Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
+ kíváncsi leszek, hogyan tud majd fiber ekkora szarból kimászni...de amit totál nem értek: hogyan lehet elbaszni valamit ami teljesen jól működöt hónapokon keresztül?
-
Scholes9
nagyúr
Most küldtem neten egy hibabejelentő kérvényt, amit fiber oldalán kellett kitöteni, kíváncsi vagyok reagálnak e rá valamit...de már nem sokáig szopom a fax-t ezekkel a nyomorékokkal az is 100%
-
Mecy_Lacee
senior tag
Na a helyzet:
A net hozza a szokásos színvonalat: írtó x@r....
A speedtest oldala be sem jön....Mivel sokáig gondolkodtam, így csak január 7-én tudom megrendelni az új netem. Addig marad ez a minősíthetetlen valami...
-
Scholes9
nagyúr
A 4 mbites netem, inkább nem is mondok semmit....
http://www.speedtest.net/result/218030725.png
-
Lukász
csendes tag
Király, ma megint olyan szar mint volt, ma alig fogja a jelet a modem
Folyton ledodbál, az oldalakat is a lassan hozza be, speedtestet sem tom megnézni, nem értem mi jó a büdös tetves kurva nénikéjüket csinánlak h egyik nap használható, eztán egyszercsak este gondol 1et és szar lesz napokig, nagyon mérges vagyok!
-
gozi
tag
válasz
chubakka #3791 üzenetére
Ezek nekem tutira lejöttek:
http://www.arkangles.com/kchess/kchess_elite_4.exe
ftp://download.axelero.hu/pub/seged/egyeb/nero7hun.exe -
Jégkokó
veterán
Ezt nem hiszem el, nemrég kaptam egy mailt az interwaretől, hogy a t com visszadobta a kérelmemet, mert ellátatlan területen lakok. De kérdem én, akkor a falu többi részén miért érhető el az adsl? A fene vigye el, hogy nem tudok ettől a mocsok fibertől megszabadulni.
-
-
chubakka
csendes tag
Ugy 2-3 hete nem lehet .exe fajlokat letolteni , meg meg egy par mas fajltipust sem a Fibernetes halozatot hasznalva.. (ftp/browser)
Korbekerdeztunk a faluban es masoknak sem megy. Gepet elinditottuk Ubuntu CD-rol, ugysem megy, tehat nem a Windows kakilt be.Fibernetnel van valami virusszures vagy egyeb monitorozasi eszkoz amely esetleg elcseszodott?(ertsd: fibernetes szaki konfiguralt valamit es ettol mondjuk ezen fajltipusok blokkolva lettek )
A hibabejelentessel sokra eddig nem jutottunk.Kosz
-
Scholes9
nagyúr
Most így du 1-kor egész tűrhető a net, de csak azért, mert suli van
-
Scholes9
nagyúr
Lényeg, h nagyon sok helyen behalt fibernet és ezzel muszály lesz valamit kezdeniük, mert tömeges beszólások, feljelentések lesznek és azt sztem fiber sem akarja...
-
trendax
tag
válasz
Jégkokó #3778 üzenetére
pedig nem olyan összetett a dolog.
nyilván a t-com, aki a fizikai, kézzel fogható rézpárt kihúzná vagy éppen alkalmassá tenné a már meglévőt a választott adsl szolgáltatásra, valamilyen technikai akadály miatt erre jelenleg nem képes csak később vagy mégkésőbb (ez derül ki, ha megkeresed az idézett hölgyet/urat).gondolom ez az a helyzet, amikor nem érdemes más, szintén t-com alá tartozó céghez menni..
-
STC Speed
őstag
pest megyében is szar a net 300ms a ping 100 kb al tölhetek
-
Jégkokó
veterán
Sajnos a mai állapot szerint a t-com azt a jelzést küldte a számunkra, hogy műszaki probléma miatt várakozó státuszban van a megrendelése. Nem tudom ennek a konkrét okát de nem is tudok a t-commal egyeztetni, ennek a lehetősége csak az adminisztrációnak van fenntartva, éppen ezért én megkérdezem tőlük, kérem holnap vagy holnapután keressen meg engem, remélhetőlegtönninformációval tudok majd szolgálni
Ezt a levelet ma kaptam az interwaretől, de nem igazán értem. -
egle
tag
Mondjuk attól függetlenül hogy tényleg csinálnak-e valamit, vagy csak egy újabb néphülyítő szlogennel próbálnak megvezetni, szóval mindettől függetlenül a netem még nem szakadt meg a mai nap folyamán, de ugyanolyan szar mint volt az elmúlt 2 hétben.
Természetesen telefonon nem lehet elérni őket, mert azt írja hogy hiba van a hálózatban (fibernetnél hiba a hálózatban, mik vannak), és ha mégis sikerül, akkor természetesen 3 perc várakoztatás után sem tudok beszélni senkivel. Hát igen végülis ez így tényleg egyszerübb mint egyszer megcsinálni, majd folyamatosan karbantartani.
ping: 259ms
download: 1259 kbit/s
upload: 266 kbit/sHa holnap is ilyen értékeket fog produkálni, akkor kiveszek egy nap szabadságot, bemegyek hozzájuk, és felmondom velük ezt a szolgáltatásnak nevezett valamit. Az elmúlt 3 napról is vannak .txt fileba mentve a ping értékek, szóval nyugodtan dobálózhatnak a hüségnyilatkozatukkal. Én meg majd dobálózok a .txt fileokba mért 300+ ms ping értékekkel. Kíváncsi vagyok kinek lenne igaza.
-
Jégkokó
veterán
Délelött nálam elment a net olyan 1-2 órára.Viszont este a kábel az oszlopon ugy mozgott, mintha majmok ugrálnának rajta. Pedig nem is esett annyi hó hogy megterhelje a vezetékeket.
-
Scholes9
nagyúr
Szerintem több helyen bővítés várható, mert azért ők is tisztában vannak a helyzettel legalábbis valamennyire, nekem is mondták, h tudnak a dologról, csak várni kell néhány hetet. Nálunk pl az egész faluban mindenkinek ugyanolyan fos a net, azzal azért kell, h csináljanak valamit.
-
egle
tag
Végülis nem tudtam bemenni személyesen, munka ftw, ehh, de felhívtam a központi számukat, és ott közölte a kedves női géphang hogy: Szolgáltatás-kiesések várhatók Szada, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, 12.ker., 22.ker., stb. stb. körzetekben. Szíves elnézésüket blablabla. Azért ez már haladás hogy 2 két hét után észrevették hogy probléma van a hálózatukkal, gratulálok.
Nagyon remélem hogy a net is javítva lesz, és nem lesznek vele problémák. Mert ha nem akkor még mindig fentartom a jogot arra hogy egy KAMAZ -zal tolassak be az ügyfélszolgálatra. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Hammon Serra #3772 üzenetére
Az h mindenkinek szar a net.
-
Lukász
csendes tag
Azért jobb lenne egy 4 vagy 8 megás net a z1 helyett
-
Lukász
csendes tag
Nálam most jó
egésznap 900 felet volt leöltésim most is 940, nagyon otthonmarados napokba most az ünnepekor nagyon szar volt 100-200 kbps egésznap viccvolt, estére elisment a net, a modem nem is válaszolt.. most asszem helyreált ^^ -
egle
tag
Most van az a perc hogy nagyon berágtam erre a köcsög tetves tolvajbandára. Mi az hogy tizensok ezer forintot fizetek egy papíron 1 megás netért, ami megy 21 kbyte/s -al ?!?!?
Mi a jó büdös franc van itt? Holnap olyan balhét rendezek az ü.sz. -nál hoyg a hajuk is le lesz ordítva. Rohadt mocskos szemét szarházi banda !!!!! -
Brett apó
tag
17-es a pingem és nincs packet loss se,csoda történt
-
Scholes9
nagyúr
Itt van az imba 4mbites netem és még hol vagyunk a "csúcsforgalomtól"
http://www.speedtest.net/result/217344972.png
Enyhén szólva is vicc kategória.
-
Scholes9
nagyúr
Azért, ha normálisan ki lenne építve a hálózat nem lenne sebességcsökkenés, legalábbis csak minimális esténként.
-
Jégkokó
veterán
Lassan letelik az 5 napos idő, amit ígértek, hogy lesz vmi az adsl el kapcsolatban.Remélem jövő hétre legkésőbb már minden frankón meg lesz.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Dr. Romano #3760 üzenetére
Ez kábelnetnél van igy, ADSL-nél a központtol valo távolság csökkenti a sebességet!
Ja és vannak trükkök a sebesség csökkenés elkerüléséré de az pénzbe kerül szal FIBERNET-nél felejtös a beruházás! VAGYIS csak szóban fejlesztenek a reklámok kedvéért!
-
Dr. Romano
veterán
Bocsi a láma kérdésért, de miért van az hogy nálatok ha sokan vannak a neten, akkor csökken a tempó is
Ez csak a kábelnet sajátja vagy ADSL-en is előfordulhat? (vagy csak a "szuper szolgáltotó" a hunyó?) -
Lukász
csendes tag
BUÉK!
A ma reggeli teszt:
Download:954 kb/s
Upload: 254 kb/s
Ping: 41 msA sok szilveszterezős alszik, most nekem azért gyorsabb a netem
-
K9
tag
Na most a wowot nem mértem még mennyit eszik.De gyanítom nem sokkal többet mint a csé. Sőt még lehet kevesebbet.
Csénél 128kbit net elég. Feltőltési sebességnek elég 68kbit.Ezzel a nettel már 50es pingel lehet rohangálni.
Leteszteltem mert ilyen netem volt anno.
A netes játékok nagyon keveset esznek. Csak a net minősége a fontos. -
Scholes9
nagyúr
Na nálam most elég fasza a net, WoW-ban ~100ms, bár gondolom csak amiatt, mert most senki sem lóg a neten
-
Scholes9
nagyúr
Nem tudom, WoW-ban guildtársam 1mbites adsl-t használ és nincs semmi gondja a pinggel nagyon ritkán van csak 300 felett azt mondja és szerinte elég játékra az 1 mbites, sztem sem azon múluk h hány mbites, bár nekem amikor hozta a 4 mbitet akkor nem panaszkodtam nem volt gondom WOW-al.
-
Lukász
csendes tag
LOl
1 megás net878 kb/s a letöltés
250 kb/s a feltöltés
ping23
azcsoda, kár h még ígyis lassú a játék, mert szerintem legalább egy 4 megás net kéen hozzá:\ -
egle
tag
Az alapvető probléma az, hogy miért aljasodik le egy ilyen szintre egy országos kiterjedésű cég. Mert ha esetleg rövidtávon gondolkodnak, és azt remélik hogy gyorsan kizsebelik az embereket majd hirtelen eltünnek, az valahogy nem passzol bele a dologba. Ilyen hozzáállással nem érnek el semmit, maximum a saját image-üket rontják(már évek óta), egyre több az ideges ügyfél, egyre többen mondanak fel nekik, tényleg erre játszanának? Nem hiszem, egyszerűen csak saját maguknak sem merik bevallani hogy majdnem az egész internetes hálózatuk egy kalap ***. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne azt mondani hogy pl. "Megkérnénk a Tisztelt Előfizetőinket hogy pár hétig még türjék ezt, és utána minden szép és jó lesz." Ők pedig szépen fognák magukat és elkezdenék átépíteni a hálózatot úgy hogy az működjön normálisan. Csak sajnos ehhez kellene egy csepp önérzet, és ezaz ami maximálisan hiányzik a fibernet teljes vezetőgárdájából. Hiába na, nagyon messze vagyunk mi még Európától.
-
BandiHUN
veterán
1.nem panaszkodsz-ne várj csodát.ezt csak te meg a fiber tudja.neked nincs róla bizonyitékod,a Fiber letörli,összetépi,ha van papir.bár fogadjunk telefonáltál....ennyi.azt csinálnak,amit akarnak,a panaszod külső ember számára nem létezik,a jóindulatuktól függesz.
2.nálunk amikor idekerült a cég,3xosára emelték a dijakat,azt mondták fejlesztés.haver a szerelő,korábban is a régi tv hálóját épitette,mondta,szinte semmit nem csináltak,mert jó volt a hálózat.amikor lett net,csak a dobozkák kellettek a lakásba,mert amig a városé volt a kábel,ráköltöttek.tehát 1 éve fizetünk a 0 fejlesztésért a nethez szükséges elosztón kivül.azt már nem is emlitem,hogy kezdésnek 2,5hónapot gomboltak le rólam,mert fura metódus,de a Fibernetnek a többitől eltérően ELŐRE kell fizetni a hónapot.cseles...ls az ingyen 2 hónap,mint kiderül,az utolsó 2 lesz,hát nagyon oda fogok jövőre figyelni,mert könnyen csinálnak ezzel a metódussal +1 hónapot,mivel +1el kezdtem...ez sem szerepelt a reklámban egyébként -
egle
tag
válasz
BandiHUN #3749 üzenetére
Hát figyelj én most pingelem a fibernet weboldalát,és a válaszidő nincs 400ms alatt, mellesleg az 1 megás netem megint hasít kb. 50 kbyte/s -al, szóval ez az egész úgy sz*r ahogy van. Szerdán vagy csütörtökön felmondom velük a szerződést, mint mondtam már. Tényleg rohadtul elegem van már az állandó "ügyfelekhülyéneknézéseésmégsemmibeisvesszükőket" című hozzáállásukból.
-
BandiHUN
veterán
nekem valahogy gyanúsak ezek a sebességmérők is...sokat beszélnek arról,mennyire nyomonkövethető a nettevékenység.namármost nem lepne meg,ha egyszerűen prioritás lenne adva a népszerűbb benchmark oldalaknak.én legalábbis tuti úgy csinálnám...
a pingre meg érdekes módon megfigyeltem én is,hogy pl.ha azember jó gyorsan szalad pl.fps-ben hosszabb ideig,felmegy az adatsebessége fel/l,olyan gyönyörűen lehet még fél másodpercet szaladni,ha felugrik a ping..és pislognak az ellenfelek,mit csinál ez a marha(cod4),este ez sincs,lehet cikázni,mint a villám
-
egle
tag
válasz
BandiHUN #3746 üzenetére
Engem 2 dolog zavar, de azok nagyon.
1: Miért nincs kijavítja lassan 10 nap eltelte után sem? (dec.23. előtt hónapokig semmi gondom nem volt, néha leesett a sebesség, de csak percekre, utána hozta azt amit kellett.)
2: Miért van az hogy nem lehet egy hálózatot normálisan megépíteni, karbantartani, üzemeltetni? Olyan jelingadozások vannak a hálózatban, hogy hihetetlen. Egyik pillanatban 90-110ms, másodpercek múlva 350+, aztán megint 160, aztán megint 600-700.
Elhiszem én hogy a fibernetnek kellett a pénz hirtelen, és ezért gyorsban összecsaptak egy hálózatot amivel szinte csak a gondok vannak. De kérdem én, évek teltek el azóta amióta pl. megjelentek itt Gödöllőn. Ennyi idő után sem volt egyetlen lehetőség arra hogy normálisan legyen megépítve az, amiért pofátlanul nagyon sok ezer forintot elkérnek?
Másik dolog, amit mondtál, a Fogyasztóvédelem. Nos én pl. nem fogok még egy ilyennel is hetekig, hónapokig szórakozni. Van itt még egy Invitel is mint írtam régebben, aztán fiberneték majdcsak észreveszik magukat, amikor hogy-hogynem de valamiért hirtelen elfogynak az előfizetők. -
Scholes9
nagyúr
válasz
BandiHUN #3746 üzenetére
A speedtesten mért ping nem mérvadó mert egy pillanatnyi időt mér ha viszont játszol akkor folyamatsoan jónak kell lennie a pingnek, de úgy hogy elveszt ~10%-nyi csomagot esélye sincs jónak lennie. És amíg nem volt beszarva a rendszer nekem WoW-ban sem voltak gondjaim nem volt dc, jó votl a pingem stb, november vége óta meg beszart teljesen valamit nagyon elbaszott fiber. A másik ami nagyon felcsesz h nem minden szolgáltatónál ugyan olyannak kéne lenni az internet? MErt érdekes másnál nem nagyon van gond azzal h külföldi szerverre akarsz menni? Miért kell spórolni és miért nem lehetne esetleg kiépíteni h minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak? mert akkor ez nem más mint átbaszás, ha bekötteted a netet aztán jössz rá hogy vmi félkész terméket kaspz azért az nagyon gáz.
-
BandiHUN
veterán
egyébként szerintem a fő problémájuk,hogy ugyan a belföldi sebesége meglenne a hálónak,ezért is produkál sokunknak remek pinget a speedtest Budapestre...de már a közeli országokban meg lehet nézni,mit kap az ember,a lentebbi csoda adataim nekem is trágyává változnak,ha külföldöt nézem.egyszerűen a Fibernetnek nincs megfelelő nemzetközi sávszélessége,ezért haldoklik minden gém,aminek nincs magyar szervere.persze erre jön a nagyobb városokban a szakadozó jel,ami nekem nincs,mert 500m a központ ide,közepes városban.de külföldi szerverre én se nagyon járok,csak olyankor,amikor nem remélek sokat a dologtól,remek tud lenni,amikor az embert lelövik,mielőtt bármit is látott volna,és cumizva távozik az élők sorából minden párharcból...este11 után ez el szokott múlni nekem is...dehát ha reggelente melózik az ember...
-
BandiHUN
veterán
addig,amig csak itt mernek az emberek panaszkodni,és nem a Hirközlési Főfelügyeletnél,Fogyasztóvédelemnél,nem kell csodát várni.amig az ő területükön marad a probléma,addig senki nem bánthatja a dolgot,a cég magánügye.szedjétek össze a panaszaitokat,persze igazoló papirok,mérési eredmények mellett,ha szerelőt hivtok,kérjetek aláirt jegyzőkönyvet,és ne engedjétek el a szerelőt hosszabbtávú probléma(negyedóránkénti behalás,stb),ha el akarna menni,természetesen nézzétek meg,az ő hibaleirása ugyanaz-e,amivel ti hivtátok,és irassátok alá vele,hogy nem akarja a hibát kijavitani.néhány telefonbeszélgetés rögzitése is hatásos fegyvertény lehet.de ide nem fognak feljönni elolvasni ezt,és megcsinálni a rendszert...max ha idetéved valaki,jót röhögnek...
-
egle
tag
Engem tudjátok mi az ami a leginkább zavar, és megdöbbent? Hogy miért nekem kell könyörögnöm azért, hogy ugyan kapjam már meg a pénzemért azt amit ígértek! Addig jó vagyok amíg aláírom a hűségnyilatozatot meg fizetek, utána meg természetesen mehetek a francba? Hát azért álljon már meg a menet, nem a két szép szemükért fizetek, hanem azért hogy az a valami működjön. Ami ugye még véletlenül sem közelíti meg azt az értéket amennyinek lennie kellene. Nagyon szép meg jó azt állítani fibernetes oldalról hogy van 1 megás vonalunk is hűűűű, meg még nagyobb is hűűűű, de azt azért illene hozzá tenni hogy ha nem használják többen párszáz főnél, vagy este/hajnal van, AKKOR és csakis akkor hozza ezt az eredményt. Amúgy jó ha a negyedét megközelíti, bár sajnos attól is igencsak messze van.
Szóval tényleg borzasztó hogy ebben az országban mindent meg lehet tenni büntetlenül. Biztos vagyok benne hogy amit a fibernet csinál, azért jobb helyeken felszámolnák a céget, vagy legalábbis olyan szinten megbüntetnék hogy köpni nyelni nem tudna. Aztán jöhetne a következő, aki talán ért is ahhoz amit csinál. -
BandiHUN
veterán
nem olyan rossz 4megabiten...nekem nem szokott gond lenni
-
netwolf
csendes tag
biztos valaki elkezdett a cégnél seedelni 21 után, ezért szar a többieknek:-)
ma hirtelen lett movies 24 csatorna, nem mint ha kérte volna bárki, a spice helyére meg át került a deutche welle, biztos kell a nézetség nekik:-)
kecsófalva -
egle
tag
Nekem most WoW + letöltés mellett van:
ping: 73ms
download: 6837 kbit/s
upload: 262 kbit/sReménykedek hogy így maradjon.
-
Lukász
csendes tag
Na lol, felkeltem h tudjak játszani... 9 kor megint elkezdtek ledek elmenni, majd vissza, 10-re már megint használhatatlan lett, send online nem vilogott, mintha leterhenlé mindenki és azért szar be a netem.. tegnap este ugyan így, ám tegnap estétől másnap 11ig halott volt a net..
Most se nagy szám..
181 kbps a letöltés
255 a feltöltés
18 a ping, király
-
K9
tag
válasz
Scholes9 #3730 üzenetére
Hát igen ez szarnak mondható. Egynek sem szabadna elvesznie.
Érdekes hogy kb 21:20után hirtelen lett, szar majd egy óra múlva hirtelen lett megint normális.
Fejleszteni kellene....biztos hogy van rá zsé. Csak tudjátok mi kis réteg vagyunk akiknek a net minősége is számít. -
Scholes9
nagyúr
válasz
FireShadow #3731 üzenetére
Nálam amikor megvolt az a sávszél amiért fizettem nem volot gond WoW-ban 1 hónap alatt 1 dc-t sem kaoptam, és a latency is 1 hónap alatt 1-2-szer volt 300 fölött, összes többi időben 300 alatt volt, átlagban olyan 150ms ami nekem megfelelt de ami most van az használhatatlan wow-ra.
-
FireShadow
senior tag
offtotyííík hinnye
megfogadtam h wowot csak akkor ha nem kell erte fizetni. miutan elkurtam ra 92k-t, mondjuk sok szép élménnyel gazdagodtam, csakháthmpf.. igy nezve azert nem occso, sokkicsi sokra megy.de az a szerencsés helyzetem van hogy fizetik és én nappal jaccom haver meg este/éjjel tisztara mint a kinaiak ugy valtjuk egymast..
most megcsinaltak hogy az uj karik is gyorsan fejlödjenek pénteken még csak 29 voltam ma meg majnem 40
nappali orakban fejlödök csak mint mar emlitettem
btw fibernetnél elöfordul az hogy ha net sávszélileg rendben is van, de jatekokban pingek mégis magasak? ilyenektöl nagyon tartok. pvp-ben nagyon szar tud lenni a lagg..
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #3729 üzenetére
Na 10 percig pingeltem a www.fibernet.hu-t az eredmény:
Csomagok: küldött: 396, fogadott: 351, elvesztett: 45, (11% veszteség)
minimum ms: 15, max: 58, átlag: 21, én nem értek hozzá, h ez mit jelent, de az a 11% veszteség nekem soknak tünik, lehet h egyetlen csomagnak sem szabadna elvesznie?
-
Scholes9
nagyúr
Pontosan ez az egyik baj, hihetetlenül sok csomag elvesik aminek a következménye lehet a nagy ping. Pl WoW-ban 200ms-ről felugrik hírtelen 1000-re, mégpedig azért, mert nem fogadta a csomagot amit kellene és ezért vannak nagyon nagy pingek, és ezért nem lehet játszani sem, mert rengeteg csomag elveszik. Szoktam pingelni magyar oldalakat kb 5 percig és elég vicces 5-20% elveszett csomag az eredmény, így nem is csoda h nem lehet játszani. Nem tudom más neten mennyi lehet az elveszett csomag de nem hiszem h megközelíti ezt az 5-20%-ot. Nevetséges h szinte ugyanannyi a küldött és a fogadott csomagok száma, mert én úgy tudom h sokkal többnek kell lennie a fogadott csomagnak, mint a küldöttnek.
-
K9
tag
Az isten megb*ssza. 21:20kor a fibernet ugy döntött átlibben szarba. Egésznap nyomtam a csét mindvégig "egészjó" volt. Persze lost volt rendesen, de legalább a ping jó volt.
Minnyá elkezdem pingelni a fiber szervereket kiváncsi vagyok hogy lossolnak a drágák..... -
Scholes9
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3721 üzenetére
Hát elég jónak tünik, merre laksz? Nálam netradió is akad pl wow 1200ms stb
-
Kicsirics77
veterán
net rádió mellettmartfű powa
-
egle
tag
Én lakni Gödöllő.
-
-
Scholes9
nagyúr
-
Dr. Romano
veterán
Köszi szépen a válaszotokat!
Olvasgattam a topicot is és látom hogy sokan elégedetlenek velük
Kíváncsi leszek majd az itthoni (Kétegyházi) tapasztalatokra, mert nagyon sokan fognak az akciós ajánlataikból választani (60 csatorna + telefon + 1Mbites net 10k; ez fogy itt a leginkább.
Mindenesetre köszi mégegyszer, a netet nem váltom le rájuk.
-
egle
tag
Nos nem tudom mi történhetett a mai nap folyamán, de a reggeli órákban volt olyan 400-500 körüli ms, azóta meg egész nap olyan 120-150 az átlag, letöltés is 7000 kbit/s felett van, szóval a mai nap teljesen korrektnek mondható. Bárcsak így is maradna.
Dr. Romano: Nehogy lemond azt ami most betonstabil. Hidd el tényleg jobban jársz egy bejáratott jóval, mint egy bizonytalannal. Amivel mellesleg itt szinte senki nincs megelégedve, mint a kommentekből is kitűnik.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Dr. Romano #3705 üzenetére
Eszed ágába ne jusson váltani adsl-ről, én most fogok a 4mbites fiberről 1 mbites adsl-re váltani, mert letöltés nem érdekel csak az hogy stabil legyen és WoW-ra elég.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Hát a fiber még ott is képes elcseszni a rendszerét, ahol nem voltak különösebb problémák. Szóval én ezért fogok váltani januártól adslre
-
Promi
aktív tag
válasz
En 1 biztos jot 1 bizonytalanert ezer forint kulombsegert nem valtanek.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Nálunk itt Kétegyházán (Békésmegye) a Fibernet januártol az egyeduralkodó. Megvette a falu teljes hálózatát és a net miatt újrakábelezték teljesen a falut.
A telefont és a kábeltévét biztonsan tőlük fogjuk kérni, de az internetet nem tudom, mivel semmi sem tudok róluk.
A fórum topic olvasásának mindjárt nekiesek, de plz írjatok ti is pár szóban tapasztalatokat hogy milyen
Jelenleg Hungaroteles ADSL netem van, ami betonstabil (szakadás 1 évben ha 1-szer van) a tempó is oké ára 4990/hó (1024/128). és cool 2 dinamikus IP bontás után 2 percenként (aki Rapidozik az tudja mire jó ez)
A Fiberes 3990 lenne (1024/256) -
Scholes9
nagyúr
Én most töltök egy 90 megás fájlt külföldi oldalról 28k-val, éjjel ugyanezt a fájl-t 450k-val töltöm le...lehet akkor, hogy nem nálam van a hiba, lehet...Amúgy még amikor jó volt a net akkor az volt a nagyon dúrva, hogy a 4mbites netemmel magyar oldalakról 1-2 megával töltöttem le, szal 1,5megabyte/s holott csak 460k-val tölthettem volna, szal akkor nem panaszkodtam, de most magyar oldalról 60k-val töltök a 460 helyett éjjel meg simán jön 400 körül. Szal fiberes hálózattal igencsak nagy gond lehet.
-
Lukász
csendes tag
Visszaolvasgatam és sokan sírtak h pl h 8 mega helyett csak 2 meg 3 megát hoz hát lol, az mégis 3000 nekem meg a teszt a letöltésre mostis 111-et mutat és rohadt lassú, szal kiváncsi lennék mit szolnának itt egyesek 111 kbps letöltési sebességnek nem lehet csinálni semmit
Annyira nevetséges h feletöltési sebességm alatt van letöltéi miközbe 4-szer olyan gyorsnak kéne lennie, egyszerüen ez botrány, és még 1 éven van hátra náluk
-
Lukász
csendes tag
Na, csak megcsinálta amíg írtam ide az üzit
Szal: download 175 kb/s upload 253 kb/s
ping 26 ms
Ezt akkor van mikor semmi nincsen megnyita csak a fórum mikor elindítom gamét szeritem leesik 70-re vagy még kevesebbre
Nem csoda h egy online játékba, 175 kb/s-el ledob nem, nagyobb sebesség kell oda, ha 900 kbps lenne végig, tökéletesen lehetne nyomulni, de így reménytelen 4000 ft volt a havi ticet, és most szépen elúszik, ennek mocskos bandának kéne kifizetni.. -
Lukász
csendes tag
Megint meghalt a rendszer, annyira lassú -.-
Nem tom ezen mit fognak tudni megjavítani, nehogymá max sebesség fél mega legyen, néha eléri 700 kbps-t az 10 msp, áltagba 100-200 kbps 1000 helyett -.- pl reggel mikor írtam h 700 tudtam játszani bent egy órát játékba, folyton leálldos fasz ki van tényleg már bocsánat.. De nemhiszem h így kéne ennek müködni, most pl belépek, látom ebereket 20 secet, aztán leáll aztán utánam ég 5 secet, aztrán DC annyira lassú, megint nem tudja a speedteszet sem megcsinálni, nem tom mi lesz ígyAnnyira elegem van belőlük ebből szarból nem is látok kiutat h jobb lenne, csak egyre szarabb lesz, 1iknap van net, másik nap nincs, mikorvan is akkoris csigalassú ez az egész
Nem is a gépekkel van baj, ez anno 4-5 hónappal ezelött nem volt tapasztalható, tök jól lehetett játszani( 3 napokat voltam folyamatosan bent az ONLINE (Silkroad) játékba, és 1 DC-t sem kaptam..Már letölteni sem tudok..
)
Tegnap megnézem h mit reagál a letöltésre.. 1etlen 1 rart kb. kiírta 2 óra 5 percvan hátra, aztán 2 óra 19 perc és 2%nál felmondta szolgálatot nem is ment tovább...Nagyon lassú sebességet kreált..
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest