Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Valahogy nagyon ismerős ez a probléma sajnos.
Most megkérdezhetném Tőled, hogy a sávszél hogy áll nálad, de szerintem a mini csomagot még bírja. Egész hétvégén 0,8 - 1,2Mbit a Maxi csomag nálam!
Éjfél után jó. Érdekes:
szerelő szerint: ''Tavalytól megszünt a leterheltségi probléma''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pubsteR
csendes tag
helló mindenki. lassan 1,5 éve FIBERNET előfizető vagyok. (256-os mini csomag).
az utóbbi 3-4 hétben folyamatosan 120as pingem van csben, ircen. megpingelem origo.hu-t kb ilyen értékeket dob ki: 32, 3x, 4x 150. régebben 2500ft volt a havidíj, most megemelték 4000ft-ra, de hogy drágább és szarabb is azért mar pofatlanság. C^^ szerint juliusban fogják megjavitani, igaz ez?
-
Teaway
veterán
Nekem állandóan pislog a DATA led, az jó jel? (akkor is, ha nem csinálok semmit se)
-
Jégkokó
veterán
Na úgy tünik, hogy csak valami átmeneti technikai malór lehetett, mert most megy rendesen 30 k val a feltöltésem

-
Makkok
tag
Napok óta 10 percenként szakad a net, gyakorlatilag semmire nem tudom használni. Míg ezt a hozzászólást gépelem ez alatt is szakad folyamtosan.. Azt hiszem eljött az ADSL-re való átállás ideje. Most 10740 Ft-ot fizetek(2M/256K), ezért a semmiért ami van, a le- és feltöltés SOHA nem érte el a maximumot, de legalább nem szakadt, idáig...
. Amióta a közelben több bekötés is történt, padlón van a net, legalábbis nálam (Bp.XXII). 
-
Jégkokó
veterán
Ezt nem értem, most néztem meg a fenti sebességmérővel a feltöltési sebességemet, és azt irta ki, hogy 11 kbit
De a letöltésem az kb rendbe van -
akom
őstag
Én is a hálokártyára vagy a halozati beállításokra gyanakszok.
Nézd meg nem e elállítodott valami. -
Jégkokó
veterán
Akkor lehetséges, hogy behalt a routered.Még ezt is elképzelhetőnek tartom, ha egyszer hirtelen nem jött be a konfigurációs oldala.Mondjuk ki lehetne próbálni másik gépen, hogy azon megy e rendesen, mert ha más gépen megy, akkor nálad is lehet valami probléma.Bár nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban, mert nem használtam routert.De azért tudom, hogy mi az
-
-
Jégkokó
veterán
-
Zoty@
aktív tag
Szép jó napot!
Kérnék egy kis segítséget!
A probléma a köv.:
-Internet=Fibernet
-két számítógép lett, melyekre megosztás
-a megosztás SMC 7004 routerrel, minden mükszik, aztán gazda kihúz 220-ból és nem mükszik!
Egyáltalán nem akarja a jót, sőt már a routerbe sem enged be!
Most mi van?
-Router ellenőrízve, kábel ellenőrizve, router nélkül ment a net, de már úgy sem megy!
-Egyáltalán meg lehet osztani?
Kérlek titeket segítsetek (ha tudtok)!
Köszönetem előre is! -
ropi21
tag
pedíg csak el kéne olvasni a papírost... rá van írva hogy melyik hónapra szól
sőt,szerintem a csekken is fel van tüntetve -
b4ll3r
csendes tag
aha, én is úgy hiszem, hogy most már a márciusit kell csengetni.
-
b4ll3r
csendes tag
Hali!
Srácok, segítség kéne!
ami most jött FIBER számla, febr 16-i keltezéssel, és március 5-i fizetési határidővel, az FEBRUÁR-ra, vagy MÁRCIUSRA szól?
Márciusra ugye, mert sztem előre fizetünk nekik.
plZ help, fontos, köszike -
Jégkokó
veterán
Egyébbként a felső külföldi oldalon a letöltésem az csak max olyan 1.6 megabit, de a feltöltésem meg 260 körül van.Szóval nem annyiar pontos, mert akkor mindkettőnek ugyan úgy kevesebbnek kéne lennie, de a magyar oldalak meg szinte mindig 1.90 megabitet mutatnak.
-
-
C^^
őstag
válasz
Babapiskota
üzenetére
Ebben biztos voltam valahogy

-
Babapiskota
tag
Sokkal jobban lehet vele játszani,mint a fiberrel.
-
Teaway
veterán
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Mindkettő a valós eredményeket hozza nálam a MINI csomagnál.
-
C^^
őstag
válasz
Babapiskota
üzenetére
Én vegyes infoval rendelkezem felőlük. Bár túlnyomó részben hallom hogy nagyon korrektek, csak nemtudom hogy online-game téren milyen stabilak.
-
Babapiskota
tag
Az tuti!!
Különben aki gödöllői,és váltani szeretne,annak tudom ajánlani az Enternetet. Nagyon korrekt banda, és a 2 megás adsl,2 évre 10500 ft!
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Babapiskota
üzenetére
Aztán meg az intenzívre kerülsz

-
Babapiskota
tag
Ez nagyon odab''''''sz

Főleg ''az élvezet ,ami a világhoz elvezet'' rész tetszik
Ha ezt előbb látom 2 évre minimum még előfizetek
-
CarrGomm
aktív tag
a fibernetes szórólap: ''jó kapcsolat, jó programok''; ''élvezet, ami a világhoz elvezet!''
''Már van, de gyorsabb kell? Gyorsan lépjen!...világraszóló sebességet kínáunk önnek!''
azért hirdetik magukat keményen... -
Zsadi
őstag
Valami ilyesmire gondoltam én is, amikor jött a levél....

Decemberben még a türelmem kérték, hogy a januári bővítés majd megoldja a problémám.
Hát jól megoldotta, rosszabb mint volt.
De tegnap jót derültem, amikor a legújabb szórólappal találkoztam.....az internetes részén, valami ''jó kapcsolat'' szlogenszerűség volt.... LOL.... -
C^^
őstag
Lejjebb 3 LEVÉLLEL????? HÜLYE VAGY b+ ??? HÁT AZ 2 EGÉRGÖRGETÉSÉBE KERÜLNE SZEGÉNYNEK. LESZÁRADNA AZ UJJA

Komolyra fordítva a szót, eddig az összes ismerősömmel így van/volt (gyanítom hogy lesz is.)
Elkérik még vagy 3szor, csak hogy ''időt nyerjenek''(alias ne kelljen semmit csinálni), aztán meg elkeveredett az email stb.stb. Énis valamelyik nap felhívtam a helpdesket, azt aszondja hogy hát magának itt van már 1 bejelentett hibája. MONDOM 1 ? Látja ennyire vesznek figyelembe. Ezen a héten (múlt hét), zsinórba 4szer jelentettem be, ebből 1 szer vettek fel.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Hát pedig nekik kell ''onnan'' megcsinálni, mert 50 perc tesztelgetés után láthatta a kiküldött szerelő hogy nem nálam van a hiba.
Ja MAC, Dec. 19. óta megy a levelezés a helpdesk fele, mindig a válaszra nyomva, így benne van már az egész történetem. Telefonszám, MAC minimum 3x benne, csak ugye egy kicsit lejjebb, de azért megkérnek hogy küldjem már el a MAC és a telószámot, hogy orvosolják a hibát.
Érlelődik már nagyon az a levél a HIF felé.... -
C^^
őstag
Nekem ugyanez volt, mondták hogy adjam meg a mac számot. Megadtam már telefonon, emailben, személyesen, szerintem már intravénásan is... Kérdezem hogy és ők onnan megcsinálják? Az érdekes lesz. Erre ő: Hát majd maga észrefogja venni hogy megjavult. (1ről a 2-re ...). Na most nálam se történt semmi, ergo nem csináltak semmit.....
Jah és minden letöltésnél imátkoznom kell, hogy jaj, csak most 10 percig legyen jó, hogy ezt le lehessen tölteni. -
Zsadi
őstag
A helyzet nálam még mindig nem változott semmit.
Online játékra teljesen alkalmatlan a 2Mbit-es kapcsolat. Röhej......égő felmenni magyar szerverekre, mert egyből leszólják az embert a magas ping miatt, vagy a lag miatt kirúgnak, amit sajnos meg is értek.
Letöltési sebesség ugrál 150-200K közt.
Tegnap hívnak, lehet hogy nem lesz netem, mert a kollegák nézik, restartolják a modemet.
Hazamegyek, látom hogy a net folyamatosan ment, ergo nem csináltak semmit.....NC... -
CarrGomm
aktív tag
én hévízi vagyok. itt pár embertől már lekérdeztem a fibert. ők nem panaszkodtak, de attól tartok, h azért nem, mert nem is nagyon vágják, h azzal a nettel, ami nekik van, mennyi az optimális le- és feltöltés. örülnek, h van netjük. bár azt ők is mondták, h leállások voltak már itt is.
szal sikerült lebeszélned, meggondoltam magam. nem hiányzik nekem az emiatti esetleges idegeskedés. az egyik partnercégükkel már volt balhém, nem akarok még. bár a kábeltv fibernetes. az se tökéletes.
kösz a választ. -
C^^
őstag
Gödöllő, de sajnos átlagban mindenhol igaz. Egyedül egy Bajai ismerősöm nem panaszkodik, bár nála se kóser minden mostanában.
Ha + feltöltésért kellene, akkor tényleg jó lenne neked, csak szakadni fog, meg mint mondtam 24 órából kb. 4 et tudnád használni, amikor fenn vagy és gép előtt tud lenni 1 ember. -
CarrGomm
aktív tag
és ti hol laktok? vagy ezek a dolgok körzettől függetlenül igazak, vagyis a fibernetre általában? ezek miatt nem merek váltani egyébként, csak az a plusz feltöltés nagyon kellene és szerintem a t-online ezen nem fog változtatni... fibernetnél meg úgy láttam, h ha sávszélt emeltek, akkor a feltöltést is emelték, t-online-nál viszont nem. nem is értem.
-
Babapiskota
tag
Nekem 3 megás fibernetem volt, lecseréltem egy 2 megás enternetre sokkal jobban jártam vele, átlagban gyorsabban tudok vele tölteni ,mint ezzel a ''csodával''. Árban ugyanott maradtam, a feltöltést kicsit sajnálom,de viszont van net ha hazamegyek
!
Mutternál 2 megás fiber volt,most 1 megás invitel, szintén nem bántuk meg!!
Fateromnál sajnos még mindig 2 megás fiberes dolog van, de az is hamarosan letelik,és szintén 2 megás enternet lesz belőle!!
Tehát részemről ennyi! Sokkal nyugodtabb vagyok mostanában;)!
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Szerintem maradj a magentáknál, ha stabil.
Hidd el hogy az a 2600 FT''felár'' sokkal jobbban megéri.
A mostani ADSL-eddel tudsz tölteni mondjuk 128/15 k val, fiberrel lehet hogy reggel, meg éjjel fogsz szedni 140/30 al, de aztán du.2-3 tól éjjel 23 ig örülsz ha van net, és az oldalakat tudod nézegetni, le/feltöltés meg ha megvan 50/10 k. Netes gamet elfelejtheted. Segítséget ne várj tőlük, helpdesknél nem veszik fel a telefont, vagy rád hárítják a hibát, e-maire nem válaszolnak, csak ''jó esetben'' ha mondjuk fenyegetőzöl azzal, hogy beterjeszted őket a fogyasztóvédelemnél. Kb ez jellemzi őket. (Saját vélemény). De nyugodtan olvass bele az archívumba, 1.hszben a link. Jah és arról nem beszélve, hogy adsl-el külföldre is stabil vagy, itt pedig külföldről az 2 megabites csomagommal szedek 30-40 k val messzi országokból.
[Szerkesztve] -
_calogero
tag
Tulajdonképpen minden igaz!
Olvass vissza pár hszt (ha van kedved, és időd akkor pár száz hszt) és megtudod mivel/kikkel is akarsz barátkozni!
Jól gondold meg!
Ha nincs problémád a jelenlegi szolgáltatóddal, akkor mérlegelj, hogy pár ezer Ft-al kevesebbért megéri-e neked a rendszeres bráner az ánuszodba!
[Szerkesztve] -
CarrGomm
aktív tag
Hi all!
Fiberesek, mit mondtok? Menjek át t-online 1megás netről fibernet 1 megásra???
Ezen gondolkodom, ugyanis a kettő között 2600 Ft különbség van és a feltöltés is jobb lenne, mert nálam az 1 megás net az emeléseknek köszönhető és a feltöltésen akkor nem igen változtattak...
Egyébként egy fiberes 1024/256 sávszéllel mennyi a max feltöltés??? A t-online-ossal max 15-ig megy... gondolom ennél több lenne!?
Sok rossz pletykát hallottam, h ''a fiber ilyen szar, meg olyan szar'', mert sokszor nincs net, erősen ingadozik a sebesség, este (meg úgy általában) a netes játék elképzelhetetlen, mert a túlterheltség miatt hatalmas a ping... stb.
Mi az igazság ezekből???
[Szerkesztve] -
Disque
aktív tag
Nekem is megváltozott az IP címem viszont a net az egész jó lett, lehet hogy azért mert fél battának nem volt netje de a pingjeim CoD-ba 45 körül voltak stabilan, most néztem egy letöltési sebbeségmérőt 5-ből 4 szer 120KB/s 1 szer 118KB/s jött ki előtte meg 105 és 115 közötti értékeket mutatott, bár az 1Mbit szerintem 128KB/s lenne, na mindegy de ez legaláb stabil. Up meg 30 KB/ s stabilan ftp-re, az sem 256kb/s de mindegy legalább működik.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként jó pár hónap után először megváltozott az ip címem, másnál is volt ilyen ?
-
Jégkokó
veterán
Valakinél történt valami változás a tegnapi net hegesztés eredményeként?
-
C^^
őstag
Jó hogy neked eddig nem volt még ilyen.
Az elötted szólóval meg egyetértek. Egy szerződés 2 oldalú, te fizetsz, ő szolgáltat.
Ergó ha bármelyik fél nem teljesíti a ráeső részét, a másiknak sem Kéne.
Ugyanis ha te nem fizeted a számlát akkor ők nyilván visszavonják a szolgáltatást.
Te pedig nem kapsz szolgáltatást, helyette kapsz számlát...
Számoljuk már ki, Ebben az évben (2 hónap telt el dúrván) ha mindent összevetünk a 2ből fél hónapig volt használható. Na most ha innentől minden oké, ez már akkoris túl van a 99%os rendelkezésreálláson. -
na ilyen se volt még. 14,00-től mostanáig Szhbattán nem volt net.
-
EmThor
addikt
megint nem volt ez a szar... ááááááááááááááá

-
_calogero
tag
válasz
attiLANte
üzenetére
Ácsi bika!

Nem neked kell elnézést kérned, hanem a Fibernetnek kéne!
Én sem a kisujjamból szoptam ki az infót, hanem akkor mondták, mikor január közepén bementem, hogy mikor lesznek foghatók az új csomagban beígért csatornák!
Aztán még nekem kellett szarul áreznem magam, hogy emiatt a magától értetődő dolog miatt zavartam őket!
Pedig csak annyit kellene odabiggyeszteniük, hogy területek!
kieg.:
Persze, hogy beszámolok!
Elvileg a hét végéig kapnak készüléket és be is kötik!
Az első 200 készülék 1 nap alatt elfogyott annál a cégnél, akik elvileg hozzám is jönnek!
[Szerkesztve] -
attiLANte
tag
válasz
_calogero
üzenetére
Akkor én kérek elnézéstet!!!
Csak eléggé félreérthetően van az új ászf mellékletében. Igazán kiírhatták volna, hogy régi hálózat és új hálózat Azt hittem, mindenkire vonatkozni fog. Story magazin meg kell a ráknak.
Paranoia rullz - kösz a megnyugtatást... Nem nagy kedvem lett volna most új szolgáltatót keresni. Azért majd beszámolsz DigiTV ügyben? -
_calogero
tag
válasz
mackócsabi
üzenetére
Kb 60 000 HUF-ért egy ettől mérföldekkel jobb, helyesírási hibáktól mentes oldalt kaphatnátok!
Ez így inkább előfizető riogató, mint csalogató!
Ha van Tó, Tenger, akkor miért nem Óceán a harmadik, és miért Oceane??
Ez azért egy kicsit húzós: Tó-net 512/64 kbit/s 2 év 6 587 Ft
64k up?
Utánna kellett volna nézni, hogyan csinálják a nagyok indítás előtt!
Ha bemegy hozzátok egy szakadt alkesz és egy jólszituált magabiztos fiatal, Ti melyiket választanátok munkaerőnek?
bocs az OFFért! -
Jégkokó
veterán
válasz
mackócsabi
üzenetére
Milyen ajánlat ezt nem nagyon tudom, hogy mennyire vág ide.Ha az aláírásodban szereplő cégre gondolsz, hát nem tudom, de annyira nem tűnt számomra olcsónak.Mert annyi ott az 1 megás net mint itt a 2 megás
-
mackócsabi
csendes tag
Sziasztok! Ha nem lennétek megelégedve a mostani szolgáltatóval nézzétek meg az ajánlatot. Remélem megfelel majd.
-
Jégkokó
veterán
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Kb negyed óráva ezelött nálam még 230-240 k volt a sebességem, és nem tapasztaltam még semmi lasulást.De nem tudom, hogy mikor fogok szakadni a karbantartásuk miatt

-
_calogero
tag
válasz
attiLANte
üzenetére
csigavéééér!!
A régi a régen kiépített területeket, pl városközpont, míg az új, a kb fél éve, újonnan kiépített területeket jelenti, ahol több csatorna fogható!
Nincs semmilyen áremelés!
Ettől függetlenül, én márciustól már DigiTV-s ügyfél leszek!
Sőt, ha megnézed az akciók, játékok fül alatt az aktuális akciókat, láthatod, hogy levitték az árakat, és még Story magazint is adnak:
Akciós csatlakozási díjaink és ajánlatunk (1)
Programcsomag
Akciós csatlakozási díj
Ajándék
Családi csomag
2 999 Ft
1 éves Story Magazin előfizetés
Alap csomag
4 999 Ft
½ éves Story Magazin előfizetés
Információs csomag
5 999 Ft
-
Soros hálózaton
4 999 Ft
½ éves Story Magazin előfizetés
Az árak az áfát tartalmazzák.
Részvételi feltételek:
(1) Az akciós csatlakozási díjra vonatkozó ajánlataink 2006. február 13. és március 31. között választott csomagtól és hozzáférhetőségtől függően, 2007. március 31-ig tartó hűségnyilatkozat aláírása mellett érvényesek, új előfizetők részére, kivéve azokat, akiknek az akcióban érintett szolgáltatásuk 2006. február 10. után szűnt meg vagy díjtartozásuk van. A kedvezmény az akció ideje alatt csak egyszer vehető igénybe. További feltétel, hogy a szolgáltatás címe a FiberNet azon hálózattal kiépített területein legyen, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás. Kedvezményes csatlakozási díj ajánlatunk a csatlakozási díj fix díjrészére vonatkozik. A fix díjrész ellenében a Szolgáltató az Előfizető ingatlanához, a telekhatárig eljuttatja a jelet, míg a változó nagyságú díjrész a szolgáltatás-hozzáférési pont Előfizető által igényelt helyétől, és az egyéb előfizetői igényektől függ. Az ajánlat elfogadásával és az előfizetés igénylésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy újságkiadó Partnerünk, a Sanoma Budapest Kiadói Rt., megadott személyes adatait az ingyenes újság-előfizetés teljesítéséhez felhasználhassa.
(2) A kábeltelevízió szolgáltatásunk helyi csatornakiosztásai és havidíjai a hatályos kábeltelevíziós Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltakkal egyezőek.
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
8 körül a dánload leesett 20-50K-ra...
-
yanid
csendes tag
Terayon modemmel álldott meg a fiberszar, kb 4 hete csak 5 perc után vált át folyamatos világitásra a cable led . Addig nincs net, járt vki igy ?s mi van ilyenkor mert megnézni azt szarnak.
-
webshark
csendes tag
válasz
attiLANte
üzenetére
Ez a cég a létező legnagyob rabló a kábeltévés világban, kedvem lenne most azonnal felhívi hogy nem kérünk belőle!!

Mi lenne ha összeállítanánk egy listát, hogy kinél milyen csomagban mi van benne és főleg mennyiért--ja és jól összehangoltan kéne egy ellenakciót csinálni-- jó sok fax e-mail formájában ...meg telefon hívások ezrei.
Azt kéne még lenyomozni, mennyit kérnek a csatornák hogy kábelra kerülhesseenek.... ill ezek változásai ...
Nem kéne a Feuer telefonszámát megszerezni és naponta hívogatni?
Hátha kikészül lelkileg és föladják? -
attiLANte
tag
Mármint a Nyergesújfalun tartott értekezleten?! Szerintem ott nem is jelent meg a Fibernet... Csak eljuttatják hozzájuk a megjelent polgármesterek által megfogalmazott kéréseket, de hadd ne mondjam ki, mennyire fogja érdekelni őket. A két hetes ultimátumon meg majd jót röhögnek...
Úgyhogy egy hónap múlva már a mostani családi csomag áráért nézhetek majd 49 helyett 31 adót... -
villamos
őstag
A viva még mindig nem jó. Érdekes, hogy kép az van, de hang meg nincs hozzá. Azabaj, hogy ez egy tetvedék thomson TV (soha, de soha többé nem veszek mégegyszer) és ha nincs hang, akkor csak annyit képes kírni gyönyörűen, hogy signal 0 pedig amikor hangolom, akkor jól látszik a kép. Ki érti ezt? Csak pár pillanatra villan be a kép, és a hang.

-
attiLANte
tag
Eddig tartott a bizakodásom
Most leltem rá a március 1-től érvényes díjakra. Bp. XIX. és XXII. kerület:
Információs csomag: 1.499.- (figyelem! kevesebb csatorna, azonos díj!!!)
Alap csomag: 3.999.- suxx
(most a családi ennyi!!!)
Családi csomag: 4.999.- no comment...
Hogy az a jó ß$ -
Jégkokó
veterán
Egyébbként nekem a másik tv n kicsit rosszabb a kép mint a másiknak.Mert az rtl klub folyamatosan elugrál, vagyis ha bekapcsolom a tv t akkor sisteregve jön csak be, és ha visszaállítom és beprogramozom , akkor is elmászik.Pedig régen ilyen nem volt.Szóval ezt nem nagyon értem

-
attiLANte
tag
-
attiLANte
tag
Nálam (XXII., Nagytétény) - pillanatnyilag - van VIVA .
Talán az össznépi anyázás megtette a hatását: ajánlom mindenki figyelmébe a március 1-től árvényes ÁSZF 2. sz. függelékét.
Igen keményen átvariálják a csomagokat(legalábbis felénk), lesznek új csatornák, megváltoznak a kiosztások. Ez lehet jó, de az új árszabást még nem találtam meg.
Viszont az RTL Klub és a TV2 átkerülnek(?!) a 2. csomagba, ráadásul olyan frekvenciákon lesznek foghatók - a 2-es jónéhány, a 3-as csomag összes csatornájával együtt -, amit a régebbi, nem kábeltuneres TV-k nem tudnak. Emiatt lehet, hogy sokaknak le kell cserélniük régi TV-iket.
A freki elmegy egész 855MHz-ig - kíváncsi leszek, milyen minőségben fog átjönni a kábelen
Mindezek mellett örülök, hogy van végre valami elmozdulás. Csak azért szorítok, hogy rosszabb ne legyen... -
villamos
őstag
Ismételten egy buta kérdés, ismételten tőlem. Az a problémám, hogy a az utóbbi napokban egyáltalán nem jön a viva tv, viszont a többi csatorna rendben van. A kérdésem az lenne, hogy tapasztalt -e valaki hasonlót? (XXII ker.)
[Szerkesztve] -
webshark
csendes tag
Most jön nekik a nagy szopás!!
DIGI TV letöri az árakat, eddig emelgettek most kénytelenek lesznek szuperkedvezményekkel az elpártolni szándékozó ügyfeleket visszaédesgetni!!
A netnél meg ugyanez a helyzet! Be fognak előbb-utóbb nektek nyalni! árcsökkentés és minősgéjavulás -
Disque
aktív tag
Nállam is jó volt, egész nap CoD-oztam, egyszer-kétszer volt game connection interupted kb 2 mp-re de ez sajnos már fel sem tünik. Viszont kaptam mailt, hogy 20.án fejállomás bővítés lesz Battán, Ercsiben és Tárnokon 10-12 óra között. Mi nem másik fejállomáson vagyuk ezek szerint? Bár szerintem ezzel a bővítéssel csak azt érik el, hogy még sz@rabb lesz a net, mert ha hozzányúlnak valamihez akkor tuti, hogy csak rontanak rajta.
-
-
skyone
csendes tag
A IX. kerületben is kimaradás volt tegnap. A support-os csávó azt mondta újraindítás volt a XXII. kerületi fejálomáson is többször. Meg hogy ő nem tud csinálni semmit majd visszaáll a net meg a modem magától. Szerencsére ez így is történt, estére már jó volt.
IP címem maradt ugyanaz!
[Szerkesztve] -
attiLANte
tag
Üdv! Másnál is kimaradozott a net a környéken(Bp. XXII.) tegnap 12:55-től(valameddig), meg ma délelőtt, ill. este 7-1/2 9 között, vagy csak engem tiszteltek meg?
Modem folyamatosan keres, villog, mint a veszett fene... Aztán egyszer csak jó. Minden esetben új IP-t kapok (tavaly egész évben volt összesen kettő), és másik az alapértelmezett átjáró is. Sajna minden egyéb változatlan
-
GCR
csendes tag
Serintem ez önmagáért beszél , péntek este 7:

bix.hu [193.239.149.1] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=17 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=16 ms TTL=60
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 20, fogadott = 20, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 15ms, maximum = 17ms, átlag = 16ms -
Zsadi
őstag
Tegnap kint voltak a szerelők.
Majd 50 percig tesztelték, így végre bebizonyosodott, a hiba télleg nem nálam van.
(össze vissza ugráló ping/sávszél)
A terheléses hibát szerintük el kell felejteni, mert az az év vége óta megszünt...... (Igaz hogy idén januárban volt a bővítés, és december mondták, hogy a terhelés miatt vacak mind1.)
Nem tudja mi a hiba oka, de valószínűleg hálózati hiba lesz.
Jövő héten hívnak. Kíváncsi leszek, mi lesz ennek a vége. -
GCR
csendes tag
C^^ : Battlefield 2 BF:V, 1M-ás kettő az egyben
Torry :4939 -
Fercsa
senior tag
hogy az elejen legyen

[link] -
Jégkokó
veterán
Hát ez elég hamar betelt, bár erre nem kéne büszkének lennünk, hogy ennyi probléma lett felsorolva az előzőbe.
-
Grafiqs
őstag
Az előző megtelt itt a folytatás.
Előzmény:
Archívum I.: [link]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a letöltésem az kb rendbe van
sőt,szerintem a csekken is fel van tüntetve