- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Kriszty74 #3597 üzenetére
Én majd januártól megyek át másik szolgáltatóhoz. Legfőképpen azért mert a fiber képes volt nálunk a jólműködő rendszert is elcseszni, és hónapok óta az emelés utánni időszakhoz képest a sebesség fele volt csak meg, ami nem igazán jó. De több mint 2 évig nem volt velük különösebb gondunk velük.
De az biztos, hogy a T offline bandát messziről elkerülöm, mert tudom, hogy nem csak ők szolgáltatnak adsl t -
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3593 üzenetére
Akkor jár le a hűségvállalás?
-
Kriszty74
csendes tag
Én is az Outlook-ot használtam ,de hál' Istennek szolgáltatót váltottunk, de mivel még él a fibernetes előfizetésünk ezért szerettem volna megnézni a leveleimet. Sajnos nem sűrűn tudom, pedig várok még oda fontos levelet. Igazatok van, a Fibernet-nél semmi sem biztos!
Csak az ,hogy mi már lassan nem tartozunk hozzájuk.Volt velük elég sok gondunk, volt ,hogy minden nap telefonálnunk kellett az internet kapcsolat miatt. Milyen szolgáltató ez? -
Kriszty74
csendes tag
Sziasztok!
Már elég régóta próbálkozok belépni a www.fibernet.hu oldalon a webmail-ba de sajnos nem enged.
Miért van ez? Néha amikor megengedi (kb. 3 naponként) akkor lejtek egy örömtáncot, de nem ezekért az örömökért fizettem elő. Na, de ez nem sokáig tart! -
Mecy_Lacee
senior tag
Mióta "fejlesztettek", csak 1x volt olyan, amilyen.
Azóta ilyen:Január 6-án itt hagyom ezt a bandát...
-
_Vik_
csendes tag
..október végén igényeltem a Fibernettől sávszélességemelést,
(mini->midi asszem)
tegnap másodszorra is hívtam őket, hogy ugyan nem sürgős
és stb. de azért nem is lenne rossz (ha nyilván nem is a 30 napos
határidőn belül), de legalább mondjanak annyit, h ok, egyszer
megoldjuk. Megint elmondták, h az ügy folyamatban van, de
már 11-én postázták is a szerződésmódosítást, ami persze
még nem érkezett meg.Félelmetes cég, ami valamiféle kontaktot jelent valük kapcsolatban
(a bekötéstől a számlafizetésen át) szinte direkt borzolják az ember idegeit.(azt talán már beleírtam az éterbe, h a számlázás kaotikus, hiába igazol
az ember hiába faxol, azt nem lehet elérni, h befizetettnek nyilvánítsanak egy átutalt számlát)Fektetik az invitel kábeleit az utcában, bízom benne ennek lesznek
hatásai a versenyre. -
Jégkokó
veterán
válasz
Mecy_Lacee #3590 üzenetére
Nálan mostanába ha jó napja van a netnek, akkor esetleg meg van a 6 megabit és 200kbit letöltés, de ez csak reggel van igy, napközbe meg jó ha 2 mega meg van
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ez van jelenleg:
De ez engem oltárira nem vigasztal, mikor egész nap nem volt net.
Sőt!!!! Az elmúlt hetek estéjén nem lehetett belépni sehova!!!
Rohadt **** **** *****, a jó ***** ******* **********!HOPPÁ!!! Fanatikus tag lettem, ezzel a nem éppen irodalmi magasságokba szökkenő hsz-szel....
-
Kicsirics77
veterán
hát felénk nincs ilyen gond néha le esik 7 mega környékére de az sem vészes és legalább 3 hónapja nem volt szakadás
utolsó nagy kiesés mikor az antenna hungária optikai kábelét elvágták de az 18 várost érintett -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo #3586 üzenetére
Szerintem meg egyre többen köttetnek netet és emiatt szívunk itt. Ma tény, hogy ritkaszar a net. De úgy általánosságban mióta sávszélt emeltek azóta már nem a régi...
-
szelidorzo
aktív tag
már 10-15 percenként szakad.
-
szelidorzo
aktív tag
Rohadt fibernet!!!
Félóránként legalább szakad.
És még ezek hirdetik az uj digiTV csomagjaikat!
Dilettáns banda.
Pedig Kistarcsán nincs is rengeteg felhasználójuk.
Minden karbantartás csak ront a helyzeten. -
F_Zolee
nagyúr
Fasza. 1 óra alatt 2x szakadt már meg.
Pedig nincs délután, hogy sokan lógnánank rajta. Még jó, hogy eddig nem volt igazán gondom. Most meg szarakodik.
Elég szomorú, hogy megtehetik ezt az emberrel, azokról nem is beszélve akiknek felét se hozza mint amit kifizettek-kifizetnek előre.
-
trendax
tag
Új-Zéland/Wellington
Mo/Bp
-
Scholes9
nagyúr
hmm remek hogy így működik a dolog bekötnek valamit ami kb az 1/3-át hozza annak amiért fizetek és még nem is tudok tőle elállni? qrvajó hogy 2 évre kötöttem szerződést és van még belőle 16 hónap....
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3577 üzenetére
Öö most ezt hogy érted? Idő előtt felbontod a szerződést? Meg lehet tenni?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #3575 üzenetére
Na kb 2 perce voltak itt a fibernettől mert szombat este jeletnettem a gondomat és azt mondták elfogyott a sávszélesség
, de a T-com intéz valamit nekik ez ügyben asszem sávszélességet bővítenek és most a T-comon múlik a dolog, azt ígérte T-com hogy karácsonyig elkészülnek a dologgal, bár fibernetes csóka néhány hetet mondott. Majd kiderül.
-
Scholes9
nagyúr
Na hát ahogy nézem nem csak nálam van gond(Baja környékén lakom), kb 3-4 hete fos a net addig nem volt gond esténként sem WoW-ban, mindig jó pingem volt, de 3 hete valami katasztrófa, remélem megcsinálják, mert már qrvára mérges vagyok. Ja és szerződést lehet bontani velük arra hivatkozva hogy szar a net, mielőtt lejár a hűségvállalás?
-
.Bukta..
csendes tag
Vasárnap délben most a 10mbites kamucsomag 2,5-3megabittel döcög.
Tudom, hogy a szerződésben csak a maximális sávszélnek vállalták a 10mbitet, de ez hogy minden nap csak ennyivel "zúz a net" kissé pofátlanság.
Cigányok -
F_Zolee
nagyúr
Kivan a tököm...Lenne időm kicsit játszani de olyanokat laggol, hogy felmegy bennem a pumpa.
Pedig nincs csúcsidő sztem. Majd ha lejár a szerződés nemtudom mi lesz mert itt csak ők vannak kábelnetesek. Telefont pluszba meg nem akarok fizetni.
-
childboy
tag
Én Somogyi vagyok, 8mbit-el, de mindig jó, tehát nincsenek ingadozások.
Túl sok előfizető sincs mondjuk! -
Jégkokó
veterán
Most este kemény 1.3 megabit van csak a 8 ból, de már nem kell sokáig a fiberrel szenvednem hál istennek. Csak tudnán, miért kellett nekik igy elcseszni nálunk a rendszert
-
-
G4bi89
senior tag
Na mióta Kecskeméten volt az a karbantartás azóta nekem egyszer nem volt bajom(nem volt kimaradás és állandóan megvolt a max sávszélesség) most viszont van:
Se a feltöltés nem jó se a le és a ping 132 ...Éppen COD4-el játszottam multiba erre egyszer csak felszaladt a pingek 120-130 körülire na mondom itt baj van hát az is
-
trendax
tag
Szerencsére viszonylag stabilnak mondható, napszaktól kvázi függetlenül ennyi,
a napokban volt, mikor 30-45 percre feleződött a down csúcsidőben, de ez nem nagy érvágás. -
Borisz76
nagyúr
-
Mag_
tag
válasz
Mecy_Lacee #3561 üzenetére
Részvétem.Amugy, azt gondolom nem lehet, de hátha mégis meglehet csinálni, hogy visszakéred magad a 10 megás csomagbol,mondjuk 1 Mbitre mert te csak ennyit kapsz,és 10 ért fizetsz?
-
Mecy_Lacee
senior tag
A b*d*s ***va életbe.........
Kezd elegem lenni.
-
dDiego
aktív tag
Egy rohadt email-re sem képesek válaszolni?
Komoly cég lehet! -
Brett apó
tag
Layer 7-ez mintha sz OSI modellből lenne ismerős....
-
Pimpa29
csendes tag
-
Mag_
tag
válasz
Pimpa29 #3549 üzenetére
Hi!
ez a cselló féle p2p lassulásra kiváncsi vagyok.
Elvileg dc++ ban be lehet állitani hogy melyik portot használja a program.itt egy kép, ezen 412 van beállitva,de akkor is bekorlátoz vajon ha mondjuk valamelyik http portot adod meg? ( 3128, 8080,.....stb )
Sztem probáld ki hátha bejön.Egyszer igy játszottunk ki egyetemi proxy-t,az csak a http portokat engedte ki,és fájlcserélön is egy http portot állitottunk be és mehetett a dc++ : ))
-
EmThor
addikt
modemem 2x egymás után újraindította magát megint. normális?
-
Jégkokó
veterán
Egyik nap érdeklődtem az interwarenél, adsl ügyében, és 7300 ft ért lenne a 8 megabites csomag, de ehhez meg kéne vennem a modemet, ami 5 ezer ft de ebből durván a felét elengedik az első havi díjból. Csak éppen azt nem tudom, hogy bele merjek e vágni.
-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Néhány infó azoknak, akik mondjuk IX. kerületben akarnak chello-ra váltani fiberről (nem tudom utóbbi milyen mostanában).
- chello elég mókás p2p lassítást üzemelt be pár napja: délután, este max 1 megabiten muzsikál a 10 megabites csomag
- eddig is volt lassítás, de csak az esti csúcsidőszakban volt igazán érezhető
- ha ez így marad, akkor p2p-t használóknak nem javaslom a váltást, bár ismétlem, nem tudom a fibernet milyen mostanság.Üdv
-
EmThor
addikt
válasz
szelidorzo #3545 üzenetére
akkor is bekaphatják, egy emailt nem tudnak küldeni? mert nem kaptam lófütyit se. de azóta is szarakszik...
-
szelidorzo
aktív tag
Hibaelhárítási munkálatok miatti szolgáltatás kiesés!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. december 6.-án 11:00 órától várhatóan 14:00 óráig a fejállomás áramellátásának javítása miatt szolgáltatásaink a fenti időszakban nem lesznek elérhetőek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjen.
A kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket köszönjük.Budapest, 2007. december 3.
Tisztelettel,
FiberNet ZrtPersze lett belőle 15.30.
Most már csak a szokásos szar formáját hozza.
-
EmThor
addikt
aki nem bírja ne olvassa:
mi a jó isten fasz& volt megint? se egy levél, se egy hír, most lett net, talán ezt a postot még el tudom küldeni! azért ez durva. de úgy egész nap nem volt szerintem ez a hulladék!
-
F_Zolee
nagyúr
Nekem az 1 megás net max 119 kb\s-ot jelent. Mostanában már nem jellemző az utóbbi idők szakadásai. Utóbbi hónapokban 1x vagy 2x ha nem ment a net azonnal.
-
gardener
senior tag
Haver meg Inviteltől jön át Fiberhez.
Kiváncsi leszek a véleményére.Most ha hideg van szakadozik a vonala
-
dDiego
aktív tag
Szigetváron mi a helyzet a nagy sávszélekkel? 10Mbit mondjuk. Tapasztalat?
-
G4bi89
senior tag
Harmadik hete tökéletes itt Kecskeméten a net
8megás:A 3hét alatt egyszer sem volt szakadás,kiesés és mindig ennyi amennyi a képen lászik
-
K9
tag
Na jelentem:
Én voltam az akinek a smc 7004vbr routerje nem csipázta a thomson modemet.
Fibernettől kértem egy lehetőleg nem thomson modemet.Véletlenül szerencsémre pont volt egy másik márka egy motorolla.
És most feleségül vette a routerem a modememet, mert akkora nagy a boldogság
Tehát ezt a thomson vs smc7004 párosítást kerüljétek az eggyik homokos!!! -
joe69
senior tag
az ugyfelszoliban van amikor felveszik a telefont? ma egesz nap probaltam de a zenenel tovabb egyszerse jutottam
-
EmThor
addikt
fasza, ma a modemem újraindította magát csak úgy, a net instabil, letöltés közben (10\512) 1megával jön a cucc, leesik 200k-ra, visszamegy 1megára, és ez úgy 5 percenként...
-
shabbarulez
őstag
Lehet hogy mégsem fibernet külföld szűkösség lehet a gond. TvNet ügyfeleknél akik szintén GTS-t használják külföldi peeringnek hasonló jelenség van, és Datanet fórumban is láttam ma olyan beírást hogy nekik is rossz. Ennyi véletlen már nincs, ez alapján nagy valószínűséggel a GTS-nél lesz a probléma forrása.
-
.Bukta..
csendes tag
Siklós 10mbites kamucsomag most vasárnap délután:
http://www.speedtest.net/result/208084436.png
Több, mint 1 hónapja nappal végig 1-2 megabit a maximum. Kurva jó
Csoda, hogy mindenki szerződést bont ezekkel? -
kisrapi
csendes tag
válasz
shabbarulez #3523 üzenetére
Hát igen, de a legidegesítőbb az hogy 2 napja még semmi gond nem volt a külföldi pingekkel. Igaz hogy packet loss az volt de miután volt karbantartás a városban az is megszűnt. Szerdán volt a karbantartás péntekig semmi gond nem volt, erre tegnap minden külföldi szerverre 200-300as ping lett...Na mindegy márciusig még vhogy kibírom aztán tuti hogy szolgáltatót váltok.
Te melyik szolgáltatónál vagy? Elég stabilnak tűnik a net -
Mag_
tag
Virgin Media , Bristol (UK)
2 Mbites csomag, vasárnap 15 óra.
-
Mag_
tag
Fibernet Pilisvörösváron:
8 Mbites csomag, vasárnap este 16 óra
-
shabbarulez
őstag
válasz
kisrapi #3518 üzenetére
Ebből a tracertből elég egyértelműen látszik hogy a GTS-től bérelt nemzetközi kapacitása a Fibernetnek erősen telített.
Annál a szolgáltatónál ahol én vagyok ott is sajnos a nemzetközi bérlet feltöltési ága már jó egy hónapja csúcsidőben tartósan maximumra fut, ami főleg hétvégén szinte egész napos maximumot jelent, és a letöltési irány is erősen a maximumot nyaldossa. Ennek ellenére nálam még jónak tűnnek a késleltetések.
1 <1 ms <1 ms <1 ms ip59934a3e.rubicom.hu [89.147.74.62]
2 <1 ms <1 ms <1 ms 89.147.80.209
3 <1 ms <1 ms <1 ms rubicombix.rubicom.hu [89.147.80.1]
4 2 ms 2 ms 2 ms Gi4-0-206.bud-001-access-1.interoute.net [84.233.170.93]
5 18 ms 19 ms 19 ms PO6-2.vie-per-access-3.interoute.net [84.233.147.78]
6 19 ms 19 ms 19 ms Gi3-0.fra-006-core-1.interoute.net [212.23.43.9]
7 19 ms 19 ms 19 ms Gi5-0.fra-012-inter-1.interoute.net [212.23.42.174]
8 20 ms 19 ms 20 ms decix1.eurotransit.net [80.81.192.133]
9 20 ms 19 ms 20 ms so-3-0-0.pr1.k88.fra.de.eurotransit.net [82.96.89.253]
10 20 ms 19 ms 19 ms 82.96.91.66Sajnos a szolgáltatók nem igazán szokták elsietni a bővítéseket, lásd Fibernet BIX portjának bővítésével is mennyit várt, pedig az azért nem olyan idő és költség igényes folyamat. Mondjuk a nemzetközi bérlet növelése költség oldalon már húsbavágóbb. Tippre Fibernet 50 ezret meghaladó ügyfélszáma alapján úgy gigabit nemzetközi bérelt kapacitásuk lehet most.
-
EmThor
addikt
hát qrva életbe, itt a 10 megás net, pc + konzol, nem töltök semmit és a konzol dobálja el a kapcsolatot
milyen paranccsal lehet ezeket az elérési időket csekkolni?
thx
-
kisrapi
csendes tag
Hali!
Nektek milyenek a külföldi pingek? Én egyszerűen képtelen vagyok játszani bármilyen külföldi szerveren mert 300-as pingem van...Csináltam egy trace routet és a következő eredményt kaptam:Útvonal követése a következőhöz: 82.96.91.66, legfeljebb 30 ugrással.
1 18 ms 20 ms 11 ms fibhost-69-1.fibernet.bacs-net.hu [85.66.69.1]
2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.3 16 ms 15 ms 18 ms fibhost-4-81.fibernet.bacs-net.hu [85.66.4.81]
4 21 ms 17 ms 25 ms 194.149.22.1
5 24 ms 16 ms 17 ms 194.149.20.62
6 267 ms 272 ms * OC48-0-0.defra.datanet.hu [194.149.19.2]
7 297 ms 288 ms 280 ms decix1.eurotransit.net [80.81.192.133]
8 232 ms 230 ms 288 ms so-3-0-0.pr1.k88.fra.de.eurotransit.net [82.96.8
9.253]
9 358 ms 262 ms 271 ms 82.96.91.66Az útvonalkövetés elkészült.
Az 5. állomásig nincs gond viszont a 6.-nál 280-ra ugrik a ping...
Nálatok milyen a helyzet?
-
EmThor
addikt
megint rendetlenkedik, hol fel hozza oldalakat, hol nem, tegnap 15 perc volt netet csiholni, linux alatt, windows alatt se volt, hiba nem nálam, viszont modemen égett minden :S
-
Rent
senior tag
na en vissza is mondtam mielott beszereltek volna, mivel visszaolvasgattam itt.. inkabb megrendeltem invitel adsl 8megas csomagjat, eddig toluk volt 4es. es mindig hibatlan volt az elmult 3 evben
-
Jégkokó
veterán
válasz
Kicsirics77 #3511 üzenetére
De jó lenne ha ilyen gyors lenne a net nálam is.De már csak januárig kell várni az adsl re, ami remélem tényleg fényévekkel jobb lesz. Már csak azért is mert néha egy csomó idő mig bejön egy videó a youtuberól
-
Kicsirics77
veterán
így péntek este felénk ilyen a net -
Jégkokó
veterán
Most kaptuk meg a számlát a fibertől, és vmi digitális műsorokat emlegetnek. De hát még a mostanit se képesek normálisan megcsinálni, akkor mit akarnak ezek a digitálissal
-
Brett apó
tag
Budaörs: 10/20 és ez nem vicc
5 percet vártam mire bejött a speedtest oldal
-
trendax
tag
Helyzetjelentés: továbbra is szépen megvan a 10 mega itt, kméten, függetlenül napszaktól.
Ó, igen. -
pater
csendes tag
Sziasztok,
Kispestiek (Wekerle közelében lakók) véleményet, méréseit várnam...
Sajna ADSL-bol csak 1,5Mb-et tudnak adni, es ezt a csaladban levo 3 gep mar kevesli, igy valtani kellene.
10Mb-re ugranek ra, csak felek 1 evet alairani azok utan, amit itt leirtatok. Igazabol az nem erdekel, ha csucsidoben lemegy a felere-harmadara, es azt is elviselem, ha havonta 2-3 alkalommal kieses van. MMORPG-hez, online pokerhez, letolteshez kellene, igy biztos internet es elfogadhato ping-ekre lenne szuksegem. (jelenlegi ADSL atomstabil, atlag 2-3 havonta megy el 1-2 orara)Tudna valaki segiteni, es megosztana a tapasztalatat velem, aki Kispest-Báthory utca kornyeken lakik?
Elore is mega thx.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged