Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mag_
tag
Hi!
hogy lehet a modem admin részére belépni?
biztos irta már vki,de nincs kedvem 5300 hszt átfésülni,köszi. -
Jégkokó
veterán
Tegnap délután szinte percenként szakadt a netem, elötte meg tökéletes volt , másnál nem volt ilyen probléma tegnap?Meg olyan is szokott lenni, hogy modem magától ujjraindul, mint amikor kihúzom belőle az áramot és visszadugom, és nem tudom miért csinálja, mert eddig nem volt ilyen
-
villamos
őstag
Izé... nem pont ide tartozik, de ez is fiber... Csak nálunk nincs most TV -adás a XXII -ben?
Vagy máshol is kimaradás tapasztalható?
-
ropi21
tag
no,elvileg még másodpercek kérdése,és fél napig nem lesz net
(ezek képesek hajnali fél 1kor dolgozni?)
kiváncsi leszek,meddíg nem is lesz, ugye elvi másfélnapos melót most fél nap alatt zavarnak le (még jó,hogy honlapjukon pl nem lett frissítve)
remélem egy uj,szebb,gyorsabb,stabilabb jövő jön el -
SlayR
senior tag
Hello all kéne help akinél van VoIP lehet én vagyok a hülye d enemtudnak valami miatt hívni érdekesen kicseng a hívófél oldaláról és semmi aki tud valami ötletet help!
-
Zsadi
őstag
Tegnap este más is tapasztal kecskeméten majd egy órás kimaradást?
Pont a legnagyobb csata közepette ment el a net!
De érdekes volt, ilyen gyors villogást a cable lednél, még nem láttam a modemen. -
snowflake
tag
Mivel azonban a telefon lakásunkban így is úgy is elő van fizetve
Attól, hogy Neked adott a telefonvonal, másnak nem biztos és mivel ez feltétele az ADSL-nek, ezért ez költségként jelentkezik (árúkapcsolás)
Alap csomagos TV-nél nem műxik a net
Ez érdekes, mivel nálam a legkisebb tv csomag van (info vagy mi a neve) és ezzel is megy a net. Illetve tudomásom szerint nem szülséges tv előfizetés sem, hogy internetet fizess elő.
ps. Mellesleg az ADSL csomagok többségének az uploadja is soványka (192k) -
joecontra
addikt
Elért hozzánk az új hálózat.
-
ropi21
tag
tv-t én se nézek
mondom, nincs ktv-nk a kereskedelmi szarokra meg nem vagyok kiváncsi... volt,hogy rákötöttem tv-re próbából a kábelt, pár napig ment aztán sztem feldobtak egy szűrőt vagy pasz
nembaj,lassan jön a megváltás a tvnetwork.. vagy mi költözünk olyan helyre,ahol van, vagy ők érnek ide le
-
Zugi
aktív tag
érdekes dolog,amikor kábelnet vs dsl téma előjön, sokszor elfelejtik sokan,hogy dsl-hez kell telefon,ami olyan 2-3ezerrel megdobja (kábelnethez nem minden esetben kell tv, nekünk sincs)
Ha a telefon nem lenne alapból adott, akkor persze gondolkodna az ember (bár akkor sem olyan sokat). Mivel azonban a telefon lakásunkban így is úgy is elő van fizetve, így ez se nem oszt, se nem szoroz.
Ugyanakkor a kábellel is van némi fordított dolog. Alap csomagos TV-nél nem műxik a net. Így legalább egy kategóriával feljebb kell lépni a TV előfizetésben ahhoz, hogy menjen a net. Mindezt úgy hogy én pl. egyáltalán nem nézek évek óta TV-t.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ropi21
tag
a multkori 10től 7ig tartó szünetet egy munkagép okozta azzal,hogy szépen kiemelt egy darabkát az optikából,ami a földben húzódik...
érdekes dolog,amikor kábelnet vs dsl téma előjön, sokszor elfelejtik sokan,hogy dsl-hez kell telefon,ami olyan 2-3ezerrel megdobja (kábelnethez nem minden esetben kell tv, nekünk sincs)
az,hogy mennyire figyel a cég (fiber) az előfizetőkre, megint itt egy példa,amiben egy kis érdekességet vélek felfedezni... eredetileg az m6 építése miatt át kell helyezni az optikát más nyomvonalra... ez eddíg tiszta sor... eredeti terv szerint ez 17.e 00:30tól 18.a délig tartott volna, ám sokan szóltak,hogy szerdán valami foci izé lesz (tudom,bldöntő,de nekem nem sokat jelent) ezért 19.én munkálkodnak 00:30tól ~du2ig... érdekes pénteken el tudják végezni a másfélnapos (?) munkát pár óra alatt... biztos chuck norris is nekik dolgozik. mindegy. így jobban jártunk, csak érdekes. -
Jégkokó
veterán
Én azt értem nem túl sűrűnek, hogy az utóbbi pár hónapban nem volt egy két kivételtől eltekintve nagyobb kimaradás.Egyébbként szerintam az ADSL nél is szokott kimaradások lenni, vagy legalábbis szakadozik, mert van egy két ember msn en akiket folyamatosan dobál le meg szakad a net
-
Zugi
aktív tag
Én 9590 Ft-ot fizetek a 2Mb-es fibernetért, mert hála Istennek sosem szerződök le egyetlen szolgáltatóhoz sem 1 évnél hosszabb időre. Az említett Interware szintén 2 Mb-es ADSL-t szintén 1 évre 9480 Ft-ért adja. Tehát ha kis mértékben is, de mégiscsak elérte az ADSL azt, hogy nem ezrekkel drágább a kábelhez képest, hanem már alá is megy. És az ADSL nem úgy működik ám, hogy ''nem szokott olyan sűrűn probléma lenni'', hanem EGYÁLTALÁN NEM szokott probléma lenni!
Egyébként épp 2 napja írtad be az alábbit: ''Ma reggel 10 órátol délután 7 ig nem volt nálam egyálltalán net''.Még hogy nem szokott olyan sűrűn... Nem tudom mit tekintesz te nem sűrűnek. Ha 1 napig nincs gubanc az már nálad ritka? De felőlem aztán életed végéig kitarthatsz mellettük, én megyek ADSL-re, aminél az említett mondataid teljesen ismeretlenek.
-
Zugi
aktív tag
Első 2 hétben ment, de azóta rengetegszer tetvezik, szakad, nem érem el a netet amikor kell. És persze figyelem a fibernet pofátlan magatartását, amivel teljesen hülyének veszi az ügyfeleit. Az ember 1-2 hónapig még talán türelmes, amit magyraázhatnak a fejlesztéssel, stb. de mint írtam nem változik náluk semmi.
Akinek volt egyszer ADSL-e, annak van összehasonlítási alapja. Könnyű ugyanis a jót megszokni. Sokszor leírtam már, hogy másfél évig T-Online (Axelero) ADSL-em volt, aminél teljes másfél év alatt 1 (azaz egyetlen egy!) alkalommal volt kb. 3 órás netkimaradásom. Soha semmi gáz, semmi szakadás, kimaradás, lassulás nem volt. Fibernetnél 1 nap alatt több kimaradás van. Úgyhogy nem összehasonlítható a dolog, röhejes, hogy ilyen szolgálttaási szintet 2006-ban meg lehet engedni.
A www.szelessav.hu oldalon lekérve a lakhelyemen jelenleg 7 szolgáltató termékeiből válogathatok magamnak kedvemre ADSL-t. Jelen pillanatban talán Interware-os ADSL-re mennék át. Első netes előfizum velük volt még a modemes korban, és ők is abszolut egy korrekt cég voltak, akikkel csak a 4 évvel ezelőtti 150Ft-os Matáv percdíj eltörlése miatt szakítottam meg a kapcsolatot, tehát nem ők tehettek róla. Tehát minek maradnék, ha árban nem drágább már egy ADSL és minőségben ég és föld? Ezen a fibernet is elgondolkodhatna, mert sok ismerősömről tudok, akik felmondták az előfizetésüket és a helyi sajtóban is döl ezerrel a negatív kampány a cég ellen (abszolut jgosan). Végül lehúzhatják a redőnyt ha így folytatják. -
Zugi
aktív tag
Beláttam, hogy ez az egész cég megannyi figyelmeztetés, felszólítás ellenére semmit sem változik. Így hát nézem a naptárt, vágom a centit, mert még jó 3 hónap, pontosabban 116 napjuk van, és letelik az 1 éves szerződésem. Utána azonnal húzok vissza ADSL-re mint a huzat. Korábban drágállottam az ADSL-t, amiatt próbáltam ki a fibernetet, de most a kínált szereld magad csomaggokkal, amivel 1 héten belül már meg is van a bekötés, ugyanolyan, sőt kicsit talán olcsóbban is kapok szuper minőségű netet!
-
kraftxld
félisten
Kábelezés fibernet módra:
-
szasza_xp
senior tag
Köcce szépen...
Én mondjuk nem nézem a modemet, mert elég be van építve az asztal alá, de legközelebb megnézem, neked most mit adtak Terayon vagy ezt a szappanos doboz alakú webstart ?? nekem most webstar van.
Mondjuk megnyugtat, hogy nem csak nekem szar a net, mondjuk az téged sem vígaszta, hogy másnak is szar, de legalább tudjuk, hogy még nem hülyütünk meg, bár ahogy a fibert elnézem, ha ez így meg tovább még az is bekövetkezhet. -
Zsadi
őstag
-
-
attiLANte
tag
Jah, ahhoz nem jár távirányító...
Egyébként úgy tűnik, bejáródott a rendszer - biztos kellett egy-két nap, míg a bitek megtalálták a legrövidebb utat a kibővített fejállomásunkon keresztül
Most jónak tűnik végre: nem akadozik, ''normálisak'' a pingek is. Remélem marad is így... -
Jégkokó
veterán
válasz
szasza_xp #266 üzenetére
Nekünk annó upc direct volt itthon, és az is hasonló mint a digi tv és elég sokszor szarakodott meg szétesett a kép, meg sok volt a két csatorna közötti váltási idő, vagyis 1 2 mp is eltelt amire átkapcsolt másik csatornára, meg a kutya szétrágta a távirányítót, szerencsére kábel tv nél már nincsen ilyen probléma
-
szasza_xp
senior tag
Hm, a havernál is volt hasonló, de nála elvileg a modemcsere megoldotta, megnéznéd nekem, az eseménynaplóban, hogy nálad mit írt ki ? Modjuk nálam sem indul újra a modem, csak úgy érzem, mintha újra induln, de net az nincs....Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy milyen kellemetlen, ha ez épp akkor történik meg, amikor valakit gyakok a WOW-ban .....Hogy lesz így nekem jó PVP rankom
Áhhhh fibernyet ...
-
Jégkokó
veterán
Ma reggel 10 órátol délután 7 ig nem volt nálam egyálltalán net, se tv, de lagelább az egyik lett volna, de még semmit nem irtak, hogy lesz valami kimaradás a mai nap folyamán
-
Zsadi
őstag
-
szasza_xp
senior tag
válasz
attiLANte #261 üzenetére
Én is most akartam bescenelni a sórólapot, de látom, hogy a fiber maga megoldotta.
Amúgy van valaki akinek állandóan szakad a vonala Kecskeméten. Elvileg DHCPNACK hibát ír az XP logja, de hiába ugatok a műszakiakkal, szerintük nem indult újra a modem, de engem meg kidobb a WOW ..... szóval nekem is tel már a faxom velük(
-
attiLANte
tag
A tegnapi ''fejállomás-bővitési munkálatok'' eredményeként visszatértek a tavaly év végi rossz élmények: 16-450 pingek, szakadások.
Azért örülök, hogy másoknál jobb lett, de könyörgöm: miért kell elcseszni azt, ami működik?!
Most már végleg tele van a puttonyom velük - ha nem javul meg a hónap végéig, megyek ADSL-re, az legalább stabil...
Mellesleg vicces az új szórólapjuk: [link]
25 hónap és 13 év (!!!) hűségvállalás... LOL, Gratula, Fiber...
[Szerkesztve] -
Gorcsev
tag
Nekem tavaly november óta van fibernetem, de szerencsére azóta sem tapasztaltam semmi rosszat (ha a szerződéskötés körüli herce-hurcát nem veszem ide), pedig a topikot olvasgatva nagyon sok kétségem volt. A játékokban is jók a pingek, és a sávszélesség is megvan szinte állandóan úgyhogy én is elégedett vagyok
-
Jégkokó
veterán
Mostanában már szinte én se nagyon tapasztaltam kimaradást , se leállást.Hála istennek, mert azt baromira nem szerttem amikor nem volt net fél napokig
-
Zsadi
őstag
Hetenkét 1-2 kisebb szakadás, de a sávszél rendben, pingek jók.
Kaptam új IP-t. Másnál változott? -
Jégkokó
veterán
Mostanában megint jó a net, tudok rendesen fel és letölteni is, bár néha kicsit lassú a letöltések miatt a böngészés, de nem tudom, hogy mitől hiszen nem is megy maxal
-
EmThor
addikt
rühes fibernet, se tv, se net...
hát baszki! megint jöjjenek a kábeles fotók? akkor legalább idefigyeltek?! -
_calogero
tag
Mostanában délutánonként, esténként megint sz@rakszik, úgy mint korábban!
-
ropi21
tag
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 6-os út építése miatt a településüket ellátó, Budapestet Százhalombattával összekötő optikai kábelünket új nyomvonalra terheljük át.
Ezért 2006. május 17-én 00.30 órától május 18-án 12 óráig a kábeltelevízió és internet szolgáltatásunkban kimaradás várható.
anyám.. mit fogok én addíg csinálni?
ugye ez másfél napot takar? vááá
viszont pozitívum: ma kijöttek szerelők (wow) nézték,nézték, modemcsere... azóta mondjuk nem szakadozik, de biztosat majd pár nap tapasztalatából tudok mondani -
TheReMiXeR
senior tag
ha vesztek rútert, akkor edimaxot vegyetek... ócsóbb mint a délink és jobb is...
még a vélanban is... -
Scytha
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy a fiberenetnél mikor várható sávszélesség emelés? -
trendax
tag
Szia!
Ugyanilyen routerem van nekemis, klassz cucc.
Indítsd el a varázslót, az végigvezet mindenen.
A legjobb ha reseteled a routert, ehhez a hátulján a pici lyukban nyomd 6-8 másodpercig a gombot, majd egy böngészőt nyiss és írd be: 192.168.0.1
Alapesetben a user: admin jelszó meg nincs, tehát üresen hagyhatod.
Szépen pontonként menj végig a varázslón, (a kapcsolat tipusa nyilván Cable, tehát azt a sort válaszd amiben ez van, DHCP-vel.)
A végén a router ismét újraindul, okézd le mikor megtörtént, aztán már használhatod is a neted, valszeg full sebességen. -
Mandeza
csendes tag
Hali!
Egy kérdésem lenne mert nekem is egy D-Link Routerrel van gondom!
D-Link DI-604-essel pontosan, és a ''Fibernetes'' DSL-lel.
Ha beteszem a rendszerbe a routert akkor a hálózat megy de a letöltés sebessége az gyalázatos! 2-3-4-5 kb/sec, mint a régi szép időkben a betárcsázósmodemmel!
Ha kiveszem a routert és csak a modemet dugom a gépbe akkor megy mint állat!
Van valami tipp??? Hol lehet ezt megnézni hogy pontosan mit kell és hova állítani a routerben?
Ha valaki használ ilyen megosztást akkor várom a segítségét!
Köszi!
Joel -
Jégkokó
veterán
Na itt is volt talán valami javulás mostanában, kb 2 nap alatt felnyomattam egy teljes dvd filmet, vagyis feltöltöttem teljesen.Azért ez nem rossz, volt olyan hogy felugrott 35k ra de volt olyan is hogy 45 ön ment egy ideig
-
czanga
őstag
Hali!
Van valaki aki már fiber-es kábelnethez telepített router-t?
Én éppen egy D-link Di-524-est vettem, de sehogy sem tudom beconfig-olni...
Jópár éve megvan a net de nem vagyok tisztában egy csomó dologgtal, emiatt a router telepítésénél elakadtam már a kapcsolat tipusának ( ISP ) megadásánál...
Valaki aki már csinált ilyet vagy tudja az ehhez szükséges adatokat, kérem irja meg... -
ropi21
tag
no.. komolyan mondom percről percre jobb
bár arra keltem 4kor, hogy 11óta semmi se tud visszamászni netre se msn se más, msot csúcsidőben próbaképp megjáratom a netet,és viszonylag türhetően szól a netrádió is ami elég érzékeny ilyenkor
talán megérjük,hogy teljfesen jó legyen?
-
ropi21
tag
no... van egy kis pozitív élményem
nálam még szakadozik elég sűrűn, írtam egy emilt tegnap, mára már kaptam is visszajelzést szal dolgoznak bent
grat! csak így tovább -
Cyberslider
őstag
Ezekszerint a technikai feltételeik és sávszélességük nem tenné lehetővé az ekkora sávszélek használatát,de ''sajnos(?)'' a piac/verseny erre kényszerítette őket. Ha már mindenki emelt...
Nemhogy megmaradnának inkább lassabb,de biztosabb szolgáltatásnál.
Nembaj nekem jó lesz a 256k otthonra,itt az asszonynál meg megy a 2.5Mbites cselló,úgyis itt vagyok többször -
r0k4
csendes tag
Nekem 1024-es van és eddig kétszer szakadt meg 2 év alatt
>>FIBERNET<<
Jöhetne már egy emelés -
C^^
őstag
válasz
Cyberslider #230 üzenetére
10 év után biztos megváltás lesz
A ''kis'' csomaggal nem szoktak gondok lenni, de most úgylátszik műxik a rendszer rendesen.
Mindenesetre sok sikert és élményt kívánok neked -
Cyberslider
őstag
Szasztok!
Én a XIX. kerületben kispesten lakom. Itt a kábelszolgáltató eddig a Radiant Rt. volt,de azonkívül,hogy olcsó volt,az égegy világon semmit nem csinált.
Most pár hónappal ezelőtt a hálózatot felvásárolta a Fibernet. De ezt gondolom tudjátok,mert a XXII. ker is radiantos volt. Namost a két kerület között az volt a küli,hogy Budatétényben már évek óta volt/van lehetőség a netre (tvnet által) mert olyan volt a kiépítés.
Most, itt kispesten a fibernet jóvoltából teljesen felújították a rendszert,épp most húzták ki a zsír új kábeleket az utcába. És ami mégjobb hír,hogy jön az internet is! Csillagpontosítják,jópár hete már össze is kapcsolták a tv rendszert budatéténnyel.
Nos: én nagyon remélem,hogy most jó lesz a szolgáltatás,bár sok rosszat olvasok,itt tényleg úgy tűnik,hogy fejlesztenek. Reméljük a szolgáltatás jobb lesz.
Mielőtt még felhívnátok a figyelmem,hogy sok jóra ne számítsak,elmondanám,hogy 10(!!!!!!) ÉVE VÁROK SZÉLESSÁVÚ NETRE, ÉS A MATÁV,MEG A RADIANT,WLANOS SZOLGÁLTATÓK MEG ÚGY GLOBÁLISAN MINDENKI TOJTA LE NAGY ÍVBEN A KÖRNYÉKET.
Az égegy világon semmi nem volt sosem,sőt a tcomnál pár hónapja még azt mondták nem is lesz(!) aztán adatbázis szerint mégis,gyakorlatilag viszont mégse. (Nyista DSLAM,nem is lesz. Pont.)
Hát szóval én itt 56k-zok,de mit eszek?
Megváltás lesz a net,még a legkissebb csomag is (nem vagyok sokat itthon) a 10 ezres modemszámlák után. ADSL-re továbbra is remény sincs,más lehetőségem nincs. Önkánt,és dalolva megyek bele,csak kössék már! És elmondok egy imát,hogy 10 éves várakozásom,és foházkodásom lassan meghozza (még ha talán savanyú is,vagy rohadt) gyümölcsét.
Köszönöm fibernet. -
SlayR
senior tag
Akinél van HBO nézzen már rá bejön-e? Délután volt egy rövidke kábeltv és net kimaradás azóta nincs HBO. Választ előre is thx!
-
SlayR
senior tag
Van olyan aki igényelte a VoIP telefont és már be is kötötték?
Lehet én vagyok a türelmetlen de még nem nagyon jeleztek vissza. -
akom
őstag
Gyurok mostmár ezerrel de előtte még egy kocsit veszek, az legalabb nem laggol
[Szerkesztve] -
akom
őstag
Tegnap felmentem CS zni.
PING ? na tipp ?
20-30 ismtélem húsz - harminc
Azt hittem álmodok.
Mostmár legalább nem a ping miatt lőnek le hanem azért mert szar a gépem...
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Mai nap alkalmával pl egyszer se szakadt meg a netem, ami dícséretes a hétvégét, meg a tegnapi napot nézve
-
C^^
őstag
Itt is most egész jó. Pingek is tűrhatőek.
-
code1005
senior tag
Nekem nagyon fasza már vagy 2-3 hónapja
(Bp. XXII.) Játszok is sokat, ott sincs gond.
-
_calogero
tag
Na mizu előfizetőtársak?
Nálam úgy tűnik minden oké már egy ideje! -
Jégkokó
veterán
Ma nagyon mérges vagyok , meg tegnap is , mert egy csomószor ment el an netem a nap folyamán.Igazán abba hagyhatnák az egészet, mert igy nem lesz frankó.Amig nem nyulkálnak hozzá, addig minden jó és szép, de miután meg hozzányulnak, akkor szétesik
-
C^^
őstag
válasz
TheReMiXeR #211 üzenetére
Jaja, most nagyon jó, végre.
Remélem ez így is marad. -
TheReMiXeR
senior tag
yeeee....
Király fibernet!!!
yeeee....
Jelentem a félrerakott pezsgőt már többször megittam
yeeee....
Gratulálok, végre van normális internetem!!!
yeeee....
másfél év kellett hozzááá....
yeeee.... -
villamos
őstag
Jelentem, nálunk is van text a Viasat3 -on...
-
Jégkokó
veterán
Na a héten nem volt semmi probléma, minden ment rendesen ahogy kell.Meg a feltöltésem is ugymond rendben volt, amikor itt hagytam a gépemet, akkor olyan 700 800 megát simán fel töltött, amíg csak suliban voltam
-
Jégkokó
veterán
Tegnap olyabn délután 2 től este 8 ig nem volt egyálltalán net.Másnál se volt vagy csak nekem nem volt.Mondanbom sem kell, hogy mennyire örültem neki, mivel a letöltéseim is álltak egy helyben és azóta már szinte mindennek le kellet volna jönnie
-
_calogero
tag
Nálam van text a viasat3-on!
Csak 1 dolgot nem értek, hogy miért van még mindig kábelTVnk!? -
skyone
csendes tag
Hali!
Megnézné nekem valaki a Viasat3 teletext-jét mert nálunk már egy hete nem megy.
Köszi
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest