Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Emelés előtt elméleti Le/Feltöltés : 3072/384 kbps ( Mega Csomag )
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/108955436.png)
Emelés után elméleti Le/Feltöltés : 10240/512 kbps ( 20070418-tól )![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/115130091.png)
A 3M-es csomaggal nem voltak gondok.
Általában hozta a tempót.
Az új - emelt - sebességet hajnali 1 órakkor mértem....mert napközben 2-5Mbit között erőteljesen ugrál.
Remélem mire befejeződik a TELJES hálózatfejlesztés,karbantartás akkor már az esti csúcsidőben is hozza a tempót.
Bye. -
Zsadi
őstag
Kecskeméten másnál is ilyen remek a net?
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117824335.png)
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én a hwsw.hu-ról szoktam tesztelni a letöltést, a szerverük nincs korlátozva, tolja az anyagot, ahogy a csövön kifér. Ezek közt van pár jókora file, épp alkalmas a feladatra: [link]
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
Jó a levelezésem!!!
Valszeg nem nálam volt a hiba... -
djapor96
senior tag
Sziasztok!
Fibernet-es kábelTV-m van. Jelenleg nálunk a Sédnet szolgáltat rajta. Most építették át a rendszert és májustól szerződhetek Fibernettel és Sédnettel is. Van valakinek tapaszatlata? Kit csomagban lényegesebb olcsóbb a net, de a Sédnet is ígért sávbővítés.
Mit tegyek? ADSL kizárt, mert most szívatott meg a T-com, bevezettem a telefont 1 év hűséggel, most meg közölte, hogy nincs szabad port, így nem tud rákötni az ADSL-re.
-
Matt-OPT
aktív tag
Hogy a vérbe lehet az hogy vasárnap este óta nincsen internet Nagytarcsán???
-
Cyan39
csendes tag
Hmm nekem ment a net reggel fél 7 körül a Havas utcában, bár most nem vagyok otthon, de a skype szerint most is megy
-
shabbarulez
őstag
Én olyan nagy arányút nem látok, peakban úgy 100-200 Mbps-nyi differenciát látni, átlagban meg úgy 150 Mbps mínuszt, az úgy 1/7-nyi csökkenés.
Persze lehet mindenhova rendundáns hálót építeni/bérelni, két független nyomvonalon, két különböző szolgáltatótól bérelni vonalat, csak az árban is dupla lesz aminek nyomot kell hagynia a végfelhasználói árban is minden hónapban. Redundáns hálózata inkább csak a nagy szolgáltatóknak van, ahol elég a nagy a háló hogy erre szükség is legyen, főleg akkor ha a nagyvállalati/kormányzati/üzleti ügyfeleknek nyújtott bérelt vonali szolgáltatások rendelkezésre állásának biztosításához ehhez szükség van. Lakossági szolgáltatásoknál jóval alacsonyabb rendelkezésre állást vállalnak a szolgáltatók, pont azért mert ott ez kevésbé szempont, mert nem igazán építhető be az árban az a többlet ami ezzel járna. -
poci76
aktív tag
Érdemes megnézni a BIX-et (lentebb linkeltem). Vagy a harmadával kevesebb sávszélt használtak tegnap a fibernet felhasználói.
Egyébként a kimaradásért a fibernet is felelős. Nem elég robosztus a hálózatuk. Elképzelhetetlen például, hogy akármilyen lopás miatt másfél napig ne legyen áram. A másik: ha a tévét meg tudták csinálni éjjel, akkor az internetet is meg tudták volna, de csesztek rá.
-
TheReMiXeR
senior tag
Azért ez nem semmi...
TV reggel üzemelt, net még nem (9 előtt).
Hogy törne el a keze annak kancsó fejűnek aki elintézte a térséget

-
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jutottál valamire?
-
Géza26
csendes tag
Hali.
1.Egy optikai kötést loptak el a vandál úriemberek...
2. A hév felsővezetéke mellett van, tehát üzemzárás és áramtalanítás után javítható...
3. Azért jön a jel arról mert Gödöllő a Budapesti fejállomásról kapja a jelet lehet semmi értelme de igy van.
Türelem meg lesz javítva!
üdv
Gejjza -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Még semmit, mert nem kérdeztem...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
üszi mit mondott a problémára mert nekem gond nélkül megy
-
Mecy_Lacee
senior tag
''A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'mail.fibermail.hu', Kiszolgáló: 'smtp.fibermail.hu', Protokoll: SMTP, Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E''
''A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'mail.fibermail.hu', Kiszolgáló: 'mail.fibermail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E''
Az outlook ezt írja ki 20-a óta. Mi baja lehet? -
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Pü ment. Ja igen, a Slax is jó, ott még pöcsölni se kell, auto élesíti a kártyát. A kábel legyen bedugva a bootoláskor. Ha a legelején, mikor még csak ott tart, hogy boot: beírod neki, hogy slax toram, akkor az egész cucc megyen a memóriába, oszt száguldás van.
Innen egy kicsit régebbi (1,5 éves) ám full magyarított verziót tölthetsz le: [link] -
Mecy_Lacee
senior tag
Hali!
Nos, mivel a Puppy-val nem sikerült a hálókarit életre kelteni (valszeg béna vagyok), így kipróbáltam a SLAX Linuxot.
Linkelni nem tudok, mert a Flashplayer-t nem sikerült felrakni...
De vannak eredmények:
Olyan 1,5-4,5 megás lett a letöltések átlaga.
Google: sebességteszt. Itt a linkelt helyeken próbáltam a sebességteszteket.
[Szerkesztve] -
Géza26
csendes tag
Sziasztok!
Megnyugtatok mindenkit nem lopás hanem valószinűleg rongálás történt a Fibernet Budapest és Gödöllő közti optikai kábelén!
A csömöri Auchan közelében, amint lehet elkészül a javítás!
Türelem

-
Boxiné
aktív tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Hát itt Kistarcsán még nincs TV. Hála az égnek a net nem a Fibertől van nálunk!

-
Boxiné
aktív tag
Hali mindenkinek!
Állítólag tényleg lopás történt. Csak éjjel tudják helyrehozni a kárt, amikor a HÉV már nem jár, mert a fölötte lévő kábelt lopták el. Én ezt hallottam. De lehet, hogy csak pletyi. -
poci76
aktív tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Passz, én sem vagyok, de szerintem nem megy.
-
poci76
aktív tag
-
-
Watson25
tag
Sziasztok!KIT family csomagom van.Azt vettem észre tegnap,hogy hívtak a fiberes telón,de aki hívott az nemhallott semmit.Én minden szót hallottam.Közben ment a feltöltés max-on(31kb/s)Miután leállította a torrentklienst(uTorrent 1.7.1355 beta) tökéletesen lehetett telefonálni.Másnál is előfordult már ilyen?
-
poci76
aktív tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Nálunk is ugyanez van a város közepén (Szt. János utca környéki lakótelep). A tracert index.hu eljutott a 85.66.46.1 címig, utána nem tudott tovább menni. Később már nem jutott el addig, de a ping továbbra is megtalálta. Mivel se vihar nem volt, sem szerelés nem valószínű vasárnap este, arra tippelek, hogy lopás történt, ez persze csak tipp.
-
TheReMiXeR
senior tag
No a ''Kék'' számon már kint van, hogy nem üzemel se a tv se az internet a gödöllői térségben... hm, vajon mi történhetett? Kíváncsian várom a magyarázatot.
Ja, meg érdekes, hogy 20-as telefonról nem lehet hívni a közpi számot
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Gödöllőn nálunk elment a tv meg a net... (Alvég)
Tegnap este 10után valamikor... Valakinek esetleg hasonló probléma?
Még most reggel sem volt semmi... -
Drótszamár
őstag
Ha a voip-os motorola modemen az eddig nem világító 2db ''telefon'' led elkezdett villogni az mit jelent? (folyamatosan villog kb 2x másodpercenként)
Telefont megpróbáltam rádugni, de süket volt, és a matávos vonal még él.
(KIT, számhordozással)
A telefont is szerelő fogja ''kötni'', vagy egyszer csak működni fog magától? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Bitraider2
üzenetére
UH !!!
Én csak álmodozhatok ekkora feltöltési sebességről
-
Vigneau
félisten
Cegléden mikorra várható majd tempónövekedés?
-
Tütüm
aktív tag
Bajaiaktól kérdezem,nálatok megy normálisan a net mostanában?Nálam kb egy hete szarakodik,alig akarja behozni az oldalakat,van hogy 3-4x kell frissíteni mire bejön. Lehet a bővítés miatt van,nemtudom.
-
G4bi89
senior tag
Most vmi nagyon nagy bibi van a fibernél mert már tíz óra szóval csúcsidő vége még is a 8megabitem csak 1,5

-
Bitraider2
csendes tag
Hi G4bi89,
nekem eddig nem volt bajom viharban sem, remélem nem is lesz
lehet, hogy csak nekem van szerencsém ezekkel, de nagyon normális
lelkes csapat aki itt van, ha baj is van pár perc és megy minden rendben,
én elég sokat netezek a munkám miatt, és totál ideg lennék, ha nem
birnák dolgozni, azért is kell a nagy feltöltés ezt én bónuszba kaptam
-
Bitraider2
csendes tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Szia Kapitány,
ennek örülök, hogy te mint hozzáértő is hozzászólsz. Utánna fogok jobban olvasni,
de gondolom akkor a zajszint, rossz kötések, stb is csökkentik, hogy hány ember
rakható egy fejállomásra?
Természetesen nincs közvetlen BIX kontaktom, ha jól tudom kb 30 ember van azon
a tornyon amin én is, de eddig minden rendben, én kb 4 éves vagyon ennél a szolgáltatónál, és a kezdeti nehészségek után kb 3 éves semmi gondom. Egyik havernak, ő net szolgáltató és be van hozzá húzva közvetlen BIX üvegen, nem gyenge 100Mb, ping bix.hu átlag 1.2ms
-
.Bukta..
csendes tag
No, akkor ahogy vártam el is ment a net délután. Reggel nem néztem de haverom azt mondja akkor is csak villogott a modem.
Ki is kapcsoltam a gépet, most barátnőmnél tolom ADSL-ről Villányban, még jó, hogy lebeszéltem őket a fiberes netről (itt is lehetett volna kötni fiberrel suxnetet). hehe -
Kapitány
tag
válasz
Bitraider2
üzenetére
Nem a sorosságon múlik, olvass még 1 kicsit utána!
Neked esetleg közvetlen BIX kontaktod van?
Ezexerint te senkivel sem osztozol a sávszélen?
Hiányosak az ismereteid.
Borisz: Dolgozunk rajta
K
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
válasz
Bitraider2
üzenetére
Ameddig nekem is 2megás netem volt ugyanígy fiber mint most szóval az emelés előtt addig a 2mega mindig meg volt még csúcsidőben is. Szóval nem a mikrós net itt az ász csak az emeléssel utáni zűrzavarnak isszuk a levét.Mellesleg a mikrós net ha nagy vihar van akkor bye bye net
(persze nem mindig) Nem mondom,hogy jó a fiber sőt de a mikrós se olyan jó.
Amúgy én meg lennék elégedve csak a sebesség néha f*s.Mert a net sose szakad meg csak nem annyival jőn amennyivel kellene.
Mondjuk a feltöltési sebességedet irigylem
[Szerkesztve] -
Bitraider2
csendes tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Ahogy nézegettem a kábeles ping időket az is jóval magasabb lehet, játszani
ti igy tudtok rajta? nekem 12-20ms között szokott lenni, de itt látok 200ms-et
is, az már eléggé lagolhat.
Az ő technológiájukat csak kicsit ismerem, de mivel soros rendszer igy nagyon függhet a terheltségtől, ezért is van, hogy terhelt időben ingadozik. Meg amikor netet köttettem
akkor olvastam utánna és akkor hivatalosan is olvastam róla, hogy osztoznak a felhasználók a fejállomási sávszélen. Tudom minden rendszer ilyen, de ha soros a cucc akkor sajna jobban is érződhet, az én elgondolásom szerint.
Na kitartás, azért hátha jó lesz nektek is.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/116137843.png)
2M/2M, mikro
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
8M/384k
Szombat 15:39![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/116123019.png)

-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bitraider2
üzenetére
Részben igazad van......
De a fejlesztéseket nemrég fejezték be és REMÉLEM , hogy mire a végére érnek akkor állandósulni fog a sebesség.
Egyébként jelen pillanatban ez az ingadozás tényleg kiborító.
Optimista vagyok.....És még 1 évem van a hűségből is ezért nem ugrálhatok
Bye. -
Bitraider2
csendes tag
válasz
trendax
üzenetére
Sziasztok,
olvasgatom .Bukta. irását, és áldom az eszem, hogy nem Fibernetes lettem,
mert azon gondolkoztam én is, de nem akarok nagyon offolni, de nekem a sokak által szidott mikrós netem van, és bármikor mérem ezt látom:
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
bocsi, ha off, csak nekem olyan fura mikor azt irjátok, hogy a 10M-es net csúcsidőben
csak 1M, elég idegesitő lehet. Nekem csak 2M, de ezt tudja bármikor, és inkább ilyen
legyen, mint ''akár'' 10M ;) -
trendax
tag
.Bukta., tudom ez nem vígasztal, de én sose értem el a speedtesten (és csak ott) olyan magas letöltési sebességet, mint neked sikerült..
Igaz, ilyen alacsonyat nemcsak ott nemértem el, dúrván ingadozik nálad.. részvétem! -
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Egyelőre hagyd a win installt, előbb zárjuk ki a hardver hibáját. Töltsd le a Puppy Linux legfrissebb 2.15CE verzióját, írd fel lemezre, aztán bootolj róla. A hálót a Network Wizard-dal tudod majd beállítani, miután az OS talpra állt. Eccerű, naccerű

Így pár perc difivel meg tudod mérni a sávszélességet, előbb winnel, aztán a Puppyval. Kiderül, hogy win vagy hw a gond.
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
Viszont este osztottam, szoroztam magamban, s arra jutottam, hogy mégegyszer neki futok. Mármint az installálásnak.
Wint újrapakolom, majd szép sorjában a többit, ami kell, s közben tesztelgetem a neten, hogy mikor lassul be. Valami fogja a gépem...
Azt nem hiszem el, hogy pár perc alatt nálam ilyen nagy különbségek lennének. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Na, az én masinámban van a hiba valahol:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/115325270.png)
Mindkettő eredmény IE-vel volt.
[Szerkesztve] -
.Bukta..
csendes tag
Itt Siklóson is az van, hogy amikor már senki nem használja a netet (hajnalban) na akkor megvan a 10mbit. Egész nap 1-2 megabit körül megy ez a trágyalé. Hatalmas pingek errefelé is.
Ez az amit írtam, nem fejlesztették a hálózatot, csak átkonfigolták a modemeket. Lolka 1 cigány banda ez. A jó k anyjukat. Várom a hétvégét, remélem szakadni is fog (nálunk a 7en emelték fel a ''modemeket'' )
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/115317116.png)
Szűz, frissítetlen winnel, win tűzfallal. -
Mecy_Lacee
senior tag
Nos, a mai, nagy teszt előtti teszt:
Hát ide egy képecskének lennie, de annyira be van lassúlva, hogy nincs türelmem megvárni. -
Petek
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam nem volt net tegnap. De amikor 5 előtt 5 perccel hazaértem hogy egy ötkor záródó aukcióra licitáljak, akkor majd szétvetett az ideg, hogy nem volt net.
Kérdezhetném hogy ki téríti meg a káromat, de tudom a választ persze...
Ja és még mindig nem emeltek a sávszélen Baján, vagy csak nálam van vmi gebasz? -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Modemcserére gondolsz, ha jól értem.
Mivel tegnap sikerült egy rokontól elkunyizni a laptopját péntekig, így tényleges infót persze csak a teszt után tudok mondani.
Amit remélem ma már a fibernet sem fog megakadályozni.
(Tudom, hogy a tegnapi net-telenség nem az ő hibájuk... ) -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
esetleg egy modem?
-
Borisz76
nagyúr
Netszolgáltató : FiberNet

Emelés előtt elméleti Le/Feltöltés : 3072/384 kbps ( Mega Csomag )![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/108955436.png)
Emelés után elméleti Le/Feltöltés : 10240/512 kbps ( 20070418-tól )![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/115130091.png)
Ezeket az értékeket csakis hajnali időpontban hajlandó hozni.......
Délutáni - esti ''csúcsidőben'' sokszor az 1 - 1.5 Mb-et is alig éri el.
A ping pedig az egekben.
Nem lehet játszani. 
Jó lenne ez....... ha a hajnali állapotok egész napra érvényesek lennének mert nem csak éjjel netezek és fizetek hanem más napszakban is.
Mindez Hajdúszoboszlón........Ez lemaradt.
Bye.
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
De bizony! Sosem állt vissza, tegnap estig...
Az én modemem: Thomson. Tipus:passz, majd este megnézem.
Viszont itt figyel egy laptop az esti tesztekre. Még nem volt a netre kötve, valszeg alig 1-2 hónapos winnel. Nemrég jött vissza garanciális javításból.
Este írok eredményeket. -
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Azért, hogy visszajöjjön neted, ahhoz restartolnod kell a géped egy ilyen esetben?? Na nemááá
Valami akkor ott nagyon nincs rendben!
Az én Terayon TJ715X modemem olyan mint egy kezesbárány
-
Mecy_Lacee
senior tag
Csoda történt: az előbb véletlenül kirántottam a modem tápját. Visszadugtam. Ilyenkor szokott nekem restart lenni, hogy legyen netem. De most nem kellett.

-
Mecy_Lacee
senior tag
Bevizsgáltatni? Hogyan? S kivel?
Kétszer voltak a szerelők, akik bekötötték. Mindkétszer mondtam a problémámat. De ezt leírtam korábban...
Mondjuk a feltöltési hibám ''még'' csak 10 napos.
Miért kellett nekem váltani szolgáltatót?
Lassan többe kerül a leves, mint a hús. Az ősz hajszálaim egyre többen vannak. Még nem vagyok 30 se...
S nehogy már a gépemre fogják, mikor az előző szolgáltatónál jól múködött. Csakhát....
Ide most inkább nem írok semmit, mert kitíltanának innen.
Mondjuk az előző sem volt sokkal jobb, ott is voltak nagy belassulások, de szakadások nem. Ott meg azért őszültem meg...
Miért kellett nekem a zsebemre hallgatnom? S csodák (legalábbis nálam) nem léteznek. Sajna, ezt tudtam előlre is.
De a lepény-hal meg utóljára....
[Szerkesztve] -
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Bevizsgáltattad már a neted? Ha nem, akkor már nagyon itt lenne az ideje...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Viszont van egy más jellegű problémám is, amiről azt hittem, hogy a hálókártyacsere-bere megoldja. De nem.
Április 8-án töltöttem fel [link] ide több mint 60 képet. Délután. Este szerettem volna feltenni még 2 képet ide, de nem bírtam. Egyszerűen nem ment fel. Mondom nem gond, felrakom máshová, s később ''bemásolom'' a helyére.
Próbáltam a kép.tár.hu-t (ftp-t is próbáltam), képfeltöltést, meg az imageshockot (remélem jól írom). de a képek nem akartak felmenni sehová sem. Hibát nem ír ki, hanem csak megy a homokóra, csak megy a homokóra, csak megy a homokóra, csak megy a homokóra...
S nem történik sehol semmi. Nos ilyenkor mi lehet a baj?
Mást nem töltöttem még fel sehová semmit. Csak ezt a 2 képet szerettem volna, de nem megy...
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
Köszi.
S most akkor én is megmutatom:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114503522.png)
Valam xar van a palacsintában nálam. Szűz winfos, hétvégén raktam fel.
TheReMiXeR:
A madzagot kicseréltem, s van új hálókártya is a gépben. Csak egy baj van. A net állandóan megszakad vele, s bármit csinálok (le-; s feltöltés) a művelet ugyanúgy megszakad. De van egy pozitívuma: nem kell ki-be kapcsolgatni a gépet.
Valami oltári nagy baj van nálam, s kezdek nem a gépemre gyanakodni...
[Szerkesztve] -
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hogy a 4-7 óra közötti intervallum közepében legyünk, fél 6-kor a következő (4096/256):
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114420658.png)
-
.Bukta..
csendes tag
Baranya megye, Siklós /ma emelték meg a sebességet/:
10mbit/ 512, délután 5 órakor:
[/URL]
LOL...de talán még csak állítgatják. Majd kiderül -
Kicsirics77
veterán
szolnok megye most

10/512
-
nordborg
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114368686.png)
Baranya: Dél
10M/512
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Csorbi
addikt
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114092019.png)
Remélem jó lett a kép, ez eddig 1 megás csomag volt!
[Szerkesztve] -
Csorbi
addikt
Ma emeltek Cegléden

-
Zsadi
őstag
Az én picike 8 megás netem:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114061939.png)
Nevetséges...
-
Mecy_Lacee
senior tag
IE:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/113968559.png)
Opera
[Szerkesztve] -
trendax
tag
Nos, végre nekem is beteljesült.......
Modemcsere lett a vége, ugyanis a VOIP tesztes modemek configja nem engedi a frissítést nagyobb sebességre.
Csak az esetleges sorstársak kedvéért: a műszaki segítséghez kell fordulni, ők beszélnek az ügyfélszolgálattal, és így ha minden jó, akkor visszakapja a voipteszt előtti modemjét mindenki..
A sebesség: a legnagyobb csomagra váltottam, a feltöltés szépen megvan, a letöltés csak-csak, de mindenesetre így is 3x akkora mint volt.
Boldogság, 2 év újra aláír, többé teszteken részt nemvevő.....
-
bebar
aktív tag
[/URL]
[Szerkesztve] -
gardener
senior tag
nem jó ez a 10mbit.
Túl gyorsan lejönnek a cumók. Semmi izgalom
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Electrisis
üzenetére
Azért én kiváncsi lennék, hogy lett nálad a 4 megabit 26.Egy képet ha tudnál mutatni.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Innen egy kicsit régebbi (1,5 éves) ám full magyarított verziót tölthetsz le:

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/116262208.png)
(persze nem mindig) Nem mondom,hogy jó a fiber sőt de a mikrós se olyan jó.
[/URL]
[/URL]

Valami akkor ott nagyon nincs rendben!