Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag

Mint régi fberes:
Igaz, nem Fibernet, hanem OpTanet. De!
A 4/4 megás netemet erre a csomagra "cseréltem". Most, 2010. január 08-ig ilyen netem lesz.
Ekkor jár le a hűségem. S még olcsóbb is lett... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hasonló szituba került jó 1 éve az egyik ismerősöm is. Megírtam annó.
Őket azzal ijesztgették, hogyha nem írnak alá +1 évet, akkor ki kell fizetniük.
Nem szóltak nekem, pedig az üfsz-re ráborítottam volna az asztalt, ha ilyen marhasággal jön.
Na, a lényeg: Kifizették a 30 ezres tartozást, s+1 évet aláírtak...
Nc. -
Mecy_Lacee
senior tag
Így hirtelen nem találtam: Volt már?
Kicsit káromkodnak benne...

Hála az égieknek már több int 1 éve nem vagyok fiberes. Ez nálam is ki****ta volna a biztosítékot.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Helyesbítek: Egy kis olvasnivaló.
NC.
Hiába, kapkodok...
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
Akkor pontosítanék: számomra észre nem vehető időpontban csinálják a fejlesztéseket, karbantartásokat. Míg fiberes voltam, ne tudd meg mennyit telefonáltam, húztam fel magam, mert nem volt net. Az úgynevezett csúcsidőben szinte lehetetlen volt netezni. Nem is beszélve a téli szünetben (2007 év vége) mi volt. Használhatatlan volt a netszolgáltatás. Szinte be sem mertem kapcsolni a gépem....
Na de hagyjuk. Elmúlt. S nem volt kellemes emlék a válás.
A váltás óta tökéletesen elégedett vagyok.Szerencsére jó helyen lakok, mert 3 szolgáltató közül tudok választani:
-T-valami (volt emitel): 1 évig volt. Drága volt.
-Fibernet: ez is 1 évig volt. De éppen ezt a részt újonnan építették, ezért lettek ők. Az elején jó volt....
-OpTanet (TaNet): Elvileg ők lettek volna már a fiber helyett is, de csak akkor kezdték kiépíteni a rendszert. Így csúszott 1 évet. Január 6. óta vagyok náluk. Eddig nem bántam meg.Elnézést kérek, ha valakit zavartam ezzel a hsz-szel, igérem, ez volt az utolsó, amit ide írtam.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Vesztettél...
Elég sokat.
Ez így egy teljesen szép teljesítmény... Természetesen negatív értelemben.Szerencsére, mióta én is elhagytam a fájbörnetet, azt se tudom, mi az hogy leállás, karbantartás, sávszélesség csökkenés. S érdekes módon amikor akarok/tudok netezni, akkor azt meg is valósítja: netezek. Január 6. óta nem vagyok fiberes. Mert megérdemlem...
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Fellépésemmel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy tudod mikor fizetném ki/be az utólag kiküldött emelt számlát, ami nem egy normális összeg? Bekaphatják, ha eddig nem vették észre, hogy nekem mást kellett volna fizetni...
De sajnos ők beugrottak a csőbe...
Amúgy lehet, hogy íratok velük egy szépen megfogalmazott levelet az FF-nek, NHH-nak. Erősen érlelődik bennem a levél, s mindenben támogatnám őket.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Oregon67
üzenetére
Sajnos nem láttam, hogy mit is kaphattak ők. De valszeg hasonlót.
Közben most felhívtam őket, hogy akkor most mi is van, mikor menjek velük asztalt borogatni, ahogy este megbeszéltük. S amíg várakoznánk az üfsz-on,addig elolvastam volna mindent...
Nem kértek a segítségemből...
Aláírtak még egy évet...
Ááááááááá....
Nem igaz! Pedig már megint sikerült belelovalnom magam egy jó kis ordibálós/asztalborogatásos szituba....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mecy_Lacee
senior tag
Egy jó ismerősömnek most küldött ki a kedvenc fájbör net szolgáltatónk egy majdnem 70ezres számlát KIT csomagra. Nekem csak most szóltak...
2 hónapja meg egy 50ezres számlát kaptak...
Felajánlottam segítségemet, hogy lemondják ennél a világcégnél lévő előfizetésüket....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mecy_Lacee
senior tag
Baja:
Volt tvnetwork-ös kollégák most/megint szidják a fájber-t.
Nincs net, modemet akarnak CSERÉLni, stb... -
Mecy_Lacee
senior tag
Egy jó tanács:
Az ÁSZF-et olvasd el előtte, hogy hány nap a felmondási idő, nehogy úgy járj, mint én. Én január 6-án mentem be felmondani, de ha jól tudom 10 munkanap áll rendelkezésre, hogy megszüntessék a vonalad. Benne van az ÁSZF-ben. Nekem símán kiszámlázták anno a plusz napokat, mikor nemis használtam a netet. De akkor örültem, hogy sikerült megválnom tőlük, nemhogy még vitatkozzak is...
Bár így visszaemlékezve: kár volt megtartani a karácsonyi ünnepekre, de most már édes mindegy.... -
Mecy_Lacee
senior tag

Amikor nézem, mindig ilyen vagy hasonló..

Igaz, nem fiberes....

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nekem is ilyenem volt (10/512), de az szinte egle kollega sávszéleit produkálta. Ezért váltottam, s jelenleg ilyen:
![[IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D][IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D] [IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D][IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D]](http://www.speedtest.net/result/251285515.png)
Inkább fizetek ezért 8 ropit, mint a 10/512-sé 10 ropit, ami nálam max csak akkor ment, mikor nem neteztem egyáltalán. Akkor jó volt, állítólag...

Így is van elég ősz hajszálam. Ráadásul szinte az utsó hetekben használhatatlan volt....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Bajai kollégák most szedik itt bennt a keresztvizet a fiberről....
Eddig tvnetwork-ösök voltak. Tegnap nem volt netjük, majd reggelre visszajött. Kaptak új IP címet. s ezzel együtt megváltozott a le-; vagy feltöltési sebességük! Holott, levélben történő értesítés alapján ennek nem lett volna szabad változnia....
Elkezdődőtt...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Hát srácok: így a topicot olvasgatva mostanában, örülök, hogy mégsem maradtam a cégnél, mint netes előfizető....
Mióta váltottam, azóta csak 1x vettem észre egy kis lassúlást: ez is valamelyik vasárnap délelőtt volt, s nem tartott félóráig sem.Mindenkinek kitartást, s remélem megjavúl a net a fibernél is...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
trendax
üzenetére
Az első csatát elvesztetted...
De ne csüggedj! Lesz még rosszabb...S legalább a kiesést, amit a modem okoz, jóváírják valahol? Mert azt kétlem...
Ezért, illetve az ilyenek miatt hagytam én is ott őket.
Mióta váltottam, érdekes módon semmi gond nincs a netszolgáltatással. Minden oldal bejön, bármikor is nézem. A pingem nem megy 50ms fölé...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Elnézést, ha így jött le. Én csak a tényeket írtam...
S nem bántásból mondom, de itt szinte te, s egy kedves fórumtárs próbált nekem segíteni! A többit már leírtam...
Rajtatok kívül nekem úgy esett le, hogy én, mint egy kedves naív (volt) ügyfél levoltam sz@rva, már megbocsáss. Fizettem, amit fizettem. S nem kaptam meg amit szerettem volna, vagyis amiért fizettem. Tanulópénznek 1 kicsit sok volt, de hát így jártam....
S ugye, ha én hívok valakit, s nem veszi fel, az azt jelenti, hogy nem akar velem beszélni. Tehetek róla, hogy pont olyankor szerettem volna netezni, mikor sokan használják? Vagy hétvégén, mikor ráérek? S pont olyankor lehetetlen az üsz-t is hívni, s netezni is?
S ha véletlen elértem, akkor azt mondta, hogy ad 1 telszámot, hívjam fel, ha szeretnék valami jóváírást/kompenzációt. Mondom, kösz, de nem, mert nálad is 10 percbe tellett, míg felvetted, s mi lesz annál a számnál? A telefonszámlámat nem fizeti ki senki helyettem...
Ja, s az emailekről ne is beszéljünk. A bajai és a központi üsz címére küldtem jópárat, amire szerinted jött válasz? A vodkafontól jött. Igaz, ők meg is óldották a problémámat.... S később vissza is hívtak, hogy sikerült-e megoldani a problémát, azóta volt-e valamilyen másik, s hogy megvagyok-e elégedve a szolgáltatással/problémamegoldással.S mégegyszer mondom: ezer köszönet neked, s annak a fórumtársnak, aki megpróbált nekem segíteni. Hálám örökké űldözni fog titeket....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Nem irigylem a mélykúti fibereseket.
Hétfőn állítólag vagy nem volt net, vagy szakadozott sűrűn...
Engem is hív az egyik ismerős, hogy nézzem meg, van-e netem.
Mondom: Persze hogy van!
Ő: Nekem nincs! ****** ******* fiber*** ***** *****!
Mondom: De én már nem fiberes vagyok!
Ő: ?
Mondom: Na látod! Pont az ilyen dolgok miatt...S novemberben írt alá 2 évet....

-
Mecy_Lacee
senior tag
De az engem nem vigasztal, hogy neked jó, remélem jó is marad. Egem az bosszant, hogy az enyémet nem tudták elfogadható szintre hozni.
Hogy jó példa is legyen: a bajai ismerősök közül, akiknek tudom hogy a fibernél van netjük -ez jelenleg 4 emberben merül ki, az egyiknél(!) mindig hozza a szükséges értékeket, vagy megközelíti az elfogadható értéket.
S hogy legyen rossz példa is: a maradék 3-nál viszont nem... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Most már mindegy...
Én nem rád haragszom. Csak tudod, ha folyamatosan probléma van egyes helyeken, akkor mért nem lehet valami kedvezményt adni a kedves naív ügyfélnek? Vagy átrakni 1 kisebb csomagban, azzal az inokkal, hogy nem tudjuk garantálni, azt amit kért? S főleg mért nem lehet normálisan tájékoztatni minket pl egy körlevélben? Tudom, ez nem a te sarad, csak hát oltárira bosszantó. Nyár végétől folyamatosan küldtem a mail-eket, hogy nem megy a net, nem megy a net... Este lehetetlenség volt felhívni az ügyfélszolgálatot. A bajai üsz-ről meg ne is beszéljünk telefon terén...
S amikor kijöttek, akkor valami hálózati izé gerjedt a csatlakozásnál -ezt mondták, ahonnan lekötötték hozzám a kábelt. Akkor jó is volt. 1 darabig.... Ez sem az én hibám volt. S még csak nem is kompenzáltak semmit a számlán. Bezzeg, mikor pár nappal később fizettem be a csekket, felszámoltak 13 kemény forint kamatot....
No comment!S tényleg nem rád haragszom, csak ezt a helyzetet lehetett volna másképp is kezelni. Elvégre a 21. században élünk, az EU-ban...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Ja-ja...
lero
Arról viszont, hogy nálam nem hozta, amire előfizettem, arról szerinted én tehetek? A számlán nem látszott soha.
Mikor lehetett őket símán, várakozás nélkül felhívni, ha volt (mert volt) valami problémám a nettel? Ja, hogy ez egy nagy cég, s várakozni kell, ha elszeretném mondani a problémámat, s nincs sok ügyfélszlogálatosuk. Ehhez nekem min közöm? Alkalmazzon több embert erre a célra... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Folytatás:
4. Bárhová tudok feltölteni. (Pl.: tar.hu, vagy a myswift-team.hu oldalra. Ezekre az oldalakra, míg fiberx@r-om volt, nem tudtam képet feltölteni!!!! Semmikor...)
5. Az iwiw soha nem látott gyorsasággal jön be.... Még torrentezés alatt is. A PH-ról ne is beszéljünk... Mondjuk itthon nem szoktam az iwiwre felnézni....
6. A mutatott sebességek még "csúcsidőben" se lassul be.... Eddig.Eddig meggyőző. (1 fél nap után...)
De ahol megnéztem előzőleg, ott azóta se panaszkodtak a szolgáltatásra. Ők 1 hónapja használják, s állítólag észrevehető, vagy látváyos belassulás a netben nem volt észlelhető. Legalábbis ezt mondták. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Többenk, lehet hogy több. Azt nem mondom hogy nem.
De:
1. 3/3 megás netre fizettem elő (2 év hűséggel 7990/hó, s amíg tart a tesztidőszak, de minimum 3 hónapig nem kell fizetnem....) Igaz, jelenleg nem éri el a 3/3-at, de azt mondták, hogy beszólnak a központba, hogy rendbe legyenek az értékek.
2. A fiberes 10/512-es netemhez képest ez akkor is javulás. Ugyanis nálam az úgynevezett "csúcsidőszakban" egyáltalán nem lehetett netezni. Pedig én általában olyankor szerettem volna. Nem egyszer fordult elő ebben a topikban is, hogy ezt leírtam....
3. Az ügyfélszolgálat: Eddig 3x hívtam a megadott számot, s érdekes módón mindig felvették. Nem kellet 10 perceket várnom, hogy tudjak valakivel beszélni. Ami erre a cégre kimondottan nem mondható el....A többit majd később. Most dolgom van (disznóvágás van folyamatban...).
-
Mecy_Lacee
senior tag
Azért írok offban, mert már nem fiberes vagyok...
Nos! Ilyen lett a netem:
Mivel ez egy új rendszer, amit decemberben építettek, ezért 2-3 hónapot, amig tesztüzem van, nem kell fizetni! De itt legalább emberszámba vesznek, elmondják, hogy szakadások, belassulások várhatóak. Nemúgy mint a fibernél...
S ha valami problémám lenne, azt nem 3 hónap múlva oldják meg... -
Mecy_Lacee
senior tag
Lemondtam....
Remélem örökre megszabadultam fibernet átkától.Holnap kötik az új netem. Ezt az 1 napot majdcsak kibírom valahogyan...
Ahogy észrevettem, nem én voltam az egyedüli, aki ilyet tett. A csajszi előtt volt egy kis papírhalmaz, s abból jópár volt az enyémhez hasonló nyomtatvány.... Ráadásul az előttem lévők -ketten biztosan- ugyanezt tették, de volt egy fiatal pár, akik netet jöttek rendelni. -
Mecy_Lacee
senior tag
Mindjárt megyek be az ügyfélszolgálatra modemmel a hónom alatt...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Korai volt az öröm:

Na. Ezért váltok....
-
Mecy_Lacee
senior tag

Egész nap (állítólag) nem volt net...
Szintén este 11kor jött meg...
Pénteken kötik az újat... -
Mecy_Lacee
senior tag
Valamit tudhatnak...

Nevetséges banda,,,
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Ezt a fejlesztési dumát ismerőstől hallgatom tavasz óta...Ő nem ott dolgozik, csak valami országos cimbije, aki nálunk volt netet is bekötni. Volt időszak, mikor jó volt, de nem tartott sokáig. Max 2hét.Nem tovább. Csak a "hűségem" tartott eddig itt a fájberfosnál...
Egyenlőre, amit láttam ma este-fele, 6 körül, az meggyőzőtt. S állítólag -legalábbis eddig- nincs vele semmi gond. Szakadás nem jellemző, stabíl. 1 hónapja használják. Bár a fájberizé is hozta ezt az első 3 hétig...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
És te még hiszel a mesékben???

Legyen már hétfő. Úgy bedobom hozzájuk a modemüket, ahogy kell.
Most se jön be pár oldal...Voltam egy ismerősnél, s nekik is olyan net van, mint amilyet én szeretnék. Leesett az állam. A speedetest hozta 3/3-as netet, Nod32+Commodo FW-val! A szolgáltató a Tanet. Ők nyertek erre valami kistérségi fejlesztési izét, s szolgáltatnak net+kábel+telefont. Hozzájuk megyek. Igaz, a net csak 3/3 Megás lesz ugyanazért a pénzért, de eddig is szinte ezt kaptam átlagban, kivéve a feltölrésemet, mert az 6-od része a fájberfosnál....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Nekem most semmi bajom a nettel. Csak délután, este fele, mikor mindenki belép, s általában olyankor szoktam én is. Ugyanis még szabadságon vagyok, tehát ráérek napközben netezgetni. De nem ilyenkor szoktam...
Firefox alatt:

Opera alatt a feltöltés el sem indúl, de a letöltés kb fele a képen lévőnek.
Legyen már hétfő...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Na a helyzet:
A net hozza a szokásos színvonalat: írtó x@r....
A speedtest oldala be sem jön....Mivel sokáig gondolkodtam, így csak január 7-én tudom megrendelni az új netem. Addig marad ez a minősíthetetlen valami...

-
Mecy_Lacee
senior tag
Mióta "fejlesztettek", csak 1x volt olyan, amilyen.
Azóta ilyen:
Január 6-án itt hagyom ezt a bandát...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ez van jelenleg:

De ez engem oltárira nem vigasztal, mikor egész nap nem volt net.
Sőt!!!! Az elmúlt hetek estéjén nem lehetett belépni sehova!!!
Rohadt **** **** *****, a jó ***** ******* **********!HOPPÁ!!! Fanatikus tag lettem, ezzel a nem éppen irodalmi magasságokba szökkenő hsz-szel....
-
Mecy_Lacee
senior tag
A b*d*s ***va életbe.........

Kezd elegem lenni.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem vártak meg!
De valamit csinálhattak!
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ezt nevezem:
A szerelők most(!) telefonáltak, hogy kinnt vannak nálunk.
Én Baján melózok, ők meg Mélykút nagy-cityben várnak...
Dejó, hogy a csaj tegnap direkt azért kérte el a telszámom, hogy egyeztessünk időpontot a szerelés időpontjáról...De lagalább gyorsak voltak...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Nálunk csak az eső esett, de 0 óra 52-kor értem haza, s nem volt net. Nem voltam rest, meg volt 1 kis pia is bennem, felhívtam az üf-et. Azok amit kaptak az üzenetrögzítőre... :-)
Nade ez nem volt elég. A netszolgáltatás csak nem akart javulni. Délben ismét telefon elő, s megvártam az üf-et. A 8. percben vették fel. Elmondtam a problémám, s ha minden igaz megpingeltek, mert azt modták, hogy 28%-os az adatvesztés van nálam, s alig találta meg a modemet!
Húha, mondom nem semmi. Próbálta belém sújkolni, hogy újraindítottam-e? Mondom nem is egyszer, de a gépet is. Semmi javulás.
Kért egy elérhetőséget, hogy a műszaki kollégával tudjak egyeztetni, hogy mikor jöjjön. Röviden ennyi. Várom a fejleményeket... -
Mecy_Lacee
senior tag
Jópár napja a net este 10 után egyszerűen NEM MEGY!!!!
Az msn megszakad, netezni nem lehet. Hiába hívtam az üf-et (megint), b@sszák felvenni...
Nekem ebből a x@r társaságból elegem van.
Legyan már január!!!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ahogy beírtam, jobb lett a net.
De 2 mega körül mérek, s állandóan ingadozik....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Mindenki ilyenkor tölt?

Szerda óta a net este elmegy, majd tegnap este is szinte használhatatlan volt. Eddig! Mert most legalább bejönnnek az oldalak....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ma:
A net, s a kábelTV szolgáltatás a teljes napon szakadozott, megfszakadt!
Az üf b@szta felvenni a telefont, 2x hívtam őket, 35 perc.... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Csak ismételni tudom magam:
Gratula hozzá, hogy ilyen. De ugye te még nem vagy a "cégnél" hosszabb ideje?
Majd ha egy kis idő után (kb félév) is ilyen lesz, akkor odaköltözök a közeletekbe....
Amúgy a váltásról:
A 4 megás netért fizettem 11-12ezret(emitel adsl). Jött a fiber, emi szinte ezért a pénzért szinte mindent vitt. Az első hónapokban nekem is szinte tökéletes volt. De egyre gyakrabban kezdett sz@rozni... -
Mecy_Lacee
senior tag

Ezt most mértem!!!

Erre is perceket vártam, hogy beleszerkeszthessek. De sikerült!
-
Mecy_Lacee
senior tag

-
Mecy_Lacee
senior tag
Nem tudja valaki, mi a jó büdös xart csinálnak a bajai térségben?
Péntek este elment, szombaton se volt (mikor néztem), s vasárnap csak nyomokban volt szolgáltatás, ami a mai napra is igaz.
Mi folyik itt?

Ide egy hosszú káromkodást képzeljetek el...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Új hálózat van kiépülőben kis falumban...
Január 6-tól váltok...Mikor lesz már január?
-
Mecy_Lacee
senior tag
Egyre xarabb....

-
Mecy_Lacee
senior tag

Sokadszori restart, modem, gép.... -
Mecy_Lacee
senior tag
FIBERSZAR:

-
Mecy_Lacee
senior tag

Az én 10/512-esem...

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- darkFlash Shadow Pro
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)