Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
A szeptember 1-től érvényes ÁSZF-ben megjelenik Cegléd mint új terület és ott is LAN-os csomagokat írnak, ugyanolyat mint itt Bp-en. Úgy tűnik az lesz az első vidéki LAN-os fejlesztésük. Szóval nem elképzelhetetlen hogy a többi Váci,Gödöllöi,Főti területen ahol most több felvásárlással nagyon terjeszkednek a sűrűn lakott, lakótelepi vagy lakóparki részeken a kábelTV hálózat mellett LAN hálózatot is kiépítenek.
De tudtommal ezeken a területeken a február, áprilisban felvásárolt cégek hálózatában jelenleg is fejlesztések zajlanak, egységesítik a fejállomást, úgy eszközök kerülnek beszerelésre. Lesz DTV szolgáltatás és az egyik hálózati eszköz forgalmazó oldalán megjelent cikk szerint igen komoly hálózat átalakítás várható. [link]
[Szerkesztve] -
F_Zolee
nagyúr
Ja, így már mindjár barátságosabb lenne a helyzet.
Kiegyeznék a 2 és felessel, egész jó árban van. Csak nálunk meg nem szolgáltatnak ezek.
Amúgy még nekem is 1 évem van hátra... És az a baj, hogy a Fiberen kívül nemtok hova menni ami még megérné, Kábel kellene igazából mert ezért nem akarok telefonvonalat köttetni mert nem kell külön vezetékes teló. Nem akarok külön fizetni még azért, hogy legyen vonal...
-
shabbarulez
őstag
Én olyan nagy arányút nem látok, peakban úgy 100-200 Mbps-nyi differenciát látni, átlagban meg úgy 150 Mbps mínuszt, az úgy 1/7-nyi csökkenés.
Persze lehet mindenhova rendundáns hálót építeni/bérelni, két független nyomvonalon, két különböző szolgáltatótól bérelni vonalat, csak az árban is dupla lesz aminek nyomot kell hagynia a végfelhasználói árban is minden hónapban. Redundáns hálózata inkább csak a nagy szolgáltatóknak van, ahol elég a nagy a háló hogy erre szükség is legyen, főleg akkor ha a nagyvállalati/kormányzati/üzleti ügyfeleknek nyújtott bérelt vonali szolgáltatások rendelkezésre állásának biztosításához ehhez szükség van. Lakossági szolgáltatásoknál jóval alacsonyabb rendelkezésre állást vállalnak a szolgáltatók, pont azért mert ott ez kevésbé szempont, mert nem igazán építhető be az árban az a többlet ami ezzel járna. -
Bukta..
csendes tag
Szívesen cserélnék veled. Én azért nem írtam hosszú ideig, mert lusta voltam. Többször beírtam, hogy rendeszeresen (értsd naponta de van, hogy csak minden másnap) szétszakad a net hajnali fél 1 kor.
NEM TUDOM MIÉRT. Talán ilyenkor takarékoskodnak, vagy nem tudom. Kb reggeli 3ig ilyenkor nincs net. De van, hogy csak reggel jön vissza. ÉS EZ RENDSZERES. Mondom van, hogy csak minden másnap. Ez nem szolgáltatás. Nem nálam van a hiba. Havernál is ez van.
Itt van mára például a külföldi sávszél. Milyen dolog ez? Tegnap egész délután nem volt net. Milyen dolog ez? Most ér haza mindenki, be fog megint lassulni a letöltés-böngészés. Milyen dolog ez?
ADSL-nél ilyen nincs, barátnőméknél ADSL van.....1 év alatt egyszer volt fél napig ingadozó sebesség. Egyébként ott tökéletes, nem lagzik...nem megy el a külföldi vonal...nem megy el a vonal....
FIBERNET, milyen dolog ez??? -
-
flavio
tag
Nem zavartatom magam,csak már tele a tököm a lassu nettel (1024/256) és ideje volt lépni a szolgáltatonak!A másik itt Ercsiben csak 1 másik rossz szolgáltatott tudnék választani ami még+telefon dijat kér és ö sem olcsó,ezért ez még olcsóbb és már nagyon vártam ezt a sávszél emelést!Ennyi öreg!
-
szasza_xp
senior tag
Ja, ott a pont, szerencsére én már nem vagyok hűségidős, szóval most keményen kivársára játszok, vagy Yo-neked lesz, vagy csupasz adsl a T-től ha lesz nyárig, vagy valami csoda folytán még egy év a fibernél, de én már nem hiszek a csodákban, különösen, ha fiberről van szó...
Amúgy megkérdeznéma T. fibernet vezetőit, hogy ők a családi képeket, hogy töltik fel a rokonoknak, vagy a fotoit valami közösségi fotómegosztóba? ADSL-en ??? -
Mecy_Lacee
senior tag
Állítólag tavasszal jönnek kiépíteni a hálózatukat a kis falunkba. Valami pályáztatatás volt, s az önkormányzattal építik ki a hálózatot. De sajna, csak a tavasz folyamán kezdik építeni, s mire hozzánk elérnek, addig remélem letelik az 1év hűségnyilatkozat.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Jaja, mondtam a nőnek hogy nem hosszabbítom meg a netet / tv az 100% volt hogy lemondom
/, ha nem emelnek sávszélt, erre azt mondta dehogynem..aki hosszabbít annak emelnek, meg még az utsó 1 vagy 2 hónapot el is engedték. Ha nem dupláztak volna akkor astalavista net
ADSL-t ha jól tudom csak telefonnal együtt lehet rendelni, matávos telcsink meg nincs, korrektek akkor lennének, ha mindenki kapna legalább 2mb/256k-t 4k-ért, egyik ismerősömnek most lett nete, tán 7k-t fizet, 8mb-es sávszéllért, valami vidéki adsl-nél, és valós a 8mb..
szerk: a kábeltévéjükkel meg elmehetnek ahova akarnak
[Szerkesztve] -
Pimpa28
tag
Most hangosan gondolkodom:
- 4 hónapja hosszabbítottam szerződést fibernetnél, ha felbontom, akkor kábé 24 000 ezret kell visszamenőleg befizetnem
- átmegyek a chello-hoz, ott a medium csomaggal viszont havonta 4 000-et spórolnék a hátralevő 8 hónapban (és 3 mega helyett 5 megás csomagom lenne).
Hibádzik valahol a gondolatmenetem? -
poci76
aktív tag
Továbbá
A Monortel ADSL-csomagjai ezzel megegyező sebességértékeket nyújtanak majd áprilistól, azzal a különbséggel, hogy a legnagyobb csomag esetén a technológia korlátai miatt ''csak'' 18 megabit/s-os letöltési sebességet lehet majd maximálisan -- elméletileg -- elérni. A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi korlátozásokat.
A megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat. -
-
doubleb
csendes tag
Az a gáz a XXII. Kerületben, hogy csak Budafok City központjáig jó az ADSL, nálunk a Campona környékén már használhatatlan.
Én fél évig kísérleteztem vele, de örökké megszakadt a kapcsolat, és ha ment is akkor is csak 200-700 közötti sebesség ingadozott, pedig 2,5-ös csomagom volt, úgyhogy visszamentenem Fibernetékhez.
Innentől kezdve, ha emel a Fibernet, ha nem, ez van... és szerintem ezt ők is tudják.
[Szerkesztve] -
G1ant
csendes tag
Elég jó a javaslatod
El is küldöm nekik, kíváncsi vagyok mit válaszolnak
De szerintem ilyen sebességekről még álmodni is rossz fibernél...
Szvsz T-offline-t feltöltésben tudná megverni fiber,ez elég ütős lenne:
Maxi 2048/256 (2560/384) => 6144/768
Szerintem a mostani ''emelésüknél'' az volt a cél,hogy ők emeljenek először,de arra nem számítottak,hogy T-Com 4-szerezni fog és 8Mb-et fog adni 1-2 hónapon belül.
Így kénytelenek lesznek pár hónapon belül egy nagyobb emelésre,különben sok előfizetőt veszítenek majd...
Ja és a régi,hűséges ügyfeleiknek még a nevetséges ''emelésüket'' se adták meg... -
medve úr
csendes tag
hát nekem ez van: Maxi 2048/256, tehát nem az emelt, mert ugyebár a ''régi'' előfizetőket letojják, csak az újak kapnak nagyobbat (mondjuk a feltöltés is olyan 22kb-nál elakad, tehát még az sem biztosított), de ha az általad javasolt megtörténne itt, akkor megnyalom a bokám
-
BluEyes
őstag
Ez itt Magyarország, magyar nyelven kommunikálunk, és magyar nyelvű adókat akarunk nézni. Pont nem magyar nyelvű műsorokat kellene elvenni, mégha a tartalom kúltúrértéke megkérdőjelezhető is. A német kereskedelmi hulladékok eltávolításával egyetértek, untig elég belőlük mutatóba egy, oszt jóvan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest