek. Van még analóg hbo?