Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Precedens
csendes tag
Péntek délután voltam adsl-t szerződni (10 perc alatt végeztem) tegnap (hétfő) délután sms-t kaptam, hogy aktiválták (az email címem már élt is). Holnap elhozom a modemet és 2hétig kétféle netem lesz! Össze tudom hasonlítani! T-s lett mert én már ilyen zug cégekkel nem sz@rakodok többet! Nem tudom Jégkoko nekem írta-e hogy a többi olcsóbb, ez 1MB korlátlan (nekem ennyi elég) 4500-ért. (Pár száz Ft -ért én nem fogok tesco(fiber) gazdaságos netet használni).
Egyébként a fiber szombaton is behalt egy jó időre! -
Brett apó
tag
Nem hittem,de ilyen is van
az eddig jó kábel tv-t is sikerült elbaszniuk,olyan szemcsés mint a mákos f..z -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem vártak meg!
De valamit csinálhattak!
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ezt nevezem:
A szerelők most(!) telefonáltak, hogy kinnt vannak nálunk.
Én Baján melózok, ők meg Mélykút nagy-cityben várnak...
Dejó, hogy a csaj tegnap direkt azért kérte el a telszámom, hogy egyeztessünk időpontot a szerelés időpontjáról...De lagalább gyorsak voltak...
-
Kicsirics77
veterán
én nem tudom miért de nálatok állandóan gond van nálam meg max havi 1 alkalommal van 3 perc kiesés a telefon és a net szolgáltatásban ja és ha havazik akkor is megy minden
sztem azért lehet mert teljesen új a hálózat a városban
ja és most volt 1 éves a hűségnyilatkozatom
lehet mostantól lesz drámai szolgálatás minőség romlás
-
Mecy_Lacee
senior tag
Nálunk csak az eső esett, de 0 óra 52-kor értem haza, s nem volt net. Nem voltam rest, meg volt 1 kis pia is bennem, felhívtam az üf-et. Azok amit kaptak az üzenetrögzítőre... :-)
Nade ez nem volt elég. A netszolgáltatás csak nem akart javulni. Délben ismét telefon elő, s megvártam az üf-et. A 8. percben vették fel. Elmondtam a problémám, s ha minden igaz megpingeltek, mert azt modták, hogy 28%-os az adatvesztés van nálam, s alig találta meg a modemet!
Húha, mondom nem semmi. Próbálta belém sújkolni, hogy újraindítottam-e? Mondom nem is egyszer, de a gépet is. Semmi javulás.
Kért egy elérhetőséget, hogy a műszaki kollégával tudjak egyeztetni, hogy mikor jöjjön. Röviden ennyi. Várom a fejleményeket... -
EmThor
addikt
leesett a hó, elment a tv, lol
-
yogibear
addikt
[I]A Fibernet Kábeltelevízió szolgáltatás előnyei:
Egy háztartáson belül több készüléken is igénybevehető szolgáltatásunk
Nincs szükség külön eszköz megvásárlására, bérlésére
A regionális TV csatornák is megtalálhatóak programkínálatunkban
Az időjárástól, légköri viszonyoktól független a szolgáltatás minősége[/I]MQA.....
Azért nem megy a tv-adók 90%-a most sem, mi?
Legalább ne irnának ki ilyet az oldalukra...Bár igaz, hogy a szolgáltatás minősége konvergál a nullához, igy viszont igaz a szöveg...
-
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Lassan egy hónapja már 10G a BIX port, javulást csak az elején tapasztaltam...
-
TheReMiXeR
senior tag
Nézte valaki a BIX-et mostanában?
Szolgáltatónk ráerősített!!!
10G-je van... mosmá csak jók lesznek a sávszélek, hiszen van miből adni...
-
Bordoi
őstag
Néhány hete járt nálunk 2 Fibernet-es szerelő mert a kedvesem bejelentette, hogy valamelyik adó ( talán a Sport1 ) napok óta nem megy .
Amikor jöttek csak én voltam othon, így én nyitottam nekik ajtót .
Mondták, hogy megcsinálták, nézzem már meg, hogy tényleg jó-e .
Mondtam jöjjenek be és nézzék meg, hogy egyébként az összes csatorna minősége rossz .
Bejöttek, megállapították, hogy tényleg rossz, de ne adjam fel, mert nem sokára beüzemelik a hiper-szuper központot, és majd akkor minden jó lesz .
Halkan megemlítették, hogy villámgyors 10 megás net is lesz ezután . Mondtam, hogy abból nem kérnék, mert olvasgatom a neten, hogy nagyon sokan panaszkodnak .
Erre rávágták, hogy az őket nem érdekli, mert benne van a szerződésbe, hogy 10 megás lehet, de nem kell mindig annyinak lennie, és aki nem olvassa el, az így járt .
Halkan közöltem velük, hogy addig induljanak tovább az autóval míg tehetik .
Ez egy kis faluban van Debrecentől nem messze .
Felháborító, hogy 2007-ben még mindig itt tartanak . -
strebacom
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
Jópár napja a net este 10 után egyszerűen NEM MEGY!!!!
Az msn megszakad, netezni nem lehet. Hiába hívtam az üf-et (megint), b@sszák felvenni...
Nekem ebből a x@r társaságból elegem van.
Legyan már január!!!
-
Brett apó
tag
Ez a fibernet,ezen már csak röhögni tudok kínomban
3-4szer voltunk bent az üf-en,hogy csináljanak valamit a telefonnal,mert 7 napból jó esetben megy 1 napot.Szóval május óta már vagy 10x átlépték az ászf-ben lévő rendelkezésre álló időt. Erre tegnap küldenek ki 3havi telszámlát egyben. Én meg visszaküldöm nekik egy levél kiséretében amit az NHH is megkap -
-
Precedens
csendes tag
Ma bementem és ledobtam a rabigát! Holnap megyek adsl-t intézni.
ps.: Ma lőször teljesen korrekt ügyintézéssel találkoztam. elkéstek. Igaz jelen pillanatban is mintegy perc mire bejön egy oldal (főleg a magyar oldalak). Ebből nekem elegem van! -
G4bi89
senior tag
Kecskemét:
Hálózat-fejlesztési munkálatok miatt szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. november 14.-én 00:30-tól 16:00-ig – hálózat-fejlesztési munkálatok miatt – internet és telefon szolgáltatás kimaradások lesznek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet szíveskedjen újraindítani.Budapest, 2007. november 7.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt. -
EmThor
addikt
tarcsán megint mi az isten haja van?
este 9 után konzol írja signed out, mi a fax mondom, vissza sign-in, semmi, ledek világítanak modemen, ugyanez reggel pc-n, net az nincs, kvajó!

-
Zsadi
őstag
Nálad ment el ma a net?
Legnagyobb csata közben connection interrupted, majd fél óra múlva jött vissza. Azóta meg vagy 3x beáll teljesen. Semmit nem csinált....
Amúgy a sebesség elég jó:

Bár amikor a hűségidő vége fele járok, akkor átlag mindig jó, hosszabbítok, majd jön a tortúra, idegeskedés az állandó ingadozások, lassúlások miatt. Most is emiatt fő a fejem....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LittleDevil
üzenetére
Én budafoki vagyok nekem 10mbit megy rendesen! tv és telefon is úgyszint

-
LittleDevil
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki XXII. kerületből (Budafokról)? Azt szeretném tudni h csak nálam van baj a nettel vagy másnak megy rendesen? 512-es előfizetésem van, de mos tmár napok óta vacakol, nehezen hozza be az oldalakat, sokszor nem kapok IP-t vagy DNS címet. Ami a legfurább, h ftp az megy rendesen, de a http nem
. Eddig nem volt vele bajom, pedig most már kb. 2 éve megvan, viszont most rettenetesen idegesítő. -
joe69
senior tag
az 1 megat kispesten eddig nekem mindig hozta, ma azonban ezt a szeduletes sebesseget se produkalja

meg szerencse hogy csak 1 megara vagyok elofizetve, a 4nel gondolom tobbszor lennek ideges a sebesseget illetoen
szeretnek pedig 4 megat, de nagyon ugy erzem hogy megszivnam a valtast
-
M@Db0Y
senior tag
Most néztem az októberi számlát és felszámoltak 16FT(!!) késedelmi dijat mert augusztus elején 1 nappal határidö után adtuk fel a csekket
Azért ehhez már pofa kell hogy ilyesmit ennyi idö után kiszámlázzanak föleg hogy szar a tv és a net is.....
Dehát ezért szeressük a fibernetet

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ahogy beírtam, jobb lett a net.
De 2 mega körül mérek, s állandóan ingadozik....
-
Mecy_Lacee
senior tag
Mindenki ilyenkor tölt?

Szerda óta a net este elmegy, majd tegnap este is szinte használhatatlan volt. Eddig! Mert most legalább bejönnnek az oldalak....
-
-
strebacom
senior tag
Ha továbbra is ilyen lesz akkor, akkor vissza megyek az 1Mb-es csomagra....

-
strebacom
senior tag
Köszi, de sajnos!!!
A másik az hogy mostanában rengeteg 512 és 1 Mb-et kötött a fiber szóval rengeteg a kis sávszéles ügyfél.....papiron......, mert jártam már nem egy olyan emberkénél, akinek 512-es van és mégis 5Mb-el jönnek lefelé a dolgok..mondom ezt a fiberes ismerösnek aszongya: lehet van ilyen mert nem konfigurálnak be mindenkit kellöképen a fiúk csak ugy ahogy van oszt jóvan, na ezért szar nekünk a net,ezért is....Nálunk tuti hogy sávszéllesség bövités kell, a múltkor felhivtak a fibertöl és aszongya csákó...figyelünk uram,figyelünk és amint kell bövitünk, erre én hát már kellene.....erre ö persze de ez kb 1-2 hónap, mert az antenna hungária csinálja nem ök....
-
strebacom
senior tag
Elszóltam magam szar ez a fiber már bánom hogy beköttettem......Nem tudom hogy hogy a T-online jobb e de ez megbizhatatlan aki még most teheti messzire kerülje el, ha van ismerös ha nincs szart se ér ez!!

4Mb/256
-
Kicsirics77
veterán
Martfű 10/512 most

-
gozi
tag
Nálam (Gödöllő) most ennyi a 8M... Ráadásul nagyon ingadozik...

-
strebacom
senior tag
Na meg is csinálták....mondjuk van ott ismerösöm és ma szóltam neki és köszönöm is neki......
ui: tudom,tudom hogy igy könnyű....
4Mb/256
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Azért én körbe érdeklödnék hogy milyen nálatok a fibernet mert sajnos van rá esély hogy még ennél is rosszabb

-
FireShadow
senior tag

ez elvileg 8/512es adsl a t-onlanynal, ezet fizetek 11400at havonta.... fibernet meg valamiér nem akar a többet fizetö elöfizetöik között tudni mer mar v 6x megrendeltem a KIT-et online, most van csak kabeltv-m de ennél a fosnetnél még a fiber netje is jobb lehet.. ha más nem is legalább ugyanennyi de olcsobbért....
-
_Vik_
csendes tag
Fektetik az Invitel kábeleket!

Sajnos ha egy cég elveszti a monopólhelyzetét Mo-on még nem lesz jobb automatikusan, de
mégis felcsillant némi reményt...FYI
(az utóbbi pár év alatt volt nem kevés gond a Fiberrel, regényt tudnék írni, de szerencsére net 98%-ban azért van)
A legutóbbi szösszenet, h nagyszüleim szerettek volna internetet, s mivel a Fiber
ügyfélszolgálatra nem jutottak be többszöri próbálkozásra sem (a csilláron is lógtak az emberek), mentek az invitelhez, ahol 2 nap alatt bekötötték. (ami nekem 40 nap volt) -
strebacom
senior tag
Nállam eddig tökéletes volt a fiber, de most elkezdödött....
4Mb/256 -
Mecy_Lacee
senior tag
Ma:
A net, s a kábelTV szolgáltatás a teljes napon szakadozott, megfszakadt!
Az üf b@szta felvenni a telefont, 2x hívtam őket, 35 perc.... -
gardener
senior tag
most nálam is 5-7megabit jön a 10 helyett.
...úgyhogy örülnék ha nem töltögetnétek és vennétek el a sávszélem!

-
Kicsirics77
veterán
na akkor én télleg szerencsés vagyok mert pont ma 1 éve,hogy fíber kötött és minden oké
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
hát várom milesz, nekem előrelépés volt 2mbit-ről 10mbit látványos, a feltöltésem 60-62kb/s 1éves a hűségnyilatkozat, szóval 1 évet kibír már megérte

-
Jégkokó
veterán
Csak az a baj, hogy a környéken nem ismerek egy embert se aki adsl t használna, igy nem igazán tudom megmondani, hogy nálam meg lenne e a 7 megabit, de viszont az 512 feltötltésnek igazán tudnék örülni.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Csak ismételni tudom magam:
Gratula hozzá, hogy ilyen. De ugye te még nem vagy a "cégnél" hosszabb ideje?
Majd ha egy kis idő után (kb félév) is ilyen lesz, akkor odaköltözök a közeletekbe....
Amúgy a váltásról:
A 4 megás netért fizettem 11-12ezret(emitel adsl). Jött a fiber, emi szinte ezért a pénzért szinte mindent vitt. Az első hónapokban nekem is szinte tökéletes volt. De egyre gyakrabban kezdett sz@rozni... -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
najó igaz van ahol az ADSL szar de kevesebb helyen ÉS az ügyfélszolgálat megoldotta a problémát! Fibernetnél ha felveszik a telefont semmit nem tudnak csinálni de van amikor napokig nem érem el......
néha küldenek egy kb 60 éves szerelőt aki korábban kábel tv-t kötött be és azt se tudja a kábelmodem micsoda
(nem a szerelőt szidom hanem azt aki szerencsétlent kiküldi 0 tudással)
De mindezzel 3 év alatt csak most szembesültem mert most lett gagyi a környéken!
Szal aki most köt szerződést és esetleg az elején jó neki minden az ne csodálkozzon majd ha egyszer vmi problémája lesz.egyébként én örülnék ha a 8 megás netem stabilan hozná a 2 megát mert az nagy elörelépés lenne

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
azért nehidjétek hogy az ADSL-vonalak is olyan fenékig tejfelek, én 1hónapja váltottam adsl-ről Fibernetre ! ADSL_nél 8mbites csomagra megemelték a 2mbit-emet, az emelés megtörtént 4,5mbit,re hát mondom jobb mint a 2, nemvolt gondom, aztán voltak netkimaradások, illetve szakadozott a kapcsolat, betelefonáltam, kértem vonalvizsgálatot, felhv az ürge a megadott időpontban: megvizsgáltuk a vonalát, túl messze van a központtól, visszatettük 2mbit-re a csomagot! mostmár nemfog megszakadni a net jelszóval! mondom köszöntem szépen!
Itt se jó ott se jó! Jah és ha ADSL-re váltotok, jól érdeklődjetek körbe, nézzetek körbe milyen messze vagytok a központtól, mert ugyebár magyarországon a lefektetett kábelek, már elég idejüket multák, és emiatt szar a net sokhelyen! De a ti döntésetek! én10.000-et fizettem 8mbit-ért (gakorlatba 2-4mbit) hát itt átváltottam KIT csomagra 5000ft-ra jön ki a 10mbit-es internet, ami nem szakad meg, és hozza a 9,5Mbit-et stabilan! TV-is nagoynjó az már régebbóta fiberes, telefonról nemtok mit mondani, keveset telefonálok, de az is működik!
-
Mag_
tag
Ez tényleg jo vicc:
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.fibernet.hu helyen.
-
Jégkokó
veterán
Ez egyszerüen nem igaz, most néztem a sebességemet, és a feltöltés megint lecsökkent 130 kbitre, pedig a mulltkor már meg tudták csinálni, nem baj, nincs már olyan messze a január és mondom vissza az egészet és váltok adsl re, mert nekem kell a feltöltés is.
-
szelidorzo
aktív tag
Tipp topp ez a fiberszar!
Már a fibernet hivatalos oldala is elérhetetlen!

-
G4bi89
senior tag
Nálad most mi a helyzet amúgy?
Mert nálam (itt Kecskeméten) hát elág vicces délután egész jó ilyen 6mega aztán este 6-7óra között mintha vki csökentett üzemmódba váltana a Fibernél és lekapcsolná a netet mert ilyenkor egyszer csak belassul és egész este 1mega és full szar aztán ilyenkor már éjfélkor persze megint jó. -
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Grat a kitartásodért!
( sajna akármelyik smiley jó erre) 
Nevetséges ez a banda.... -
Mecy_Lacee
senior tag

Ezt most mértem!!!

Erre is perceket vártam, hogy beleszerkeszthessek. De sikerült!
-
Zsadi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálad.
Sajna nálam egy rakat *****
-
joe69
senior tag
valami elszallt a fibereknel mert nem erek el nehany oldalt, pl ebay.com

-
Kicsirics77
veterán

fiber rulez este 6-kor -
Csabee.
nagyúr
Hát nemkeserítesz el, nekem elég ha 1évig ilyen sebesség van!
hiszen egy éves a hűségnyilatkozatom!
szóval..
utána megbonthatom bármikor, meg átállhatok!
de te hol lax? mer én közel lakom a központhoz.. nemfélek annyira..
jah és tv-nk már 3.éve van fibernél azzal sem volt semmi gond!
-
Csabee.
nagyúr
Én aszem nempanaszkodhatok!
1hónapja van 10mbit-es csomagom! Ittvan pár kép! Időpontokat érdemes nézni meg eredményeket, igaz az időpontokat nekem nem a valósz időbe méri mindig, van hogy délután 3kor mérem és hajnali akármit mutat
Lényeg a lényeg, hogy ebben a hónapgban 10mérési adatnak a képe látható: 

-
gozi
tag
Látom, nem volt érthető:
A hazai és a nemzetközi forgalom is ugyanazon a "kanócon" megy az előfizetőtől a Fibernet központi "fejállomására"... Csak ott fog szétválni, és menni vagy a BIX felé vagy nemzetközi irányba. Ha kevés a sávszél egy adott vonalon, akkor tök mindegy, hogy azt a terhelést külföldi vagy belföldi irányú adatfolyam adja, de a BIX-en csak a hazai irányú forgalom látszik!A hibaüzire: tipikus Terayon hiba. A szakadozás az első tünete. Az esetek többségében a csere lesz a vége...
-
K9
tag
Thx de már semmi probléma.Nem tudom mivolt a megoldás.
14x bontottam a kapcsolatot majd mérgembe megcsináltam az ip javítást 15x-re és megkapta a 85ös ipét. LOL.
Erre mi a magyarázat? Most reggelte a mac adresst a központ vagy mi?
Pedig kezdtem már feladni.Már nagyon szerettem volna lesz*rozni a fibernetnek a modemüket. -
G4bi89
senior tag
A fene se érti ezt délután 4kor meg van a 6mega a 8ból most meg:

-
etnies
senior tag
Nagytarcsa, 10 megás csomag:

-
Brett apó
tag
Újabb jó hír a fibernetről itt Budaörsön is már
Ping:999 és sztem evvel a feltöltéssel rekordot döntök: 6k/s -
EmThor
addikt
hát csúcsidőben itt tarcsán is csinál érdekes dolgokat, elég lassúúúúú
-
K9
tag
Na a fibernettől kaptunk egy motorola routert. Azt mondják fix ipét kitörőlni és automatice megkapjuk az ipét és lehet netezni.
Na automaticére beállítottam az ipéket és kapok egy 192.168.100.11 ipét.
átjárónak meg 192.168.100.1-et ha jól emlékszem.
Van még valami trükk mert így nincs net, de a kapott és fogadott csomagok vannak
Elvileg ehez hasonló ipét kellene kapni 85.66.34.58....
Vagy várni kell még észhez tér? Vagy már tárcsázhatom a fibernetet hogy elkúrtuk nem kicsit nagyon....Mármint a fibernet
-
M@Db0Y
senior tag

Asszem ez rekord a 8 megás csomaggal
nálam igy estefelé 
-
Mecy_Lacee
senior tag

-
Precedens
csendes tag
Helló!
Van itt valaki aki már mondott vissza fibernetet? Nekem már lejárt az egyéves rabigám, most üzemeltem be egy ismerősnek adsl-t, hasított piszkosul. (Arról nem beszélve, hogy 3 nap alatt kijött a modem, az ötödik napon már ment a net, a telefont egyből felvették, ) pedig az a bizonyos cég!
Elég az hozzá, hogy a módjára lennék kiváncsi: személyesen kell? , Mikor kell a modemet leadni?, Mennyi a felmondási idő? stb...
Tudom elolvashatom a szerződési feltételeket, de a személyes tapasztalat érdekelne.
Előre is köszönöm. -
zebus
csendes tag
Nálam a feltöltési sebesség szállt el teljesen, tehát nulla közeli. Még böngészni se tudok rendesen, mert ott is kérni kell a szervertől.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az eddig jó kábel tv-t is sikerült elbaszniuk,olyan szemcsés mint a mákos f..z

Megkötöd a szerzödést és minden rossz megint.....

Délután 4-5 között többször is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)