Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Szatír
aktív tag
Egyébként mégsem vagyok annyira értetlen, megkérdeztem egy illetékest a témában és alátámasztotta a sejtésemet.
Vagyis, az én beleegyezésem nélkül nem tehetnek át más díjcsomagba a határozatlan idejű szerződés alatt sem, mert az egyoldalú szerződésmódosításnak minősül és a szerződés érvénytelenné válik.
Azért még az ÁSZF-ből kiművelem magam, ne legyek már ilyen tapló
Egyébként a nettel kapcsolatban nincs nálam változás egyenlőre....
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
válasz
medve úr
üzenetére
2006 I. félév. ktv [link]
Ha tartják előző félévi növekedés akkor lehet úgy 200 ezer ktv ügyfelük, a havi bevételük megy úgy 600 millió körül.
2006 I. félév internet [link]
Ha tartják előző félévi növekedés akkor lehet úgy 35 ezer netes ügyfelük, a havi bevételük megy úgy 200 millió körül.
Persze ebből a költségek és fejlesztésekre fordított összeg nem derül ki, így csak a mérleg egyik serpenyőjét mutatja. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
éljenek a droidok
-
akom
őstag
Voltam bent hogy a mostani MEGA csomagomat lejjebb mondjam.
Kinéztem ezt a MIDI csomagot amely most akciós sebességgel 1mbit.
Na mondom ez jo lessz. El is megyek erre a droid : Ezt az akcios sebességet csak az új előfizetők kapják.
ha ön 1mbit es netet szeretne fizessen elő a MULTI csomagra.
Na mondom jolvan ennyit ér a hűséges előfizető.
Nagyívbe lesz*rják hogy már 4 éve oda fizetjük a netet meg a TV t.
Ha nem lennék rákényszerűlve hogy őket válasszam akkor mar reg elmentem volna valahova.
(Nincs telefon illetve vezeték szar állapotba...)
Már csak abba bízok hogy 1 duplázást csinálni fognak és akkor a 2mbit es netért a 8k már valami..
Rákérdeztem a sávszél emelésre. A csaj nemtud semmiről aztmondta lehet hogy lessz lehet hogy nem..
Ja és a másik. Modemcsere utan 64/64 es netem volt 1 hét mire átrakták a megfelelő sebességre most ahogy lecsökkentettem 1 ora is elég volt a sávszélesség átállításhoz..
Más.. KB hogy odaüljek a púlthoz 1 orát kellett álnom mert rettentő gyorsasággal ment az ügyintézés. Pedig 4 droid is dolgozott. (Máskor kirakhatnák a KEVÉS AZ ENERGIA KAPITÁNY táblát..
.) -
poci76
aktív tag
A helyzet akkor fog javulni, ha a parlamenti pártok végre meg tudnak egyezni a kétharmados médiatörvény módosításában, mert ez EU is morog ránk amiatt a megkötés miatt, hogy egy szolgáltató csak a lakosság maximum hatodrészének szolgáltathat.
-
medve úr
csendes tag
én igazából egy valamit nem értek, valaki magyarázza meg...
a fibernetnek baromi sok előfizetője van, ezt persze nem tudhatom, de sejtem, hiszen rengeteg helyen monopol helyzetben van, tehát igen sok a bevételük... nem lenne célszerűbb egy kisebb tőkét ebből a bevételből visszaforgatni és rendesen működő hálózatot építeni, hogy jó legyen a felhasználóknak is?
vagy ez olyan sokba kerülne, hogy nem bírnák el?
ha igen, miért? mi, pontosabban ki nyeli el a bevételt?
célszerűbb lenne kevesebb, de megbízhatóbb munkaerőt alkalmazni és akkor nem lenne annyi fölös munka, gondolok itt arra, hogy jobb 10 jól megfizetett, de precíz gyorsan dolgozó ember, mint 100 szarul fizetett és ezzel arányosan hozzánemértő, lassú, hibázó...
remélem, hamarosan mindenhol elérhető lesz alternatíva, és ha nem változik a helyzet, akkor mindenki mehet máshová és a fiber akkor tényleg lehúzhatja a rolót, mint azt már páran írták...
nem kívánom nekik, de ha így marad minden, ez lesz, mivel sokan elmennek, kevesebb bevétel, még rosszabb lesz a szolgáltatás a maradéknak, úgyhogy mennek azok is...
én már eleve azt rossznak tartom, hogy a versenypiacon sok helyen monopol helyzetben vannak...
-
-
Chaser
legenda
Mintahogy előttem szóló tanult kollegám leírta, ha a szerződés lejár, automatikusan határozatlan idejűre raknak, ami kisebb sávszél és több pénz
Ezeleőtt pár hónappal vagy héttel max kapsz egy értesítőt, hogy le fog járni a szerződésed és ennyi.
szerk: ''Mintahogy''..ez -Mint ahogy- akart lenni
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
Nem értem mit értetlenkedsz.... Hiszen te is leírtad :
- Mert ugye az üzletszabályzat azt tartalmazza, hogy a szerződés lejárta után amennyiben az ügyfél másképpen nem rendelkezik az előfizetés határozatlan idejű lesz....
Ez azt jelenti, hogy az ára is határozatlan idejű lesz, tehát valószínűleg emelkedik, hiszen árgaranciát csak a hűségszerződés idejére vállalnak. Lejár a hűség, automatikusan határozatlan leszel, azzal az anyagi kötelezettséggel, ami ezzel jár.
Meghosszíbbítani azért nem tudod, mert a te csomagod megszünt mint olyan létezni, de van árban vele nagyjából megegyező, de sebességre meg jobb. Gyakorlatilag ez a hosszabbítás. Kiválasztod a számodra tetsző csomagot és újra kapod akciós áron, újabb X év aláírásával. Ennyi a történet. -
Szatír
aktív tag
Január 26-án járt le a 2 éves hűségesküm a fibernél.
Írtam nekik, hogy meghosszabítható-e / használhatom-e továbbra is azt a csomagot ami jelenleg fut / akkori otthon 512-most 256/34 Kbyte sebességgel megy / elfogadható 7600 Ft/hó áron.
- Mert ugye az üzletszabályzat azt tartalmazza, hogy a szerződés lejárta után amennyiben az ügyfél másképpen nem rendelkezik az előfizetés határozatlan idejű lesz....
Számomra ez azt jelenti,hogy addig él a csomagom tovább, amíg fel nem mondom - át nem lépek stb...
Erre azt a választ kaptam,hogy nem lehet meghosszabítani, térjek át másik díjcsomagra -vannak akciók blablabla...
Ez most komoly vagy csak kampány ? Az tuti, ha nekem kiküldenek 1X.XXX-es számlát vissza küldöm nekik. Azt gondolom,hogy ha már így van minimum egy telefon vagy valmi,hogy na te barom ez van...A beleegyezésem nélkül ne rakjanak át sehova, max. húzzák ki a spagócát a falból...
Szóval az ügyfélszolgálat / Budafok/ =0.
2 hét alatt sikerült megszülniük a válaszlevelem, és akkor sem jutottam előre...felhívni meg nem sikerült őket.
Ha bejön amitől tartok / díj emelés / keresek más szolgáltatót - eddig nagy problémám nem volt. -
aXXon
őstag
válasz
Pimpa28
üzenetére
Nem is azt mondtam, versenyképes lenne, csupán azt, hogy számomra az lenne az ideális, sajno nekem nem nagyon van alternatíva, viszonylag sokat költözöm, vezetékes telefont nem akarok, UPC meg nincs erre - egyébként magával a szolgáltatással megvagyok elégedve, csak az árakkal nem

-
BluEyes
őstag
Hát az kínos, mikor a reraise-t már nem tudod megadni, mert leszakadsz. Nekem is csinálta ezt a netem, én akkoriban rendszeresen teleüvöltöttem az üzenetrögzítőt heteken keresztül, feljelentéssel fenyegetőztem (amúgy komolyan is gondoltam, ügyvéd barátom rá volt készülve). Becsületükre legyen mondva, valamit mindig reagáltak, kijöttek a fiúk, visszaszóltak hogy keresik a hibát stb. Aztán egyszer soron kívül felhívtak, hogy szerintük meglelték a baj okát. Úgy 1,5 éve kopp-kopp-kopp nemigen szakadok le. Azt viszont sajnos csak ők tudják, mit variáltak amitől jó lett. Verd az asztalt keményen!!!
-
Zsadi
őstag
Sávszél amúgy rendben van? Ugyanezt produkálta nálam is régen, vacak pingek, játszhatatlan volt az egész.
Akkor látszódott is a sávszélen rendesen hogy valami nincs rendben, mert 2Mbit helyett 08-1,2Mbit közt ugrált. Ez ment 2-3 hónapig, majd szerintem rendberakták a környéken a hálózatot, és jó lett. Majdnem egy éve volt ez velem [link] , szintén Kecskemét. -
K9
tag
'' 2 7 ms 10 ms 13 ms 85.66.........
3 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.''
3. lépés szerintem normális a kérésre.....mert nálam is így van.Erre is van magyarázat hogy mi ez, de én nem tudom.
Na 2. lépésben lévő server ipét pingeltem én.
(De ez akkor lehet nem mérvadó) de probálkozni lehet. -
K9
tag
Rendben, ez jó magyarázat. De azt a tényt nem magyarázza hogy bármely serverre fellépek ott nekem állandó 3-15 lossom van folyamatosan.Ezzel szembe 9 társamnak semmi loss-a nincs.Tehát nem a szerverrel van baj (magyarul a játék szerver ki tud szolgálni).És utána persze ezt is meglehetne magyarázni biztos kémprogram/vírusos a gépem. Hát de sajnos ez sem.
Nem volt ez mindig így mint mondtam. Emlékszem a régi szép időkre amikor 256kbit-es nettel játszottam a source játékokkal 0 loss és 0 chokel. Azóta 512kbit és 15loss 40choke.
Nem kell nekem a fibernet az biztos.
De Gozi egyébként t-onlinenál miért nem lövik ki akkor ''a ping feldolgozása és arra való válaszadást''. Mert azt addig pingelhettem amíg jól esett, semmi loss.Ők megtehetik? -
gozi
tag
Na akkor nézzük:
Az első két átjárónál az a helyzet, hogy a terheltségtől függően válaszolnak a ping utasításra. Valószínűleg a lehető legalacsonyabb prioritásra van téve a ping feldolgozása és arra való válaszadás. Hiszen nem ez a fő feladatuk. Sejtésem szerint erre a lépésre Cfos miatt volt szükség.
A másik dolog: Igen, valószínűleg rövidebb lesz az origo-ra az útvonal, hiszen a t-online tulajdonában van, így a t-online saját szerverparjában lévő gépet rövidebb úton érik el a t-online-sek.
Ezekből szerintem semmilyen következtetést nem lehet szerintem levonni a szolgáltatás minőségére vonatkozóan....
[Szerkesztve] -
skyone
csendes tag
Bepötyögtem Bp-en:
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
Útvonal követése a következőhöz: origo.hu [195.228.240.145]
legfeljebb 30 ugrással:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 7 ms 10 ms 13 ms 85.66.........
3 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
4 13 ms 16 ms 11 ms fibhost-4-82.fibernet.bacs-net.hu [85.66.4.82]
5 9 ms 11 ms 10 ms fibhost-4-81.fibernet.bacs-net.hu [85.66.4.81]
6 11 ms 23 ms 11 ms vl50.osr0-vhugo.net.telekom.hu [193.188.137.12]
7 10 ms 17 ms 30 ms tge1-2-2197.osr0-ip4.net.telekom.hu [145.236.85.
74]
8 9 ms 10 ms 21 ms tenge1-1.core0.adatpark.hu [145.236.89.78]
9 9 ms 10 ms 10 ms 84.2.225.253
10 12 ms 11 ms 9 ms www.origo.hu [195.228.240.145]
Az útvonalkövetés elkészült. -
poci76
aktív tag
Ha a Fibernet ugyanolyan ár/teljesítmény arányt akarna elérni, mint a chello, akkor a következő jönne ki:
Mini 891/178 3830Ft (chello Minimum)
Midi 1326/265 vagy 3694/554 5700Ft (attól függően, hogy chello Minimum vagy Medium csomagból számoljuk)
Multi 5094/764 7860Ft (chello Medium)
Maxi 9919/991 9590Ft (chello Extreme)
Mega 12M/1,2M vagy 14256/712 11880 (attól függően, hogy chello Extreme vagy Professional csomagból számoljuk)
Bár ha jól sejtem, a Terrayon modemek csak 10M-ig bírják... -
K9
tag
Akkor helyzet jelentés. Kecskemét.
Régóta fibernetes vagyok kb 3 éve. 3évvel ezelőtt minden szép és jó volt.
Aztán szép lassan eljutott a fibernet arra a pontra hogy a szart probálja eladni.
A lényeg hogy én sosem a net sebességet néztem hanem a minőséget. Engem teljesen hidegen hagy, hogy 10mbit, vagy 512kbit.
Mivel én, az online játékokkal szórakozom, nem pedig a letőltéssel.
Jöjjön a lényeg a minőség annyiban romlott, hogy a fibernet szerverei lossolnak.Méghozzá igen szép számban, csúcs időben volt már olyan hogy 50% losst produkálnak.Átlag júzer ebből semmit nem vesz észre, így neki eladhatják a szart. Nem tünik fel neki, mert ha letőlt valamit és loss van, a csomagokat ugyis ujra küldi.
De aki online játszik annak erre nincs idelye. Másodperc tört része alatt történik minden.
Az persze már csak hab a tortán hogy mostmár sávszélesség is babapiskóta a többi szolgáltatóhoz képest.
Sávszélesség emelés nem lesz.Hameg lesz, akkor még nagyobb baj van.
Azt az értesülést kaptam (haver) hogy sajna nincs pénz. Ugy hogy fibernet csillaga leáldozóban van. De inkább már ugymondom lehullott.
Mindenki leellenőrizheti az álításaimat.
startgomb--->Futtatás-->cmd
Beírja tracert origo.hu (de akármiylen oldal nevet vagy ipét beírhat)
A lényeg hogy megmutatja hogy milyen útvonalon jutsz el te az origo főszerveréig.
Téged persze csak azok a serverek érdekelnek amik fibernetesek.
Látni fogod az fibernet serverek ipéjét.
És kezdődhet a játék ping 666.666.666.666 /t
Nem tudom hogy mindenkinek garantáltan olyan rossz az első fibernet servere mint az enyém.De hogy én 5 fibernetes servert megnéztem és az eredmény lehangoló az biztos.
Arról nem is beszélve hogy utvonalban is már nagyon szar a fibernet.Épp ma teszteltem a t-onlinet és sokkal rövidebb utvonal, sokkal stabilabb elérések.
Persze későbbiekben ott is előfordúlhat ez a probléma, de még nem tudni hogy ott a szerverek hogy viselik a sávszél emelést.
A lényeg az hogy minél hamarabb megszabadulok a fibernettől, mert játékra ez a net egy nulla. Aki meg letőlteni akar az meg ugyis megy máshová, sokkal barátibb árak, nagyobb sávszél. Kössz fibernet, mostmár lehúzhatod a rolót. -
Borisz76
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mese nincs aki tud váltson !!!!
Le kell fejezni a ''FIBERDROIDOT'' !!!
Hajdúszoboszlón lehet ADSL-re előfizetni úgy ,hogy nincs telefonom ?
( A drót vége itt a falban ! az előző lakónak volt matávos vonala. ) -
Zugi
aktív tag
Index hír: Gyorsít a UPC
Gyorsít és közben eltörli a korlátokat is. Na a Fibernet most megint leghátul kulloghat.
[link] -
medve úr
csendes tag
nahát, nahát, csupa elégedett hűséges előfizető

-
EmThor
addikt
T-com, UPC Chello, Invitel...
mind február márciusban emel. Fibernet mikor? 3mbit-em cserélném 6-ra, többi nem érdekel -> sima duplázás elég lenne... -
szasza_xp
senior tag
Nekem ez év januárjában járt le a hűségem, de még kivárok, míg a T-com lemond arról a fixa ideáljáról, hogy kell telefon elfőizetés is az ADSL-hez...

Amúgy a fibernek valami brutált kellene lépnie, ha akar még valamit kezdeni a magyar piacon.
Brutál alatt a a15 Mbi körüli le és 2-3 Mbit körüli feltőltést értem a (Top )csomagban..
Jah és kinek van olyan kellemes extra szolgáltatása, hogy 6 óránként bont a net? Már egy éve ugatok a kecskeméti üfsz-nek és nem tudják megoldani, modemcsere volt, mondták, hogy nem egyedüli eset vagyok, valamit Pesten szartak el.... erre mit lehet mondani ???
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
Márciusban lejár a hűségem, most egy 1éves szerződésem volt, 2megabit, havi 9590ért. Most szintén csak 1évre maradok, de váltok vissza 1megabitre, mert az olcsóbb 4rugóval. Ha tudnánk valami infót, hogy duplának, vagy ilyesmi, akkor simán meglépném az 512es csomagot.....
-
Zsadi
őstag
válasz
üzenetére
Arról nem is beszélve,h a többi szolgáltatónál, már olyan ár-érték arányokról olvasok,h sárga vagyok az irigységtől.
Hétvégén voltam ismerősnél belőni a gépet. Hát valahogy én is sárgultam rendesen a 7.96Mbit (többször teszteltem, ez lett az átlag) láttán...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Üdv. Mindenkinek

Abszolut Újoncként, rövid history a fibernetes élményeimről:
Pilisvörösvár
ibernet újít, csillagpontos háló, új tévécsatornák stb.Jó, akkor legyen net.
nov28.-án ügynöknél megrendeltük a netet(mini-256kb/s-3830huf), dec11-én jött egy fiberdroid
és bekötötte secperc alatt.Azóta 32kb/s sel szedek le, gyanítom,h akkor amire előfizettem, azt meg is kapom.Onnan tudom,h max, hogy az első hónapban limewire-t használtam, az pedig max-on kiíírta a leszedés sebességét.Azóta netbroadcastinggal többször ellenőriztem.S közel 32-őt ír ki értéknek...Azonban, az utóbbi napokban, mióta otthon vagyok január 5óta, többször is szaraxott a netkapcsolat...Legutóbb pár napja, akkor délután 5től reggelig nem volt net!Az első ilyen élménynél gondoltam, ilyen biztos gyakran van...De a sokadiknál, főleg egy héten belül, már nehezen emészti meg az ember...
Arról nem is beszélve,h a többi szolgáltatónál, már olyan ár-érték arányokról olvasok,h sárga vagyok az irigységtől
...Ezért is reménykedem, egy minimum duplázásban...De, egyelőre semmi jele...
További szép napot midenkinek!
U.i: vkit megérnék,h pü.-ben magyarázza el a speedtest.net működését, mert nem bírtam vele mérni
thnx! -
Chaser
legenda
Jaja, mondtam a nőnek hogy nem hosszabbítom meg a netet / tv az 100% volt hogy lemondom
/, ha nem emelnek sávszélt, erre azt mondta dehogynem..aki hosszabbít annak emelnek, meg még az utsó 1 vagy 2 hónapot el is engedték. Ha nem dupláztak volna akkor astalavista net
ADSL-t ha jól tudom csak telefonnal együtt lehet rendelni, matávos telcsink meg nincs, korrektek akkor lennének, ha mindenki kapna legalább 2mb/256k-t 4k-ért, egyik ismerősömnek most lett nete, tán 7k-t fizet, 8mb-es sávszéllért, valami vidéki adsl-nél, és valós a 8mb..
szerk: a kábeltévéjükkel meg elmehetnek ahova akarnak
[Szerkesztve] -
Pimpa28
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
- Sajna nem tudom, hogy másnál van-e ilyen hiba a környéken.
- A korábban tökéletes képű csatornákon (RTL-Klub, TV2) vízszintes csíkozódás (amikor a fibernetes emberke meglátta, maga is igencsak elcsodálkozott)
- Vízszintesen mozgó kép esetén nagyon durván ''fodrozódnak'' a körvonalak
- Több csatornán a hang ''berezonál'', ha a szerencsétlen műsorvezető sz vagy s betűt mond
- Egyes csatornákon blokkos a kép, mint egy rossz divx-nél.
Kábé ennyi. Ja meg az extrém hiba, hogy pl a HírTV logójának a 30%-a kilóg a képből.
-
Pimpa28
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Bejelentettem már többször is, voltak is kint kb 10 napja, de semmi javulás. A decemberi csatorna-bővítéskor romlott el.
Akik kint voltak azt mondták, hogy mostmár minden csatorna digitális, meg sztereó, meg minden. Ez engem nem nagyon érdekel, én (és a két fibernetes srác is) azt látom, hogy sokkal rosszabb a kép... -
Kapitány
tag
válasz
Pimpa28
üzenetére
De azért (szintén nem kötekedésből), te a mostani fibernet szolgáltatást versenyképesnek tartod? Sebesség és ár szempontjából egyaránt. És akkor a december óta szolgáltatott kábeltévé minőséget nem is említettem.
-Nem minősítettem a szolgáltatást, valóban csak érdeklődtem, mert tudtommal nincs keresztszolgáltatásunk sehol, de mint írtam, nem tudok mindent.
-Nem tartom annak.
-Jelentsd be! Nem normális a helyzet, tekintettel arra, hogy már a (tudtommal) Mo-on található legmodernebb fejállomásról kapjátok a jelet. Ha nem szól az ügyfél, nem tudja a szerelő, hogy baj van. A hiba lehet csak lépcsőház szintű is, egy begerjedt erősítő elég hozzá.
K -
Pimpa28
tag
válasz
Pimpa28
üzenetére
Újabb fejlemény. Kiderült, hogy ha én fel akarom mondani a még tartó szerződést, akkor meg kell fizetnem a bekötéskor elengedett 10+30 ezer forintos ilyen meg olyan bekötési, aktiválási díjat. Mondjuk ennek azért még utánanézek a szerződésben.
Tulajdonképpen még így sem vesztenék sokat, és kétszer olyan gyors szolgáltatást kapnék. (És talán a tévé képe sem lenne minősíthetetlenül gyenge.)
Ha a szerződés végéig maradok a fibernetnél, akkor viszont addig fogom zaklatni őket, amíg legalább a tévé képét megcsinálják rendesre...
[Szerkesztve] -
Pimpa28
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Szia
Dehogy költözöm. Budapest, azon belül IX. kerület, azon belül József Attila lakótelep, azon belül Börzsöny utca. Decemberben volt is itt upc-s üzletkötő droid és a upc honlapon is rendelhető erre a címre kábeltévé, internet egyaránt.
De azért (szintén nem kötekedésből), te a mostani fibernet szolgáltatást versenyképesnek tartod? Sebesség és ár szempontjából egyaránt. És akkor a december óta szolgáltatott kábeltévé minőséget nem is említettem.
-
akom
őstag
Épp most olvasom hogy nem annyira yó az a Yo neked mert pl ott nem is lessz emelés.
Ja és ott pld az 1mbit es csomag 6k. Ugyan annyi mont a fibernél.
Lehet inkabb maradok a fibernél, itt nem kell annyit pöcsölni csak átrakatom a másik csomagba magam aztán csá !
Gondolom ezt az akcios 1mbit et mar nem fogjak duplazni.... Vagy mégis ?
Meg legalabb az 1mbit et fullsoan tudják adni. -
akom
őstag
Sziasztok!
Nos ma érkezett 1 fibernet számla ami kicsit több mint szokott lenni.
Ez van a papíron:
KTV Alapcsomag Bruttó 4200 Ft
Net MEGA csomag Bruttó 17250 Ft
Na most ez egy kicsit meglepett.
Beszéltem kedves édesanyámmal aki mondta hogy a net eddig nem volt ennyi de az alapcsomagért mindig ennyit fizetett.
Kicsit furcsáltam is hiszen én ugy tudtam hogy az alapcsomag 3000 Ft míg a Családi kerül 4000 Ft ba. Vagy csak most ? az ''akcio'' miatt ?
Na de most a net ára eléggé megemelkedett. EZ gondolom annak az oka hogy nekem februártól lejár a hűségem és ugye ez az ár a hűségnyilatkozat nélküli.
Holnap bemegyek és elintézem az ügyeket.
A másik dolog amiért irok még nektek hogy én most hogy hűségnyilatkozatom véget ért nézeldőtem más net után is. De kedves kis városunkban megfelelő áron csa a Cabel és az ADSL maradt. Azt szeretném kérdezni hogy van e most Kecskeméten olyan lehetőségem vagy esetleg tud valaki ilyenről hogy telefondíj nélkül ADSL internetet kötessek be. (A YOnekem de nagyon csomagocska én ugytudom hogy még csak Pesten elérhető)
Ha még nincs akkor maradok a Fibernél 1mbit en. -
Watson25
tag
Ma hoztak a marciu 1-en ervenybelepo kabel tv dijcsomagot.3 csomag lesz az elso 1650ft szinte semmi nincs benne,a masodik 4500ft ez is eleg gyenge,amiben minden benne van az 5800ft.Majdnem rosszul lettem amikor meglattam.Most 997ft-ot fizettunk.Ugyhogy csak az internetet kottetem be,a kabel tv helyett meg digi tv lesz.
-
Kapitány
tag
válasz
Pimpa28
üzenetére
Szia!
Csak kíváncsiságból kérdezem meg, mert tényleg nem tudom:
Melyik városban, illetve városrészben (BP) lax, ahol 1idejűleg mindkét (fibernet vs. upc) szolgáltató jelen van?!!!!!!
Én nem tudok ilyenről, de ha te igen, kérlek tudasd velem.
Ezt komolyan kérdezem, nem b@xogatásból.
Az említett cikkekben szereplő internetelőfizetés csak ott lehetséges, ahol a UPC a kábeltv szolgáltató.
Olyat pedig nem tudok, ahol párhuzamosan lenne 2.
Persze én sem tudhatok mindent!
Esetleg költözöl érte?
Köszönettel: K -
Chaser
legenda
válasz
Pimpa28
üzenetére
Sztem nem hibádzik
Én most hosszabbítottam meg pár hete, 3990ft 512/96, de mivel nem nagyon töltögetek ez elég, ezért nem is hezitálok nagyon a váltáson. 128-256-512, ez a sorrend, mióta a fibernyetnél vagyok. Minden évben dupláztak
Ha fontos lenne a sebesség, akkor én is váltanék az biztos. Decemberben szidtam őket, mint a bokrot, napi többször elszállt a net, volt, hogy több órára is, de mostmár nem vacakol, akkor fejlesztettek vagy valami hasonló..Ha nem emelték volna fel 512-re 256 helyett, gondolkodás nélkül lemondok a további szolgáltatásairól eme nagyszerű cégnek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pont
csendes tag
Nem azért én nem akarok beleszólni persze nekem is jobb lenne gyorsabb net! De itt is monopol helyzetben van a Fibernet (Kerepes). De régebben voltak kimaradások de egyre stabilabb, ebben az évben még nem is volt vele baj, de decemberben többszőr is volt kimaradás. Gondolom itt is fejelsztettek vagy valami.
Én csak azért nem ugrálok mert napi jópár giga lejön...
Télleg ennél a szolgáltatónál volt már olyan, hogy rászáltak valakire a letöltése miatt? -
Pimpa28
tag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, megint egy kezdetleges droiddal beszéltem. Azt mondta, hogy
nagyjából helyes az okoskodásom.
Kérdezem és a fibernetnél valami emelés? Aszondja most volt nemrég, másikról nem tud. De nagyon örült, amikor mondtam a chello-t, mert neki otthon az van.
-
Pimpa28
tag
Most hangosan gondolkodom:
- 4 hónapja hosszabbítottam szerződést fibernetnél, ha felbontom, akkor kábé 24 000 ezret kell visszamenőleg befizetnem
- átmegyek a chello-hoz, ott a medium csomaggal viszont havonta 4 000-et spórolnék a hátralevő 8 hónapban (és 3 mega helyett 5 megás csomagom lenne).
Hibádzik valahol a gondolatmenetem?
-
Pimpa28
tag
Hát akkor kezdődhet a nagy elvándorlás. Sajna nekem még hűség van őszig, de utána irány a chello.
Olyat a fibernet egyszerűen nem tud lépni, hogy versenyezni tudjanak (akár árban, akár sebességben, akár minőségben) az ''új chello''-val.
Csak egy szemelvény:
Chello Extreme (10/1M) - bruttó 9 900 Ft
Fibernet Mega (3M/384k) - bruttó 11 880 Ft
[Szerkesztve] -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Na, csak sikerül!
[Szerkesztve] -
Senhi
aktív tag
A pár hete feltett kérdésem immáron megválaszolódott. Az upc lépett. Ráadásúl kb akkorát mint amire számítottam. Fibernet ezekután egyértelműen átgondolja a sávszél emelés ügyét, hisz az adsl annyira nem zavarta őket, de ez egyértelműen bizonyítja, hogy bezony le vannak maradva. Nem kicsit, nagyon. Mire ezek 10g-s portot vesznek (najó 5 is bőven elég lenne) addigra nyár vége lesz
. Talán márciusra lett volna 2-3xozás, de ezekután nem lesz. Nem engedhetik meg maguknak, hogy csak ennyit emeljenek. Közeledik a vég...érzem 
-
poci76
aktív tag
Továbbá
A Monortel ADSL-csomagjai ezzel megegyező sebességértékeket nyújtanak majd áprilistól, azzal a különbséggel, hogy a legnagyobb csomag esetén a technológia korlátai miatt ''csak'' 18 megabit/s-os letöltési sebességet lehet majd maximálisan -- elméletileg -- elérni. A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi korlátozásokat.
A megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat. -
poci76
aktív tag
A UPC chello internetszolgáltatása 2007. március 1-jétől a következő elnevezésekkel, sebességekkel és árszinten lesz elérhető: Minimum csomag (korábbi Light) 1280/256 kbit/s-os sebesség, 5500 Ft havidíj, Medium csomag (Standard) 5120/768 kbit/s-os sebesség 7900 Ft-ért, Extreme (Classic) 10240/1024 kbit/s-os sebesség 9900 Ft-ért, illetve Professional csomag (korábbi Plus) 20480/1024 kbit/s-os letöltési és feltöltési sebességek 16900 Ft-ért.
-
Watson25
tag
Vasarnap megrendeltem az 1megas csomagot,kivancsi leszek mikor fognak kijonni
-
Pimpa28
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Lassan ideje megadnom egy számlaszámot, amire a jogdíjat küldhetitek akárhányszor csak használjátok eme híres szókapcsolatot.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
waterphone
üzenetére
©2007 Fibernet Droid. Minden jog fenntartva.

-
Borisz76
nagyúr
válasz
waterphone
üzenetére

Pihent de NAGY ötlet !!! -
EmThor
addikt
há gödöllői régió
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/78880516.png)
-
EmThor
addikt
na aláítam kit pro-t telóra kíváncsi vok, meg a 3mbit-re

-
Kicsirics77
veterán
válasz
waterphone
üzenetére

-
waterphone
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
[link]
Luke! Én vagyok a droidod........ -
doubleb
csendes tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Bár csak igazad lenne, de szvsz ez nem valószínű (mármint a február 1).
Szerintem ha a Fibernet emelni akarna már rég bejelentették volna - még akkor is, ha csak 2 hónap múlva történik meg. Ha belegondoltok, minden nappal ami a T-com bejelentés óta eltelik a Fibernet előfizetőket veszít ha nem ''nyugtatja meg őket''. Ha valakinek januárban járt le az 1 vagy 2 év, lehet, hogy már lépett is. -
Borisz76
nagyúr
Hajdúszoboszlón 01.24-én szinte egész nap szarakodott a net és a TV adás is.
Mentségükre szóljon ,hogy jelezték a karbantartást : 8-22-ig.
Remélem ez a TV csatornák valamint a sávszél változások miatt van
Mert akkor talán a Feb.01 lehet az emelés időpontja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem igazam lesz
Ya és más szolgáltatók ár/tempó arányát elnézve a Fibernetnek TRIPLÁZNIA kellene
[Szerkesztve] -
Kapitány
tag
válasz
doubleb
üzenetére
Szia!
1: Respect! és Peace!
2: Végül, csak kb fél év szenvedés után ismerte el a ''fibernet droid'' (hogy klasszikust idézzek), hogy igen, én bizony már túl messze lakom a Budafok városközponttól,
Ezt értettem félre (szvsz félreérthető ha csak ezt a hszt olvasom) azt hittem, hogy fiberrel van baj, és erre hivatkoztak.
3: Mivel (nekem) viszonylag új vagy a topicban, nem emlékeztem a korábbi hsz-ra. Elnézést!
K -
doubleb
csendes tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Ha kicsit visszaolvasnál...
Arról panaszkodtam pár hozzászólással korábban, hogy azért vagyok (ismét) Fibernet előfizető, mert nincsen más lehetőségem a szélessávra.
Kb 1 éve elhagytam a Fibernet kábelnetjét (ami mindvégig atomstabil volt, úgyhogy szavam nem lehet) a TVNet ADSL 3G csábításának engedve - ha jól emlékszem 5x-ös sávszélességet kaptam közel azonos áron. Csakhogy katasztrofális volt az ADSL kapcsolatom minősége, alig volt, hogy működött, napi szinten tettem hibabejelentéseket és még a TVNet saját szerelője is max 500-700 Kb sebességeket mért a 2,5 megabites csomagnál.
Így fél év küzdelem után visszamentem a Fibernethez, és akár emelnek sávszélességet, akár nem, nincs más választásom. (Amikor visszakötötték, akkor beszéltem a Fibernet szerelőjével, elmeséltem a kálváriámat és ö mondta h. szerinte túl messze voltam a telefonközponttól, azért szívtam az ADSL-el). -
doubleb
csendes tag
Jó kérdés....
Én a Camponánál lakom, ott már nem biztosítható (papíron igen, és szemrebbenés nélkül be is kötik neked, de nem lesz stabil a kapcsolat). Végül, csak kb fél év szenvedés után ismerte el a ''fibernet droid'' (hogy klasszikust idézzek), hogy igen, én bizony már túl messze lakom a Budafok városközponttól, ahol állítólag a telefonközpont van. (Nem tudom hol van, pedig egész életemben itt éltem.)
Az ADSL minősége erősen függ a központtól való távolságodtól (állítólag 3km a lélektani határ, de minél közelebb annál jobb) és a vonalak minőségétől. -
waterphone
tag
-
Zsoo21
aktív tag
Hy.Nem tudjátok lessz-e sávszélességemelés.Jó lenne ha lenne.

-
Matt-OPT
aktív tag
Nekem olyan volt egy fél éve, hogy sokszor szakadt a net, aztán kihívtam őket és kiöntöttek a póznán lévő dobozból 2l vizet. Azóta megy rendesen.

-
Zsadi
őstag
Jan 14. levelemre ma jött válasz:
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük érdeklődését a szolgáltatásunk iránt.
A sávszélesség növelésének időpontja valamint mértéke, jelenleg kidolgozás alatt van. Amennyiben érvénybe lép a módosítás, természetesen annak nagyságáról, valamint időpontjáról értesítjük, e-mailben, vagy levélben.
További kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésére!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha ön 1mbit es netet szeretne fizessen elő a MULTI csomagra.

Ezeleőtt pár hónappal vagy héttel max kapsz egy értesítőt, hogy le fog járni a szerződésed és ennyi.

ibernet újít, csillagpontos háló, új tévécsatornák stb.Jó, akkor legyen net.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/79426044.png)