Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
-
Spirit
őstag
Dehogy jó hír. Délután már kaptam is a telefont, hogy a műszakis kollegák visszajeleztek feléjük és elutasították a kérelmet a csomagra hálózati túlterheltség és műszaki okok miatt. Akkor bemutatnám,hogy csúcsidőben mennyire le van terhelve:

Hányás ez az egész. Mégis mi a tökömet lehet ezekkel csinálni?
-
Kisbubuska
tag
Azon ne csodálkozz hogy azt mondják, csak Nálad rossz, Nekem is mindig ezt mondták, hogy nem értik, csak nálam rossz, közben bárkit kérdeztem Gödöllőn itt a környéken,mindenkinek rossz volt, és nekik is azt mondták, hogy csak náluk ilyen. Egy valamihez nagyon értenek, a hazudozáshoz. Mocskos hazug banda, nem értem a hatóságok miért nem tesznek már valamit, biztos hogy lefizetnek valakit.
Az áramszünetes dolog, meg szintén csak a fibernetnél van, Nekem annakidején azt mondták, ha áramszünet van gödöllőn, akkor egy kolléga végigjárja az utcán a szekrényeket és visszakapcsolja, és ez órákig is eltarthat. Gondolom a mai számítógépes világban nincs olyan áramkör, ami automatikusan visszakapcsolná. Vagyis lehet hogy van valami, mert amióta rubicomos vagyok, volt áramszünet, de ahogy volt áram, volt net is. Habár lehet a rubicomos szerelő valami szupermen, és gyorsabban végigért a szekrényken
-
dbius
veterán
Ez a leggusztustalanabb szolgáltató, akivel valaha is összehozott a sors

Naponta reménykedem, hátha csődbemennek és valami értelmes szolgáltató veszi át a területüket...
Csak sajnos a szükség nagy úr, nincs más, amire váltani tudnék net szempontjából (adsl nem lehet, más szolgáltató meg nincs nálunk, bocs, lenne mikrohullámú net, de az még szarabb, mint a fiber)

Nekem dec. közepéig 1 megás csomagom volt. Egészen addig nem volt gond a sebességekkel, az 1 megát hozta, stabilan, éjjel, nappal, délután, este, egyszóval mindig.
Gondoltam - hiú ábránd volt, azóta már tudom -, hogy váltok magasabb csomagra, így lett 4megás csomagom.
Na azóta szopok, mint a torkosborz...
A 4 mega kizárólag este 11 után, vagy éjfél után van meg, ill. délelőtt. Kb. déli 12-től a sebesség irreálisan lelassul, sokszor 1 mega alá 
Este 512 és 1 mega között ingadozik. Egyszerűen gusztustalan. És mindezért fizetek havi 7500 Ft.-ot. Az 1 megásért meg fizettem havi 4000-et... Kellett ez nekem???

Gyakorlatilag a netet délután tudom használni, kb. 4-5-től - mert ugye az ember dolgozik, ha élni akar, és ráadásul nem éjszaka, hanem nappal -, akkorra érkezem haza. Így most ott tartok, hogy ilyenkor jó esetben van 1 megás netem, de majdnem kétszer akkora áron, mint eddig...
Köszönöm Fibernet...
Elmennek... a jó .... oda...na.Egyszerűen látszik, hogy a hálózatuk nincs felkészítve ennyi ügyfélre, vagy ekkora sávszélességre, amit nyilvánvalóan tudnak, de nekik a befolyt összeg a fontos, különben ilyen probléma nem lenne, és foglalkoznának az ügyfelekkel, ill. a panaszaikkal...
Persze a garantált sebességek a csomagoknál olyan alacsonyak, hogy azt nem nehéz "szolgáltatni", így a panaszainkkal kitörölhetjük a seggünket.
Elnézést, de ez a szolgáltató minősíthetetlen, mind a szolgáltatást, mind pedig az ügyfelekhez való hozzállást tekintve, rettentően feldühítenek ahányszor leülök a géphez...
De legalább most egy kicsit kidühöngtem magam...

A tv csatornák annyira nem érdekelnek, kb. 3-4 csatornát nézek, ha nézek, azok meg mindig a csomag részei. Sport1 itt sincs mostantól, de sportcsatornákat soha nem néztem, nálam Discovery/Spektrum/National G. a fontos, azokat nézem, ha tv előtt vagyok.
-
preacher
csendes tag
Na de!
Ha beismerik, hogy nem tudnak megfelelő szolgáltatást biztosítani - akár csak 2-3 órát a 24 órából - akkor nekem se és senki másnak se számlázzák ki a teljes előfizetési díjat!
Ezért kéne minél több előfizetőnek netes hibabejelentőt küldeni, és számolni, hogy a 72 óra letelete után hány napi kötbért kötelesek kifizetni... Ezzel és szerintem csak ezzel lehet őket nagyon gyors javításra ösztönözni... Ha csak 1-2 ember ír nekik, az még belefé a statisztikai hibahatárba, DE ha 100-200 ember írnak nekik egy adott területről és nekik sem javaulna a net, akkor a gatyáját is ráfizetné a Fibernet... -
rankesz
veterán
sajna nem találom őket
eddig volt 55( vagy hány) csati, most meg csak 30at talál az ótómata keresés...
Lehet hogy nem is lesznek már meg mert anno zsíroztam a cable-guynak egy gróf Széchenyi-s bankót és úgy volt fullos a csomag...
Na mind1... ha eddig is tartott akkor is megérte bőven...
-
akom
őstag
Ez a rendszer nem áll át a legjobb.
Az egyik tanáromat idézve a lónak a nagy f***át azt.
Mit hisznek ezek gépbe beadjak akkor a gép még elgondolkodik majd eldönti és hímez egy kicsit mint a mama ?
Ez azért fordul elő mert kevés az ember és a nénikének nincsen ideje beaddolni a dolgokat.Ezért voltam meglepődve hogy nemtudnak egy automata e-mail rendszert csinalni ami jelezné hogy köv hónapba lejárt a dolog.. mert ugye ezt 1x kell megcsinalni es utanna nem követel embert.. nem kér enni...
Na mind1
-
Gülümaci
tag
Zsadi!
De így van, lejárt a hűségszerződés....
De erről is megvan a véleményem. Annak idején már aláírtam nekik 2 évet, ezzel bebizonyítottam a hűségemet! Amikor lejár a hűségszerződés, nem magasabb számlát kellene az ember orra alá dörgölni, hanem !!!! ők keressenek meg !!! (ugyanis nekik kell a pénzem) tegyenek ajánlatot, hogy ha továbbra is őket választom, akkor mondjuk 2500 ft-tal olcsóbb lenne mint idáig. ez jobban tetszene, és ez így lenne fair play!
Nem így van?
mennyivel toleránsabbak lennének az emberek szolgáltatás kimaradás esetén...... -
egle
tag
A legundorítóbb pedig az hogy pl. külföldön ennek a töredékéért 8-szor gyorsabb netet adnak, és ha bármi problémád van 1 napon belül !!! megoldják. Ha nem tudják mert olyan a gond, akkor 100+1 kedvezményt kapsz. Kevesebb havi befizetéstől kezdve át az ingyennapokon, egészen az ajándék csecsebecsékig.
Miért van az hogy ebben a tetves országban még egy országos cég is csak annak látja értelmét, hogy kurvadrágán ad egy 5 forintot nem érő "szolgáltatást" ? Tényleg errefelé megyünk? Szánalmas bazzeg, kőkeményen. -
Scholes9
nagyúr
Szal akkor az ember a minimal sávszélre fizet elő és nem a csomagban szereplő maximumra, ezt persze elfelejtik közölni, hogy dögölnének meg a rohadékok...akkor max nem fizetek elhúzhatnak a faxba. Vicc bazmeg h mennyire semmibe veszik a szolgáltatók az előfizetőket, h rohadnának el. Veszel egy csomagot aztán 10-szer lassabb mint amilyennek kéne, de megvan a minimum sebesség szal kussolj, hát ez mi már..
-
-
trendax
tag
hmmm, nálam elég furcsa most..
az átlagos letöltés max 400-450 KB/s, de néha felugrik 700-800 KB/s-re is, de sajnos ez nem az igazi 7-800, mert mindig csakis pillanatokig tart, olyannyira, hogy az átlagot nemis tudja megemelni, az még mindig max 450, pedig lentebb se megy annyira..szóval röviden: közel sem az igazi, de a mutató kileng legalább...
gyak: 450es letöltésnél, ha megnyitok egy weblapot, akkor felugrik 7-800 KB/s-re pár (1-2) másodpercig.
ami meg biztos: a letöltés mehetne gyorsabban, illetve bárhonnan is töltök bármilyen módszerrel (http,ftp,torrent (linux iso.)), sosem megy fentebb 450nél.
-
Gülümaci
tag
A kecsói fejlesztés nem az összes kkméti előfizetőt érintete, hanem csak 4000-et. Szóval azért fordulhat elő, hogy nem lett jobb mindenkinél! Nálam nagyon fasza lett, az biztos!
Nálunk így zajlott a telefonbeszélgetés a fejlesztés reggelén:
Felhívtam reggel az ügyf.szolg-ot, hogy:
- "Nincs net, csináljatok!!!" Aszongya erre:
- "küldtünk e-mailt, hogy kimaradás lesz du 4-ig." Mondom neki:
- "Igen, és ki használja a fibermailos fiókot?"Este meghekkeltük a soha nem használt email fiókot, és átirányítottuk. Legközelebb hátha nem ilyen bambán ébredünk.
Már kezdtem örülni, hogy milyen zsear a net, akkor meg a Démász produkál pillanatnyi (és azt hangsúlyoznám, hogy pillanatnyi, mert sok műszaki cikket ki lehet így nyírni) áramszüneteket. Úúúúúgy féltem a zsear új routeremet (meg egyebeket)....
Megint telefon után nyúltam, és....... -
G4bi89
senior tag
Még mindig tartja magát igaz a letöltés kicsit kevesebb de a letöltés csontra meg van mert a számláló mutatott már nálam 81xx kb/s -et is
A ping a legdurvább kemény 12 ami igen csak jó
Mióta itt Kecskeméten meg volt a "hálozatfejlesztés" egy szavam nincs.Remélem sokáig így marad

-
G4bi89
senior tag
Nálad most mi a helyzet amúgy?
Mert nálam (itt Kecskeméten) hát elág vicces délután egész jó ilyen 6mega aztán este 6-7óra között mintha vki csökentett üzemmódba váltana a Fibernél és lekapcsolná a netet mert ilyenkor egyszer csak belassul és egész este 1mega és full szar aztán ilyenkor már éjfélkor persze megint jó.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3.0.10es verzió

már nem tudom szerkeszteni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak nem tudom mi legyen helyette