Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
medve úr
üzenetére
A mulltkor kötötték be a bátyámnak a netet, és azért több idő lett volna mint 10 perc, mert a koax kábel már a géphez el lett vezetve igy csak a tetőnél kellet egy elosztót bekötni meg a modemet összekötni géppel.Aztán elfelejtették aktiválni, és rájuk lett telefonálva 2 nap után és szó nélkül megcsinálták, azóta 1 megabiten megy a netje.A bekötés meg volt beszélve, hogy 5 re jönnek, de aztán szólt a bátyám nekik, hogy nem biztos, hogy hazaér addigra és mondta neki az ember, hogy addig még 1 helyre kimennek bekötni és utánna jöttek olyan 6 körül.Nálam meg ma voltak kinn, mert a modemem túl magas jelszintet küldött és kicserélték a belső elosztót a tv nél és beraktak még egy plusz szűrűt is, igy már tökéletes lett a jelszint, de még a modembe bemenő koax csatlakozót is megcsinálták, mert elég rendesen kijárt belőle és igy még jobb is lett mint ez elött
-
medve úr
csendes tag
most leltem erre a fórumra... de jó... van hol panaszkodni

egyebek közt figyelmeztettek, hogy ne fibernetezzek, mert majd állandóan reklamálhatok náluk, hogy nem jó, de én belevágtam... mondjuk azóta sincs otthon netem, mert egy hónapja ugyan igényeltem a netet, azóta sem kötötték be (bekötni? kb. 10 perc, amíg behelyezik a modemet)... mondjuk múlt héten hívtak, hogy mikor jó nekem, aztán kiderült, hogy nekik csak péntek 12-2 közt jó (miért nem ezzel kezdte a szerelő?), mondom jól van... szabadság ki másnapra, otthon leszek...
ha hiszitek, ha nem, baftak eljönni (meglepő?), se hívás, semmi... hívtam őket, felvenni nem vették... hívtam a héten a szerelőt (megjegyeztem a számát), hogy mi van, múlt héten egyeztetés, azt se kép, se hang, habogott valamit, hogy majd küld valami más kollegát, ő nem foglalkozik most errefelé ilyenekkel
no, most írtam nekik (cc-zva a központot), hogy ez felettébb bosszantó helyzet... ha a héten nem aktiválják, hétfőn visszaviszem a szerződést és keresek vonalas megoldást (kábeltv ugyebár csak fibernet van, de jó is nekünk)...
szóval bármennyire is igyekszem bekerülni eme remek és elégedett fibernetes társadalomba, csak nem akar a fibernet bevenni
ez az ügyintézés és hozzáállás borzasztó... még be sem kötötték, már kiakasztottak... lesz még valami meglepetés?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
A héten kötötték be a netet a bátyámnál, 1 megás csomagot rendelt, de amikor bekötötték, akkor csak 56 k modem sebességet kapott.Aztán péntekig nem tudták aktiválni neki vagy mi és betelefonáltam.Remélem, hogy most már jó neki.Egyébbként nme értem ezt az aktiválós dolgot, mert anno nekem a bekötés után már gyors volt a netem és tudtam rendesen letölteni
-
Tibcsó
aktív tag
Hát nem szeretném elkiabálni de nálam idáig /2napja van bekötve
/ kifogástalan minden!
Remélem így is marad
-
ropi21
tag
no, holnap megyek, és hivatalosan is lerázom rabigám ^^ remélem könnyű menet lesz
ha meg nem fogadják el,hogy költözés miatt egyszerűen képtelen vagyok tovább élvezni csodálatos szolgáltatásukat, hát csókolom, max ezentúl nem fizetjük be a számlákat.. ismerősék is így csinálták (bár ők nem direkt) .. még a modemet se kellett bevinniük pestre
)
persze körültekintő leszek,és mindenáron kérek papírt,hog én ezen a napon leadtam a modemet és csók...
további kellemes netelést
-
akom
őstag
válasz
Relod12345
üzenetére
Most valamit csinálnak. Én is csak max 40k val tudok tölteni, pedig 3mbit es netem van.
De kaptam is egy e-mailt hogy 2006.09.28 -an csinalnak majd valamit.
Gondolom ezért van most ez a jelenség. -
skyone
csendes tag
Ez nagyon érdekes, mert egy ideje nekem is újraindul a modem. Thomson TCM 305-ös modem és szintén 2.5 éves. Sajnos nem tudom mi lehet a baj.
-
Jégkokó
veterán
Ha a modemem változó időközönként fogja magát és ujraindul és nincs egy 2 percig netem, akkor az vajon a modem hibája lehet?Mert már több mint 2.5 éves.
-
Makkok
tag
Üdv. a Fiberesek táborában
!
Ha szerencséd van, és ''jó helyen'' vagy fibernet szempontból nem lesz semmi gondod vele, ha kevésbé vagy jó helyen meg fogsz őrülni. Nagyon függ a terület terheltségétől a kábelezés minőségétől hogy milyen stabil a neted. Én is budafoki vagyok, a bekötés után/2005 környéke/ majd fél évig használhatatlan volt a net. Aztán egyszer csak minden jó lett, relative alacsony pingek, minimális szakadások; hetente 2-3 alkalom 3-4 percre. Valószínűleg fejlesztettek a rendszeren.....
Szóval fel a fejjel
-
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok!
Én Budafokon lakom és megtettem azt a ballépésemet legalább is ahogy a fórumot végigolvastam, hogy megrendeltem a fibi-től a MEGA csomagot.
Sajnos az ADSL-el is állandóan gondjaim voltak mivel hogy a 2Mgabites csomagot a központtól való távolságom miatt nem tudják biztosítani zavartalanúl.
Igazából várnám a budafokon kábelnetezők hozzászólását hogy itt is ilyen gáz a szolgáltetásuk mert akkor valóban nem tudom hogy mit kellene tennem. -
Relod12345
tag
Hello! Az a problémám hogy én régen 250KB/sec-el töltötem és mostmár alig tok 30KB/sec-el tölteni ez miérr van 1 évig 250 -enel és már fél éve csak 30 -al azér ez elég gáz a fibernet részéröl
-
skyone
csendes tag
Vadonatúj weblapjuk van amint láttam.
-
EmThor
addikt
hová lett a www.fibernet.hu? avagy ennyit a cégről?

[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
''Fejlesztési munkálatok miatt internet-szolgáltatás kiesés Gödöllőn
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy 2006. szeptember 22.-
én 0 óra 30-tól
14 óráig az internet-szolgáltatásban – fejlesztési munkálatok miatt –
kimaradás lehetséges.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet szíveskedjen újraindítani.''
De már megint? ki lehet nyalni...
-
Zugi
aktív tag
HURRÁÁÁ mától offtopic vagyok itt!

Megjött ma a futár az ADSL modemmel, összedugtam és 10 perc múlva már externet ADSL-lel hasítok!
Holnap meg megyek Fiberékhez visszaadni a modemet és lemondani náluk a netet. Ezt érték el a pocsék szolgáltatásukkal és hanyag hozzáállásukkal!
Egyébként mindezt úgy tudtam megrendelni, hogy ki sem kellett tennem a lábam a szobából. Személyesen nem kellett a szolgáltatót felkeresnem. Neten elküldtem a megredenlést, és igaz hogy jó 2 hetet várnom kellett, de végül megjött a futár a modemmel és kész is.
Így tehát leváltottam a 2Mbit-es Fibernetem ugyanilyen Externet ADSL-re. Akciójuknak köszönhetően év végéig ingyen adják a netet. (ez nekem majdnem 30e Ft spórolás)
áraik összehasonlítva 1 éves előfizunál pedig:
Fibernet: 9590 Ft/hó
Externet: 8688 Ft/hó
(igaz, hogy a napokban talán egy vagy két szolgáltató aláment árban még ennek is, de egye fene, ez az externet nem egy kis sufnicég és már bizonyított, hogy jól működik, így most ez is megérte)
Sebességet illetően több sebességmérővel tesztelve a sebesség hazai serverek felé megegyező, de külföldi serverek elérése érezhetően jobb értékeket mutatott az adsl esetén. -
Scytha
tag
Rájöttem, hogy szemét drága a fibernet, novembertől lesz tvnetworkom ugyanannyit fizetek majd, és dupla sávszél...
-
EmThor
addikt
hát volna egy pár dolog az ÁSZF-et illetően, ugyanis semmi infó róla, hogy 1 ill 2 évre mik az árak, ez hogy lehetséges? ...
gödöllőn meg ügyfélszolgálat hogy fogja bírni 2 nénivel kb.?!
és ahogy mondtam, ha nem tetszik ha vki szidja a céget, el lehet menni... máshova dolgozni
vagy az országból. de azok a vállalkozók 
-
chungee
addikt
Asszem így csináltam, de nem biztos, hogy jól értettem

[link] -
chungee
addikt
Nagy baj van mert eltűnt 1xűen a rúter, nem látom!!!! pedig itt van előttem

192.168.0.1
[link]
Reset vót már, de lehet, hogy rosszul. Hogyan a helyes? -
Kapitány
tag
+döglött a topic?!

Mindenkinek tönkrement a Fibernetje?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Vagy mindenkinek okés?!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Bocs
K -
Zugi
aktív tag
Email problémáim nekem is vannak. Nekem meg az Outlook nem küldi el a kimenő leveleimet. Jó sok sikertelen próbálkozás után végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal (jellemző tehát a Fibernetes rendelkezésre állás), és megkérdeztem, hogy csak nem smtp server változás volt, hogy kifelé semmi. Az tmondta valami spam ellenes listára lett feltéve az IP címem. Hát ez szuper. Elvileg dinamikus az IP-m, így nem engem büntetnek, de én szívok. Magyarárzott, hogy valami oldalon kellene valamit aktíválnom, de kicsit homályos volt. Nem értem ezt miért nem a szolgáltató oldja meg?!
Igazából azonban már nem szenvedek ilyenekkel többet, mert rohadtul nem érdekel. Kerek 1 hét múlva lejár az 1 éves előfizum, és fel is mondok. Már megrendeltem az Externet-től az ADSL-t. Ugyanúgy 2Mbit-es sávszéllel brutto 8.688 Ft-ért (jelenleg az ugyanilyen Fibernetet 9.590 Ft-ért kapom), és mivel most akció is van náluk, év végéig ingyen adják az ADSL-t. Tehát 1 év alatt így 30e Ft-ot nyerek a váltással, és megkímélem magam az állandó idegtépéstől, amivel a Fibernet szolgált az elmúlt 1 év alatt. -
gozi
tag
Hogy ne érjen senkit meglepetésként:
Gödöllőn az ELMŰ karbantartást végez a saját hálózatán augusztus 29-én 9-10 óráig és 13-14 óráig. Ezalatt a gödöllői körzetben a kábeltévé és az internet szolgáltatásban fennakadások várhatóak.
[Szerkesztve] -
- Punky -
csendes tag
Ügyfélszolgálat????
Nekem csak rögzítő jelentkezik...!
De van egy trükköm, hogy gyorsan jöjjenek: (a sípszó után gyorsan mond)
''A Fogyasztóvédelemtől hívom a számom..... kérem hívjanak vissza!''
Amikor visszahívnak, ezzel kezd: ( köszönés után persze) A beszélgetést rögzítem a fogyasztóvédelem számára, dátum, majd a problémád.
Így egy darabig nincs gond a nettel!
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
Nem jó a net?
Biztos nállad van a hiba mert másnál mindenkinél frankó
A Tv-d meg biztos elromlott
Sorry de eddig mindíg úgy védted a fibert ezt nem lehetett kihagyni.
Egyébként jó a net a tv-is már amikor van, de voltak viharok meg minden úgyhogy azt most kivételesen meg lehet érteni.
Próbáld elérni az ügyfélszolgálatot, és reklamálj. -
Jégkokó
veterán
Másnál megy a net az elmúlt hétvége óta?Mert nálam mullt hét péntek óta csak mutatóba van internetem. És kezdek már kicsit ideges lenni, mert se a tv nem jó se a net

-
Kapitány
tag
Valóban a modem MAC-adresse szerint van regisztrálva a rendszerben, DE:
IP-címet a mögötte lévő eszköz (ált. a hálókártya) MAC-címére oszt a DHCP.
Ezért fontos, hogy másik gép, v. USB csatlakozás esetén a modemet indítsuk újra!
A modem MAC száma is más ha USB-n csatlakozik!
Bentről látják azt, hogy USB-n v Etherneten csatlakozik, illetve hogy kapott-e IP-t.
K -
ropi21
tag
(lehet,hogy hülyeséget beszélek,ezesetben javítsatok ki, ezt nemtudom pontosan,csak sejtésem van) szal a kábeles net MAC címhez van regisztrálva, másik hálókártya esetén (/új) a netet hozzá kell ''rendelni'' a hálókártya MAC címéhez...
(ezt onnan gondolom,hogy nem a modem MAC címéhez van,mert a> havernál amikor bekötötték a netet usb-re és én átraktam utp-re, telefonáltam, kérték a mac címet,10perc mulva lett net b> havernál szintén másik gépet próbáltunk rádugni netre,nemment utp-n
de télleg nem 100%
[Szerkesztve] -
gozi
tag
Sziasztok!
Van egy felettébb érdekes problémám, remélem tudtok benne segíteni.
Egy ismerősömnek a gépe korábban USB csatlakozással volt összekötve a kábelmodemmel. Mivel kellett az összes USB port, látta, hogy a modemen (Terayon TJ 715x) van Ethernet csatlakozó, vett egy hálókártyát, hogy azon keresztül kösse össze a gépet és a modemet.
Azonban ha a modemet és a számítógépet UTP kábellel köti össze (persze az USB kihúzva), akkor a számítógép azt írja ki, hogy nincs a hálózati kábel bedugva. Próbáltuk már patch és cross kábellel is, de az eredmény ugyanez. A modemet újra is indítottuk, de semmi hatása nincsen. A hálókártya amúgy rendben működik, egyébként ez egy RTL8139-es Edimax hálókártya.
Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet ez, és miért nem működik?
Köszi előre is. -
Blade_W
tag
Masok nem tapasztaltak lassulast fibernet ugyileg Kecskemet kornyeken? 512 es netem jo ha 400-at megy(de inkabb 380 kornyeken) es a modem is villog mint a feszett fene nulla adatforgalom mellet.

-
Jégkokó
veterán
Másnál se megy a fibernetes emali?Mert én outlockal nem tudom letölteni a leveleimet, mindig valami hülye hibát ír ki
-
zebus
csendes tag
Hát néha gyorsan gépelek és kimarad egy két betű. Csak a te kedvedért: Kerepes

Amúgy kábeltv részét én már hanyagolom, mikor fiberre váltott a falu még akkor volt egy másfél éves vitánk a minőségről, aztán kábelt cseréltek és megjavult, most meg ahogy terhelődik a rendszer megint romlik a minőség. -
ropi21
tag
60percig kimaradás... visszajön végre.. megint elmegy... kétezerhatmagyarország éjjenéjjen

-
PEPE85
senior tag
Ha még csak egy-két adóval lenne probléma. Sajnos szinte teljesen mindegy hol laksz, milyen a kábelezés, mert a lakosokhoz már nem tud normális minőségben eljutni az adás, itt Cegléden újra kábelezték az egész várost mégis a technológia miatt annyira rossz a minőség, hogy az valami hihetetlen. A NET-el nincs gondom.
-
zebus
csendes tag
Én kerpesi vagyok és a két említett adóval álltalában nincs problémám, mondjuk nem is nagyon nézem őket, de valóban nem tökéletes egy jó pár másik adó sem.
-
corm
senior tag
Hello!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy aki a gödöllői zónában lakik, különösképp kistarcsa-kerepes világvárosok valamelyikében. Az adjon nekem némi infot arról, hogy arrafele is rossz-e a TV-adók nagy hányadának vétele, különös tekintettel pl. a sport1, m1 csatornákra.
Thx!
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
drágul a fibernet (is).. btw ez a netre nem hat ki akkor?!
ÁFA kulcs módosítás - 2006. szeptember 1.
Tájékoztatjuk, hogy az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosítása miatt 2006. szeptember 1. napjától a kábeltelevízió szolgáltatás ÁFA kulcsa 15%-ról 20 %-ra emelkedik. Ebből kifolyólag a fenti időponttól kezdődően az Ön kábeltelevízió szolgáltatásának bruttó előfizetési díja 4.3%-os mértékben fog emelkedni. A 2006. szeptember 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2006. július 31. napjától ügyfélszolgálati irodáinkban és a www.fibernet.hu oldalon is hozzáférhetőek.
Amennyiben Ön egy negyedévre, egy félévre vagy egy évre előre egy összegben már megfizette szolgáltatási díjainkat, úgy a már kifizetett időszak vonatkozásában az ÁFA módosítás nem eredményez díjnövekedést - tehát Önnek pótlólagos díjfizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására.
[Szerkesztve] -
Teaway
veterán
Nálam a totális viharban/utána egyaránt volt végig net, semmi szakadás. Szintén az oszlopokon van a kábel, odáig nem ér fel a víz
Minden elosztó csatlakozóval lefelé van szerelve. -
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kecskeméten milyen a Fibernet?
Megbízható? Sebesség mennyire ugrál? 2M-t gondoltam előfizetni.
Vagy esetleg milyen más alternatívát tudtok ajánlani?
Szívem szerint ADSL-t fizetnék elő, de az drágább lenne, mert vagy üzleti előfizu kell, vagy az üzleti telefonvonal mellé elő kell fizetnem egy egyéni vonalat is, máris nem olcsó... -
zebus
csendes tag
Hát nem védeni akarom őket, de a 40 centi eső ami leesett pesten a hiradók fő témája volt én kerepesi vagyok és megtudom érteni, hogy az oszlopokra szerelt kábeltévé és internet kihagy egy monszun szerű esőben. Egyébként a fejállomás bővítésnek volt valakinél valami eredménye? Mondjuk, ha nem a levgőben lógna a kábel boldogabb lennék, télen nem szakadna le a jég súllyától, plusz fák se tudnának rádölni.
Engem jobban idegesít, ha szépidőben megy el ok nélkül a net.
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
megjött idén az első nagy nyári vihar, hát jól beszoptuk. t. fibernetnél úgy láccik b*sznak dolgozni/szolgáltatni, mert nálunk, a városka egyik részén már tegnap este volt net meg tv, a mi részünkünk délelőtt 10kor se tv se net, elhiszem hogy másik nod-ról megy a cucc, de akkor is k*****nyátok, nem ezért fizetünk!! ó hogy ne használjunk ilyen erős szavakat, hát hogyne! majd ha a pénzemért 24/7 netet kapok, olyan sebességgel, mint a szerződésben van, majd akkor...
-
ropi21
tag
valami nagyon beázhatott,mert 1perc net 2perc villogás...
de keményen -
yogibear
addikt
Nekem semmi mél nem jött...(van fiberes mélem, műxik is, mert a hibabejelentésekre mindig jön reply).
Szép-szép, hogy van AXN, de már csak akkor, amikor egy csomó néznivaló átkerült a másik 2 tematikus AXN-re...amelyek meg ugye nincsenek...
Ráadásul a Viasat3 újra monó lett, akár egy 30 évvel ezelőtti tv-adás, miközben a külföldi adók közül meg jópár sztereóban jön...
Filmmúzeum továbbra sincs...
Szóval a fájber bek*phassa....
[Szerkesztve] -
Teaway
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Ennyi volt mindössze az általuk küldött mélben:
Hálózat-bővítési munkálatok miatt internet-szolgáltatás kiesés Budafokon
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy 2006. augusztus 1.-én
06 órától 11 óráig
az internet- szolgáltatásban – hálózat-bővítési munkálatok miatt – kimaradás lehetséges.
Budapest, 2006. július 26.
Tisztelettel, FiberNet Zrt. -
Kapitány
tag
válasz
_calogero
üzenetére
Bizony, ma Budafokon és térségében átalakulás volt.
Megszűnt a régi csatornakiosztás, helyette az új 860 MHz-ig tart.
Emiatt a Downstream is változott azokon a területeken.
Át kell a modemnek állnia a 411-417-423-429-435-441 MHz vmelyikére.
Erről mindenki kapott (a fibermailos) email tájékoztatást, illetve a helyi KTV-n is ment.
Szvsz.
K -
_calogero
tag
Na ma reggelig tartott a jólét; hosszú hónapok után so signal.
Ma 5:48:03-kor elment a netem otthon, a csatornák fele be sem jön, a másik fele, meg nem ott ahol kellene, bár majd este megnézem, lehet, hogy átrendezték az egészet ma hajnalban.
Nálatok mi van?
Egyébként erről tájékoztattak valakit?
Azt a rengeteg 20-as, 30-as meg 70-es számot természetesen nem veszik fel, sem a vezetékes számokat!
Vajon visszatérnek a ''jól bevált'' üzletpolitikához?
A TV csatik átrendezése miért befolyásolja a net meg- vagy nemlétét??
Ma reggel 7-kor úgy jöttem el, hogy még pittyegett a led, és semmi net!
[Szerkesztve] -
ropi21
tag
ha átélnéd,amit én teis nagy zajt csapnál
(konkrétan pl nemtudom délelött hallgatni a VakációZOO-t a balatonrádión neten,mert konkrétan hol 3hol10percenként szétcsatlakozik az egész net... ez kicsit több,mint zavaró... sokáig énis elégedett voltam.. fölleg,mivel pl első félévben dplája sebesség volt, mint papíron, nem szakadt stb de mostanság...
) -
xeri
tag
Ja, és az ip-m kb. két éve nem változott

-
xeri
tag
Hello!
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen topic, erre most belenézek, és mit kell látnom
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük 
Ja, mindez Szilasligeten.
Bevallom, az egész topicot nem olvastam végig, de úgy tűnt, hogy sok az elégedetlen ügyfél, és rengeteg a probléma. De lehet, hogy csak a szokásos történet zajlik: sok elégedett júzer csöndben élvezi a netet, míg (relatíve) kevés problémás nagy zajt csap. Én mindenesetre nyugodt szívvel ajánlanám őket bárkinek (persze a fentiek tükrében esetleg érdemes az adott körzetről tájékozódni).
Bocs, ha hosszú voltam
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hali!
Költözés miatt netet szeretnék váltani. Eddig Üzleti ADSL előfizetésünk volt már vagy 3 éve, a t-onlánynál, 1M/128-as.
Az új házban, ahova költözünk, be van kötve a kábeltévé, igaz a volt tulajok adsl-el neteztek.
Szerintetek milyen netre érné meg szerződést kötnöm? Sokat töltök le, illetve fel, tehát mindenképpen forgalomkorlátmentes szükségeltetik! Az sem árt, ha kicsit gyorsabb lenne, 2MBit-el már tökéletesen meg lennék elégedve.
Többen javasolták a kábelt, de attól félek 1 kicsit, sok rosszat hallottam róla, illetve úgylátom, hogy forgalomkorlátos a Fibernet.
Kecskeméten lenne esedékes a dolog, légyszi segítsetek, mert sürget az idő! -
poci76
aktív tag
Sávszélemelés nem lesz?
-
Rover623
félisten
Nincs bizony...

Nyomorult modem csak keres, csak keres, aztán nem talál...
Ráadásul a linkelt doksi hiányos...az én Terayon modememben nem is találtam olyan beállító oldalt mint ami ott le van írva...
Segítséget nehéz kapni, mivel a kirendeltségek általában olyan időben vannak nyitva amikor mindenki dolgozik...tehát telefonos ''távirányítást'' csak úgy kaphat az átlagember, ha meglóg a melóból vagy szabit vesz ki...nevetséges és siralmas...
-
Torry
addikt
Ha nincs beállítva ez a letöltési frekvencia akkor nincs is net?
MErt nekem meg azt csinálja, hogy egyik nap tökéletes az internet, kicsi válaszidők, jó letöltési sebesség. Másnap este meg 100ms meg szar letöltési sebesség. Egyszerűen nemvágom hogy miez vagy hogy hogy megy.(Kecskemét) -
EmThor
addikt
volt ma ápdét? 2 éven belül 2.szor kaptam új ip-t
letöltési frekit úgy lácc nem kell állítani mert megy... -
zebus
csendes tag
-
EmThor
addikt
na most valami levél jött a modemhangolásról... ezt most 26.ai ''fejállomásbővítés'' blabla után vagy wtf?!
-
EmThor
addikt
válasz
Kapitány
üzenetére
de igen is csináljátok, ezért fizetnek vagy mi, nem? mi meg nem azért fizetünk hogy ne legyen net (nem előre bejelentett karbantartásra gondolok)... tavaly nyár, beázik egy elosztó elmegy a net, késett a sávszélemelés, behalt egy nod csomópont vagy mi, a körzetünkben, a cserére feléledt aztán a cucc, 2 éve karácsonykor esténként alig volt net, mostanában meg csak villog a modem néha, net talán visszatalál, aztán megjavul magától és megint hetekig jó. vagy pl a focivb alatt, vasárnap este 9, tv net el, egy jó órára majd vissza... jövő vasárnap megint... csupán ennyi, de a többiek is sorolhatnák...

-
ropi21
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
üdv
egy kérdésem volna: mennyire veszitek komolyan a szerződés felmondását, amennyiben kb ~5hónap lenne hátra a hűségből (2év után 1re hosszabítottuk), ha az indok költözés?
értem itt kifejezetten arra, hogy ha nem áll módomban tovább használni a szolgáltatást (arról nem kell senkinek se tudnia,hogy olyan helyre költözünk,ahol van fiber
), viszont nem is vagyok jókedvemben,hogy kifizessem a ''maradékot'' (akkormár kibírom februárig)
ismerősék hasonló esetben csak bevitték a modemet,és csoki... viszont nekem jobban szükségem van netre, és ha nem ilyen egyszerű,addíg nem kötök másikat, nemkéne kettőt is fizetni egyszerre.
köszi
(közben vizslatom az ÁSZF-et.. 7.1.2.4. pont ugylátszik idevág.. mégis jobb lenne egy gyakorlati vélemény)
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)