Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kapitány

tag

válasz Tibcsó #1985 üzenetére

Nem a lefedő hálózatra céloztam.
    Van ahol azért nem megy a teljes speed, mert a külső kapcsolatot nem tudják felbővíteni.
    Van ahol azért, mert más jellegű bővítés kell.
    EZ MINDEGYIK SZOLGÁLTATÓRA IGAZ, MOST ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍROK.
    Ez min1ik szolgáltatóra igaz.
    Ráadásul, ha ezek a fejlesztések megtörténnek, akkor a kábelnet minden előfizetőjének tudja adni az emelt sávszélt (cselló is) nemcsak annak a szerencsés 20-40-60 %-nak, aki elég közel lakik a DSLAM-hoz! (ADSL)
    Talán a hiba ott van, hogy nem +felelően kommunikálták le az emelést, illetve a felhasználó szempontjából nem jó sorrendet választottak.
    A marketing irányít ma minden céget, ők határozzák meg a stratégiát, a mindent.
    A műszaki rész néha elég későn értesül róla, jó esetben igyexik gyorsan felkészíteni a technikát arra, amit a reklámban ígértek.
    Az apróbetűs részt pedig senki sem olvassa el, csak az lebeg a szeme előtt, hogy hamarosan uploader lehet vmelyik torrenszájton az emelt sebességgel!
    Tudom, hogy a fibernet előfizetőjét nem vígasztalja a szomszéd trékomos problémája, de ott is ugyanez megy, sokan panaszkodnak a környezetemben instabil, ingadozó sebességü netről mióta az emelés folyik.
    Nem megy ez sehol se zökkenőmentesen.
    Gondolom többen is azt az utat választották, hogy előbb emelnek, majd a terheltségnek megfelelően utánahúzzák a technikát.
    Sajnos tényleg nem 1szerű megbecsülni, hogy 1-1 emelés milyen terhelésnövekedéssel fog járni.
    Kis türelem, bár az ebben az országban már nem sok van. :O

K

• TheReMiXeR

senior tag

Szerintem Kapitány nem is fiberes melós...

Ez már inkább őrájuk tartozik :
    ''Ja kiépítésről csak annyit, hogy tavaj lett kész a hálózat itt felénk, tehát nem lepukkantról van szó.''

...de ne kövezzetek meg ha tévedek, csak mint ha rémlene, hogy a fibernek csak ''bedolgoznak''...

• Jégkokó

veterán

Az esetek többségében az adsl nél is parasztvakítás a 8 megabit, szóval ha ezt nézük akkor nincs ezzel semmi probléma.El kell fogadni, hogy max mennyit tud a rendszer, csodát nem lehet tőle várni

Aktív témák