Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
K9
tag
Na teszteltem kicsit, haverom motorola modemét áthoztam.Azzal is tökéletesen megy a smc 7004vbr router.
Tehát thomson modemmel vagy véletlen szívtam meg, vagy thomsont nem szereti az smc 7004vbr router.És ebben az esetben hozhatnak nekem száz ílyen thomson modemet, mind szar lesz. -
K9
tag
Firmware frissítés ugrott mert nincs új, semmilyen nincs.Alap van.
Bevallom én utálom ezt a routert, szerintem egy szar.De legalább működik, és működnie kellene.Fibernet hamarosan kijön.Remélem van másik márkájú modemük mint a thomson.Vagy adjanak abból valami jót.Terayon modemükről nem szólok egy rossz szót sem. 3-4évig használtam tökéletes volt.Monnyon le a thomson! -
M@Db0Y
senior tag
Ejha tapasztalatból mondom ha az ügyfélszolgálat mond vmit az tuti nem ugy van....És kb 2 lehetöség van fibernél:
1. Megy a net mindig maxon és jo
2. Soha nem megy jól mindig probléma van veleÉs ha véletlenül az 1sö kategóriába esel akkor se örülj sokáig mert mindig el tudják rontani a jól müködö hálózatokat is.... Üdv a Fibernetnél

-
Rent
senior tag
azert megvarom amig bekotik, es addig ala sem fogom irni a bekotesi szerzodest, amig nem fog rendesen menni. bekotok elott le fogom tesztelni, es semmit nem irok ala amig nem annyi amennyi.
akkor meltanyossagi alapon lecsapatom majd 4mbitre (mivel 4el megy a 8as, ezert felesleges a 8as, ha 4 is 4el fog menni, ergo felesleges +2k), azt mondtak ugyfelszolgalaton csucsidoben garantaljak a 6megat. amugy persze a 8at. szo szerint ezt mondtak, es itt visszaolvasva, eleg sokaknak megy 8megaval a 8mega.
-
Rent
senior tag
nah en most valtok invitel adsl 4megasrol, fibernet 8megasra Mogyorodon. remelem zsir lesz, invitelre beragtunk elegge, most ezt itt nem reszletezem de tobbszor gerinctelenek voltak es elvbol nem kotok veluk uj szerzodest.
ott problema nem volt invitel adsl 4megas 9990 ert, mindig 450k/s et hozott.
most ez a fiber 8mega amit rendeltem ez 8820ft, ha 450 felett fog menni mar megerte, mert olcsobb.
de remenykedek persze az 1000k/s koruli ertekbenesetleg irjatok ha van tapasztalatotok Mogyorod kornyeken. Ja mult heten rendeltem meg szerdan, kb mennyi ido szokott lenni a bekotes? minden esetben 30naphoz kozel? remelem lesz az 2het.

-
gozi
tag
Nálad nem olyan biztos, hogy a modem volt a ludas... Ugyanis a modemek eltárolják a korábban használt hálózati eszköz MAC címét. Ha másik egységet kapcsolsz rá, a régi MAC-el rendelkező eszközt várja. Az ismeretlen MAC-el rendelkező eszközzel nem tesz semmit. (modeme válogatja, hogy viselkedik az új eszközzel. A Motorola pl. 2 MAC-et tárol, így két eszközzel nincs gond) Általában az a megoldás, hogy a router bekapcsolt állapota mellett kihúzod a kábelmodemet az áramból rövid időre. Ha ez sem megy, akkor klónozni kell az eredeti hálókártya MAC címét.
-
gozi
tag
-
trendax
tag
Nekemis van 2 router meg szép nagy switch, ezekkel együtt ilyen szépen megy most.
(mondjuk én sosem tapasztaltam különbséget routerrel vagy nélküle, sem mikor rossz volt, sem most..) -
trendax
tag
VÉGRE VÉGRE VÉGRE.

10M-es csomag 10et hoz tartósan, tökéletesen. Packetloss: nincs.

Remélem mire hazaérek melóból, legalább 8 megmarad ebből..

-
saco
csendes tag
Most az a helyzet, hogy 2-3 percig van úgy 30% packet loss, majd meghal a net. DHCP release/renew után rögtön van net és megint meghal. S így tovább.

-
saco
csendes tag
Sziasztok!
Kecskemét, Petőfiváros, 85.66.30.1-es gateway. Tegnap este (kb. 18h) átlibbent sz*rba a net. Most éppen 30%-os packet loss van routerrel és anélkül is. Esetleg vki másnak is ? Vagy egyedi a hiba?
szako
-
akom
őstag
Kedves K9 fórumtárs.
Ehez kapcsolódóan szeretnék neked elmesélni egy kis történetet.
Hól vót hó nem vót, 1x csak én is vettem egy D-link 604 es típusszámú netelosztó központot.
Csillogó szemmel kicsomagoltam szépen ahogy kell bedugdostam a dolgokat, DE NINCS NET. Hoppá valami nem jó, routert kiiktatva van net. HMM.. Rossz a router. Visszavisz boltba kiprobál tökéletes (másik router kiprobal SMC ugyan az a jelenség). Majd itt a PH n keresgettem és azt mondták modem csere orvosolja ezt a gondot.
[Terayon modemről van szó]
Rendben bemegyek Fibernethez. Szeretném lecseréltetni a modemen. Kérdezik milyen alapon. Mondom nem működik megfelelően a routerrel. KB 30 PERCIG MONDTA A CSÁVÓ HOGY NEM A ROUTER A BAJ, és után jött a virusos szöveg. Ezek utan még mindig higgadtan megkértem szépen hogy mégis cseréljünk modemet. Aztmondta RENDBEN DE HA A RÉGIVEL NEM MENT EZZEL SE VÁRJAM EL HOGY MEGY. Ennyi. Hazacammogtam kicsit azzal a félelemmel hogy feketelyuk keletkezett a szobámba és életem végéig nem lesz jó 1 router sem.
Bedug rádug router beállítások megint megnéz beállít. LÁSS CSODÁT TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK.Természetesen sokan mondták hogy elméletileg routert nem is szabadna használni mivel csak 1 gépre vonatkozik a szerződés, na de hát manapság kinek nincs otthon egy routere amivel ha jön a bratyó és rádugja a notit akkor ő is tud netezni...
És ezennel szeretném megköszönni a kicsit cinikus fibernetes munkatársnak azt hogy kicserélte nekem a modemet.
Esetleg kedves K9, keress meg egy másik fiberes cimbit és az ő modemével is próbáljátok ki, egyből kiderül hol ereszt az energia KAPITÁNY.CSókól anyád MARIS.

-
K9
tag
Csomagváltás miatt kaptam egy thomson modemet.És smc 7004vbr routerem van.
Ez a router tökéletesen működött a régi terayon modemükkel.Ahogy megtörtént a csere ez a router "elromlott". Van amikor 10percig tartja a kapcsolatot van amikor 30percig és ugy áll le, fagy meg, hogy egyre lassabban tudok böngészni és aztán végleg meghal.Csak az segít utána hogy tápot ki, majd tápot be.
Ez a thomson modem nem csípi a routeremet vagy mi?
Mert szimplán a modemmel netezve tökéletes gyors kapcsolat van.
Lehet ez modem hiba is? Nem szeretnék uj routert venni... -
trendax
tag
Nálam most csoda történt!!!!

Tartósan hozta a 10 mbitet több mint 15 másodpercig, azaz egységesen mindenhol a megfelelő sebességet láttam legalább ennyi ideig. Mostmár megint összevissza megy 450 és 750 között, főleg a 450hez közelebb..
Elrood: sztem nem, ez nem előfizetői oldalon megoldandó (megoldható?!) "probléma"
-
EmThor
addikt
tarcsán lassú meg szakadozik a cucc

-
Elrood
őstag
És ezt meg lehet szüntetni valahogy? Zavar

-
trendax
tag
Pár hozzászólással fentebb írtuk, hogy - mint kiderült - nagyrészt ARP lekérések okozzák ezt a villogást. Amint a modem érzékel klienst a túloldalon (router, vagy szgép), megindul ez az ARP áradat.
Valójában túlsok sávszélt nem foglal le, vagy másképp: valszeg nem ez az arp áradat, ami miatt szenny a net...
-
Elrood
őstag
az mitol lehet, hogy modemet akarhova dugom be, a modem vadul tolt valamit (data led ugy eg, mintha toltenek)
router, nagygepem, noti, ugyanugy
es a tuzfal nem jelez adatmozgast
laggot se nagyon erzek
viszont router wan portja reagal, de "nem kuldi tovabb", tehat LAN vagy/es AIR port nem villog vele egyutt.Kieg.:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=18 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=15 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=19 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=17 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=17 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=21 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=14 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=16 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=16 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=31 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=16 ms TTL=59Régen is ilyen volt a ping, tehát ez jó.
-
kisrapi
csendes tag
A vicc ami a FiberNetnél zajlik:
Csomagok: küldött = 24, fogadott = 19, elveszett = 5 (20% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 34ms, maximum = 73ms, átlag = 42msNah és a sávszélesség a 4megabit helyett...

-
.Bukta..
csendes tag
Hosszú idő után megint elkúrták Siklóson a netet. Hét eleje óta katasztrófa.
10mbites kamucsomag 3 alatt teljesít. Az irodában halmokban állnak a kikötésekről a papírok, mindenki lemondja ezt a fost. Vége a fibernek.
Éljen a Karácsony! -
trendax
tag
Nos, kimértem pontosan, akinek van kedve, nézze meg, így megy nálam ez a csoda:
KÉPMint a képen is látható, a kihasználható sebesség 450-470 max, és néha felugrik pillanatokra, de ez nem segít sokat.
Még1x: a gép, és a többi eszköz is itt képes nagyobb sebességre, nap mint nap tapasztalom.

(egyébként a letoltes.com-ról szedtem le a 134 megás magyar office csomagot)
szerk2: a terminálban a grafikus kijelzésnél az adott sebességnél minél több a pont, annál kevésbé mozog abban a tartományban, nyilván.

-
trendax
tag
csak magamnak jegyzem meg: jelenleg úgy fest, hogy itt a stabilitás nem az igazi, bár lehet, hogy csak önmagamnak hazudok mikor azt mondom, hogy mehetne ez 800on is csak mégis inkább 450-en megy 98%ban..

-
trendax
tag
hmmm, nálam elég furcsa most..
az átlagos letöltés max 400-450 KB/s, de néha felugrik 700-800 KB/s-re is, de sajnos ez nem az igazi 7-800, mert mindig csakis pillanatokig tart, olyannyira, hogy az átlagot nemis tudja megemelni, az még mindig max 450, pedig lentebb se megy annyira..szóval röviden: közel sem az igazi, de a mutató kileng legalább...
gyak: 450es letöltésnél, ha megnyitok egy weblapot, akkor felugrik 7-800 KB/s-re pár (1-2) másodpercig.
ami meg biztos: a letöltés mehetne gyorsabban, illetve bárhonnan is töltök bármilyen módszerrel (http,ftp,torrent (linux iso.)), sosem megy fentebb 450nél.
-
gozi
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem nem a munkahelyed hibája. Én sem tudok belépni a munkahelyemről, pedig néhány nappal ezelőtt rendben ment. Nem tudom, hogy mi a fenét ronthattak el... (nincs proxy, se oldalkorlátozás...)
Otthonról természetesen minden gond nélkül megy.
-
trendax
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
imho annak nincs különösebb jelentősége esetedben, hogy fizikailag hol a proxy. akár Moszkvában is lehetne..
egyébként, bár az előbb javasolt megoldásaim mind alkalmasak lennének kimenő ÉS bejövő levelek kezelésére is (VPN, RD, társaik), ha ezzel nem szeretnél vesződni, még mindig van egy fájdalommentes 5 perces megoldás is.
a levelezőkliensek többségében megadható, mi a feladó címe, illetve, hogy hova kéred a választ. ez többé-kevésbé megfelel a célodnak.
gondolom, ha a te címedet látják a levél fejlécében válaszcímnek megjelölve, illetve szerepel a neved is mellette, valamint nem V_I_A_G_R_A-val kezdődik a levél törzse, nem törlik..(nyilván ha ismered egy email felépítését, akkor akár phpből is egész szép megoldást kreálhatsz 6-8 percen belül, ami aztán a világon bárhonnan elérhető..ahogy mondtad, bármi megoldható..
) -
-
trendax
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
sztem már megint kitiltották a proxy szerverünkön
ha lenne olyan gomb, amivel az országból kitiltható az egész banda, sztem én megnyomnám.
Egyébként valamilyen köztes megoldás esetleg segíthetne neked..például egy olyan gépen keresztül érnéd el a munkahelyedről, ami nincs kitiltva..proxy saját gépredre, stb. vagy átirányítás: fiberes címed egy olyan címre, amit bentről is megtudsz nézni.
-
kisrapi
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki szokott netes játékokat(UT,CS stb.) játszani és FiberNet-es? Mert nekem a legfőbb gondom a sávszélesség csökkenése mellett az hogy lossol a net...Este 8-9 óra körül magyar szerverre is 5-10%-os packet lossom van ami elég idegesítő tud lenni játék közben...Nektek vannak hasonló tapasztalataitok?Baján lakom és nemrég kaptam egy e-mailt hogy jövő hét szerdán fejlesztés lesz, bár az előző fejletés se ért sokat ugyanúgy megmaradt a packet loss...E-mailt meg ilyesmit hiába irogatok nekik nem reagálnak. Megvárom a fejlesztést hátha jobb lesz, ha nem akkor májusban lejár a hűség és akkor szolgáltatót váltok. -
-
Gülümaci
tag
válasz
boygabi_
üzenetére
Valszeg azé' nem tudsz belépni, mert nemjó webmail felületen jártál. Először én is a http://webmail.fiber.net/ oldalon próbálkoztam, de az nem jó, mert pl a kecskeméti fibermailra nem ott kell belépni.
Kecskeméti Fibermail esetén itt kell belépni -
boygabi_
aktív tag
Akkor beszállok én is.Eme patkány szolgáltatónál hogyan nézhetném meg a postafiókomat? Webes felületen nem lép be azzal a kóddal és névvel amit ők adtak.
És muszály lenne ezt a mailcímemet megadnom egy oldalon. -
Gülümaci
tag
Most jött el az ideje, hogy szidjam a Fibernetet.
8Mbps helyett 0,5Mbps!
Nemértem! Egyszer jó netet szolgáltatnak, egyszer meg egy rakás f.st! -
Gülümaci
tag
A kecsói fejlesztés nem az összes kkméti előfizetőt érintete, hanem csak 4000-et. Szóval azért fordulhat elő, hogy nem lett jobb mindenkinél! Nálam nagyon fasza lett, az biztos!
Nálunk így zajlott a telefonbeszélgetés a fejlesztés reggelén:
Felhívtam reggel az ügyf.szolg-ot, hogy:
- "Nincs net, csináljatok!!!" Aszongya erre:
- "küldtünk e-mailt, hogy kimaradás lesz du 4-ig." Mondom neki:
- "Igen, és ki használja a fibermailos fiókot?"Este meghekkeltük a soha nem használt email fiókot, és átirányítottuk. Legközelebb hátha nem ilyen bambán ébredünk.
Már kezdtem örülni, hogy milyen zsear a net, akkor meg a Démász produkál pillanatnyi (és azt hangsúlyoznám, hogy pillanatnyi, mert sok műszaki cikket ki lehet így nyírni) áramszüneteket. Úúúúúgy féltem a zsear új routeremet (meg egyebeket)....
Megint telefon után nyúltam, és....... -
trendax
tag
jahés néha megvan az ~500-550KB/s, de az átlag inkább 300-350KB/s....
szóval még véletlenül sem egy atomstabil felső korlát van itt, hanem lazán a fele annak, amire a számla szól, és akkor főleg a _fele_ alatt megy a sebesség és néha max 50-100 KB/s-el a _fele_ fölé megy..
és amikor ezt elmondaná valaki a telefonba az ügyfélszolgálatosnak, vagy éppen személyesen, akkor jönnének a hülye kérdések, hogy:
- nincs esetleg vírus a gépén? de biztos benne?
- tűzfalat használ esetleg? akkor kapcsolja ki!!!!
- milyen oprendszert használ? nem win? sajnos akkor nemtudunk segíteni a configban. (nemis kell)
- várjon, megpingelem innen. oh, innen minden jónak látszik..
- nem, nem tudunk semmit sem tenni, tudja megvan az aláírt minimum. ön írta alá..Kinek van ehhez ereje és kedve? Kinek van kedve elmagyarázni, hogy mi a foglalkozása, és hogy ezért az összes ilyen beugró kérdést hagyjuk már, nem Rozika titkárnéni vagyok.
Áh.....hát tudod....

Ui: ha én vezetném az ügyfélszolgálatot, és egy (szerintem) ennyire _SZ*R_ szolgáltatás lenne mögöttem, legalább lenne egy olyan utasításom a telefonos (szerintem) droidok felé, hogy: "Igyekezzünk a beszélgetés elején megállapítani, hogy a telefon másik végén az illetőnek több köze van-e az IThez, mint a Microsoft Office, és ha igen, a beugrókérdéseket HAGYJUK KI, és térjünk rögtön arra a kifogásra, hogy az aláírt minimum megvan.
Szerintem legalább ennyire tisztelhetnék a másokat (
), ha már ennyire nehezen jönnek a bitek.. -
trendax
tag
"kellene"
máshogy értelmezik ők, és máshogy mi..

egyébként örülök, hogy neked megvan, nekemis megvolt még anno, a legelején, mikor 10esre váltottam mind a 10 (előtte azthiszem 2 megás csomag volt), szuperül ment, semmi sem volt olyan lassított meg akadozó mint most.

azóta sem változott itt egyetlen hardver sem, úgyhogy bízom benne, hogy a hiba nem nálam van, és tudnak róla "ők", hogy van ez a "hiba"...
annál is inkább, mert ugyanez a cumó máshol hozza az ottani maxot, illetve más gép/stb sem hozza itt nálam....
mint olvashatod egyébként nemcsak nálam nemhozta meg az elvárt/előfizetett sávszélt ez a kméti kimaradás..

nameg hogyan is lehet ilyenkor lázadni, ugye. a garantált megvan, arra meg hiába hivatkozik szegény user, hogy most olvasta a fórumon hogy a múltkori fejlesztések után sok helyen eljött az előfizetett sávszélek ideje _újra_....

te törődnél vele, ha a kötve kötött hűséges előfizetőd ettől függetlenül is fizetne? persze hogy igen. és ők? persze hogy nem....

legalább a kedvenc szmájlim ittvan!!!

-
SlayR
senior tag
ejh nemszóltam úgylátom ma szivat a fórum

-
SlayR
senior tag
[IMG]http://www.speedtest.net/result/203773283.png[/IMG]
szívderítő látvány
-
tibibi
őstag
sziasztok a fibernetnél hogyan müködik a kábeles net vagyis milyen csatlakozású a modem usb?mert a tesomnak kellene netre egy gép,de nincs rajta usb.

-
PEPE85
senior tag
Igaz régen írtam már ebbe a topic-ba, de most már hivatalosan is elköszönök tőletek, megszüntettem a Fibernetnél mindent, meg is könnyebbültem egy kicsit.
-
Brett apó
tag
Itt Budaörsön meg szerda óta egyre rosszabb,nemhittem hogy az eddig jó müködőt is tönkre lehet tenni,pedig de

-
gardener
senior tag
vazz, de normálisan 48k-val szoktam feltölteni 1100kletöltés mellett
és ilyenkor 150ms körül van a pingem! ...nem 3,2 másodperc!!!Tisztában vagyok,hogy kell bizonyos sávszél a csomagküldés kérelmekhez is.
adsl-nél nemhiába használják a cfospeedet...10M/512k -csomag ról beszélünk.

-
Jégkokó
veterán
Nekem fontos lenne a normális letöltés mellet egy rendes feltöltési sebesség is, de a fiber még csak ezt is képtelen hozni.Ezért januárban búcsut intek nekik és váltok adsl re, mert ott még a legmesszebb lévő helyen is jobb a feltöltés mint nálam.
-
trendax
tag
Az "elvárt" jelző jelen esetben a fibertől jogosan elvárható maxot jelöli ám, ami 10 megás csomagnál körülbelül 3.5 le és a fel meg a szerződésben foglaltak cirka.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a linkelt képed akár az enyém is lehetne, csak 10es csomaghoz..
Ez a kecskeméti fejlesztés vajmi keveset hozott számomra pl, 4500at néha elérem,
de valahogy még mindig nagyon úgy néz ki, hogy van egy szűk pont valahol, ami szűk hajnalban, szűk éjjel, szűk délben, meg úgy általában mindig.... nembaj. Remény, remény, remény..
-
G4bi89
senior tag
válasz
gardener
üzenetére
Ez tök normális.Mert feltöltésnél nincs letöltés....
Ha feltöltesz akkor feltöltesz ennyi.Vagy ha le is meg fel is akarsz tölteni akkor a feltöltés legyen csak 20k és marad sávszéll. a letöltésre (netezésre) és a pinged is kicsit lesz.
Amúgy Kecskeméten változatlanul király a helyzet
szerda óta 

8M/384k -s csoamg -
gardener
senior tag
marha lassan jönnek be az oldalak
mondom megnézem a pinget3277ms!

-
gardener
senior tag
...ha 35k-ról, 40-ra emelem a feltöltést torrentnél (csomag szerint 512kbps)
1500ms-re emelkedik a pingem
45K-s feltöltésnél 2100ms
vicc
-
G4bi89
senior tag
Még mindig tartja magát igaz a letöltés kicsit kevesebb de a letöltés csontra meg van mert a számláló mutatott már nálam 81xx kb/s -et is
A ping a legdurvább kemény 12 ami igen csak jó
Mióta itt Kecskeméten meg volt a "hálozatfejlesztés" egy szavam nincs.Remélem sokáig így marad

-
Gülümaci
tag
Nekem ilyen lett a 8Mbps-os kapcsolatom wireless módra egy napos hálózatfejlesztés után:

Előtte csak fele ennyit tudtam elérni vezeték nélküli hálózaton.... bááár az is lehet, hogy a router csere miatt ilyen jó.
-
Precedens
csendes tag
Érdekes a két modem milyen meghitten pislákol a félhomályban egymás hátán!

-
Precedens
csendes tag

Ez pedig az 1 megás Fiber.
Persze nekem az a fő szempont, hogy ne essen ki órákra, amikor legjobban kellene! -
Precedens
csendes tag

Ilyen lett az 1MB-os ADSL.
-
Brett apó
tag
Másnak is budaörsön is úgrál a sebesség(néha 100kb/s a feltöltés utána meg 10 perc múlva megint normális),vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
akom
őstag
Fejlesztés ide vagy oda, de sajnálatosan a youtube on egy videot nemtudok ugy megnézni hogy ne állna le 5x vagy 10x....

-
Zsadi
őstag
Most nem panaszkodhatom, tényleg jó:

Csak az év végi hűség miatt lettem tanácstalan, hogyan tovább.
Ha belegondolok, hány hónapot kellett erre várni, és ha megint lesz valami pár hónapon belül, akkor marad az ideg.Egyébként Vacsi közben még valami nem tuti, fateréknál a 10M max ha 3M-t hoz.
-
trendax
tag
új ip-t is kaptam. hurrááá

-
trendax
tag
Nos, végre beindult a netszolgáltatás nálam is..
Kb 1:30 óta van net. Kellemes addon: 3200 helyett 4500-5000et mér a speedtest..
Különös addon: a modem adatforgalmazó ledje úgy villog folyamatosan, mintha maxon töltenék, pedig a gépből a modemhez csatlakozó kábel ki van húzva.
(Igen, egyébként is fel-fel villan, de nem úgy, mint mikor letölt a delikvens)

-
Zsadi
őstag
Kecskeméten másnál volt reggel net?
-
Bordoi
őstag
Az a baj, hogy kisebb településeken, nem sok alternatíva van .
Ezért tud a fiber megélni .
Sebaj, hátha fejlődünk .
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de remenykedek persze az 1000k/s koruli ertekben

), ha már ennyire nehezen jönnek a bitek..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)