- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
EmThor
addikt
mi a fenének annyi feltöltés? csak a warez megy?
-
Borisz76
nagyúr
csak az az 512-es leendő feltöltési sebességem bosszant de nagyon !

Miért nem lehet adni 10Mb letöltési sebesség mellé 2M feltöltést ?
Mondjuk így is növekszik 384-ről 512-re
Bye. -
szasza_xp
senior tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Öszintén Kapitány, amig nem lettem fiberes, nem hittem a ''pokoli opreátor naplóját''
Most már kezdem valóságnak érezni, köszönhetően a fibernetnek, amúgy mi a holnapi hiba indokotok
Napfolt tevékenyég? 
Nah jó elhalgatók, mert még az ipari áramot küldik rám a 100 volt helyett a koaxon, azt ödapörkölődök
De öszintés nszolva, ugye nem csodálkozól rajta, hogy már mindenkinek a tele van a ... fiberrel, ez nem elled szól, de mondjuk ha nagyon bátor vagy, akkor pár fibers marketinges muksónak mutathatnád ezt a topikot, aszem szép lenne az arcuk az olvasás után. Mondjuk ez nem a homár, hanem a PH!, de azért mégis, hogy itt csak panaszt lehet hallani, amúgy érdekes módon a T-online adsl hihetetlen szar címmel nincs topik, vajh miért

Nah menetem szétlagoltatni a fejemet a pinglost bajnok fiberes nettel (új élvezem amikor a WOW disconectál, vagy a youtoube-t, vagy más video osztót nem tudok nézni ...) -
rankesz
veterán
Hely: Kecskemét
Elméleti sávszél: 2560/384(?)
Sávszélem most éppen:[link]
Szerintem nekem még nem emeltek...
[Szerkesztve] -
flavio
tag
Kapitánynak igaza van,szerintem ha átálitják az összes elöfizetöjük sávszélességét rendbe jön minden vagy legalábbis minden
de ez elötte sem ment zökkenés nélkül és gondoljatok bele nem kevés melo ez!De milyen a magyar ember mindent azonnal akar és örökké elégedetlen,minden szar!Egyébként ilyen vk én is,én sem logok ki a sorbol! -
Kapitány
tag
Sztem meg csak azt bizonyítod ezzel, hogy fogalmad sincs az egész rendszer működéséről.

Te is abba a csoportba tartozol, aki hittel hiszi, hogy van a fejállomáson 1 kapcsoló, és azt időnként vki átbillenti, és akkor szar lesz a net????????![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másnap, ha jobb kedvvel ébred, akkor + visszakapcsolja. Persze.
A sávszélt pedig kénye kedve szerint, mint a régi telefonos kisasszonyok a dugdosós időszakban, hol pestnek, hol gödöllőnek, hol meg pl borsodnádasdnak adja?!!
LOL
K -
flavio
tag
Egyébként nem rossz okfejtés
!Ercsinek van kb 8000 lakosa számoljunk mondjuk 2000 háztartást ebböl kb 70%-nak van kábeltévéje vegyük azt hogy ebböl kb 50% netezik is kb 700 háztartás stb.Szoval mi elvesszük a nagyvárosoktol a sávszélességet
Srácok ez nagyon nevetséges,szerintem az van hogy itt nálunk hamarabb meglehetett csinálni mert nincs szerencsémre
még sok elöfizetö itt,nem kelett sokat dolgozni vele!
[Szerkesztve] -
trendax
tag
Most épp töltögetem mások családi dvd-it és az jutott eszembe a statisztikát nézegetve, hogy nem-e úgy kellene értelmeznünk az emelést, hogy:
Ugye tegyük fel volt 3 megánk.
Most lement 2re.
Erre emelnek 3-10 arányban, magyarul emelés után a 10es 8as lesz (ahogy már azthiszem írta is vki...)
Hm? Vagy ez túl merész![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
p_m
csendes tag
válasz
trendax
üzenetére
nem, valóban nem normális. nem ismerem konkrétan a helyeket ahol megtörtént az emelés, de van egy olyan érzésem hogy kisebb településeken emeltek (kevesebb háztartás) a nagyobb települések kárára (több háztartás), mivel a szükséges fejlesztéseket korántsem hajtották végre, hanem egyik helyről elvonják a sávszélességet a másik hely javára (pl. gödöllőn mondjuk mindenkitől elvettek most 0,5-1 megát és mondjuk van vagy 2000 fibernetes háztartás, könnyen kikövetkeztethető hogy ercsiben, vagy hol ahol van mondjuk 100 fibernetes háztartás, miből lett 8 és 10 megabit). elég érdekes üzletpolitika, ha engem kérdeztek

[Szerkesztve] -
trendax
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Szerintem nem normális, hogy ahhoz, hogy fejlődjünk, előtte 2-3 hétig vissza kell degradálódni az előző emelés előtti sávszélre.... (2 hátra 1 előre??)
És most szigórúan nem az adott, rendelkezésre álló technikai keretekről, azok meglétéről vagy hiányáról fogalmaztam meg a véleményem..
Peace!
-
Jégkokó
veterán
Már nem azért, de pl az invitel junius 30 ig bezárólag fog emelni.Nem értem mit kell itt problémázni, hogy szemét fiber net, mert lecsökkent a sebesség, hanem inkább utánnaolvasni, hogy bizony ez nem csak a fiber netnél van igy.
-
p_m
csendes tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
fájdalmas? logikusnak és bosszantónak mondanám
-
Makkok
tag
XXII.-ben a hónap közepén lesz emelés az előbb kérdeztem a ügyfészolgálattól...
-
Precedens
csendes tag
Könnyet ugrál és nyugtatgat akinek már emeltek. A környékünkön mindenkinek emeltek már (mondjuk elsőnek Jégkokonak) csak nekem nem, sőt nálam a felére esett a sebesség a gugli is félperc alatt jön be. Szerintem ez személyes kibabrálás a sok (egyébként jogos) reklamáció és kérdés miatt. Lejár az 1év és úgy itt hagyom őket....Haver T-onlinos lightja úgy hasít 1Mb-el félpénzért csak ámultam.

-
Senhi
aktív tag
Látom 22.-ben még senkinek semmi... valaki felhívja őket? Mert ahogy látom elkészűlt egy fejlesztési ütem és kiváncsi lennék ránk mikor kerűl a sor

-
akom
őstag
Nyugi mukik !
Akkor már csak 2 hetet kell várnunk az emelésre ! Tök jó !
DE LEGALÁBB LESZ EMELÉS!!
Ez a lényeg.
Mondjuk általába mindenki azonnal akar mindent.
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
Én Bp XXII kerben vagyok, nálunk még nem emeltek, KitPro csomagunk van. most olyan 2.8Mbit/360kbit a valos sebesseg, ahhoz képest jo, ami van néha.
-
Csorbi
addikt
Ceglédi emelésről lehet már valamit tudni?
-
Jégkokó
veterán
Nem értem mit kell itt ennyire idegeskedni azon, hogy valahol még nem emeltek.Akkor megsúgom a t-com még mindig nem végzett az emeléssel a chello-nál is csak most van folyamatba, sőt van olyan szolgáltató, aki nem is tervezi ,hogy emeljen.
A legutóbbi emelésnél is voltak technikai problémák, és valahol csak 2 hónap mulva lett a már emelt sávszél.De volt olyan is, hogy a meghírdetett kezdő napnál, már gyorsabb volt a net mit elötte
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
Akkor r*hadjnak meg.Ne értsetek fére nem az a bajom,hogy március közepes de azért köcsögségnek találom,hogy febr. 22.-e óta 2mb netem 1mb vagy még annyi se és valószínű akkor ez addig ilyen fos lesz ameddig nem emelnek.Hát kicsit ideges vok
-
tomszi1
csendes tag
Nálunk Budafokon (XXII) meg volt a leállás.Azt hittem,hogy már növelt sávunk lesz,de tévedtem,mint azt általában megszoktam a FIBERNET-től.
Nekünk 1 Megás csomagunk van és sajnos az is kb 850-900Kbit
A szolgáltatásuk szar és megbízhatatlan.
K...a anyjukat a csekket már megküldét az emelt díjról majdnem 10 rudi,a sávszélességet meg B...ták megemelni.
Ez nem nagy pofátlanság?
Mert ha gyorsítás után teszik ezt azt monom OK.Legalább letettek érte valamit az asztalra. -
poci76
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Mondtam én, hogy jó az Invitel ajánlata? A Fiberé sokkal jobb. Csak jobban szeretem a negatívumokat kritizálni, mint a pozitívumokat dicsérgetni. Például azt fontolgatom, hogy áttérünk KIT csomagra, csak sajnos egyik KIT csomag sem ideális: a családiban csak 1 megás a net, a pro viszont nagyon drága. Jó lenne középen egy 4 megás 12-ért.
-
G4bi89
senior tag
Jó látni,hogy itt-ott már emeltek remélem itt Kecskeméten is törénik már vmi.Mert egy hete lassabb netem van de eddig semmi

-
-
poci76
aktív tag
Az invitel is emel.
[link]
[link]
Náluk a 8 megához 512 feltöltés tartozik, szemben a mi 384-ünkel, ami azért röhej, mert a kábelen sokkal nagyobb az elérhető max... Viszont az áraik elég viccesek: 1M 6eFt, 4M 9,5eFt, 8M 12,5 ill. 14,5 eFt függően, hogy 2 vagy 3 megás csomagról emelkedik. (1 év hűséggel) Tehát árban a fiber sokkal jobb. -
Mecy_Lacee
senior tag
Úgy néz ki, nálunk is történt valami.
Tegnap este elkezdtem letölteni egy nagyobb mennyiséget. Ameddig figyeltem, olyan fél 11-ig, a letöltés maximális értéke nem érte el a 200kB/s-ot. Gondoltam magamban, ha ez így halad, 2 nap alatt nem végez a leszedéssel. Nos tudni kell, hogy én nappal áramtalanítom a gépem. 12 órát úgysem vagyok otthon, s éjszakára is kiszoktam kapcsolni. Ne zúgjon nekem a fülem mellett....
Mivel nem aludtam otthon, így rajtahagytam az ftp-n, s láss csodát: a cumo reggelre lejött! Megnéztem, hogy mennyivel jött maximum: 800kB/s!
Valami történt. KIT Pro csomagom van...
Remélem lesz ez még jobb, mert lehetne mit javítani raja. De legalább halad a ''fejlesztés''. -
-
poci76
aktív tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/93117087.png)
Jó, ez nem fiber, de nem lenne rossz otthonra sem
[Szerkesztve] -
medve úr
csendes tag
XXII. ker budatétény: hálózatkarbantartás letudva, emelés nuku...

az előfizetett érték közelében működik újra (nekem 2Mb/256kb)...
újabb jelentés csak akkor, ha lesz változás... -
Gorcsev
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ha jól emlékszem neki már emeltek
-
SLYM
veterán
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/92919153.png)
na én is kipróbáltam ezt a sebességmérőt -
Csizi12
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában milyen a tapasztalaitok szerint a Fibernet kábelnet-jének színvonala? Régen többen panaszkodtak, hogy nem éri el az előfizetett maximumot, hanem nagyon ingadozó volt a sávszél. Szokott szakadozni, online játékra mennyire alkalmas, illetve megbízható?? -
Jégkokó
veterán
Reggel jöttem a géphez és láttam, hogy a feltöltésem elég szépen megugrott, mert olyan 36-40 k val töltött fel.Gyorsan le is mértem a sebességemet.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/92877872.png)
Először magam se hittem el,de másodjára is ugyan ennyit mutatott -
Jégkokó
veterán
Ugy látszik nagyon sok helyen haldoklik a net, meg el se éri a rendes sebességet se.
Adsl nél is nagyon sok helyen is csak max 5 megabit van 8 helyett, érezhető, hogy nincsen meg a legtöbb szolgáltatónál a normális sebesség.
[Szerkesztve] -
doubleb
csendes tag
válasz
medve úr
üzenetére
Nem tudom, hogy a karbantartásnak van-e ehhez köze, vagy egyáltalán az emelésre való felkészülés része-e, de nekem a 2 megás kapcsolatom mostanában 1200-1400kb/s között mozgott, míg most a karbantartás után szinte maxon ketyeg: magyar FTP szerverről stabilan 238 kB/s-al töltöttem le linuxot (tesztként), ami ugye majdnem 2 megabit/s.

Mondjuk én is azt hittem ma lesz az emelés...
-
boygabi_
aktív tag
Püspökladányban már emeltek.Szerintem Hajdúszoboszló is következik lassan.
-
flavio
tag
válasz
Pimpa28
üzenetére
nekem meg nem elég a havi 250Gb,hétfö délután amikor megemelték a sávszélemet azóta folyamatosan megy a gépem(bár elöte is igy volt,volt hogy egészhonappan folyamatosan letöltött)azota legkevesebb 60Gb letöltöttem!Ha volna nálam normális szolgáltató akkor én is ott lennék de az invitel és a fiber nem az bár a fiberrel 3 év alatt nem volt gondom de amilyen csomagjaik vannak,a letöltés jó már de a feltöltés a 10megáshoz csak 512 nevetséges pláne ami most van nekem 4096/256 amire meg váltok az meg a 8 megáshoz csak 378kbps vagy mi
[Szerkesztve] -
gardener
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
Hát akinek van választási lehetősége,annak könnyű.
Ha itt is lenne lehetőség,akkor Én lennék az utánad következő.
Itt lenyúzzák az emberről a bőrt. -
waterphone
tag
válasz
Pimpa28
üzenetére
Lassan csatlakozom Pimpához! Én is feladtam a küzdelmet ''kedvenc'' szolgáltatónkkal, és ma megrendeltem az Externettől 4M/256Kbit csomagot 5370 Ft/hó összegért, 1 éves hűségszerződéssel.. Amint feléled a kapcsolat azonnal lemondom a Fibernet előfizetést ahol ugyanez a szolgáltatás 7860 Ft...
Azért ez jelentős különbség.. -
Watson25
tag
Egy órája bekötötték a netet.Eddig nincs vele gond remélem így is marad!
-
Pimpa28
tag
Tudom, hogy nekem, mint csak volt fibernetesnek nincs jogom ide írni, csak infóként: chello-nál megtörtént az emelés. Persze nem állítom, hogy itt minden simán fog menni.

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/92468264.png)
Mindezt 9 000 forintért adják.
-
G4bi89
senior tag
Megjőtt a hírlevél.Kecskeméti vagyok...
-
Tibcsó
aktív tag
Nehogy úgy legyen mint a repülős játékoknál szokás, amire ránk kerül a sor addigra elfogy a szélessáv

-
Borisz76
nagyúr
Sem hírlevél....sem emelés.

Mindez H.szoboszlón.
Bye.
Türelem sávszélemelést terem
-
Jégkokó
veterán
Most kaptam meg tőlük az emelésről szóló emailomat, és ott az volt írva, hogy mindenhol május 31. ig végeznek az emeléssel.De ha azt nézzük, hogy az adsl emelés se készült el másfél hónap alatt, akkor ez talán reális időpontnak tűnik.
-
medve úr
csendes tag
majd este meglássuk, azt írták, ha jól emlékszem, hogy 0.00 - 15.00 között végzik a munkálatokat (éjfél után szakadt is rögtön, be volt kapcsolva a gépem, még fenn voltam), szóval még reménykedjünk, hogy délután ráeresztik az emelést....
reménykedni lehet még...
ha mégsem, akkor majd egyszercsak
-
EmThor
addikt
hogy is volt, Gödöllő és környéke március közepe?
OFF: miért lett szürke minden hozzászólás betűszíne az összes topicban, minta ''off topic''-al lett volna elküldve? -
medve úr
csendes tag
bp. XXII. ker, budatétény, fibernet éjfélkörül kilőtt mindent (TV-t is), reggel 8 után néztem, nem volt még semmi...
remélem estére nem felejtik el azért visszakapcsolni...
mod: közben látom Tibcsó, hogy beírtál, ezek szerint visszajött már, nem emeltek?
a *** nénikéjüket, egy évben kb. kétszer lenne fontos a net számomra és pont ma lett volna az egyik, amikor is karbantartás miatt kilőtték, gondoltam, megéri, ha emelik...
de így? megint jól kibaftak velem, habár akaratlanul, nem tudom, hogy tuják rendszeresen eltalálni azt a két napot az évben, amikor pont kéne mindenképp a net...
nah, mindegy, úgy látszik ehhez van érzékük...
[Szerkesztve] -
Tibcsó
aktív tag
Ma leállás volt nálunk /BUDAFOK/ karbantartást végeztek, de sajnos emelés nem történt meg

-
Jégkokó
veterán
válasz
Precedens
üzenetére
Először nem dícsértem őket, mert nálam már megemelték a net sebességét, majd nálad is meg fogják.Másodszor én senkitől nem kapok semmi jutalékot.
Meg mi a furcsa abba, ha az ember normális boltot akar normális árakkal a környékre? Mert eddig ez nem igazán valósult meg. -
akom
őstag
Hehe !
Átkötötték a kábelt. Eddig földbe ment most légbe.
Sokkal szebb lett a kép a TV n és a pingjeim 11-25 között vannak.
Eléggé faka
-
-
gardener
senior tag
nekem már régóta 490...ill 485
megcsömörik majd az ember annyi letöltéstől...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
flavio
tag
Nálunk Ercsiben tegnap volt emelés valamikor délután,nekem 1024/256-rol 4096/256-ra emeltek!Azota letöltöttem kb 20 Gb-ot(filmet) 1 dvd ami 4.35Gb 3 ora alatt jött le.Most is töltök 490kB/s-mal ami szerintem nem róssz.Amint lehet elöfizetek vagy a 8 vagy a 10 megára!
-
G4bi89
senior tag
válasz
gardener
üzenetére
Felém is jöhetne már ilyen mail

De azt nem értem ha márc 1-től kezdik legtőbb helyen az emelést (http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=487979) itt olvastam akkor már van,hogy múlthét csötörtök óta nagyon be van lassúlva mindenki
De még olyan helyen is ahol senkinek nem emeltek és még értesítő mail se jőtt -
gardener
senior tag
nah jött hírlevél a fibertől a sávszélemelésről (Gödöllő környéke)
...és még mindig 55%ban megemelték már
persze
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Napfolt tevékenyég? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)