Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-08 10:28:34

LOGOUT.hu

Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57151) Smiley válasza Patice (#57150) üzenetére


Smiley
őstag

Aha, a 4K miatt.
Egyszeruen meguntam, en tenyleg egeszen eddig fizettem 3-4 streaming szolgaltatonak... de befejeztem, hogy egy 3 eves Sony android TV-n mar nem tudok kinyerni egy szaros DD hangot a Netflix-en kivul, es ha 4K + multichannel audiot akarok akkor koltsek el 600-700e-t. Mert nem tudnak osszekattingatni egy szaros app-ot a mar kesz lib-ekbol.
Eljutottunk oda 2023-ban hogy a torrent ez a szemetbol osszerakott gep, meg ez a 12 eves erosito = nincs kompromisszum.

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#57152) Gombinyó válasza Smiley (#57151) üzenetére


Gombinyó
őstag

Az is vicces, hogy nekünk meg van Netflix, HBO Max, de én is inkább a webripet nézem, mert a madVR még valamennyit javít a képen a 4K streamhez képest, ha HTPC-n játszom le. A VGA HDMI portját pedig valamivel többre tartom a TV optikai kimeneténél hang szempontjából, bár ez lehet teljes tévút. :DDD

(#57153) Smiley válasza Gombinyó (#57152) üzenetére


Smiley
őstag

Ez sok helyen van elcseszve. Szerintem tulleptunk mar azon, hogy codec-eket meg jelatviteli technologiakat es annak kulonbozo verziot kellene tudnunk. Ez mar nem az a vilag, amikor ilyen meg olyan verzios divx codec-et kellett vadaszni a PCGuru CD-rol.
Ami most van ez egy rakas szar felhasznaloi szempontbol. En most mint atlag user, es nem pedig IT uzemelteto, egyszeruen nem kapom meg azt amiert fizetek... kurvara nem erdekel, hogy milyen technologia miatt nem kapom meg, ugyanis az osszes streaming-nel ott van az AC-3 compatible track, amihez egy 25 eves erosito is boven eleg. Ertem, hogy az Atmos meg a tobbi csoda adhat hozza az elmenyhez, de a mai napig minden TV-nek van optikai kimenete, igenis kuldje ki a jelet azon is. Ezt egy olyan vilagban, ahol a programozashoz kb annyi keszseg kell mint egy 10 eves gyereknek aki Legozik, szerintem elfogadhatatlan.
Ennek ugy kene kineznie, amire amugy a technologia ad lehetoseget, hogy hazamegyek bekapcsolom a tv-t, megnyomok rajta 2 gombot es megnezem azt amiert fizettem. Ha meguntam pedig kikapcsolom. Nem pedig orakat turom a forumokat, es eljutok odaig hogy mindenki egymasra mutogat miert nem mukodik, de ha veszel egy uj TV/AVR/Soundbar/etc akkor majd milyen jo lesz. Koszonom, vettem 3 eve egy TV-t amin a Netflix kivetelevel semmibol nem jo ki mar a multichannel audio.

Ott a Spotify, az egy jo software es erdekes modon kb 10 eve nem kell zenet lopnom.

Az megint egy masik tema, hogy lehetne jobb minoseget csinalni, ebben igazad van, de amig a "basic" funkciokat se tudjak megoldani, addig mit is varunk?

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#57154) bnorci71 válasza Smiley (#57153) üzenetére


bnorci71
addikt

Szerencsére még nem vettem meg a Plex-t illetve valmiért fizettem minimálisat 1x hogy a zenéket tudjam hallgatni a telefonon, de nem is fogo a teljes verziót megvenni.
Ok
2-3hónapot működött rendben aztán naponta 2 naponta összeomlott, semmi más csak a Plex Server a HTPC-n mindig belépni -ami ugye ha nincs otthon az ember elég nehéz és elérhetetlen az ott tárolt tartalom-újraindítani és senkinek fogalma nincs miért.
Gugliztam volt találat 2órát töltöttem xyz.dll-ek keresésével amik szerintük ezt okozzák de nem volt egyik se a HTPC-n.
Marad a Restarton Crash progi

hogy szokták mondani
Ha az építõipar úgy építene, ahogy a programozók készítik programjaikat, az elsõ jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt.

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#57155) Smiley válasza bnorci71 (#57154) üzenetére


Smiley
őstag

Maga a plex ugye osx-re keszult eredetileg, aztan a server lett linux-ra, vegul a Windows. A plex server nalam betonstabil, igaz nalam osx fut a storage-n... ilyen-olyan okok miatt, de az egyik legjobb cucc. En kozel 12 eve hasznalom, jelenleg egy 13TB storage van alatta, amihez majdnem egy 4GB-os db tarsul. Meg van osztva egy csomo baratommal, es igazan kenyelmes vele. Jo cucc ez... windows-ul nem ertek, de a windows linux/mac utan rohadt fapados ha engem kerdezel. Kinkeserves debuggolni, nincs egy normalis command line, meg semmi struktura. Minden irogat oda ahova csak kedve tartja, a registry-rol nem beszelve... Ha mindenkepp Windows-ra vagy utalva, docker-ben mar van kesz plex container, hidd el linux kornyezetben beton stabil lesz.

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#57156) _Smooth


_Smooth
senior tag

Hude paprikás a hangulat itt az utolsó kommentekben. Persze át tudom érezni.

Mégis megkockáztstnék egy kérdést (pár év kiesett a HTPC-zés terén).

Tavaly vettem egy nVidia Shield Prót. Előző lakásban rádugtam a rendszerre és igen meggyőző volt. (Erősítő ugyanez, hangfalakban minimális változás, TV meg egy faék ambilightos Philips). A TV-N valahogy ki kellett kapcsolnom DV-t vagy csak annak valami kepkorrekciós marhaságát, mert a dolby vision UHD tartalmak átmentek szappanoperába. De onnantól jó volt.

Most beköltöztünk végre az új lakásba, el is kezdtem összerakni a minimozit; Pana 65HZ980E + Marantz SR5012.
A Shielden a legújabb kodi fut.

Soha ilyen nem volt még, de most elindítok egy filmet és szaggat a hang meg "csattog"; elektromos kisüléshez, kontakthibához hasonló. Egyszer kiléptem, módosítottam az audio kimenetet (kodiról android (raw)-ra - nincs hdmi pass through), akkor megszűnt. Következő alkalommal megint volt. Megint megpróbáltam a fentit, hátha visszaált, vagy valami. De nem. Visszaraktam mégis a másikra és megint jó volt. Harmadik alkalommal nem segített. De volt olyan, hogy elindult a film és nem volt gond.

Használ bárki shieldet? Azon kodit? Van esetleg tapasztalat, ötlet, javaslat?

Esetleg egy jól bevált beállításra javaslat? (Kép/hang egyaránt)
Valszeg a TV-t és az erősítőt is kéne majd állítgatnom, de az itt off lenne :/

# I got bored one day and put everything on a bagel...

(#57157) Smiley válasza _Smooth (#57156) üzenetére


Smiley
őstag

Pedig nem akartam elrontani a topic-ot. :N
En elgondolkoztam a shield-en igen komolyan, de arra jutottam, hogy megint be fogom szivni mert majd jon 1 frissites mint a TV-re aztan hasznalhatatlan lesz. En visszatertem ugyanoda ahova 10 eve kb, megint van egy fix PC a TV mellette, es utolag... rohadt jo dontes volt, filleres tetel ha nem akarsz madvr-t, es it tenyleg nincs olyan hogy nem fog menni.

De hogy On is legyek egy kicsit. Most van meg egy project hozza. Van egy doglott mi tv stick, es annak a BT taviranyitojat mar rabirtam arra, hogy Windows alatt is mukodjon, mar csak a "hosszan lenyomva tartott" reszt kell megirni, a sima klikk mukodik, es App-onkent lehet confolni. ;]

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#57158) bnorci71 válasza Smiley (#57155) üzenetére


bnorci71
addikt

értelek, de én nem programozni akarok meg mókolni, tudod a hülye csak annyit tud setup>next>next>next
pedig nem vagyok sík hülye a dologhoz raktam fel modemre is Transmissiont ,de köszönöm nem akarok ebbe elmélyedni órákat olvasgatni a neten a fórumokon tanácsot kérni.
HTPC-t is kipróbáltam Linux-al ami ugye mindenen is elfut meg etc. aztán még csak feltelepíteni se lehetett :U
Aztán egy másikat felraktam távolról ugye parancssor mert grafikus felület nincs aztán azt is felmókolod nem nem az én világom
Plexre visszatérve, A RestartonCrash mellett is leáll és újra se tudja indítani....

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#57159) _Smooth válasza Smiley (#57157) üzenetére


_Smooth
senior tag

Nekem is van egy rendkívül alacsony fogyasztású vasam (már nem is emlékszem, mi van rajta - talán N3xxx celeron), sok éve HTPC-nek használtam. Aztán jött Az RPi, majd a shield. Mindkettő nagy előnye a távirányító volt. Előbbit a TV-N keresztül, utóbbit sajátjával vezérlem.
Mivel itt csak UHD tartalmat néznénk, így madVR nem igazán szempont, akkor Shieldet átdobnám a másik TV alá.
Illetve gondolkoztam azon is, hogy a jelenlegi, amúgy sosem használt "gaming" konfigot (egy i5 4690 + GTX970) vetnék HTPC-nek.

De nem cserélném le, ha egyébként jól be lehetne állítani az nV boxot.

Szóval első körben azért megköszönném, ha tudnátok segíteni a hibakeresésben, orvoslásban.

# I got bored one day and put everything on a bagel...

(#57160) _Smooth válasza _Smooth (#57159) üzenetére


_Smooth
senior tag

Esetleg PS4? Játszottam a gondolattal, hogy veszek egyet és most látom, hogy arra is van Kodi.
Érdemes foglalkozni vele? Van bárkinek tapasztalata vele?

Az a legnagyobb bajom, hogy amikor megvettem és először beüzemeltem a Shieldet, jobb képet és hangot tapasztaltam, mint korábban HTPC-n. Erre most meg rosszabbat.. És ez elég bosszantó :(

Szerk: figyelmetlen voltam. Plex van rá, amit a kodihoz hasonlít a cikk. Van is Plex szerver a NAS-on, de nagyon hektikus a működése, nem vagyok vele elégedett.

[ Szerkesztve ]

# I got bored one day and put everything on a bagel...

(#57161) _Smooth válasza _Smooth (#57159) üzenetére


_Smooth
senior tag

Update: amikor kikapcsoltam a pass through-t kodin, akkor azonnal megszűnt.

# I got bored one day and put everything on a bagel...

(#57162) No.01


No.01
őstag

Tudom kicsit buta kerdes, de szerintetek egy meglevo, jol mukodo HTPC-t ma el lehet adni esszeru aron vagy inkabb alkatreszkent probaljam meg?
En inkabb elobbit preferalnam meg ha nyomottabb is lenne az ar. Hol erdemes ilyen meghirdetni egyaltalan? :U

(#57163) devil-k válasza No.01 (#57162) üzenetére


devil-k
nagyúr

Simán.
A hardveraprón és AVX-en is. Egybe add el mindenképp.

- mozi bolondéria -

(#57164) Patice válasza No.01 (#57162) üzenetére


Patice
Topikgazda

Esetleg csinálhatsz belőle home servert, ha van affinitásod hozzá.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#57165) No.01


No.01
őstag

Koszonom! Az arazassal kapcsolatban ki tud segiteni esetleg (nyilvan a specifikaciot megosztva)? En kis naiv meg mindig hiszek abban, hogy az a jo uzlet ahol mindket fel elegedetten tavozik. Szoval eladni szeretnem es nem arulni.

(#57166) jaffa 2843 válasza No.01 (#57165) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Emitt áraznak masinákat. :K

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#57167) No.01 válasza jaffa 2843 (#57166) üzenetére


No.01
őstag

Mindig tanul az ember :U Koszonom!

(#57168) Gombinyó válasza No.01 (#57162) üzenetére


Gombinyó
őstag

Én itt az aprón adtam el a HTPC-t, de ahogy írják az AVX is jó terep erre.

(#57169) MasterMark


MasterMark
titán

macOS-re tudtok valamilyen alternatívát az MPC-HC/BE helyett?

Switch Tax

(#57170) Patice válasza MasterMark (#57169) üzenetére


Patice
Topikgazda

Talán az Infuse(Pro)…

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#57171) tamasgal


tamasgal
senior tag

Sziasztok,
Ha mini pc-t szeretnék venni pl Intel Nuc vagy ilyesmi, mire mire figyeljek, hogy 4K HDR lejátszás visszakézből menjen neki? Sajnos a termékleírásokban soha nem látom a HDR-t mint funkciót, de jövő biztosat szeretnék! Illetve van e valami amire figyelni kell még a választásnál ha mozigépnek szánnám? Köszönöm

(#57172) drdr válasza tamasgal (#57171) üzenetére


drdr
senior tag

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/details/nuc/mini-pcs/products.html

Minden terméknél ott van milyen HDMI kimenete van. Hdmi2.0-tól Windowssal menni kell a HDR-nek.
A processzor típusra rákeresve, az Intel oldalán részletesen le van írva a a HDMI verzió és az IGP típusa.

Itt pedig, látszik, mely iGO támogatja.
https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000025998/graphics.html

Ugye minél izmosabb a CPU, annál, gördülékenyebb lesz a rendszered és talán jövő álóbb.

Ahogy nézem egyik másikon még HDMI cec is van.

[ Szerkesztve ]

(#57173) drdr válasza drdr (#57172) üzenetére


drdr
senior tag

Azért ezek elég húzós árban vannak. Cserébe kicsi, halk, keveset fogyaszt és nemigen fejleszthető.

(#57174) tamasgal válasza drdr (#57173) üzenetére


tamasgal
senior tag

Nagyon szépen köszönöm, ezek mentén fogok választani!

(#57175) Dorian


Dorian
félisten

Megmakkant a HTPC-m. Vagy fekete képernyő, vagy a bios bejön, de nincsenek boot opciók.
(Ha a bios bejött akkor az alaplap gondolom rendben van, vagy ez nem biztos?)
Ilyenkor vajon az SSD szrt be? Ha az, akkor egyszerű lesz, veszek egy másikat és telepítek.
Ja tényleg: A Win licensz erre a gépre szólt, akkor az most már szintén a múlté?

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#57176) Gombinyó válasza Dorian (#57175) üzenetére


Gombinyó
őstag

Win: Az OEM license a gépre szól (alaplap, notebook), ha SSD-t cserélsz az semmiben nem befolyásolja. Telepítés után tudod aktiválni. Mostanában már amelyik gépen egyszer aktiválva lett nem is kér CD kulcsot, hanem automatikusan aktiválódik. Rosszabb esetben beírod a kulcsot...

Ha BIOS-ig eljutsz olyan nagy para nem lehet. Ott nem látja az SSD-t?
Windows bootolható pendriveról be tudsz bootolni? Ha a Win telepítő látja a belső tárhelyet lehet SSD-t se kell cserélni csak újra húzni az oprendszert.

(#57177) Dorian válasza Gombinyó (#57176) üzenetére


Dorian
félisten

Pfú, a Win (meg a gép is) olyan régi ügy, hogy már sztem nincs is meg a kulcs hozzá. De talán egyszer lefotóztam a képernyőt emiatt. És egyszer újratelepítettem ugyanerre a gépre, akkor tényleg nem kellett semmit beírni, no majd meglátjuk.

Egyelőre még nagyon nem néztem meg (gyerekek esti meséjét indítottam volna, és idő volt, úgyh bekapcsoltam gyorsan a Dune lejátszót) de mintha a boot options bios menü nem lett volna aktív. Korábban itt lehetett választani ssd, usb akármi közt. Este jobban ránézek, hogy mi is a helyzet.

Utóbbi időben többször próbálta magát frissíteni a Win, és mindig sikertelen volt, és állította vissza a dolgokat, lehet ez az oka. Vagy az elmúlt napok szeles időszaka miatti csomó áramszünet és visszakapcsolás ölt meg vmit benne.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#57178) Gombinyó válasza Dorian (#57177) üzenetére


Gombinyó
őstag

Ez még Win7?
Azzal egyébként nem is vergődnék már, ha fullhd lejátszás kell (gondolom igen, ha annyira régi a gép), akkor egy ingyenes generic libreelec elég lenne rá.

(#57179) Dorian válasza Gombinyó (#57178) üzenetére


Dorian
félisten

Nem, Win 10.
De ma hazajöttem, bekapcsolom a gépet, és simán tölt be...
Előtte 2 napig csak egy fekete képernyőt dobot egy kurzorral, vagy jobb esetben a bios-t.
Most indítottam egy frissítést "2023-01 halmozott frissítés"

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#57180) MasterMark válasza Dorian (#57179) üzenetére


MasterMark
titán

Nem szabad frissíteni az a tanulság... :DDD

Switch Tax

(#57181) zolka95


zolka95
őstag

Üdv!
A mai mini pc-k támogatják a hdmi cec-t vagy még mindig kell venni hozzá külön adaptert?

[ Szerkesztve ]

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#57182) drdr válasza zolka95 (#57181) üzenetére


drdr
senior tag

Fentebb [link]eltem pár Intel NUC-ot, azok között van pár ami tudja... Azt nem tudom, mi kell hozzá szoftveresen, hogy működjön is, hogy elég-e pl egy kodi....

(#57183) FOX888


FOX888
tag

A következő problémára szeretnék megoldást találni.
Adott egy régi FullHD-s TV és egy régebbi PC.
Olyan operációs rendszert keresek a PC-re, ami "okosítaná" a mostani TV-t.
Egy másik helyiségben van egy LG SmartTV(webOS) . Annak a tudása teljesen megfelelő.
Lehetséges egy hasonló tudású rendszert találni pc-re?
Elvárások:
- videó lejátszása NAS-ról FullHD-ben (Plex, samba)
- streaming szolgáltatók támogatása (HBO MAX, Disney+)
- mobiltelefonról távirányítható

Amiket próbáltam:
Libreelec-Kodi: ennél a streaming szolgáltatók támogatottsága problémás
Android TV: ez még rosszabb. Azt gondoltam nagyobb a támogatottság, de csalódnom kellett.

(#57184) python1 válasza FOX888 (#57183) üzenetére


python1
veterán

Mi a baj a winnel?

(#57185) FOX888 válasza python1 (#57184) üzenetére


FOX888
tag

Windowst nem is próbáltam, a teljesítmény hiánya miatt.

(#57186) agaron


agaron
tag

Sziasztok!

Egyelore gondolkozok meg azon mi lenne a jo megoldas. Szeretnek egy kis meretu PC-t az LG C2-m melle (maga a TV tok jo, de jatek streamre pont a jo appok nincsenek, vagy alig tudnak valamit). 4k HDR-t tudjon, es mondjuk tennek ra egy Windows-t. Valoszinuleg ritkan filmet neznek rajta, de tobb esetben jatek streamingre lenne hasznalva (GeforceNOW, illetve Xbox Cloud es SteamLink/Moonlight.
Nezegettem sok mindent, gondolom az optimalis valami olyasmi keszulek lenne, amin HDMI csati van. Nezegettem az Intel NUC-okat, illetve a mindenfele Kinai mini PC-ket. Ezen felul meg hardverapron a HP, stb... gyartok kis meretu PC-it, majd idekeveredtem vegul, mert kicsit elvesztem a kinalatban :D Mi az, amire nagyon figyeljek, hogy a 4K HDR meglegyen? Ez kivitelezheto a Display portos PCkkel is? Ugya TV-n HDMI van, szoval ha igen, gondolom megfelelo kabel is kell hozza.
Esetleg ha vannak jol bevallt eszkozok/setupok ilyesmire, azok is johetnek.
Mivel meg gondolkozok, hogy akarom-e ezt tenyleg, igy arat nem irok, nyitott vagyok az uj infokra (egyebkent ha lenne helyem, epitek ra egy nagyobb PC-t megfelelo VGA-val, viszont a keves hely miatt nyitok ebbe az iranyba).

Steam Deck | PC | PS5

(#57187) Gombinyó válasza agaron (#57186) üzenetére


Gombinyó
őstag

AMD G-s procival [link] [link] építenék egy HTPC-t a helyedben mATX vagy mini-ITX (ez valamivel drágább móka) méretben. Az alaplapon HDMI 2.0 vagy HDMI 2.1 csati legyen.
Intel téren már elvesztem most mi a helyzet, de mintha valahol olvastam volna, hogy az IGP-ből kivették a HDR támogatást az új szériáknál.
DisplayPorton meg kell nézni az eszköz leírásában, hogy át megy-e a HDR rajta DP-HDMI adapterrel pl.

(#57188) viperabácsi válasza agaron (#57186) üzenetére


viperabácsi
addikt

Én most építettem egy Asrock DeskMini x300 pc-t .
Egyenlőre 3200g lett végül 3000g helyett. Össze dobtam , nagyon szupi. Van egy Samsung PM981a a rendszernek ,meg egy WD blue 500 gb sata minden másnak . A procihűtő egy Noctua L9a-Am4 meg lett bele dobva egy AX 210 wifi kártya ami wifi 6e és BT5.2
A ram és a desk mini új a többi apróról lett összeszedve kb 12-130K lett a vége. Szerintem ez neked is elég lenne a mérete pedig az egész háznak 15cm x 15cm x 8cm.

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#57189) agaron válasza viperabácsi (#57188) üzenetére


agaron
tag

Koszi a tippeket mind a kettotoknek! Utananezek ezeknek is es meglegelek :R

Steam Deck | PC | PS5

(#57190) viperabácsi válasza agaron (#57189) üzenetére


viperabácsi
addikt

Asrock DeskMini x300 HDMI portja 2.0

[ Szerkesztve ]

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#57191) Zsömica válasza viperabácsi (#57188) üzenetére


Zsömica
aktív tag

Szia - milyen ramokat raktál bele..?

(#57192) agaron válasza viperabácsi (#57190) üzenetére


agaron
tag

A memoria engem is erdekelne peldanak :) Eddig nem nez ki rosszul, nekem wifi kartya se muszaj, mert ott van mogotte a LAN port a falon, bar nem is az a nagy tetel.

Steam Deck | PC | PS5

(#57193) nihil41 válasza viperabácsi (#57188) üzenetére


nihil41
tag

A 3200G tudja a HDR-t is? Azt hittem az csak 3400G-től felfelé van.

(#57194) viperabácsi válasza Zsömica (#57191) üzenetére


viperabácsi
addikt

Kingston Fury Impact DDR4 3200MHz CL20 16GB
És ami furcsa xmp nélkül ment 2933mhz-n első indításkor.

nihil41 azt nem tudom megy -e a HDR , nekem 1080p BenQ w1110 projektort fog " etetni " .

[ Szerkesztve ]

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#57195) nihil41 válasza viperabácsi (#57194) üzenetére


nihil41
tag

Agaron viszont HDR-t szeretne, azért kérdeztem.

(#57196) agaron válasza nihil41 (#57195) üzenetére


agaron
tag

Koszi, ennek majd jobban utanaolvasok, mikortol van HDR tamogatas.

Steam Deck | PC | PS5

(#57197) nihil41 válasza agaron (#57196) üzenetére


nihil41
tag

a 3400g biztosan tudja

(#57198) viperabácsi válasza nihil41 (#57195) üzenetére


viperabácsi
addikt

Ügy emlékszem Netflix 4k hdr 3200g -től van.

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

(#57199) agaron válasza viperabácsi (#57198) üzenetére


agaron
tag

Meg nem 100%-ig olvastam el mindent, de:
- 4K HDR: Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU, AMD Athlon 3000G, AMD >= Ryzen 3 2200G APU (REC: Ryzen 4600G)
- 4K Netflix: >= Ryzen 3 3200G iGPU, Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU (REC: Ryzen 4600G)
Innen

Steam Deck | PC | PS5

(#57200) viperabácsi válasza agaron (#57199) üzenetére


viperabácsi
addikt

Akkor szerintem 3200g is tudja a HDR-t
Van egy táblázat is az általad linkelt oldalon ott Yess szerepel a 3200g melett.

[ Szerkesztve ]

Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.