Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
keram2009
tag
válasz
flavio
üzenetére
Ez valóban így van!!! És sztem az elkövetkezendő időkbe figyeljetek majd erre! Nekünk a UPC Directnél van tv és minden évben illetve 2 évben eljátsszuk ezt a történetet! Nem is tudom már kb 10 éve vagyunk direktesek és sajnos a meglévő előfizetők nincsenek prioritásban! De ha vered az ajtót náluk akkor mindig kitalálnak valami kielégítő megoldást! Szóval ebben az esetben majd ne hagyátok magatokat illetve figyeljétek mikor jár le a hűségetek mert ők nem nagyon szólnak legalább is a 10 év alatt nekünk nem szóltak egyszer sem!
-
Spirit
őstag
válasz
flavio
üzenetére
Olvasd el az utolsó hozzászólást is az idézett topicban. "SimonTower"-ként írtam.
Ezek szerint lehet majd váltani hűségidőn belül, de csak felfelé, ami csak a sebességre vonatkozik, tehát árban lehet kevesebb. Tudom-tudom nekünk még szoktalan, ex-Fibereseknek, de létezik ilyen is
Ha ez igaz, akkor a mostani 9k-s 10/2-es helyett lesz 6+5k-ért 120/10-es net+71 csatornás digitális tv.(akkor már beleugrok a tv-be is, de a fiber analóg minőségéért egy fillért nem fizetek)
-
RLND
tag
-
Polllen
félisten
válasz
flavio
üzenetére
Ilyen tapasztalatom nincs velük... De a fibernetnél hasonló szituban váltottam netet, ott is kb 100 forint különbség volt és megcsinálták...(igaz 1 hónapjukba tellett...
)Próba szerencse!
Amúgy nem tudom, hogy jogi és/vagy anyagi okai voltak annak, hogy így állították össze a váltóknak a csomagot... Sztem inkább az első, mert pl. mi elég sok mindent kapunk 7k-ért... Nem számoltam össze, de ugye a gold+fiber power 15 lenne akciósan 5k.. Ehhez még hozzájön 2 külön csomag, esélyesebb, hogy azt nézték, ugyanazt kapd, mint eddig, az összegen meg felfelé nem módosíthatnak (valszeg), lefelé meg hülyék lennének.
-
RLND
tag
válasz
flavio
üzenetére
"Kedvezményes online ajánlatunk 2011. március 1-jétől visszavonásig, az online felületen történő megrendelés esetén, az adott szolgáltatástípus (internet, telefon, digitális és analóg kábeltv) szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni előfizetők részére érvényes (beleértve az analóg kábeltv szolgáltatásról digitális kábeltv szolgáltatásra történő módosítás is), a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás."
-
villamos
őstag
válasz
flavio
üzenetére
Én három havi átlag 100Gigát olvastam az ÁSZF-ben, de lehet hogy az valami régebbi ÁSZF volt. Mindegy, mindenképpen rosszabban járunk, legalábbis aki torrentezik. A torrentezés önmagában ugye nem illegális, mint ahogy a letöltés sem, az a letöltött adathalmaz jellegétől függ.
Nemcsak azokra jár rá a rúd, akik eddig a fiber kábelnetét használták. Az analóg csatornakínálatból ugyanis nagyon sok csatorna hiányzik. Ezek a csatornák kizárólag a legdrágább digitális csomagban találhatóak meg. És továbbmegyek. A fiber esetében tudomásom szerint nem kellett feltétlenül használni a set-top box -ot, a tévézéshez. (több youtube video is van ezzel kapcsolatban). A digitális televíziós csatornák egy Conax modul segítségével is élvezhetőek, amennyiben a készülék rendelkezik a megfelelő bemenettel. A box -ot nyugodtan fel is tehetted a szekrény tetejére. Ez által jobb képminőség érhető el.
Ez UPC esetén nem működik, semmilyen módon nem tudod megkerülni a boxot.
Megkaptuk a legszigorúbb, legkorlátoltabb, legdrágább szolgáltatót.
Én magam részéről a pánikszerű menekülést ajánlom T-kom, és MindigTV irányába. (utóbbin nagyon kevés csatorna van -bár a fontosabbak fent vannak-, cserébe viszont nagyon olcsó és a box is mehet a szekrény tetejére).
T-kom nem korlátozza az adatforgalmat. Ráadásul, mindig ad új IP címet, ha kéred (ez rapid, és társai esetén lehet hasznos). -
Polllen
félisten
válasz
flavio
üzenetére
Szia!
Velem elég korrektek voltak most. Hétfőn felhívott egy szerelő délkörül, hogy szerverproblémájuk volt, megoldva, uh ha a hiba továbbra is fennáll, hívjam fel a mobilján.
Mondanom sem kell este nem volt net, fél 8-kor vettem észre, uh felhívtam... Elmondtam neki, hogy csak délután 5-6 után jelentkezik a hiba. Mondta, h ok, megnézi ma. 5-től nem volt net, aztán negyed órája működik rendesen. nem tudom, hogy milyen jellegű gond volt/van, remélem most már menni fog...ha meg nem, holnap újra felhívom a szerelőt...

kigyi_23
A netes és telefonos rendelésről annyit, hogy én telefonon hosszabbítottam és váltottam csomagot...Azt mondták minden okáj...valami 1 hónap után tényleg sikerült beállítaniuk mindent...többszöri telefonálás után...
(új számla jött, de még a régi net sebességgel...persze hűséget módosítottak...pénzügyileg nem volt para, mert így kevesebbet fizettem, de akkor sem azt a net csomagot szolgáltatták, amit kértem...annak beállítása valamiért elmaradt...) -
Polllen
félisten
-
ati2
őstag
válasz
flavio
üzenetére
15 nappal lejárat előtt lehet lemondani / meghosszabbítatni. De drágább csomagra bármikor válthatsz min 1 év rabsággal.
Ez a SPEED csomag inkább csak viccnek jó ennyi pénzért.
Azért jópofa ez a cég május 31.-én járt le a szerződésem, május 25.-én felmondtam.
Erre május 28.-tól már megszünt a fiber email címem is, pedig ki volt fizetve a teljes hónap. -
Spirit
őstag
válasz
flavio
üzenetére
Én tavaly 1 hónappal a lejárta előtt próbáltam bevinni, nem fogadták el, mondták, hogy jöjjek 2 hét múlva. Leadtam akkor, de köv. hónapra listaárat számoltak, merthogy "későn adtam le". Próbálkozz csak szépen, vagy ami mégjobb..meg se hosszabbítsd

A mostani csomagjaiknál alig 2-3k-t engednek hűséggel, szóval amíg fibernél 18k lesz 1 év hűséggel a 120/10, ha lesz valamikor, UPC 3 hónap alatt kiépített országosan, és 9k-ért adja hűség nélkül. Tudom,hogy ott is vannak gondok, de azért a mi kedves szolgáltatónkat nem tudja alulmúlni.
-
club1
veterán
válasz
flavio
üzenetére
A Fibernél nem hosszabbítják meg a hűséget, az első hölgy ebből a szempontból is hülyeséget mondott. Viszont nagyjából év eleje óta a lejárt hűségű, addig a havidíjakat pontosan/időben fizető ügyfeleknek további egy évig a kedvezményes havidíjat számlázzák (újabb hűségidő nélkül).
-
Bayla
csendes tag
Most mondjon valaki valami okosat! Nem vagyok egy nagy szakértője a témának, de ezek szerint szerintem nem a fibernet miatt nem elérhető nálam a btmusic.eu
-
szvl
tag
Teljesen igazad van. 8 éve költöztünk a panel lakásba, akkor csak Fibernet Tv és net volt itt elérhető. Az elmúlt 8 és során 0 fejlesztés történt. Most itt lebeg a Digi kábele a ház bejáratánál (hogy a közös képviselő miért nem engedte tovább őket megér egy külön topicot). Naná, hogy a közgyűlés egyik napirendi pontja, hogy engedjük a Fibernetet hálózatot fejleszteni a házban. Érdekes egybeesés...
-
nyxor
aktív tag
Ezt jól látod. Itt Kecskeméten se csinálnának semmit, ha nem jelent volna meg az utóbbi időben a Digi és a T-Home Optinet, akik a Fiber árainak töredékéért adnak sokszor akkora sávszélt - így már nem is kérdéses, hogy a szerződés lejártakor váltani fog az ügyfél.
Egy kis városban, ahol nincs alternatíva, ott muszáj lesz mindenkinek azt a szolgáltatót választania, ami van, vagy bámulni a nincs kapcsolat feliratot. Az ilyen helyeken azért nem éri meg fejleszteni, mert nem fenyegeti őket az a veszély, hogy elpártolnak az előfizetők.
Azért jó látni, hogy végre van valami fejlesztés. Elvégre eddig az ment, hogy a meglévő rendszerből próbálták meg kisajtolni a maximumot (ld. Dinamit csomag), csak hát egy DOCSIS2-es rendszer, aminek van downstream csatornánként 43 Mbit sávszélessége x előfizetőre, nem hiszem, hogy felvehetné a versenyt az FTTH-val vagy ETTH-val. Már csak azért is, mert ezekben még a D3-nál is több tartalék rejlik, az ilyen hálókon fogják majd a gigabites neteket is bevezetni. Bár ez még odébb lesz. -
ati2
őstag
Nem tudom mi volt nekik olyan sok, én is nagyon sokkalottam.
A lényeg, hogy újrakötötték, a 10 eft bekötési díjat se kellett kifizetni, csak az elmaradt 1 hónapot 2006/12.
Most a 6 eft a 10/2 és 50+ csatis TV, mint az új belépőknek.Én csak este tudok majd bemenni az ügyfélszolgálatra, megköszönni a szerződésbontást és a modemet a fejükhöz vágni.
Megnéztem az utolsó FIBERNET számláimat, nincs rajta tartozás sor, nem küldtek felszólító levelet se, hogy fizessek. Van egy februári csekkem, ami be van fizetve, erre kikötik február 12.-én a net-et.Kecskeméten, ahol behúzta a T-Home az optika kábelt: 25/12 Mbit/s + 53 csati (IPTV) + IP telefon = 6 eft alatt üzletkötőn keresztül 1 év hűséggel.
-
ati2
őstag
Mert az új belépőknek annyiért adják fű alatt. most már 2 embernek is ilyen van az ismerőseim között.
Havernak szerdán kikötötték a netet, előtte 16-ot fizetett a 4/1 + TV -re. Bement balhézni és most 6 eft körül fizet a 10/2 + TV-ért!!!!!!!! (Honvéd korház mellett)
Nekem meg pénteken kötötték ki a netet, most egy ismerőstől netezek.
Hétfőn bevágom a modemet az ügyfélszolgálatra és végeztem ezzel a bandával.A T-home most akciózik úgyis nálunk az optikai kábellel

-
BluEyes
őstag
Értem,ahol van más szolgáltató ott engednek az árból
Na hát én meg nemnagyon értem.
Pár vasútvonalat megszüntetett a MÁV. Azóta csak busszal lehet eljutni egy csomó településre. Viszont arról nem hallottam, hogy ezen felbuzdulva ott a duplájára emelték volna a buszosok a viteldíjat.
A taxi se visz haza olcsóbban attól, hogy a házad előtt pont van egy buszmegálló.
A 'T'-ről se hallottam, hogy azért szolgáltat valahol drágábban, mert ott nincs még konkurencia.
Szóval hogy is van ez? Van ugye egy sok éve működő, mindannyiunk pénzén fenntartott hálózat, amin ugyanaz a szolgáltatás mostantól nem ugyanannyiba kerül mindenkinek. Vannak a kedvezményezettek, és vannak, akik helyettük is fizetik a sarcot.Ki mit gondol?
-
BluEyes
őstag
Ott adják olcsóbban, ahol benn van a konkurencia. Kecskeméten a Szécheny-város kapja a 10/2-t 2900-ért, mert ott van kiépítve T-s optika. Én a belváros olyan részén lakom, ahol még monopol a Fibernet, így itt szó sem lehet erről az árról.
Milyen hatóságnak kellene erről egy feljegyzést küldeni? Merthogy ezt a harácson kívül semmi nem indokolhatja, diszkrimináció, meg ilyesmi! -
Borisz76
nagyúr
T-home lesz a szolgáltató.
--------------------------------------------------------------
Én meg ezt találtam : ( Hajdúszoboszló )Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2010. február 9-én, Hajdúszoboszló településen eszközbővítési munkálatok elvégzése szükséges, a korábban előforduló sávszélesség-ingadozási problémák megszüntetése érdekében.
Ennek következtében 2010. február 9-én,
00:30 óra és 16:00 óra között kábeltévé, internet- és telefon szolgáltatásunk nem lesz elérhető.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás-kiesés nem lesz folyamatos, időszakosan fog előfordulni!
A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen.Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel forduljon Ügyfélszolgálati Irodánk munkatársaihoz a 1280-as telefonszámon.
Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!
-
mephi666
nagyúr
hát jah, engem is fel tud cseszni, ha pl pénteken meló után rákészülök, hogy bekajálok, beverek pár vodkát és néhány doboz sörrel beülök pl quake live-ozni párat, mire asszony is hazajön a melóból... és nesze: 600milis ping... úgy meg izgalmas pl rakétával szórakozni... raillel "vak tyúk is talál szemet" alapon oda lehet csapni a lámább ellenfeleknek, de plazmával magas pinggel képtelenség célozni... engem is felcseszett, mert elég sokat fizetek nekik és elvárnám, hogy mellé használható is legyen a net... mert jó, hogy a letöltési sebesség megvan (2megabittel bőven elvagyok, mert neteztem már ezerrel a betárcsázós korszakban is
a filmek/cuccok meg azért 2megabittel is normálisan jönnek... nem vagyok ideges fajta...) a ping irtó sz@r tud lenni időnként... cfosspeed azért sokat javít rajta...
haszálod vagy nem? nem láttam az ikonját az asztalodon... szerintem 1próbát megér... kb fél perc bekonfigolni és nekem sokat dobott a pingemen 
-
Csabee.
nagyúr
-
bobbob
csendes tag
Nekem csak analóg KIT van.
Előző hozzászólásom szerint fogod-e használni hibabejelentésre a telefonod?
Ha lenne alternatívám, már rég váltottam volna máshová.
DigitTV tetszene nekem is, de több TV van, nem akarok annyi SetTopBox-ot.
Ez egy ritka piszok szemét cég, még a magyar átlag alapján is.
Szinte a puszta szerencsén múlik neked bejön-e vagy sem.
Nekem pl a nettel soha nem volt bajom, a TV és a telefon már nagyon gáz. -
Kisbubuska
tag
Ezek soha nem fognak fejleszteni. Ma 16:15-kor a 8mbit-es netem, kemény 384 kilobit volt

Ez jóval a minimum érték alatt van. Hívtam Őket, a szokásos duma, áramtalanítsama modemet stb. Küldik a lapot a szerelőknek. Eddig sem történt semmi, de ha kell ezentúl áprilisig minden nap telefonálni fogok. -
Ebit
addikt
Szerintem a meglevő
előfizetőknek kéne a régi csomagokat normálisan megbízhatóan adni,Szerintem is ez lenne a lényeg, érdekes módon, a meglévő előfizetőket szinte egyik ISP , sem támogatja, és a felügyeleti szervek,sem tanúsitanak fokozott ellenőrzéseket ebbe az irányba.
-
Tibcsó
aktív tag
Nagyon felbosszantott ma az ÜSZ!
A pofátlanságnak is van teteje, megkell nézni a hivatalos oldalukat, hol van az feltüntetve hogy hónapokat kell várni ha egyáltalán megoldható az adott területen!
Nem érdekli őket hogy a hivatalos rendelkezésre álló 30 nap is eltelt semmibe vesznek minden szabályt, ebben az országban mindent meglehet tenni büntetlenül!biztos ami biztos viszek magammal egy levelet mely a megfelelő felügyeleti szervükhöz szól, hátha észhez kapnak, bár nem hinném

-
Spirit
őstag
Egyértelmű,hogy nálunk volt fejállomás fejlesztés, külün ki volt emelve Budaörs térsége, és tényleg egy hónapja száguldok éjjel-nappal. A csomagváltásnál is kérdezték hol lakom, szal minden oké lesz. Legutóbb egy hete telóztam be,hogy mit tudnak, azt mondták,hogy már látszik a csomagváltás, a műszakisok meg majd csinálják. Ismerem őket, ha nem zargatom őket, nem lesz semmi...
-
Spirit
őstag
Dosics 3.0, jah...nem baj, én ennek is örülni fogok, ha vinni fogja. 120mbit azért ennyi előfizetővel, azért oda kell kraft, nem nagyon bízok én abban. Addig is mutassak valami bíztatót a fibertől. Lehet,hogy magukra fognak találni pár éven belül? Ez példaértékű szerintem, és 1 hónapja ilyen, és mindez most, este 8-kor:

-
v.attis
őstag
Azt lehet, hogy nem, de én kiseb csomagban gondolkodom, azt figyelem.
1Mbit
Eddíg volt 3900, 2009.01.01.-től 4700 HUF4Mbit
Eddíg volt 6500, 2009.01.01.-től 7500 HUFA kisebb ár még néhány napja érvényben volt, mert az ezt megelőző akcióban szerepelt. Persze két év hűséggel. Azt nem tudom, hogy akkor most két év hűséggel sem léteznek már azok az árak?
Csak, hogy érthetőbb legyen az én szemszögem is: Év végén lejár a hűségem, tehát megyek, vagy hosszabbítok. Márpedig, ha hosszabbítok, akkor az előző akcióhoz képest havi egy ezressel fizetek többet januártól. Tehát relatíve nem veszítek sokat, de arra számít az ember, hogy nyerni fog az idő múlásával. Erre a fibernet még emel... Nem vészes, de más csökkent az emelés helyett. Ez most nem is annyira akció, mert az előző csábítóbb volt, szerintem. -
Csabee.
nagyúr
ha csak 1000ft-al számáztak volna többet akkor nemszólok... na de múlthónapban 19.000-el most meg 20.000ft-al számláztak többet, ami már majdnem 40.000ft .... két hónap alatt, ahoz képest hogy 8600/hó lenne a fizetnivalóm! továbbra sem jó a rohadt telefonos ügyfélszolgálatuk! :S .... lehet lemegyek hozzájuk...
-
Spirit
őstag
Nézzétek csak meg a speedtesten a mérési átlagokat.
Letöltés/feltöltés:
Fibernet átlag(Pest): 4414kbit/377kbit
Pest átlaga: 4731kbit/631kbitFibernet átlag(országos):3644kbit/396kbit
Országos átlag: 5246kbit/1491kbitA csomó Digi-s és UPC-s emberke úgy felhúzta az átlagokat,hogy a sok ADSL-es ellenére is jóval magasabb az átlag,mint a Fibernél. Ha ehhez hozzávennék az árakat is, akkor még csúnyább lenne az arány. Nem a 10mbit-es csomagokat kell reklámozni, ha egyszer a gyakorlatban nem hozza...
A jobban megnézitek a feltöltés országosan 396kbit a fibernél, a csomagjaik meg így néznek ki:
512/96 kbps
1 024/256 kbps
4 096/256 kbps
8 192/384 kbps
10 240/512 kbps
Tehát a legtöbben a 8mbit-es csomagban vannak, vagy legalábbis átlagban erre jön ki. És mennyi a mért feltöltés országos átlagban? 3,6mbit a 8 helyett!!!!! Milyen hálózatuk van ezeknek??? -
GrandeP
addikt
Ez nem igazán állja meg a helyét...
Hülyén hangzik... de az a jó amit én mondtam..

Tudom mert én is felmondtam... mondjuk én az elődjét, az adsl-t.. de ezek a szerződések egy kaptafára készülnek, az usernak ne legyen jó...
Amiről te beszélsz az egy félreértelmezés... ezt akkor szokták amikor mondjuk idén már nem kell fizetni havidíjat de felmondanád a szerződés végével...
Na akkor az akciós hónapokat is ki kell fizetni... hiába telt le a hűség, hiába volt ingyen, akkor is...Már bocs hogy kioktatlak....
de majd elmondja a kolléga is, ha kivárta a több órás sort az ügyfélszolgálat elött... 
ui: mindig a szerződés végiéig kell fizetni, vállaltál egy "szolgáltatást", te mondtad fel idő elött (szerződést szegsz), meg kell fizetni a "kárt" amit okoztál, ez esetben a szerződés végéig ki kell fizetni a havidíjat...
-
-
joecontra
addikt
-
Spirit
őstag
Mit lép?a maradék kábelszolgáltatókat is felvásárolja, hogy még ennyi konkurenciája se legyen. Ha már minden kábelhálózat az övé, akkor folytatja a telefonvonalakkal, hogy nehogy olcsóbban tudjanak rajta jobbat szolgáltatni mások. Az ügyfélszolgálatot meg végképp megszüntetik, hogy ne is idegesítsük őket.
-
-
shabbarulez
őstag
Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, mivel ez a Fibernet csak csomag fantázianév az Orangenál, nem pedig cégnév. Onnan ered az elnevezés hogy optikai elérésen keresztül biztosítanak netet. Fibernet nevű cég pl. angliában létezik, egy üzleti előfizetőkre szakasodott cég, de annak sincs semmi köze a Mo.-i Fibernethez.
-
flavio
tag
Most hogy jobban utána gondolok a fibernél október 7-én karbantartási munkálatokat végez a teljes hálózaton és a Magyar Telekom cikknél pedig lent 8.a után indul :
,,Mivel a Magyar Telekom ettől a dátumtól biztosítja a műszaki hátteret a VDSL-hálózat üzemeltetéséhez, a cég nagykereskedelmi partnerei október nyolcadika előtt aligha köthetnek be előfizetőket a gyorsabb hálózatba"
Remélem ezért ez a ,,karbantartás" mert válasz a többi cég bejelentésére,gondolom ök már azért infoban elöbbre járnak ! Vagy csak én elölegeztem meg a fibernek a bizalmat,én balga miben bizom,ugye?
-
Csabee.
nagyúr
eddig nálam is stabil volt az interet 10mbit-en!
de 24.én lejárt a szerződés, és most nincs meg a 10mbit... érdekes, szerintetek van köze hozzá hogy egy utcával arréb haverom is 10mbit-es netet kötetetett be? mert szerintem nincs köze
Van valakinek tapasztalata az új 2,5/1mbit-es nettel? mert olyanom lesz 10/512 helyett

-
De,csak az vezeték nélküli.Még nagyobb pingel gondolom és 35k bekötési díj.
Igaz csak egyszer mértem fáradt voltam este,de lassaú volt a net abból aszempontból,hogy lasasn jött be az oldal.Ping lesz szerintem.
Kábelnet van,Bicske mellett lakom.
A speedtestnél nekem nem Fibernetet írt ki
Úgy rémlik és valami Budapest szervert választottam.
Majd este megnézem mivel nem otthon vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 58.5 mm full fém tamper
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Alávaló bagázs, egyetértünk... 
(új számla jött, de még a régi net sebességgel...persze hűséget módosítottak...pénzügyileg nem volt para, mert így kevesebbet fizettem, de akkor sem azt a net csomagot szolgáltatták, amit kértem...annak beállítása valamiért elmaradt...)
oldják meg a hálózati gondjuk nélkülem...(digitális tv viszont normálisan megy...)

de majd elmondja a kolléga is, ha kivárta a több órás sort az ügyfélszolgálat elött...

Úgy rémlik és valami Budapest szervert választottam.