Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ez korrekt!
Korcsii: szépen bemérte neked

-
joecontra
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hali!
Milyen tapasztalat?

Földrajzilag merre?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
sokaknak fájhat a sport1.. régen én is rengeteget néztem.. szerencse hogy leszoktam

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
nekem adódtak gondok a bekötéssel!

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
vannak érdekes esetek
de szerintem van ilyen más szolgáltatónál is!
nem védeni akarom őket
ne értsd félre -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Helyesbítek: Egy kis olvasnivaló.
NC.
Hiába, kapkodok...
-
etnies
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én most mondom le a Fibernetet.
Két éven keresztül tíz megás netem volt és hááát.
Szakadások, kimaradások, lassulások..
Kénytelen voltam abba hagyni az online játékot is, mert esti (19-21) időszakban 100-400 pingem volt szinte folyamatosan.
Mindezt havi 11500 Forintért.
Most váltok Invitelre (itt csak ez a kettő van), remélem jobb lesz a pingem...
Kezdésnek egy négy megás csomagot választottam be, remélem jobb lesz, mint a Fibernet. -
Ebit
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Erre gondoltam én is is, hogy általánosan jónak mondható szolgáltató nincs, de előfordulhat az, hogy egyes előfizetők a lakhelyükőn külőnbőző paraméterek miatt elégedettek az ISP-vel.
-
Ebit
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Melyik az ISP, ami az általad leirt sorokat megvalósitja?
-
Brett apó
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
és mert szerencsés vagy,hogy van választásod

-
Chili7
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Megmondták, hogy nekik hol jön, de nekem ott sem jön be, mint ahogy korábban is írtam.
Jah! A hűségnyilatkozat nem vonatkozik a kábeltévére, ugye?
-
Kisbubuska
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én nem kaptam ilyen számlát, de így is háborúzok velük

Nem azt kapom, amit aláírtam, és hazudoznak össze-vissza. -
Kisbubuska
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Érdekelne hogyan tudnál segíteni

Én is fel szeretném bontani velük a szerződést, de fizetnem kellene kb. 40 ezer forintot. Persze nem akarok fizetni, hiszen a fibernet megszegte a szerződést. -
zebus
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát mi is azt tettük. Miután a hölgy közölte, hogy különben ki kell fizetni az ötvenezret. Az nem számít, hogy hűségnyilatkozattal, de nem KIT-re váltanék. Ha nem KIT, akkor fizessek.
-
Oregon67
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én 60 ezres számlát kaptam tegnap. Levelet is írtak mellé, hogy január 16-án lejárt az 1 éves KIT-em, ezért onnantól a csomagok listaára él. És ezt most közlik fél év elteltével és visszamenőleg kiszámlázzák a különbözetet. Na ez a nemsemmi!
Persze nagyon "rendesek" és mellette felajánlják, hogy ha július 10-ig szólok és meghosszabbítom a KIT-et, akkor elengedik visszamenőleg is a különbözetet. Erre mit lehet dönteni???? Egy kicsit nem csőbehúzás szagú a dolog?
-
egle
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
2006.08.21.-én kötöttük meg, szóval augusztus elsején már ott leszek hogy tudják, ennyi bőven elég volt belőlük, sőt sok is volt.
Shabbarulez: Emeletes házban lakunk, és a szembeszomszéd pár hete köttetett be Rubicom-ot. Majd olyan július vége felé leinfózom hogy neki mi a véleménye, pár hónap után azért már lehet valamilyen szinten véleményt alkotni. Úgy látszik ő is rájött hogy mi a jó és mi nem.

Nekem már az is elég ha mondjuk egy 6/6-os net eléri az 5/5-öt, és a ping nem megy 100 fölé.
Tegnap 430 volt az átlag.... -
lero
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Teljesen jó topicba írta amit írt, soha nem állítottam ennek ellenkezőjét. De -szerintem- eléggé topic romboló, ha ugyanazt valaki 100-szor leírja.
A probléma megoldása -szerintem- nem az, hogy 1 fórumba nap mint nap beírjuk, hogy ma is szar a netem. Ezt a problémát max 2 hónap alatt el lehet -szerintem- intézni.
Csak röviden én mit csinálnék:
1: meggyőződnék 100%-osan arról, hogy tuti nem nálam van a hiba.
2: hibabejelentés min. 3-5-ször (email-ben, ha elfogadják, vagy faxon, ezeknek nyoma van, amit te is tudsz bizonyítani)
3: ajánlott levél (vagy amire az ASZF szerint a leggyorsabban válaszolniuk kell) a szolgáltatónak, hogy a hibát sokadszorra sem sikerült elhárítani, és egyoldalúan felmondod a szolgáltatást, amennyiben ez x napon belül nem változik meg. Levél a felettes hatósági szerveknek is.
4: eközben mindent mérni (legjobb külsö szolgáltató igénybevételével) és domumentálni.
5: megpróbálni megállapodni (ezek után azért nagyobb lesz a hajlandóság részükről is) a szolgáltatóval, vagy felmondani, vagy a lehető legkisebb csomagba átmenni.
5: szolgáltatás egyoldalú felbontása, ha ezek után is szarnak mindenreHa valahol ilyen szar a net, akkor gyanítom a szolgáltatás minimumát sem fogják elérni (nem a letöltési sebességre gondolok leginkább). Ha mégis, akkor nincs mit tenni, aláírtál egy szerződést, amit ők betartanak, neked viszont nem felel meg.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
szerintem meg belekellene nyugodni hogy azon a térségben nem 100%-os a fibernet.
mellesleg nemértem, kötelezően lejjebb kell rakniuk egy csomaggal ha nembírják az a minimumot szolgáltatni ami elővan írva!
Engem nemzívar hogy ír, csak ténylegesen sokszor írja le ..
Digitális csatornája van már valakinek? vélemény róla?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát az nem kifejezés.Bár eddig még számla se jött, bár igaz most telt le a héten a próba hónap. Akkor ezek szerint majd csak márciusba várható.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Apa kezdődik , apa kezdődik....

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ez azért enyhén szólva is odabasz. + egyik bajai osztálytársam aki tvnetworkos volt neki sem volt tegnap net és ma reggel 50k-val töltött a 120 helyet, no comment. Fiber olyan lett mint egy vírus: mindent felvásárol és hordozza magával a fos szolgáltatását...
-
Csákk
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem mdsl van (ppoe) és karácsony hetében nem volt netem...január közepéig meg 10ed sávszélességem volt...mostmeg 400k val töltöttem lefelé torrentet az 512/128 as netemmel...szóval lenne okom ilyenekre...de ez egy pöppet sok ami itt folyik, énis utálom a szolgáltatómat...de ez van sajna...különben meg tavasszal énis váltok kábelnetre...szerintem megbízhatóbb mint az mdsl...legalább is az eddigi tapasztalatok ezt súgják az ismerősök részéről...bocs ha sértő vagyok

-
trendax
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A jóváírást már ott meg akartam kérdezni, de arra gondoltam, hogy jobban hangzik, ha azt is hozzá tudom csapni, hogy pontosan mennyiről kérek jóváírást..

..
Mindenesetre szánalom az egész. Pedig nem kerülne sokba legalább a hozzáálláson változtatni, ha a másik csaj nem szól be, akkor - ha nem is sikerül rögtön cseréltetni, bár azért hmmmmmmm - még akkoris legalább úgy jövök el, hogy igen, körbetelefonált mindenkit, de most épp nincs raktáron (muhaha..miközben elárasztják őket a csere-kérések) modem..
Nekem azthiszem ez a "bekiabálás" volt az utolsó csepp a pohárban..sz-á-n-a-l-o-m.

-
Kapitány
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ugye biztos vagy benne, hogy a Fibernet a ludas?!
Ezúttal is tévedsz!
Emitel okozta ezt is és a múltkorit is.
Csak a tényszerűség kedvéért.K
-
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Az kéne még csak, mivel csak 1 helyen lehetne behozni és ahhoz le kéne bontani a falról a szigetelést, amit nem igazán szeretnénk.
-
Gülümaci
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Vissza bizony! Próbáltak volna nem visszahívni! Kinyitottam volna azt a csöpp kis pofámat!
Az volt a poén, hogy bementünk, már ki volt írva nagy betűkkel, hogy "Az előre egyeztetett modemcserés ügyfeleknek nem kell sorszámot kérni!"
Mondom az asszonykámnak, hogy úgy látszik nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így jártak! -
lero
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Természetesen nem tehetsz róla, és az is valószínű, hogy költséghatékonysági okokból kevesebb embert alkalmaznak minden területen, mint ami egy ekkora cégtől elvárható lenne.
Mint ahogy írtam is, csak azért postoltam, mert -nyilván- csak azokat lehet itt leginkább fellelni, akik nincsenek megelégedve a szolgáltatásukkal, de ez a -remélhetőleg- kisebbség még nem feltétlen jelenti azt, hogy a Fibernet rossz minőséget szolgáltatna mindenhol. -
Kapitány
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Csak tegnapig kellett volna várnod.
Sajnos valóban rajtunk kívülálló okokból, 3 hónap csúszással tudta csak a szolgáltató az általunk kért 1 GB kapcsolatot kiépíteni Bajára.
Mivel a bajai külső kapcsolatról éltek ti is, így a gondot ez okozta.
Ennyi.K
-
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Most reggel nálam is volt majdnem 6 megabit olya 9 óra fele, most meg már csak 3.6 van. Szóval nem jött ez helyre. Csupán kevesebben használják ilyenkor a netet.
Remélem az adsl tartani is fogja a sebességét, mert ez a fiber vmi borzalom.
De ha hosszabítottam volna a szerződést, akkor pár hónapig megint jó lenne, utánna meg alig döcögne 1 megával. -
lero
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Csak hogy legyen pozitív beírás is, bár nyilván azokat, akiknek nem jó a net-jük nem fogja vígasztalni, de talán az űj előfizetőket nem fogja elriasztani a sok negatív beírás.
Péntek este 21:18:

Szombat hajnal 5:25:

Aki tehát kispesten kötne szerződést, az bátran tegye.
Külföld is jó, csűcsidőben szinte mindenhova megvan a min. 4-5 mega le, a fel meg ugyanannyi, mint belföldre.
Hajnalban Párizs:

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Fiber tegnap óta ketyetlen fasza lett. Egész nap megvan a 4mbit még este csúcsidőben is. Reméljük ilyen marad sokáig. off: Akkor Tanetet köttettél be?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Folytatás:
4. Bárhová tudok feltölteni. (Pl.: tar.hu, vagy a myswift-team.hu oldalra. Ezekre az oldalakra, míg fiberx@r-om volt, nem tudtam képet feltölteni!!!! Semmikor...)
5. Az iwiw soha nem látott gyorsasággal jön be.... Még torrentezés alatt is. A PH-ról ne is beszéljünk... Mondjuk itthon nem szoktam az iwiwre felnézni....
6. A mutatott sebességek még "csúcsidőben" se lassul be.... Eddig.Eddig meggyőző. (1 fél nap után...)
De ahol megnéztem előzőleg, ott azóta se panaszkodtak a szolgáltatásra. Ők 1 hónapja használják, s állítólag észrevehető, vagy látváyos belassulás a netben nem volt észlelhető. Legalábbis ezt mondták. -
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ahogy elnézem az árukat igencsak 2x annyi vagy legalábbis több mint a fibernél.

-
egle
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát csak gratulálni tudok.

Akkor ha jól értem, ez 300kbyte download + 200kbyte upload? -
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát jó neked, mondjuk én voltam a barom, h 2 évre leszerződtem ezekkel...mondjuk a net most kifogástalan csak sajna este érthetetlen okokból átvált majdnem használhatatlanra

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jaja itt nálunk sem volt net egész nap és este 11-kor jött vissza, de úgy tünik végre megcsinálták. Milyen új neted lesz?
-
childboy
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Somogy megye
-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
megelőzött.

-
egle
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Azzal az a baj kérlek szépen hogy papíron 8192 kbite/s kellene hogy legyen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én még várok egy picit fiberrel, jan közepén is ha szar lesz szólok h jöjjenek ki és ha nem tudják megcsinálni akkor pápá. + nem árt kis időt adni tanetnek megjártuk egyszer már almáson egy mások szolgáltatóval is...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Xd ja hogy Mélykúti vagy, én almási. Na most kötik nálunk is a Tanetet lehet hogy átmegyek hozzájuk ha meg bírok szabadulni vhogy fibertől. Gondolkodok taneten csak nem lesz vele is az h ha sokan leszünk rajta akkor esténként behal? Ettől félek én.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor jár le a hűségvállalás?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nálan mostanába ha jó napja van a netnek, akkor esetleg meg van a 6 megabit és 200kbit letöltés, de ez csak reggel van igy, napközbe meg jó ha 2 mega meg van

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Öö most ezt hogy érted? Idő előtt felbontod a szerződést? Meg lehet tenni?
-
Mag_
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Részvétem.Amugy, azt gondolom nem lehet, de hátha mégis meglehet csinálni, hogy visszakéred magad a 10 megás csomagbol,mondjuk 1 Mbitre mert te csak ennyit kapsz,és 10 ért fizetsz?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem vártak meg!
De valamit csinálhattak!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ahogy beírtam, jobb lett a net.
De 2 mega körül mérek, s állandóan ingadozik....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
hát várom milesz, nekem előrelépés volt 2mbit-ről 10mbit látványos, a feltöltésem 60-62kb/s 1éves a hűségnyilatkozat, szóval 1 évet kibír már megérte

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Grat a kitartásodért!
( sajna akármelyik smiley jó erre) 
Nevetséges ez a banda.... -
gardener
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
viszont mindenki berakott listába valami letölteni valót ftp,torrent...
-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát, ha minden jól megy, akkor december után.

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nálam most letöltés nélkül is egy nagy kalap sz... az egész.

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát ez az:

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
háát.. igen
de nekem is a speedtest szerint ingaozó a sebesség!
majd ha lesz időm tesztelem! de most úgyahogy elégedett vagyok!
-
gozi
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szerintem felkerülhetett a szerver valami spamlistára... Szerencsére a levelek fogadása még működik.
-
Zsoo21
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor jó ez az smtp.fibermail.hu.
Mert megmondom őszintén ketten vagyunk hálóba azért kérdeztem.
Pop3 hoz meg a freemail.hu van de a levelek meg is jönnek csak küldeni nem tdok levelezőprogival. -
Zsoo21
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Oké köszi
-
EmThor
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
ebben a pillanatban itt is megszakadt, de már jó
-
Bitraider2
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ezt mekkora csomagnál csinálja, csak nem 10M????
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De nem is erre az évezredre

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ettől függetlenül, a net még mindig katasztrófa a délutáni órákban.

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én azt nem értem, azt írja, megvan neki a 10Mbit, utána meg:
"1180-1200 kb/s al tolt folyamtosan " ami 10Mbit-hez képest ugye... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
nem<rtam el semmit
1180-1200 kb/s al tolt folyamtosan ami masodpercenkent tobb mint 1 mb... szoval megkaptam azt amiert elofizettem
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem próbálom ki...
Tegnap este csináltam 1 testet, ami 3 M körül volt. Háttérben meg szolt a netradio, s ment egy letöltés is. Szóval valamit csinálhattak... -
Sancibácsi
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én voltam bent az irodában(Baján), kiküldték a szerelő gyereket. Mutattam neki, hogy a 8M helyett jó ha megvan az 1M. Azt mondta beszélt a központtal, és ők tudnak róla, valamint dolgoznak, hogy kijavítsák a hibát.
Azt is megígérte, hogy az üsz hívni fog jóváírás ügyben hétfő délután(a szerelő pénteken volt), azóta eltelt 3hét és még véletlenül sem hívtak.
Sajna nekem nincs időm bejárkálni, de szerintem ismét szakítok majd rá időt. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
jajam örülök! most tesztelem éppen, hát stabilan 1,1Mb/s

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nálam is ma reggel 1/2 8 körül elszállt az egész.

-
Boxiné
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jót még nem nagyon hallottam a Fiberről. Legközelebb mire cseréled?

-
Boxiné
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A balszerencse sorozatnak is vége lesz egyszer. Drágám is most cserélget a gépben egy-két dolgot, de persze ő nem azért mert elromlottak, hanem csak jobbat akar, mint ami volt.
Rég jártál a tata topikban.
Amúgy te is Fiberes vagy? -
Boxiné
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nyugi tata
, nem csak nálad volt gond. Drágám már tiszta ideg volt miatta. Kb. 3 perc volt mire bejött egy-egy topik. Hát, van ez így. Szerencsére ma már jobb a helyzet. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
S ez csak elvileg olyanokra vonatkozik, mint a te eseted, vagy esetleg akinek meg van néha a majdnem teljes sávszél?
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Fasza
Kokeszéknál nincs net, ezt mondta be a gép
Übervihar van Fiberworld-ben...
Naos, ahogyan említettem, vótam fibernél és ismét fölvettek központi hibára...
Ja, elvileg lehet kérni jóváírást...
Hajrá Hajrá FIBERWORLD
-
Plague1
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De legalább rendes feltöltési sebességed van ahhoz képest ami nekem 256 az igéret de 1szer nem érte el a 256-ot

Mélykuton gyorsabb a net mint Jánoshalmán LOL
[Szerkesztve] -
poci76
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Gödöllőn. Azóta voltam bent, és megjavult.
-
EmThor
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
nem

-
Vigneau
félisten
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Valószínüleg PÜ volt. Én is kaptam ilyet a postomra legutóbb. Egy igen segítőkész Úriembert ismertem meg Benne.

-
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én a hwsw.hu-ról szoktam tesztelni a letöltést, a szerverük nincs korlátozva, tolja az anyagot, ahogy a csövön kifér. Ezek közt van pár jókora file, épp alkalmas a feladatra: [link]
-
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jutottál valamire?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
üszi mit mondott a problémára mert nekem gond nélkül megy
-
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Pü ment. Ja igen, a Slax is jó, ott még pöcsölni se kell, auto élesíti a kártyát. A kábel legyen bedugva a bootoláskor. Ha a legelején, mikor még csak ott tart, hogy boot: beírod neki, hogy slax toram, akkor az egész cucc megyen a memóriába, oszt száguldás van.
Innen egy kicsit régebbi (1,5 éves) ám full magyarított verziót tölthetsz le: [link] -
BluEyes
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Egyelőre hagyd a win installt, előbb zárjuk ki a hardver hibáját. Töltsd le a Puppy Linux legfrissebb 2.15CE verzióját, írd fel lemezre, aztán bootolj róla. A hálót a Network Wizard-dal tudod majd beállítani, miután az OS talpra állt. Eccerű, naccerű

Így pár perc difivel meg tudod mérni a sávszélességet, előbb winnel, aztán a Puppyval. Kiderül, hogy win vagy hw a gond.
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Na, az én masinámban van a hiba valahol:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/115325270.png)
Mindkettő eredmény IE-vel volt.
[Szerkesztve] -
Petek
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam nem volt net tegnap. De amikor 5 előtt 5 perccel hazaértem hogy egy ötkor záródó aukcióra licitáljak, akkor majd szétvetett az ideg, hogy nem volt net.
Kérdezhetném hogy ki téríti meg a káromat, de tudom a választ persze...
Ja és még mindig nem emeltek a sávszélen Baján, vagy csak nálam van vmi gebasz? -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
esetleg egy modem?
-
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Azért, hogy visszajöjjön neted, ahhoz restartolnod kell a géped egy ilyen esetben?? Na nemááá
Valami akkor ott nagyon nincs rendben!
Az én Terayon TJ715X modemem olyan mint egy kezesbárány
-
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Bevizsgáltattad már a neted? Ha nem, akkor már nagyon itt lenne az ideje...
-
Csorbi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hogy a 4-7 óra közötti intervallum közepében legyünk, fél 6-kor a következő (4096/256):
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/114420658.png)
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
xp-ben parancssor futtatása és ott ugye lehet pingelni...
nos nem pingelést csinálsz hanem ezt írod be :
tracert origo.hu
így szépen kilistázza, hogy ''hol'' megy át a jeled...
Kb. hasonlót fogsz látni :
Útvonal követése a következőhöz: origo.hu [195.228.240.145]
legfeljebb 30 ugrással:
1 1 ms <10 ms <10 ms 192.168.2.1
2 11 ms 11 ms 10 ms dial048011.pool.invitel.hu [x.x.x.x]
3 10 ms 11 ms 11 ms vl102-vh-pe0.vivendi-th.net [x.x.x.x]
4 29 ms 210 ms 231 ms fe2-5-bors-gsr0.vivendi-th.net [213.163.53.245]
5 17 ms 16 ms 16 ms 213-163-21-14.pool.invitel.hu [213.163.21.14]
6 11 ms 10 ms 11 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
7 12 ms 10 ms 11 ms ten4-1.osr0-adatpark.net.telekom.hu [84.1.83.130
]
8 12 ms 11 ms 11 ms 84.1.104.138
9 14 ms 11 ms 11 ms 84.2.225.253
10 11 ms 11 ms 12 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
Az útvonalkövetés elkészült. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Vegyél vagy kérj kölcsön egy hálókarit. EZer Ft-os tétel. Xp felismeri, nem kell telepíteni.
Kipróbálod azzal, ha megy akkor sz@r az integrált, ha nem akkor a rútered vagy a modemed... de ha ezt megcsinálod, már előrébb vagy. -
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekünk minden hónap elején megjön a csekk tőlük
-
Tütüm
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
''Előfizető kábeltelevízió szolgáltatás esetén a Szolgáltató a bekapcsolás dátumától kezdődően,internet és telefon szolgáltatás esetén a szolgáltatás üzembe helyezésétől(aktiválásától) kezdődően köteles a közzétett rendszeres díjtételek megfizetésére.''
Elég hülye a mondtaszerkezetük,de én ez alapján úgy veszem hogy az aktiválás amikor kijöttek a mukik és bekötötték,tehát amikortól él a net nem pedig amikoraláiratták a szerződést. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Emlékszem rá, hogy mit kapott Jégkokó mert Ő csak jót írt a fibernetről.
Szerintem ne essetek megint ebbe a hibába...
Az ilyen dumák mind azt sugalják :
''Én örülök, hogy neked ennyi. Hidd el.''
''De ettől még a mi netünk nem -lesz- jobb. ''
...''hogy roh@dj meg mert neked jó a neted kis g*ci'' vagy valami hasonlókat...
A topik az nem panaszláda, tehát a jót is le lehet írni akár 100x is...
A pláne, hogy itt most az a kérdés, hogy hol rossz és hol jó a net.
Erről lenne szó... de ha idegesít az, hogy nálam jó akkor jobb ha az ilyen gondolkodású emberek bevesznek valami tablettát.
Mindenesetre kívánok mindenkinek 2x gyorsabb netet... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Visszaolvastam. Nem mondta.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Esetleg cigánykereket ?

Én még nem ugrálhatok mert emelés sem volt....majd április közepétől.
Hajdúszoboszló.
Más megfigyelés :
Azonos feltételekkel 1 magyar és 1 külföldi torrentoldalról szedtem 1-1 nagyobb anyagot.
Eredmény :
- Hazai oldalról 1-2 Mbps között ugrált.
- Külföldiről jött a max 3Mbps sebességgel
Olyan anyagról van szó amit több százan SEED-eltek.
Tehát elviekben a hazai sebességnek is 3Mbps-nak kellet volna lennie.
Kipróbáltam más torrentel is de ugyanaz lett a végeredmény.
Külföldről jött magyarból nem jött
Bye. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát nem dobok 1 hátast örömömben az eredménytől....
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
No, akkor ajánlok valamit :
A problémás körzeteket össze kellene szedni és megkérni Kapitányékat, hogy ha lehet valahogyan nézzenek rá a rendszerre...
Mivel nekem az emelés óta stabil és az 5-6mega mindig megvan ezért ezek térségi problémák lehetnek. Igazából így lehetne valami szűrést csinálni, hiszen nem az egész fiber rossz hanem csak bizonyos helyeken.
Térképezzük fel ezeket a pontokat, hátha lehetne valamit csinálni. -
flavio
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem is megjött a számla aztán néztem mint a sülthal,bár nem ver földhöz csak idegesit!Március 19-én váltottam multirol-maxira 2 év hüséggel erre jött 9625Ft-os számla amikor max 8820ft lehetne!Felhivtam az ügyfélszolgálatott utánna nézet a pasi de fogalma sincs miért ennyi,elkérte a telefonszámom és közölte majd a kolegája felhiv ha kideritett valamit,hááááát ahogy én ismerem a fibernetett ez soha nem fog megtörténni mint ahogy azota is küldik a szerzödéseket amit személyesen kértem még február 26-án mert akkor nem lehetett felfelé váltani meg rá 2 hétre telefonon hogy még mindig nem kaptam semmit aztán 1 nap szabi és irány a Promontor és igy ment csak!Szoval..................

[Szerkesztve] -
joecontra
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hy!
Mert a bajai ügyfélszolgálat körzetébe tartozok, és tudakolni szeretném hogy érdemes-e a Fibernél ezen a környéken netre előfizetni. Fiber-internetet vagy ADSL-t rendeljek-e, mert idén szándékozom portámra bekötettni a netet.
-
Kapitány
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Azért ez 1 kicsit bonyolultabb!
Gondold át, adott területen, mondjuk volt 500 előfizető, az alábbi felosztásban:
256/64 csomag 200
512/128 csomag 120
1024/256 csomag 80
2048/256 csomag 60
3096/384 csomag 40
Most:
512/64 200
1024/256 120
4096/384 80
8000/384 60
10000/512 40
Szerintd ua a terhelés?
No erre van az idézett mondat.
Nem mentegetőzésként, csak 1 kis matek.
K -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajna nekem nincs időm bejárkálni, de szerintem ismét szakítok majd rá időt.

Kérdezhetném hogy ki téríti meg a káromat, de tudom a választ persze...