Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Promi
aktív tag
Csak, hogy legyen itt 1 elegedett ugyfel is.
4 megas elofizetessel.
Eleinte nekem is lassu volt, de megjavitottak.
-
Jégkokó
veterán
Nekem lassan 4 éve van itthon netem, kezdetekben nagyon jó volt, amikor a 64 kbyte helyett 90 el tudtam stabilan letölteni, aztán pár hónap múlva csináltak a rendszerrel vmit és akkor már 120 kbytetal ment a letöltésem. De sajnos most már csak ezt a szintet hozza, ami azért elég kevés. Bár nem tudom, hogy az adsl mennyivel lenne nálam gyorsabb, mivel még sose volt nekem.
-
Lukász
csendes tag
Nekem adsl volt 2 évig, elég drága volt, akkor nagyszám vol a 256 kbsp, asszem negyed megás volt 10k-t fizettünk érte... azota sok minden változott, fibernél kábeltv félmegás net 10k, aztán váltottunk... idén nyár elött elég jó volt, nyáron is 1 darabig, de kb. 4 hónapja 1 kalap szar..
Adsl-re fogunk visszatérni, olcsóbb lett azis, ott nem volt soha gond..
512-est megduplázták így lett 1 megás, ebben sem vagyok biztos, lehet h már 2 megás, hol tom biztosra megnézni?Mert sebességtesztek a jelenlegit mutatják, nem tom pontosan hogy hány megás a netem.. -
Lukász
csendes tag
Aztveszem észre h jóval gyorsabban tölti most be az oldalakat, megnézem a speedtestet eredmény:
download 714 kb/s
upload 252 kb/s
Ping 33 msTegnap egésznap 100-150 körül volt, most ez haladás

-
Lukász
csendes tag
Kedves K9!
1. modemet cseréltek, szar maradt.
2. utp kábelt cseréltünk mi, szar maradt.
3. 3 gépen néztük, minden 3-an u.a csinálja...
4. a legjobb gépen újra lett téve a windwos xp, és teljesen tiszta, lett bele téve 250 giga, szal most nagyon fasza.. nem javult..
5. új hálózati kártya, nem javult...
Asszem leírtam mindent, többet nem tudunk tenni..
Pl. mikor a modemen nem villog az online és send led, lecsavarom a cábelt a modemről, és semmi változás, ugyanazok világítanak, tehát nem jön a jel, arról mi nem tehetünk h a modemen nem világítanak a ledek..
Tegnap egésznap full lassú volt, estefelé folyton elmentek a ledek, kb 20 secenként, majd vissza, és folyton kiírta h 1 hálózati kábel nincs bedugva, lent a tálcán az óra mellett, és 2 kis gépikon felvillant, és egy nagy piros X, kb. ezt csinálta 2 órán keresztül, majd teljesen használhatatlan lett, és most reggel láttam h bevillan mindegyik, aztán elmentek a ledek megint, most kb. 10 perce ég az összes rendesen..
Semmi net gyorsító progit nem használunk(tunk) semmi illegális cuccot.. -
Lukász
csendes tag
Vicc, tegnap miután megírtam ezt a nagy hsz-t, utána elment a net, és visszasem jött... most jött vissza, most is folymatosan elmennek a ledek majd vissza, online led nem világít, full szarul fogja ez a jelet szerintem, azért iylen lassú a net, és azért áll le fél napokra -.-
Modem megint folyamatosan újraindítja magát időközönként, szerintem nem találja a jelet, és így probálja magát helyrerázni, h újraindítja magát önszántából.. -
egle
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Igen de mint mondtam itt a lehetőségek tárháza szinte végtelen, adva van egy hatalmas (tényleg hatalmas) világ, és oda mész + azt csinálsz amit csak akarsz. CS az egy FPS, ez meg egy fantasy, és a kettő közötti különbség tényleg ég és föld. Mind hangulatilag, mind játékmenetileg. Arról nem is beszélve hogy mivel itt többszát emberrel összefuthatsz egy nap, ezért van pl. bank, aukciós ház, szakmákat tanulhatsz, játszhatsz PVP-t, vagy csinálhatsz küldetéseket, stb, stb, és ez még tényleg csak egy nagyon kis szelet amit leírtam most ide.

-
egle
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Namost szerintem havi 3400 Ft. annyira nem sok, és cserébe tényleg olyan szolgáltatást kapsz érte hogy le a kalappal. Az olyan apróságokról már nem is beszélve hogy pl. az összes aktuális ünnep is úgymond "benne" van a játékban. Pl. most tele van karácsonyfával a játék, beöltözhetsz hóembernek, mikulásnak, stb. Ezek apróságok, de mindig vannak ilyenek, és ezeken kívűl a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és nagyon feldobják az egész feelinget.
Mellesleg az hogy kb. 9.000.000 ember játszik vele, és hogy az mennyi szerver, elektromos áram, hálózat, stb., így nézve az a havi 3400 talán tényleg nem sok érte. -
Jégkokó
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Mulltkor láttam ilyen feltöltőkártyás izét a wowhoz, és vmi több ezer ft. Sztem, meg hülyeség ilyenre pénzt kiadni, mivel van egy csomó játék, ami netes és mégse kell értük fizetni. Én ebbe csak lehúzást látom, mert vegye meg az ember havonta a több ezres kártyát, és tömje a fejlesztők zsebét
-
Jégkokó
veterán
Én sose adnék ki egy ft ot se, ilyen vacak online játékokra. Egyszerüen nem látom értelmét, hogy minek kell fizetni érte, miért nem elég ha megveszed eredetibe
-
Scholes9
nagyúr
off:Na igen hallottam már több féle dolgot h ilyenkor az aranyat buktam de az legyen a legkevesebb csak a cuccaimat kapjam vissza, itt van amúgy a karim csávó valamiért néhány dolgot kicserét, köpenyt nyakláncot egyik trinketem és gyűrüm mert mind lvl 70-es epicek voltat szal nem értem miért cserélte le a bankban lévő gyengébb itemekre
szal a karim ahogy a srác hagyta: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Mystyc
-
Scholes9
nagyúr
na ez jó ötlet én is megcsinálom ezt a pingelős dolgot legalább lesz bizonyítékom.
off: WOW accomat trójai lopta el mint kiderült volt 2 is a gépen de már leírtottam, szerencsére a srác ugye nem tudta a tiktos választ és visszaszereztem az accom de az összes goldom eltünk rakat cucc(full t5 voltam) mountjaim is stb, írtam gm-nek és azonnal lezárta az accot most nyomoznak, elvileg pár nap ésmindent visszakapok, nekem is 2 év van a karimban nagyon jó kis guildben vagyok és nem lenne jó ha odaveszne a munkám gyümölcse de guildtársak megnyugtattak hogy pár nap és visszakapok mindent most csak azért zárták le az accom mert kinyomozzák mi történt. -
egle
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem egész nap átlag 30 kbyte van az 1 mega helyett, nagyon örülök neki csak sajnos nem ezért fizetek. De már csak pár nap és vége hálistennek. Hűségnyilatkozat meg nem nagyon érdekel, nyugodtan fel lehet jelenteni. Szinte egész nap pingelem a fibernet IP-jét, és txt fileokba szépen mentve van hogy 350-400 ms válaszidő alatt csak este 9-10 után meg kora reggel megy. Magyarul tudom bizonyítani hogy nekem van igazam, ennyit erről.
Off: Azt elmondanád hogy lopták el az accountodat? Mert nekem is van WoW előfizetésem, és mivel évek munkája van benne, cseppet ideges lennék ha ellopnák. Gondolom nem hirdetted online a jelszavadat
Szóval hogy történhetett? -
Jégkokó
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem augusztus óta szar a netem az elötte 7.5 6 megabit sehol sincsen, helyette van össze vissza ugrándozó, hol 1 megabit hol még annyi se.
Az ügyfélszolgálat szar, nem ér egy ft ot se, sose lehet őket elérni, vagy ha mégis, akkorse csinálnak semmit.
Ezért is váltok.És eddig ugy nézki, hogy ott embernek tekintenek, nem ugy mint itt
-
Kicsirics77
veterán
megy a weblap

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Valamai nagyon nagy gáz van egész fibernettel az országban csak nemtom hogy bazshatták el ennyire de ami fontosabb h mikor lesz kijavítva? és ami a legjobban felbasz h vmi infót adnának nekünk akikből élnek. 1 hónapja írtam nekik emalt arra bsztak azóta is válaszolni....
-
Scholes9
nagyúr
Én most írok lvelelet nekik van valami esély hogy kapok rá választ vagy ne is próbálkozzak? mert ez már mindennek a teteje köttetek adsl-t nem fogok ezekkel a barmokkal most máre többet szórakozni kibaszott ideges vagyok elénézést a csunya hangnemért de nagyon mérges vagyok ez már hihetetlen ami itt folyik, ventrilon nem tudok beszélgetni guildtársaimmal annyira laggolok ez már no comment kategória.
-
Jégkokó
veterán
Csak az a gáz hogy a modem doboza ki lett dobva az idők folyamán, mivel már vagy 4 éves

Amúgy nálunk voltak kisebb kimaradások, fél napig nem volt net meg ilyenek, de sokáig hozta az elvárt értéket.A sávszél emelés után 5-6 hónapig full jó volt minden , azóta hadoklik az egész szar.
-
Scholes9
nagyúr
Amúgy kíváncsi lennék h a fiber "muinkatársak" ilyenkor a faszukat verik vagy mit csinálnak? mert arra a nyakamat teszem h ők is tudják h milyen szar a net, de legalább valami infot kapnának az előfizetők, mert ennyire le sem szarják akikből élnek erre már tényleg nem lehet semmit mondani annyira dúrva, ennyire nem veszik semmibe az előfizetőket röhej.
-
Scholes9
nagyúr
Az a gond hogy itt magával a rendszerrel van baj ez egyértelműen látszik, ha azt nem rakják rendbe/nem bővítik baszhatjuk addig mindig ilyen marad a net, de nekem már betellt a pohár nem fogok sokáig várrni max jaunár közepe de ezt már leírtam amúgy a feljelentésen is gondolkodok. off picit: Most meg nem elég hogy használhatatlan a net még a wow accomat is vmi rohadt kínai geci is eloopta és le van zárva.
-
K9
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Csak ugy hogy személyesen bekell vinni modemet/tartozékokat/papírokat/kábeleket.
Ha határidő nem járt még le akkor kemény lesz, de kitartó munkával lelehet mondani.
Az is jó ha azt mondod nem tudod fizetni, elvesztetted a munkád, a házad leégett, most körözés alatt álsz, és egyébként a híd alatt túl hideg van és még fegyvered is van.
-
K9
tag
Hát szerintem ha van a közelben más szólgáltató akkor ezt lekell mondani.
De előtte probáljátok meg kizárni hogy nem e a géppel van a probléma?
Vírus? Úrja telepítés. Vagy tök tiszta másgéppel tesztelni.
Nem használtok semmi net gyorsítot példáúl cfosspeed?
Mert ezeket nem szabad! Fibernet ettől beokádik.
Ha ezeket tisztázátok akkor tiszta szívvel belehet menni, megmondani hogy szar a net, és senki nem tudta megoldani, egy fibernetes szakember sem. -
Lukász
csendes tag
Ma is király a helyzet!!Direkt felkeltem 7-kor, abban a hitben h gyorsabb lesz netem mert ugye reggel van, és nem lógnak annyian fent stb..
Reggel megnézem a tesztet, és 180 kbps volt a letöltés, 250 a feltöltés, feltöltéssel az ég világon semmi bajom nincsen, az szinte mindíg jó..de a letöltés szinte 0.. sokszor figyelem a tesztet, és nem fejebb megy, hanem visszesik, ma is pl, ilyen 70- kbps-re visszaesett -.-
Namost hetekkel ezelött jelentettnük 1 hibát, mert a webstar modemen folyton elmentek a ledek, majd vissza, kijöttek megnézték laptopal,aztmondták h minden rendben van
de ugyanolyan szar maradt, aztán megint hívtuk őket, persze 30 perceket kell várni mire végre az egyik gyökér válaszol, mert ugye mindegyik kolegája foglat a gépelvtársnak, az a mindegyik kolega összesen 1 -.- Hívtuk őket megint, ugye ránézek bentről a modemre ,minden rendben találtak, de nem számít h folyton elmentek a ledek, csak amikor ők nézték pont jóvolt....
Aztán kicsit erősebb hangnemben apukám felhívta őket h hozzanak 1 másik modemet, oké, hazajövök a suilból,feljövök és látom új modem, király, nézem nincs net, modom szép
Apukám mondja h miután elmentek 10 percre már nem volt net
A vicces h 10 napba telt meg kihozták a modemet.. A srác telefonál apukámnak h hozza modemet, jó, 10 perc múlva, bocsee, de csak telefonos modem van nálam, majd hétfőn hozom a cábelest, eljön a hétfő emberünk sehol, eltelik 1 hét sehol.. szegénykém biztos elfelejtette.. szal mégegyszer kellet őket hívni h hozzák a modemet... aztán tettek rá egy erősitőt a kábelre és ennyi volt..
Az új modem is aztcsinálta (Motorolla) mint a Webstar, elmentek ledek, majd visszajöttek,.. kurva sokszor telefonáltunk naponta 3-szor én is, apu is..de mindig ugyan az, felveszi hibát, majd a szerelő kollegáknak leadja..1ik nap az apukám az utcába lát 2 szerelőt az oszlopon, mondja jé, ezek hozták az új modemet, oké beszél velük, aztmondják apámnak h sajnos nem tudnak mit csinálni, modemet cseréltek erőstitőt tettek a kábelre, s állitólag van 1 rendszer amin látják az utcánkba lévő kálbeleket meg minden kábelt, és semmi hiba mindegyik jó..Lényeg h ezek a szerelők aztmondák h már nem tudnak mit csinálni, és a szolgáltatás üzemeltetőjének szólnak és majd azok fognak minket hívni 2 n ap múlva, de semmi ilyen nem történt, aztán megint jött 1 nap mikor 1általán nem volt, majd másnap visszajött és király, örültem neki 1-szer sem indult újra modem, a ledek villogtak rendesen, momdom zsír az ONlINE jtáékba 12 órát folyamatosan bentvoltam, és ez nagy csoda...
Az öröm nemsokáig tartott, ugyan a modemen a ledek rendbe vannak, de valami kegyetlen lassú az internet, a letölti sebességem egésznap 100-200 kbsp, a feltöltési 240-250 kbsp ami teljesne korrekt...
APám nagyon dühös volt már, és felhívta ma megint őket, természetes 30 percet kellett várni míg beszélni tudott vele..Elmondta apám h mióta vannak gondok, meg az új modem óta jegyzi a dolgokat, és nem lát semmi itézkedést,stb.. már durvább hangnemben elkérte a szolgáltatás üzemeltetöjének a számát, az online ügyintéző erre mondja : h ő nem tudja azt megadni, dumáltak kb 430percet. ránézett modemre mondja offline, de közbe megy csak nagyon lassú, aztán mondja nagyon gyenge a sávszélesség stb. stb.. lényeg h ezt hibát kiemelte, ám apám kérdezte h körübelül mikora várható valami kezdeményezés h hibát kijavítják, semmi konkrétumot nem tud mondani, ő leadja a szerelőknek ezt a bejelentést majd azok itézkednek.. mondja csütörtökig nem várható semmi, mert szabadságon vannak, lényeg h asszem valami Erikának megadta számát,,, ott a legnagyobb goré asszem, azzal akarunk beszéln..APukám mondja, hogyha nem látunk változást hívjuk fel önöket 3 nap múlva megint?A srác mondja, igen, apukám mondja h rengetegszer hívtuk önöket, a fiam is énis, mondaj srác h most nem fogja visszakeresni a rögzitőbe.. még dumáltak dologról... lényeg h most megint várhatunk... Apukám írásban fog most üzenni nekik, ténylegt öbb soknál amit ezek csinálnak az oszálytársamnak is fibernete van, nem messze lakik tőlünk, mostírt elöbb hogy 5 napig nem volt nete, most meg rohadt lassú neki, kijöttek 5 perc alatt babráltak nála valamit, és már mentek is, nete let de lassú.. kb. ez történik nálunk, tom kicsit zavaros,de kb. a lényeg bennevan..Most szeretnék speedtesteredményt, s a pingig jut el, ennyi, tovább nem megy, az oldalaknak a felét behozza, és ott az egér meg homokóra jel, és tölt, és kb. 3 perc míg behoz 1 oldalt, nagyon vicces:S
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Ne is várd, hogy megkérdezzék, akarsz-e szerződést hosszabbíttatni. Nem szokásuk. Tesómék is csak csekket kaptak, persze emelt díjjal. 3 hónapig tartott, amíg sógornőm elérte őket, és elintézte a dolgot velük. Email-t hiába próbálsz írni, úgysem válaszolnak, telefont nem igazán veszik fel, vagy ha fel is veszik, kimagyarázzák magukat. Mindent csak személyesen tudsz elintézni.

-
egle
tag
Ez az egész firernet nevű cég nekem olybá tűnik hogy nem több pár pénzéhes vezetőnél, akik nagy ívben tesznek rá hogy neked, vagy nekem milyen szolgáltatást nyújtanak. A lényeg hogy az ő zsebük meg legyen tömve a Te és az Én pénzeddel/pénzemmel. Telefonon akármikor hívom őket vagy elérhetetlenek, vagy ha felveszik, akkor ugyanaz a duma minden egyes alkalommal "nem tapasztaltunk semmilyen problémát.", ja csak kár hogy a sávszélesség meg sem közelíti azt amennyinek lennie kellene. Személyes megkeresésre szintén ugyanez a duma minden egyes alkalommal, viszont milyen érdekes hogyha hátralékod van fizetésügyileg, akkor rohadjanak meg de mindig tudnak szólni. Most akkor hogy is van ez? Még a végén kiderül hogy nekem kell könyörögnöm hogy fizethessek, és egyáltalán örüljek annak amit kapok? Halló fibernet, fel kellene ébredni egy kicsit, Ti vagytok értünk, és nem mi értetek. Újat mondtam volna? Pedig így van, az én pénzemen éltek, de már nem sokáig azt garantálom....
-
Disque
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Mivel 8 nap a felmondási idő, ezért szerintem 8 nappal 25.-e előtt menj be személyesen és vidd a modemedet is, ha nem akarsz 2x budafokra menni, a levelet meg felejtsd el mert ezek letagadják még a jövő hetet is a számla meg, úgyis fog jönni, ha nem személyesen intézkedsz. Vagy volt már valami amit levélben el tudtál intézni velük minden probéma nélkül?
-
Jégkokó
veterán
Most jött a számla és már leszámolták a 25- 30. ig tartó időszakot is, a rohadt anyjukat.
Perszer arról egy szót se írnak, hogy lejár a 2 év hűség és szeretnénk e meghosszabbítani. 
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki, hogy a lemondás hogy zajlik pontosan?Mert írtunk egy levelet nekik amiben lemondjuk a netet jan 25. től, de akkor 25 elött be kell vinnem a modemet az ügyfélszolgálatukra?
-
K9
tag
Na most 23:00 után egész jó volt a ping.
Hétvégére lealkudom 22:00ra. -
F_Zolee
nagyúr
Látom máshol sokkal rosszabb a "szolgáltatás". Nekem eddig szerencsére nem volt ilyen gondom, hogy nem lett volna annyi sávszél mint ami kéne. Viszont emellett netes játékok nemigazán mennek el. Egyedül a BMW Challenge-t játszom mert azzal nincs gond.
De az vicc ami egyeseknél előfordul. 
-
Scholes9
nagyúr
Hidd el, hogy annyira szar. Nálam is olyan fos, h 1 forintot nem ér ez a net, de csak kijavítják, mert, ha ilyen marad a januári hónapot ki nem fizetem az is biztos. És pontosan, amit most művelnek az nem más mint rablás, de nem sokáig fogják ezt csinálni, a hűségnyilatkozat meg egyensesen nevetséges.
-
K9
tag
Lukász neked már annyira szar, hogy ennyire szar már nem lehet.
Vagy mégis?
De tényleg ennél azért jobbnak kéne lennie.Vírus nem lehet?Én is ellenőrzöm a net minőségét folyamatosan, és persze megállapítható hogy a béka segge alatt van az elérési idők.
Szerintem lekellene szabályozni törvényekkel ezt az internet szolgáltatást.
Mondjuk ha ilyen minőségben szolgáltatnak akkor fél áron számolnak fel vagy semmit.
Ez lenne a korrect.Mert így ez hivatalos rablás.
Ha így lenne ahogy mondtam, rögtön kapkodnának a javításával.
De persze én sem vagyok szívbajos.Ha iylen netet adnak akkor nem csak velem csesznek ki.
Sok az ismerős aki netet akar. És én segítek nekik mit ne válasszanak
))) -
Lukász
csendes tag
Mostani eredmény:@
173 kb/s dowload
165 kb/s upload
ping61
oldalakat 5 perc míg behozza azt lehet mondani h szinte 0-ával jön internet majdnem olyan mintha nem is lenne, mert élvezhetetlen... -
Lukász
csendes tag
Vicc..

Egyszerúen már nem tudok mit tenni, felépek játékba 5 perc múlva dc..
elöbb speedtest adatai 118 a kbsp a dowload feltöltési 243 kbsp 54 volt ping..
118 annyira vicces legszánalmasabb sebesség majdnem hogy 0 :'( és mégv alaki mondta h 1 megát azt minden szolgáltató tudja biztosítani, hát kurvára, nem is csodálkozom azon h játék szaggat, leáll, majd 5 perc után mikor teljes lesüllyed a sebesség leisvág a szerveről.. ezt h tudjták nekem megcsinálni?Az egy dolog h 1024 kbsp a max elérhető, de őkse gondolják remélem komolyan h nekem mindenap napközber 500-600, estére meg 100-200-ra megy, klánátsamat kérdetzem nekik 14 megás van 10 mega simán fut neki, tök tiszta neki a játék, nem csodálkozom 10000-100 között van némi külömbség:S -
egle
tag
Mellesleg nincs senkinek infója arról hogy miért egy kalap sz@r az egész "net"? Mert az hogy az 1 megás netem megy kemény 35 kbyte/s -al az már tényleg kimeríti a nonszensz és a szánalmas összes fajta megjelölését. Egy netrádiót nem tudok hallgatni normálisan mert fél percenként bufferel, WoW -ról álmodni sem merek (pedig a pénzem abban is ketyeg ám), 1000-es latency alatt kb. hajnali 2 és reggel 7 között van. Kezdek nagyon ideges lenni erre a pénzhajhász, ügyfeleket semmibe vevő, "de azért fizess te barom " nevű cégre. Szóval valaki valamilyen infó esetleg?
-
Lukász
csendes tag
Lol
Most gyorsabb 1 picit
speedtest->download: 606 kb/s
feltöltés: 253 kbs/s ezzel sosincs baj...
ping: 63 ms:S -
trendax
tag
Azokat meg, akiknek nem hozza az előfizetett sebességet, abszolút meg tudom érteni, és javaslom a váltást.
Nyilván ha nem képesek valahol azt nyújtani, aminek az áráért eladnak egy névleges csomagot, akkor nem lenne szabad árulni/ésvagy jóvá kellene írni a különbséget..
Értem én, hogy miért nincs csak 2 féle csomag ott, ahol tudják fiberék, hogy nincs lehetőség minden csomagra.........
Pl itt kméten van egy másik szolgáltató, aki kerek perec közli a lapján, hogy kméten az összes csomagjából (kb 5-6), a 2 legnagyobbat nem tudja nyújtani, így nem is lehet rá előfizetni.
Ezt tartom én korrektnek.
-
trendax
tag

Nekem is rengeteget bénázott, de egy ideje már ilyen, bár hozzá kell tennem, hogy 8-10 között kb. volt ingadozás, de nem játszottam, úgyhogy nem zavart, nem vettem észre igazán a magas pingeket.
Oldalakat is behozta többnyire (mindig behozta, csak volt mikor előtte gondolkodott..
)Szóval nekem most ilyen, ha így is maradna, nem lenne vele bajom a jelenleg használt alkalmazásokkal együtt..

-
Scholes9
nagyúr
Na és igen eljött az idő amikor lehet játszani, hajnal 3-kor...lol

-
FireShadow
senior tag
latom még mindig aktualisak a problemak... fel eve huzodik az adslröl fibernetre valtas.. lehet jobb is
bp 22.ker-ből szidja vki?
wow, torrent ezerrel, laggolni nem szabad, es sok szálat kell birni bizony.. az egy dolog hogy itt ott szar a fiber, de 22. kerben is? tapasztalatokat onnan is plz
-
Brett apó
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Áhá szóval nálad azért müködik minden,beépített emberük vagy és idejársz kémkedni a fórumra

-
Lukász
csendes tag
LOL NAGYON DURVA
10 percbe telt megnyitni a ezt fórumot kemény, mindeki tudja hogy mindennek van határa, az orszgának stb. én türelmem sem véges, elég volt, ezt nem bírom idegelig, felmondom janurába szerződést és leszarom hűségnyilatkozatukat, kitörölhetik vele a seggüket.Nem kapok kielégitő szolgáltatást egy nagy 0, netezni nem lehet normálisan, nem h játszani, nagyonf elhuztak most:S -
Scholes9
nagyúr
Pontosan ez az, nálam a WoW éjfél után úgy ahogy játszható, de mivel nekem suli van és pont este 8-tól 12-ig szoktam WoW-ozni szal ez qrvára nem hat meg h éjféltől jó a net ez a vicc kategória, az emberek hülyének nézése..és nem szeretem, ha hülyének néznek meg szerintem senki sem. Dec 17-én voltak kinnt nálam és mondták h t-com karácsonyra ígérte, h megcsinálja fibernek a netet..de a fiberes csóka néhány hete mondott, ami max január közepét jelenti...én max addig várok, mert már nem bírom ezt...
-
K9
tag
OOOOOOOOOOO bejövök ide hogy szidjam a fibernetet, hogy nem bírok játszani annyira szar az elérési idő, erre most látom hogy nem én vagyok az első

Kihidte volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fibernet valamit fejleszteni kéne, kicsit több szerver!!!!!!!!!
Éjfél után már elégjó, de most nem mondják komolyan hogy maradjak fent addig!!!
Csúcsidőben 200 ping egy counter strikeban játszhatatlanságot eredményez.
A net minsőségét is szemelődt kell tartani!!!
Most újat mondtam??????
Egyszerűen nem értem hogy évente többször felkell háborodni hogy megjavítsák.
Nem lehetne automatikusan arra törekedni hogy az előfizetőket minél jobban kiszolgálni.
Hátha maradunk. HÁTHA. -
Lukász
csendes tag
Tujdjátok h mi a legvicesebb?Nagy erőfeszítés betölteni neki ezt az oldalt, egyszerün annyira lassú már ez a szerncsétlen, besem töltötte az oldalt, nem is ment lap ajára,de kiírja h kész -.-
-
egle
tag
Na én most futtattam egy speedtestet.
download: 539 kbit/s
upload: 215 kbit/s
ping: 225 msNamost elvileg 8192 kbit/s -es netem van, ennyit erről. Január elején tuti hogy végeztem a fiberrel, és ha a hűségnyilatkozatot felhozzák, akkor bizony fizetni nem fogok. Már csak azért sem mert kőkeményen szerződésszegést követnek el. Szívem szerint feljelenteném őket a Fogyasztóvédelemnél, csak sajna nincs se időm se pénzem arra ami utána következne.

-
Lukász
csendes tag
Másikfele jön egy nagyobb leállás a játékba ami kb. 1 perc vicces semmi nem törénik tényleg semmi, nézem hálózati kapcsolatnál a fogadott jelet bazmeg és alig jön... botrány...
utána DC-t ad a játék, nem bírom, most vettem egy 1 hónapos ticetet, mert tegnap elött egésznap bentvoltam nem kaptam 1 dc-t se, erre ma megint kezdi, ma elöttem a 1 hónapos ticetet,
uhhhhhh nap i3 óra játék dupla fejlődés, kínszenvedés lesz.. de megverném őket wazze:@@@@@@@ -
Jégkokó
veterán
válasz
trendax
üzenetére
Írtam nekik egy mailt, hogy mi van akkor ha mégsem kiépíthető nálam az adsl, akkor kell e valamilyen díjjat fizetni.És szinte hihetetlen módon kb 1 órán belül válaszoltak is a levelemre
Azért ha a cég ennyire korrekt és minden rendbe lesz, akkor nem hiszem, hogy sok problémám lesz velük
-
Lukász
csendes tag
Sárcok!
Mi rák van már, mért ilyen lassú net?:S
1 napig jó volt, szinte 1szer sem szakadt meg, ma megint kezdte, nem indítja magát újra modem, annyira lelassúl net, hihetetlen milyen szar, mindjárt itt egy speedtest -.-
43 a ping 288 a download 260 az upload nem értem mért ilye kevésa letöltési, router ugyan most belett iktatva, de egyik géps em megy, eddig 900 volt most meg 288, valami hihetetlen ezt eredményt is mennyire lassan hozta be..:S meg googl,t lopják neten vagy mi franc, hol lehet beállítan ih ne tudják, nem tudok mire gondolni:S
Vicces miylen lassan hozza be az oldalalkat nagyon lol..
SILKROAD onlinével játszok és minden 30 secben kb 10 secet áll, folyton szakadozik játék, adom parancsot karinak kb. 10 sec múlva csinálja, nagyon vicces ez az egész -.- teljesen élvezhetetlen játék, minden probáltam optiosnab beállítást, semmi... teljesen horror az egész, nem lehet normálisa csinálni semmi, mész kb 10 métert beáll game, 1szer tök jó 20 mspig utána leáll, majd megy tovább, akad össze-vissza, szerintem ez net miatt van, speedtest amit írtam, nevetséges, bemásolni nem tudom, de fent írt adatokat mutatta:S -
trendax
tag
válasz
trendax
üzenetére
Már csak onnan is le tudnám szűrni, hogy adnak magukra és az ügyfelekre, hogy:
- honlapjukat Carnation csinálta (..és nincsenek rajta vízjeles stock fotók, lol...)
- van fórum rajta, ahol max pár órán belül választ kapsz szinte mindenre
- az ügyfélszolgálat tényleg a nevében foglaltakat végzi..
Perszeeeeee, bizonyára több pénz is van mögötte, mint piciny fiberünk mögött..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jégkokó
veterán
Én ma meg rendeltem az interwaretől az adsl t, remélem nagyságrendekkel jobb lesz a fibernél.Már csak az a kérdés, hogy egyálltalán kiépíthető e nálam.
-
egle
tag
Aki elfelejtette volna, annak pár idézet a Fibernet oldaláról.
"A FiberNet Internet gyors le- és feltöltési sebességgel, forgalmi díjak nélkül, üzembiztos használattal és a teljeskörű internet használathoz szükséges kiegészítő szolgáltatásokkal (e-mail cím, web tárhely, fix IP cím stb.) érkezik meg otthonába, így velünk egyszerre kábeltévézhet és internetezhet a család."
"A nagy sávszélességnek köszönhetően gyors le- és feltöltés"
Főleg a gyors le- és feltöltési sebesség, meg a nagy sávszélesség duma tetszik. Tényleg olyan büszkén állítják ezt, mintha akár egy szó is igaz lenne belőle....
-
Scholes9
nagyúr
WoW nálam már teljesen használhatatlan, most már nem csak este szinte egész nap szar, be sem loggolok, mert értelme nincs...Mind1 végülis van 2 hetük, hogy megcsinálják a netet aztán elbúcsúzunk, hűségnyilatkozat ide vagy oda....
-
Brett apó
tag
Lenne egy kérdésem! Valakinek,valamikor segített egyáltalán az ügyfélszolgálat,esetleg valaki el tudta őket érni telefonon??
-
egle
tag
Először is fogalmazzuk meg mi az hogy szolgáltatás, mert amit ők művelnek az köszönő viszonyban sincs ezzel a fogalommal. Az hogy szolgáltatok valamit, akkor az a valami működik, foglalkoznak vele, és ha probléma fordul elő akkor kijavítják a lehető leghamarabb. Nálam valami ilyesmit jelent, de lehet hogy én vagyok képzavarban, és az a helyes amit ők művelnek. Jobban belegondolva kis országunkban ez a fajta hozzáállás teljesen megszokott, miután fizettél kb. senkit nem fog érdekelni hogy mi a problémád.
Mellesleg most mértem sebességet megint, kőkemény 1100 kbit/s, a 8192 helyett. Soha nem fogom megérteni miért jó az, hogy azokkal b***nak ki akikből fent kellene tartani a cégüket, akiktől a fizetésüket kapják. Meg azt sem fogom megérteni soha hogy mire fel gondolják azt, hogy amit csinálnak az jó és helyes. Persze tudom én, ha az ügyfél már fizetett, utána ki a francot érdekel hogy megy-e a netje úgy ahogy kellene, örüljön annak hogy egyáltalán van neki.
Megkérdeztem pár külföldi ismerőst, pl. WoW -on belül, hogy náluk hogy is vannak ezek a dolgok. Az egybehangzó vélemények kb. olyesmik voltak hogy, "most 170ms a pingem, de ez most elég magas mert sokan használják, amúgy átlagban olyan 50-60 körül szokott lenni." Ehhez már nem fűznék több kommentárt.... -
szelidorzo
aktív tag
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.fibernet.hu helyen.
Ezek után milyen szolgáltatást várhatunk tőlük?????
-
egle
tag
Hát nálam nem csak este hanem szinte egész nap ez van. Most pl. még mindig 450-500 ms. Felfogni nem bírom, de tényleg....

-
Scholes9
nagyúr
Nálam detto ugyanez a helyzet és nekem is a tököm tele van h este használhatatlan az internet szó szerint 800kbit a 4mbit helyett wowban qeva nagy lagg meg dc hegyek hát kössz nem. Én max jaunár közepéig várok aztán megpróbálom lemondani a netet és ha nem engedik akkor nem fizetek lehet feljelenteni, de megszegték a szerződést szal sokra nem mennek vele.
-
egle
tag
Hát kb. olyan 3-4 km -re lakom a szolgáltató irodájától. Most nem tudom ez mennyiben számít, ha számít egyáltalán? Tényleg nem akarok többet "együttélni" a fibernettel, teljesen gagyi amit nyújtanak. Pl. most este 11 van mindjárt, és még mindig 900-as pingem van, az 1 megás vonalam pedig kb. 70kbyte/s.... szánalom a köbön

-
egle
tag
Szóval most megnéztem és úgy van ez a dolog, hogy ki lett kötve a vonalas, mert mint mondtam mobillal megy mindenki, és nincs szükségünk vonalasra. Viszont a vonal benne van a falban csak nincs hozzá telefon, szóval ilyenkor meg lehet oldani úgy hogy legyen ADSL, de telefon nélkül? Így is drágább lesz, vagy ez hogy van? Tényleg nem kell a vonalas, mert minek.

-
varga911
senior tag
8mbit 100-200m távolság fölött felejtős ADSL-nél, de viszont amennyi jön, jön folyamatosan. Telefonvonal nélkül is lehet, de annyival drágább mintha beköttetnél egy telefont, úgyhogy szerintem telefonnal együtt jobban megéri, árban kb. ugyanott vagy és kapsz egy vezetékes telefont is.

-
egle
tag
Még annyit hogyha nincs televonvonalam, (csak mobilom van), akkor buktam az ADSL-t? Mert nincs telefonvonalam, azóval ilyenkor mi a teendő?
-
egle
tag
Hello!
Elolvastam a hozzászólásaitokat, és sajnos nekem is az a problémám hogy hétvégéken, most az ünnepek alatt is, és mostmár egyre inkább hétköznap is a netsebességem a felére esik vissza, és a pingem is jóval 200 felett van. Ez így enyhén szólva is szánalmas, most pl. a papíron leírt 8192kbit/s netem jó ha eléri a 700 kbit/s -et. A pingem meg az elmúlt napokban, és most is meghaladja a 400-at. Lehet hogy most az ünnepek miatt sokan használják, és ezért agyon van terhelve a rendszer. De engem mint a fogyasztót miért kellene hogy ez érdekeljen? Nem azt kapom a pénzemért amit ígértek, és innentől marhára nem az én problémám. Szóval nagyon úgy néz ki hogy január elején én is megválok a fibertől. Megjegyzem, a tököm kivan velük, nyáron 5 hónapig várattak mire kicserélték a modemet, ami folyton újraindult, ja és 16 személyes bejelentés után is csak az ígérgetés szintjéig jutottak el. Ez azért cseppet felháborító.
Szóval van még itt ez az Invitel, arról mik a vélemények? Jó v. rossz? ADSL 8M 8096/512 kb/s, 9 290 Ft havidijjal megy náluk. Szóval szerintetek ez jobb mint a fiber? A fiberrel végképp be akarom fejezni, mert amit ők művelnek, az köszönőviszonyban sincs az internet-szolgáltatással.
Válaszokat előre is kösz. -
Kicsirics77
veterán
most sincs náluk net
még mindíg nem megy a webes oldal
de legalább a levelező szerver működik -
Lukász
csendes tag
Pl. ma érdekes egésznap nem volt net, nem villogot a modemen csak 3 led, most nézek be a szobámba és látom h ég az összes led, modom jé..
webstar volt, és motorolla van.. -
F_Zolee
nagyúr
A mai napon nem jött be a FIber oldala.
Egyre jobb. Pedig nálam még ilyen nem fordult elő. Lehet, hogy a szerverük kiiktatásával akarják valahogy tartani a sávszélt. 
-
gyökpálca
csendes tag
Hali. Lukász milyen tipusú modemed van? Üdv
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lukász
csendes tag
Valami tipp?És teljesen úgy érzékelem h tök lassú jel fogadás,a letöltési sebesség.el van valami, vagy nem tom már
játéknál is azért áll le folyton mostanság, majd megy tovább, vagy nem mert ki dob DC-vel ránézek modemre és összes led kialszik majd vissza, valamit nem bír, áthozra a szomszéd a modemjét annál is lassú volt és leállt net is, de nem indította magát újra... -
.Bukta..
csendes tag
Az itt a baj, hogy kevés sávszélt kapnak a települések amit aztán szétosztanak a rengeteg előfizető között.
Ezért szakad a net és lassú a sebesség. Rengeteg pénzt húznak ki belőlünk de ehhez a magyar törvények nyújtják nekik a lehetőséget.
Én már mondtam, hogy itt a képviselőket kellene felakasztani, akik mindezt a külföldi multiknak lehetővé teszik, hogy a hazai polgárokat pofátlan módon kifosszák.
Ha én lennék a fibernet főnöke én is ezt tenném. Szerencsére jól be van már hálózva az ADSL-el is ez a tetves ország, így váltani tudunk. Komolyan mondom, hogy itt Siklóson halomban állnak a fiber irodában a felmondó/kiköttető szerződések. Lassan kipucoljuk ezeket a vérszívókat a városból
Ha ez kell nekik.... -
trendax
tag
Számítógépes hálózati eszköz, melynek segítségével ellenőrizhető, hogy az adott távoli számítógép elérhető-e egy IP hálózaton keresztül. Az eszköz, mely egy számítógépes program, az ICMP protokoll ECHO parancsát küldi az ellenőrizni kívánt számítógépnek, melynek hatására az változtatás nélkül visszaküldi a kapott adatcsomagokat. A parancs elküldése után a program várja a ECHO válaszokat, majd megérkeztük után kiszámolja az oda-vissza út idejét és az adatveszteséget. Ha egy csomag nem érkezik vissza az élettartamán (TTL) belül, elveszettnek minősül.
(bővebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ping)
-
Lukász
csendes tag
Sorry h 2-szer küldtem el, de megint mire eküldtem volna, a kapcsolat időtúlépés miatt megszakadt, a kiszolgáltó nem található a modem újraindítja magát..
Ping az mit jelent? -
Lukász
csendes tag
Hali.
Az én történetem-->
Nyáron gondok voltak az internettel, cabelről lejött az ezüstös pöcök, amit a modemre kell cserélni, és csak drotot dugtam a modembe, szal a lényeg h kijöttek megcsinálták mert érintkezési probléma volt, és jó lett.. 3 hónapig talán jó is volt,de kb. durván 2 hónapja gondok vannak nálam az internettel, eleinte csak 3-6 óránként, most már szinte teljesen élvezhetetlen szolgáltatás már 5-10 percenként szakd meg a netem ezzel a szöveggel--> a hálózati kapcsolatoknál-->1 hálózati kábel nincs bedugva, hálózati cím lekérése, majd csatlakoztatva, kb. ezt csinálja 2 hónapja, mindegyik kábel a helyén van rendesen.Lényeg, mindent megcsináltunk amit lehtett 1.nek a régi mdeomre rátettek egy erősitőt htalán azzal van a gond, ugyan úgy szar maradt, kicserélték a modemet, szar maradt, vettünk új utp kábelt, ugyan úgy szar maradt, 3 gépen kriprobáltunk 3-an ugyan az 1 hálózati kábe nincs bedugva stb. másik modem is ugyan ezt csinálta... a gépeken tálcán az óra melett mikor megyszakad a 2 kiis gép ikonnál egy nagy piros X áthúzva van ,de csak 10 msp mert utána visszajön, és mikor ezt kiírha a modeme az összes led elmehy, majd szépen visszajönnek, pl. most is, majd mikor elküldöm az üzit, a laő nem jeleithető meg, a kacspoalt időtulépéés miat megszakadt stb. mert folyton megszakad.. továbbá 2 napja vettem új hálókártyát azzal is szar, ja gép újra lett telepítve, ezek után is szar, online ügyfélszolgálat egy nagy 0, ne mtudnak semmit, és össze vissza hazudoznak, nem értesítenek semmiről, pl. h tegnap Vörösváron állitólag erősitőket cserélnek és szinteztek, ezt mind este 8kor korom sötétbe -6 fokba az oszlopokon, kb. 4 éves unokatestvérem nem veszi ezt be, mindez2 hónapjafolyik, 3-6 óra sem elfogadható, régen 3-6 óránként volt ez jelenség, de most folyamatosan újraindítja magát a modem, és folyamatosan megszakad, valamikor ledek visszasem jönnek, szal már nagyon elegem van
Most pl. teljesen element, ma kb 100-szor.. napok alatt egyreszarabb lett..Online hibabejeltésnél 30 perceket kell várni "kérem várjon mert az összes kollegám fogalat géphang vicces,mivel összes 1 kolge van
naponta kb 3-szor 4-szer hívjuk őket, ott kezdjük h 3 nap alatt megkell szüntetni hibát, illetve ki kell h jöjjenek az nekik 10 nap, pl modemnél a csóka 1. eltelik 3 nap semmi, majd újrahívjuk őket, másnak felhív a csóka h hozza modemet, 10 perc múlva visszahív h csak telfonos modem van nála, majd hétfőn hozza kábelest, ahoz képest várunk hétdőn semmi, elteik 1 hét semmi, újrahívni kelett, valahogy kiment a fejéből, aztán csak hozák a modemet de szar.. Kicsit erősebb hangnemben beszélzünk az online hibabejelentős gyerekel, 3 napja a felhívott minket szerelő részlegtől a gyerek, h már nem tudnak mit csinálni, és szolgáltatás üzemeltetőkének szól, majd az fog minket hívni 2 nap múlva, érdekes,(és h majd ők szofverekkel utánanéznek) szerintem nem lesz belőle semmi, hanem továbbra és szívni fogok..
Én online játkkal játszok Silkroad, és a folyamatosan internetkapcsolat szükséges, de sajna felépek a játékba és 5 perc után ledob DC, ránézek a modemere és nem világítanak ledek, (megszakad a kapcsoalt 1 hálózati kábel nincs bedugva, de bevanminde dugva és még router sincsen.. mert azt kiiktattuk.. mostanság játékot elfejthetem mert szar egész, már simán internetezni sem tudok mert lassú sok idő míg betölti honlapot,folyamatosanszakadozik, a kapcsoalt időtullépés maitt megszakadt, szal ez a történet
-
Lukász
csendes tag
Hali.
Az én történetem-->
Nyáron gondok voltak az internettel, cabelről lejött az ezüstös pöcök, amit a modemre kell cserélni, és csak drotot dugtam a modembe, szal a lényeg h kijöttek megcsinálták mert érintkezési probléma volt, és jó lett.. 3 hónapig talán jó is volt,de kb. durván 2 hónapja gondok vannak nálam az internettel, eleinte csak 3-6 óránként, most már szinte teljesen élvezhetetlen szolgáltatás már 5-10 percenként szakd meg a netem ezzel a szöveggel--> a hálózati kapcsolatoknál-->1 hálózati kábel nincs bedugva, hálózati cím lekérése, majd csatlakoztatva, kb. ezt csinálja 2 hónapja, mindegyik kábel a helyén van rendesen.Lényeg, mindent megcsináltunk amit lehtett 1.nek a régi mdeomre rátettek egy erősitőt htalán azzal van a gond, ugyan úgy szar maradt, kicserélték a modemet, szar maradt, vettünk új utp kábelt, ugyan úgy szar maradt, 3 gépen kriprobáltunk 3-an ugyan az 1 hálózati kábe nincs bedugva stb. másik modem is ugyan ezt csinálta... a gépeken tálcán az óra melett mikor megyszakad a 2 kiis gép ikonnál egy nagy piros X áthúzva van ,de csak 10 msp mert utána visszajön, és mikor ezt kiírha a modeme az összes led elmehy, majd szépen visszajönnek, pl. most is, majd mikor elküldöm az üzit, a laő nem jeleithető meg, a kacspoalt időtulépéés miat megszakadt stb. mert folyton megszakad.. továbbá 2 napja vettem új hálókártyát azzal is szar, ja gép újra lett telepítve, ezek után is szar, online ügyfélszolgálat egy nagy 0, ne mtudnak semmit, és össze vissza hazudoznak, nem értesítenek semmiről, pl. h tegnap Vörösváron állitólag erősitőket cserélnek és szinteztek, ezt mind este 8kor korom sötétbe -6 fokba az oszlopokon, kb. 4 éves unokatestvérem nem veszi ezt be, mindez2 hónapjafolyik, 3-6 óra sem elfogadható, régen 3-6 óránként volt ez jelenség, de most folyamatosan újraindítja magát a modem, és folyamatosan megszakad, valamikor ledek visszasem jönnek, szal már nagyon elegem van
Most pl. teljesen element, ma kb 100-szor.. napok alatt egyreszarabb lett..Online hibabejeltésnél 30 perceket kell várni "kérem várjon mert az összes kollegám fogalat géphang vicces,mivel összes 1 kolge van
naponta kb 3-szor 4-szer hívjuk őket, ott kezdjük h 3 nap alatt megkell szüntetni hibát, illetve ki kell h jöjjenek az nekik 10 nap, pl modemnél a csóka 1. eltelik 3 nap semmi, majd újrahívjuk őket, másnak felhív a csóka h hozza modemet, 10 perc múlva visszahív h csak telfonos modem van nála, majd hétfőn hozza kábelest, ahoz képest várunk hétdőn semmi, elteik 1 hét semmi, újrahívni kelett, valahogy kiment a fejéből, aztán csak hozák a modemet de szar.. Kicsit erősebb hangnemben beszélzünk az online hibabejelentős gyerekel, 3 napja a felhívott minket szerelő részlegtől a gyerek, h már nem tudnak mit csinálni, és szolgáltatás üzemeltetőkének szól, majd az fog minket hívni 2 nap múlva, érdekes,(és h majd ők szofverekkel utánanéznek) szerintem nem lesz belőle semmi, hanem továbbra és szívni fogok..
Én online játkkal játszok Silkroad, és a folyamatosan internetkapcsolat szükséges, de sajna felépek a játékba és 5 perc után ledob DC, ránézek a modemere és nem világítanak ledek, (megszakad a kapcsoalt 1 hálózati kábel nincs bedugva, de bevanminde dugva és még router sincsen.. mert azt kiiktattuk.. mostanság játékot elfejthetem mert szar egész, már simán internetezni sem tudok mert lassú sok idő míg betölti honlapot,folyamatosanszakadozik, a kapcsoalt időtullépés maitt megszakadt, szal ez a történet
-
Rover623
félisten
Skacok!
Más is tapasztalja/tapasztalta?
Most már több napja, gyakorlatilag minden nap, egy-két perces eltéréssel 17:00 környékén "leszakad" a net (gödöllői körzet)...aztán estig fél-egy óránként megint...csak késő este áll helyre...
Szerencsétlen kölyköm sorba bukja be az onlány gámákat ilyenkor...
-
Csabee.
nagyúr
3hónapja vagyok Fibernetes! Tv, Telefon, Internet tökéletesen működik!
sztem az eredmények magukért beszélnek! 

Total Tests Taken: 42Fastest Download:9872 kb/s
Fastest Upload:495 kb/sAverage Download: 8796 kb/s
Average Upload:484 kb/s -
Scholes9
nagyúr
A 4 Mbites net vasárnap du 1-kor....
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/214768169.png[/IMG][/URL]
World of Warcraftban 1k feletti ms...
-
Scholes9
nagyúr
A 4 Mbites net vasárnap du 1-kor....
http://www.speedtest.net/result/214768169.png
World of Warcraftban 1k feletti ms...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adsl-re fogunk visszatérni, olcsóbb lett azis, ott nem volt soha gond..

A vicces h 10 napba telt meg kihozták a modemet.. A srác telefonál apukámnak h hozza modemet, jó, 10 perc múlva, bocsee, de csak telefonos modem van nálam, majd hétfőn hozom a cábelest, eljön a hétfő emberünk sehol, eltelik 1 hét sehol.. szegénykém biztos elfelejtette.. szal mégegyszer kellet őket hívni h hozzák a modemet... aztán tettek rá egy erősitőt a kábelre és ennyi volt..