Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
3 napja csoda történt, vagy csak átvette az Invitel a műszaki részleg egy részét
2 éve hibásan működő modemem egyszer csak megjavult
Csak annyi volt a hiba, hogy rossz firmware volt rajta (nem is azé a típusé mint ami rá való) ez csupán annyi gondot okozott, hogy nem 10mbit-em volt, hanem csak 9.5. Nem nyavalyogtam, mert tudtam még mindig jobban járok mint, ha itt kijönnek és elcsesznek valamit. Most meg töltöttek rá jó szoftvert és megvan a maradék sávszélből is még egy 0.3mbit. Igaz a várva várt 1.5 feltöltésből nem lett 2
. -
-
nyxor
aktív tag
válasz
intuicio
üzenetére
Jó neked. Felénk is most fogják kiépíteni, legalábbis nekem azt mondták bent. Pozitív dolog a T részéről, hogy a kertes házakra is gondolnak, nehogy már csak panelben legyen normális net

Na meg mégiscsak a kertvárosban van fizetőképesebb kereslet, a panelesek max a 15-25 megásat köttetnék be, azt szevasz. -
intuicio
aktív tag
Yeee. Budafokon már fent van a póznákon a kábel+valami fekete kis egységdoboz. Nagyon remélem, hogy már tavasszal beindul valami
Kíváncsi leszek erre az optikai netre (kertes házas övezet) Na meg az ár + sebesség sem egy utolsó szempont. Hajrá T-Home... (inkább mint UPC aka. FiberNet ) 
-
RLND
tag
Értesítés szolgáltatás-kiesésről
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy társszolgáltató által végzett kivitelezési munkálatok következtében analóg és digitális televízió, internet és telefonszolgáltatásunk maximum 20 perces leállása várható.
Már egy-két jövőbeli UPC-s területekhez ki van rakva és március utolsó napjaira szól.
Ég veled, Fibernet! -
Kuha87
csendes tag
Hali!
Gondoltam, megosztom már a fibernet piszkosságát én is.
9 éve fibisek vagyunk magszakítás nélkül.
A sebességgel nem is volna probléma. 10/2-es a net. Az árral viszont..
Kecskeméten lakok (Reptér)
Decemberben lejárt a szerződés. _Meg kellett_ kötnünk újra mivel így "csak" 11 280 Ft a digitális tv-net-telefon, és azelőtt majd' 15 ezer volt (analóg, 10/1,5? net, tel) és amint lehet, spórolni akarunk havi 4 k-t.
Örültünk is, mint majom a fas*ának.Aztán pár hete a pofánkba tolták legfrissebb ajánlatukat _új előfizetőknek_.
"Menüajánlat 3 az egyben !" A tájékoztatóban a nekünk meglévő tartalmú csomag havi dija 6270.-Ft. A különbség : 5000.-Ft.......
A 9 éve rendületlenül perkáló, mindenféle tartozás nélküli ügyfél ezek szerint egy mocskos kis féreg, akivel k lehet cseszni amit aláírta az idiótája az 1 éves hűséget.Írtam nekik egy tisztelettudó, emailt, amiben kifejtettem problémám, és megemlítettem hogy talán inkább a GVH-nak kellett volna írnom.
Bár azért ez kicsit más szitu, nem tudom lehet e hozzájuk fordulni ilyennel.
(az azért jól esett h őket is vizsgáljak a maszek analóg kimenetű settopboxuk miatt nem csak a digit).Jó, korábban is ezt csinálták, de a különbség talán még 1000 ft sem volt.
Itt Kméten, a Reptéren tudomásom szerint _semmilyen_ más alternatíva nincs. Kell a korlátlan net is.. lehetőleg 10/2-nél se legyen lassabb.
Nyilván hiába van itt a lakótelep sok sok házzal, nem fogják ideáig kihúzni digi-ék a kábelt hogy 30/20-es netem legyen ~ 3500-ért.
De _eszméletlenül_ fel vagyok húzva és bármilyen megoldás, ötlet, lehetőség érdekel, hogy mit lehetne ezekkel a férges férgekkel kezdeni. -
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Értem köszi.
Most jár le a netem az invitelnél, nekem elég lenne a 6/1 csomag is a fibernél.
Nálunk 2,5 éve építették ki a rendszert, végighúzták a póznákon a kábelt.
Mindenkinek szinte Digi, UPc "lepkeanntenna", így nem sokan kötöttek rá mégHa kötök a fibernél még ebbe a hónapba, akkor azt nem módósíthatja az jupíci a káromra ugye?
Bajba vagyok bajba vagyok
Mi a túrót csináljak????Halál drágán nem kell beltéri, kennyék a hajukra..
Irjak a UPC ügyfélszolgálatára, vagy menjek be személyesen megkérdezni? Új ügyfélként csak mondanának valamit?
Szerk: Vagy a Thome-nál sat tv + teló+net, de ott is lenne beltéri... (és nem menne nálam a 10M se nagyon. Alpa 5M Családi 15M. Ha nálam nem jönne csak 8 M a net, akkor gondolom nem lehet velük alkudozni.)
peti -
villamos
őstag
Én erősen tartok attól, hogy ahol a fiber hálózata új volt (pl nálunk), ott jóval hamarabb ránk fogja kényszeríteni a saját sz@rát, ami az ismert vagy 30 analóg, vagy digitális adás nyomordobozokkal...
Új ajánlattal eddig nem kerestek, csak a marketing rizsát tartalmazó szerelmeslevél jött. -
club1
veterán
Az analóg kábeltv-nek nincs köze az analóg műsorszórás megszűnéséhez.
Egyelőre az analóg csomagok maradnak az új UPC-s részeken. Az új UPC-s internet-csomagok fejlesztést követően kerülnek bevezetésre, a fejlesztési terveket még senki sem látta.
A zbrz a marketingesek agymenése a Fibernetre. -
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Nem közvetlenül ide tartozik, de azért megkérdezem:
Vonatkozik az analóg műsorszórás (vagy mi a fasz..) megszüntetése az analog kábeltévére is?
Több csatornája van a fibernek, mint az upc-nek analóg kiosztás esetén, +nem kéne csodabox sem.
Valakit kerestek már új ajánlattal? Tv a fibertől, net az upc-től kéne...

Szerk: És mi a Picsa ez a zbrz??? Az árak ugyanazok, mint a fiberré (csak új dizájn, vagy ezek maradnak?? )
Köszi peti
-
-
neo1976
csendes tag
Napok óta nehezen kapom meg a leveleimet a freemail.hu-n.A kiszolgáló mindig elutasit.Thunderbird levelezőm van.Mi lehet a hiba?
A sebességem amúgy teljesen jó 10/2.Kösz.
-
Teaway
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Megjavult már.
-
Kicsirics77
veterán
mi a rákot csinál a fíberfos martfűn?
hajnal óta Offline a modem,mobilnet meg Not Like,de kénytelen vagyok azt használni -
dodopek
addikt
Megy nálatok a fiber smtp szervere?Nálam hibát jelez vagy fél órája...
-
nyxor
aktív tag
Na kaptam megerősítést. Valóban nem lehet a mi sorházunkban Speed csomagot kötni, meg amúgy is 30 mega lenne a maximum, és a Fibernetet ismerve nem hiszem, hogy felénk egyhamar elérhető lesz. Egy hónapja voltam bent a T-nél, ők akkor azt mondták, 1-2 hónap múlva lehet az optikára számítani. Augusztusban jár le a hűség a Fibernetnél, szerintem én nem fogok maradni, főleg hogy vsz. még abból a 30 megás netből se lesz semmi nyárig, és amúgy is lesz alternatíva, szóval augusztustól bye-bye Fiber

-
nyxor
aktív tag
Mióta elérhetőek a Speed csomagok (de nem nálam), azóta még a kis 10/2-es netem se stabil. Egyszer megvan a maximum sebesség, máskor nincs.

-
t-real
tag
Valakinek van esetleg a fibernettől LAN csomagja? Kíváncsi lennék az milyen...

-
-
nyxor
aktív tag
Kecskeméten aki ingyen nézi a tévét, az élvezze ki az utolsó napokat. Egyik ingatlanunkon szintén ingyen jött, de ma lekapcsolták. Jelenleg a Hunyadivárosban mászkálnak.
-
jansky1
senior tag
najó, belegondolva sima ügy, hogy maradok a fibernél(olcsó, jó), nekem soha nem volt semmi gond velük, meg nem kell a koszvadék settopbox sem.
-
FF23
őstag
Nekem is küldtek értesítőt a upc átvételről, de augusztusban már sikerült végre megszabadulnom ettől a tetü fibertől. Semmi nem ment velük simán, olajozottan. A lemondás sem

Igaz egy hónapig nem volt net, viszont megérte, mert most van digi anallóg tv+20/10 net, se modem, se STB. -
crue
őstag
Ez valóban így van, mert az én címemre is azt mondták, hogy az utcának azon a végén már lehet kötni 15-öst és 30-ast. Kicsit arrébb már nem.
Ha valakit esetleg érdekel, Kecskemét, Máriavárosban (ha az ember jó végén lakik az utcának) 3500 és 4500 Ft-ért kötik a fenti csomagokat, új előfizetőknek. A hűséges szerződéshosszabbítóknak 500 Ft-tal magasabbak az árak, de ezen már meg sem lepődök. -
nyxor
aktív tag
Most voltam bent, alá akartam írni, de kiderült, hogy a házszámom nincs rajta a listán. Van egy olyan lista, amin le van írva, hogy hol adhatják ki a különböző Speed csomagokat. Érdekes, hogy a környező háztömbökben elérhető a 30-as. Egy környék, egy gerinc, szóval ez így nonsense... Lehet, hogy csak elírás van, majd visszahívnak, ha tudnak valamit...
-
jansky1
senior tag
Akkor lehet, hogy megvárom, de nem vagyok még biztos benne. Mondjuk ez a tv necces dolog, nincs lapostvnk meg a set top boxokért sem rajongok. Nekünk tökéletes volt eddig az analog fibernet tv.
Ez az 1-2 hónap meg elég necces, tavaly is halllottam már..
Nem-e két szék közé a padlóra esés lesz a dologból, ha most még hónapokat várok, aztán a t-home mégsem lesz kedvező, az invitel meg már nem adja ilyen olcsón a speed neteket.. :\ -
nyxor
aktív tag
Aki használ Speed csomagot, meg tudná mondani, hogy pontosan milyen modemet adnak?
-
nyxor
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
Semmi nincs még. Digi nem is lesz, neki csak ott éri meg terjeszkedni, ahol kis távolságon belül sok lakás van (utp kábel limitált hossza miatt), szóval családi házak és sorházak nem játszanak.
T-Mobile a levegőben szolgáltat és nem optikán, ne keverjük a T-Home-mal. Utóbbi egyébként 3850-ért ad 5 megás netet, ha rendelsz tőlük tv-t és telefont is. Azért a 30 mega sokkal jobban megéri, ez most egy jó lépés volt a Fibernet részéről. -
club1
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Én akkor, amikor megváltoztatják az IP-címet (mostanában szinte naponta). A routerem ilyenkor folyamatosan wan connection down ill. up üzeneteket küldözget, ha újraindítom, akkor nyugszik meg. Mondjuk használok ddns szolgáltatást mert a routerem vpn gateway-ként működik néhány, folyamatosan fenntartott csatornával.
-
Csabee.
nagyúr
Budafokon tapasztalt mostanság valaki net szakadozást? Tegnap 3x is elment a net..
-
nyxor
aktív tag
Kecskemét Hunyadivárosban jelenleg a 30/5 megás a legnagyobb csomag, 3500 ft-ért. Nekem az is tökéletes, jobb mint a 10/2.
-
nyxor
aktív tag
Na, holnap én is intézem a Speed csomagot.
Egyébként durva az új Speedtest design. -
club1
veterán
válasz
v.attis
üzenetére
Hatályos Fibernetes internet ÁSZF 66. oldal:
Docsis 3.0 internet szolgáltatás 2010.06.29-től
Területi hatály: KecskemétSPEED 15 15 Mbps / 3 Mbps 1 Mbps / 0,5 Mbps korlátlan 3 db 20 MB 11 000 Ft
SPEED 30 30 Mbps / 5 Mbps 1,5 Mbps / 0,75 Mbps korlátlan 3db 20MB 13 000 Ft
SPEED 60 60 Mbps / 8 Mbps 1,5 Mbps / 0,75 Mbps korlátlan 5db 20MB 16 000 Ft
SPEED 120 120 Mbps / 10 Mbps 4 Mbps / 1 Mbps korlátlan 5db 20MB 21 000 FtA SPEED csomagokra szerződés csak előzetes felmérés után köthető
A csomagokhoz dinamikus IP cím biztosított. Fix IP cím jelen ÁSZF 1. sz. függelékének c.
pontjában meghatározott díj mellett rendelhető.
A csomagokhoz webtárhely jelen ÁSZF 1. sz. függelékének c. pontjában meghatározott díj
mellett rendelhető.
A küldhető/fogadható e-mailek mérete 5 MB.
Egyszeri díjak az ÁSZF 1.a) Függeléke szerint -
BluEyes
őstag
Frissropogós 15/3

-
villamos
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Az optinet jó dolog szerintem, de kérdéses, hogy a neten és a telefonon kívül milyen technológiájú tv-t adnak. Ha sima kábelTV-t az okés, de tartok tőle hogy csak IPTV -t, az viszont (véleményem szerint) minőségi visszalépés.
IPTV -vel az a legnagyobb gond, hogy a meglévő dsl -re van ráültetve. Ha azzal valami baj történik, akkor se net, se telefon, se tv. Nekem most voip telefonom van (úgy hogy egyáltalán nem is akartam, de ezt most hagyjuk...), és már látom, hogy sokkal jobb egy analóg vonal, és rajta egy adsl, mint az adsl -en kiadott szám. Ha net nem jó, akkor telefon sincs, míg a sima analóg vonal esetén fel tudod hívni a hibaelhárítót, míg utóbbi esetben csak mobilon tudod hívni. És az természetesen csak saját hálózatról, illetve 30-as ról ingyenes. -
jansky1
senior tag
10/2

-
Csabee.
nagyúr
Fiber 6/1 ből 15ös csomag lesz vagy 30as??
-
jansky1
senior tag
10/2

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Android szakmai topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Ulefone RugKing 4 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 éve hibásan működő modemem egyszer csak megjavult
.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)