Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/165766555.png)
Midi csomag, Kecskemét.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Na a hétvégén nálam is teljesen belassult a net, sztem itt vmi komolyabb gubanc lehet, mert eddig az esetek többségében nálam jó volt, most meg olyan 3.5 mega ha meg van.
-
strebacom
senior tag
válasz
BluEyes
üzenetére
[L][URL=http://www.speedtest.net]
[/URL][/L]
Most ennyi a 4Mb netem valamiért meglassul mindennap 14-19 óra között ennyire(vagy még alább 512,stb..), neked is ilyen néha, de nekem mostanában mindig a link amit adtál 38Kb/s-el jön le a cucc, hát ez elég szar, már többször szóltam beszéltem velük, de semmi, még csak fel sem hivtak ki sem jöttek megnézni, vajon mit lehetne ez ellen tenni????

[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
Én má mondtam párszor, hogy ezek a tesztoldalak néha hülyeséget mérnek...
A legtisztább, ha erről a linkről elkezdtek tölteni egy emberes méretű fájlt, oszt amennyivel jön, annyi a sávszél (x8 természetesen), nem teszt meg átlagolt szarság, hanem a frankó valóság. Ez egy jó szerver, nincs korlát, okádja az anyagot. Jobb pillanatokban 950KB/s fölött jön folyamatosan a 8 megásommal. [link] -
strebacom
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Nekem nem jó ez a speed most 3900-et mért a te linked meg csak 2100-at, letöltéssel mérem akkor most 482kb/s el jönnek a dolgok lefelé???

-
FireShadow
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
de megtévesztö hogy eredményestül linkeled

-
Hammon Serra
senior tag
Ezzel próbáljátok ki:
[link]
-
strebacom
senior tag
Nem tudom, de valaki észrevett e valami furcsaságot a speedtest.net-nél, én igen,a multkor, mikor jó volt a net sebességem a seedtest, valami 1Mb hozott, de közben meg elkezdtem tölteni ftp-n a wanadooról, onnan meg 500Kb/s el jött lefelé a dolog, a speednet is szokot szarakodni, vagy téves infót adni, valakinek volt már ilyen???

A netem 4Mb/256-os!!
[Szerkesztve] -
.Bukta..
csendes tag
Igazából nálatok még jó a net, itt SIKLÓSON tegnap este 5 után reggelig megint nem volt net.
Szánalmas már ez a cég, komolyan mondom.
Délután mielőtt lerohadt az egész gedva 800as pingeket mértem speedtesten. Jó lenne ha már valami hírközlésfelügyelet vagy fogysztóvédelem kipucolná az országból ezeket a cigányokat. -
Zsadi
őstag
Ma reggel meg ilyen:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/164570882.png)
De valszeg korán van még, azért ennyi. -
Zsadi
őstag
Ez a csoda csak 2 napig tartott nálam:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/164315200.png)
[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
[/URL][/L] -
strebacom
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Hú wazze nem semmi és mit tudsz tenni ez ügyben, és ha nem fizetném be a csekket akkor mi van????

-
-
varga911
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/164093226.png)
Szintén 4mbit, teljesen jó csak a pingek ugrálnak egy kicsit.
-
strebacom
senior tag
[/URL][/L]
4Mbit ez röhej!!!
[Szerkesztve] -
varga911
senior tag
Hali!
A fibernettől kapott Terayon TJ715X nevű modemcsodának mi a passwordje? A neten rákerestem, ott több helyen is megtaláltam azt hogy icu4at! de ez nem működik. Normális egyébként az hogy a modem tűzforró ?
-
he7edik.
addikt
Álltalában egy körzetben csak az ucsó 8bit-es számsor változik csak az IP címben.
Az első két számsor adott ( ezt kiosztják egy-egy szolgáltatónak ) a harmadik ill. a negyedik utal a számitógépre. De az alhálózati maszk miatt csak az ucsó számsor változik igazából. Hogy ezt mi alapján osztja ki a DHCP szerver abba nem látok bele.
Priviben dobd át az előfizetés paramétereit ill. a hiba pontos leírását -
Chili7
őstag
válasz
he7edik.
üzenetére
Nekem 2 hónap alatt csak 2 ip címem volt.
Már tudok levelet írni az új ''identitásommal'' de visszaválaszolni már nem megy ezzel az üzenettel:
''Hi. This is the qmail-send program at smtp.opticon.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<xxxxxx@fibermail.hu>:
195.56.234.100 does not like recipient.
Remote host said: 550 sorry, no mailbox here by that name - Elnezest de nem talalhato ilyen e-mail cim nalunk (#5.1.1 - chkusr - loom )
Giving up on 195.56.234.100.''
Mi nincs jól beállítva ?
Köszi
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
a 22. kerben álltalában nincs gond
-
Chili7
őstag
Hi!
A fibermailon lehet valahogy 'alias' e-mail címet csinálni? Próbálkoztam az identitásokkal, de az lehet, h az nem az.
thx -
poci76
aktív tag
Az augusztusi számlából úgy tűnik, a hónap végén lejár a 2 év hűség. Most a hogyan tovább a nagy kérdés. Jelenleg 4M/256-os csomag van, de ezt nem akarom tovább, mert vannak jobb megoldások.
A Fibernetnél a KIT Family lényegesen olcsóbb lenne, mint amennyit jelenleg fizetünk nekik meg az Invitelnek összesen. (TV: 5800, net 6900,tel 4000). Hátrány, hogy hordozni kéne a telefonszámot, vagy újat kérni, és csak 1 Mb a letöltés. Ha 2 Mb lenne, az még nem lenne érezhető, az 1 viszont lemondás a jelenlegi szinvonalról.
A KIT Pro viszont elég drága, bár olcsóbb, mint a jelenlegi. A számhordozás kellemetlensége mindkettőnél fennáll. (Bár lenne egy KIT-jük 4M-es nettel 12-ért!)
A harmadik lehetőség, ha a Fibertől csak a TV marad, az Invitelnél viszont a 4M/256-os kettő az egyben csomagot választom (telefon + ADSL 1 év hűséggel).. 10eFt/hó, amiből 2e lebeszélhető, és számot sem kell hordozni, ráadásul egy vezeték nélküli telefont is adnak ajándékba. Az invitel fórumon nem panaszkodnak több órás kiesésekről, viszont a 256-os upload-ból ott csak 208-218 a használható, míg itt, a Fibernél 240-245, ami nem mindegy, ha a feltöltés is számít. Drágább is, mint a KIT pro, és jóval kevesebbet tud.
Nehéz döntés. Ti melyiket választanátok? -
TheReMiXeR
senior tag
Gödöllő Isaszegi u.
15:30![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/163556823.png)
Ez 10M/512k csomag harmadik hete.
Megjegyzem nem figyelem mikor van és mikor nincs net, ez csak a sebesség.
...és még mindig fix, nem megy az értékek fölé... -
GrandeP
addikt
áááá hát akkor esélyük sincs .... nem kötök velük szerződést... nekem 8 megás netem van (igaz 10 megával töltök, nem tudom hogy h, még nem szóltam érte, de tervben van
)
Szóval akkor net kérdésében is olyanok mint tv ügyében. Szarháziak!
Ezt akartam tudni! köszönöm szépen... meg hát ha ennyire fix az ip akkor muszály lenne proxys okoskodást aktiválni, amit meg utálok!
remélem hamarosan képítik a rendszert normálisan és jobb lesz neked is... én már nem bírnám ki ha 1-2 megával töltenék, pedig 3-4 éve még én voltam a Jani az 512.-vel.
-
Zsadi
őstag
válasz
GrandeP
üzenetére
Én azon a környéken lakom. Mint írtam, tegnap 4-5Mbit közt volt csúcsidőben is.
Éjszakai órákban hozza a 7-8Mbit körüli sebességet. Előtte hetekig 1-2-3Mbit közt volt a sávszél. IP változást nagyobb karbantartások/fejlesztések után vettem észre, 4 év alatt kb 4-5 új IP-m volt. Én úgy vettem észre, elég leterhelt lehet a környék, de talán augusztus végére befejeződnek a fejlesztések (hibabejelentés után ezt az infót kaptam), és akkor helyreáll a rend. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
GrandeP
üzenetére
illetve ip címet milyen időközönkét változtatja, vagy egyáltalán nem, szerződés végigig az az 1 fix ip cimed van?
Mivel nem vagyok kméti, ezért csak erre az 1 kérdésedre tudok válaszolni.
Nos, ha jól emlékszem, nekem bekötéskor más volt az ip címem, mint most. De a jelenlegi vagy 3 hónapja megvan...
Nem tudom, hogy mikor, s miért változott meg, de azóta állandó. -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Feltehetek pár kérdést?
Mennyire lenne jó a rávágy tér környékén a fibernetes internet? Tehát a 8 megás net az 8 megás lenne, és állandóan, nem szakadozna vagy ilyesmi? (már nagyon hozzászoktam az adsl-eshez, tehát csak felfelé változhat!
)
Illetve ip címet milyen időközönkét változtatja, vagy egyáltalán nem, szerződés végigig az az 1 fix ip cimed van?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
G4bi89
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Jó neked

Kecskeméten legalább 2hete fostalicska a net
Pedig az emelés óta alig volt bajom 5-6mega mindig megvolt.Most meg nappal örülők ha a 2mega meg van persze néha felugrik mert mulkor is 700kb/s töltöttem torrentről trackerről de hát nem ez a jellemző most meg éjszaka 6,5-7mega. -
Zsadi
őstag
Hm, most látom csak, Speedtesten váci lett a test server..mi lehet a változás oka?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Egyébbként a speedtest nem mindig mutat jó eredményt, elöbb mértem és csak 6.3 megabit voltm de flash gettel 990 k val tudtam tölteni, ami ugye már közel 8 megabit.
-
he7edik.
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
Melyik környéken lax?
-
he7edik.
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
Sajnos a 2G bixre nagyon kevés ( ezen is spórolnak
) -
he7edik.
addikt
Minden hó 20.-án generáljuk a számlákat a postától függ hogy mikor ér ki hozzád.
Minden hó 5.-ig kell a számlát befizetned de ha csúszol pár napot az nem gáz.
Készülj fel hogy 3 hónapot fognak kiszámlázni egyszerre.
Ha nem akarsz egyben fizetni kérhetsz részletfizetést CSAK ÍRÁSBAN -
Jégkokó
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sztem nem aktiváltak, és ezért ennyi a sebességed.Régebben nem volt ilyen, mert kapásból jött a 768kbit ,amikor bekötötték nálam a netet és nem kellett még várni semmire se.
-
Chili7
őstag
Hanyadikán számláz a fibernet? Két hónapja van (fiber)netem és még egy kanyit sem számláztak ki.
-
Hammon Serra
senior tag
NA a szemetek..
Híközlési hatósággal befenyegettem őket és 3 órán belűl bekötötték a 34. napon.
8 megás net én barom állat.
A max letöltésem a 2 nap alatt sosem ment 100k fölé......
Akinek gondja baja van a szolgáltatás minőségével, az a Hírközlési Hatóságnál emeljen panaszt írásban, és e-mailonm is az alátámasztott tényekkel.(pl sebesség brutális lassúsága folyamatosan).
Beszéltem egy ottani jogásszal, és erre van lehetőség, és jól seggberugják őket.
Szal gyerekek hajrá!!!
-
G4bi89
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
- mikor kikötötték és kiderül hogy szar / olyan messze vagyok a központtol hogy használhatatlan az egész, még van esély visszamondani?
Kábelnetnél ez nem így megy mind1 milyen messze vagy a központól.Ha nagyon messze akkor is lehet max sebességed.Attól függ,hogy körülőtted abban a pár utcában mennyire terhelt a rendszer. -
Fori23
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
A topikból már világosan kiderült, hogy a ezek a Túró Rudit adják el téli szaláminak. Az egész cég kukába való úgy ahogy van. Mielőtt belevágnál érdeklődj a környékeden, hogy ott éppen milyen a szolgáltatás ''minősége'' (arrafelé mennyire vágják át az embereket
)
ADSL és kábel lehet egyszerre. -
FireShadow
senior tag
[link]
ez lehet rossz ómen?
vs.
[link]
tcomosnál mintha kevesebb lenne
vagy ezeknek az adatoknak közük nicsn a szolgaltatas milyenségét illetöen?
neztem tovabba azt is hogy fibernetnek 1db 2g-s cstlakozasa van (egyre jobban terhelve), UPC-éknek 2x 10, tcomnak is, de nekik az egyik kb csak hobbiszinten müködik
[Szerkesztve] -
trendax
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
utolsó kérdésedre válaszolva:
nem, nincs rejtett cucc, szerintem teljesen nyílvánvalóan lassítanak (mindent), az előfizetett csomag felére, esetleg negyedére. sokan ezért imádjuk, nem simliznek mint a más szolgáltatók..
egyébként sok szerencsét a pro csomaghoz, őszintén remélem neked be fog jönni a számításod és azt kapod, amire előfizetsz!
[Szerkesztve] -
FireShadow
senior tag
ugy tünik meg fogom rendelni a kit pro csomagot (most még csak kabeltv van), de elötte lenne pár kérdés
- most t-onlineos adsl-em van(hűség már rég nincs), ezt ráér akkor lemondani ha már ittvan a fibernetes kábelnet és müködik (remélhetöen)?
- mikor kikötötték és kiderül hogy szar / olyan messze vagyok a központtol hogy használhatatlan az egész, még van esély visszamondani?
- a mostani 11400huf/hó - 4mbit-nél csak jobban megéri még ha nem is jönnne maxal az új nettel, nem?
- van valami rejtett cuccuk amivel a p2p-zöket probaljak szivatni mint pl a chellonal? vagy ilyen hogy 3honapi forgalmad nem haladhatja meg az 1 terát különben kirakunk, stbstb? -
G4bi89
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mennyire tökéletes a sebességet is hozza? Vagy milyen csomagod van mert ha pl 1mega v. 512 akkor persze,hogy hozza ha nagyobb akkor mázlista vagy és továbbra is .... a fibernetbe

-
Zsadi
őstag
Most ilyen:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/163092027.png)
Jó lenne, ha maradna......javulna még..
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
de sok baj van nálatok
elszomorító
nálam mióta bekötötték azóta minden tökéletes -
Zsadi
őstag
Nem elég hogy lassú, elkezdett szakadozni is. Pff

-
.Bukta..
csendes tag
Már megint mi a fene van a fiberrel itt ....? 10mbit le, 0k fel

speedtest.net egyszerűen nem tudja megméri a feltöltést és ftpzés közben 0-6k között ugrál a feltöltésem. Mindez hajnali fél 1től, ahogy már írtam ilyenkor tartalékon megy ez a fibersuxx Siklóson.
-
Bordoi
őstag
Hmm .
Nálunk mostanában akar a Fiber netet szolgáltatni, meg is örültem neki .
Viszont ezek után, azt hiszem maradok az 512/512 Mikro-nál .
-
trendax
tag
ilyenkor mindig az jut eszembe, mikor aláírtam a hűséget, és ez a párbeszéd-részlet hangzott el:
- A 10M-es csomagot szeretném kérni!
- Biztos?
- Persze.
Vicces. Muhahaha...

..persze nem mintha bármiféle életképesebb választás lenne..
-
F_Zolee
nagyúr
Szevasztok. Nekem 1 megás netem van a Fibernél. Amit tart is. Annyi bajom van mostanában, hogy gyakrabban elmegy a net vagy nincs is amikor bekapcsolom a rendszert... És játék közben, speciel BF2142 demo, annyira akadozik, hogy már tele a tököm.
Azelőtt is volt ilyen de mostanában már elviselhetetlen.
Általában netes játékot csak ezt játszok. -
törölt tag
Sajna itt Csongrádon se jó a helyzet

az 512es net fele jön, a pingem meg az egekbe amiért szidom őket rendesen codozás közben, 120nál kezdődik a pingem
pedig februárban még 20is volt..... de jó volt..... -
G4bi89
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Hát sajna...Mond a Fibernek

Kb. 1-1,5hete ilyen
elötte se volt 8mega de azért a 5-6mega állandóan meg volt... -
trendax
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
nemcsak neked...

kiábrándító és szánalom ez a ''sebesség''..
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Bohócok gyülekezete ez a fibernet
-
TheReMiXeR
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/161788525.png)
ez azért kezd már idegesíteni... 2 hete ilyen a 10 megás csomag... -
Jégkokó
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Amikor hozzánk kötötték be, akkor is tudtuk a szerelő számát, és megbeszéltük vele, hogy mikor jöhetnek bekötni a netet is, de ugyan ez volt tavaly ősszel a bátyámnál is.
-
Chili7
őstag
Június 1 óta a fibernet szoláltatja nekünk a netet, de azóta nem küldtek számlát.

Mikor szoktak számlázni? -
Hammon Serra
senior tag
De ha tudnál adni egy szerelőt nekem, akkor már hívnám is.
Sőt....jattolnék, csak hozza be
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kérdés meddig remélem sokáig...![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/164409514.png)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/163542006.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/163519705.png)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/163221768.png)
)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/162256019.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/162062999.png)