Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

Hude paprikás a hangulat itt az utolsó kommentekben. Persze át tudom érezni.

Mégis megkockáztstnék egy kérdést (pár év kiesett a HTPC-zés terén).

Tavaly vettem egy nVidia Shield Prót. Előző lakásban rádugtam a rendszerre és igen meggyőző volt. (Erősítő ugyanez, hangfalakban minimális változás, TV meg egy faék ambilightos Philips). A TV-N valahogy ki kellett kapcsolnom DV-t vagy csak annak valami kepkorrekciós marhaságát, mert a dolby vision UHD tartalmak átmentek szappanoperába. De onnantól jó volt.

Most beköltöztünk végre az új lakásba, el is kezdtem összerakni a minimozit; Pana 65HZ980E + Marantz SR5012.
    A Shielden a legújabb kodi fut.

Soha ilyen nem volt még, de most elindítok egy filmet és szaggat a hang meg "csattog"; elektromos kisüléshez, kontakthibához hasonló. Egyszer kiléptem, módosítottam az audio kimenetet (kodiról android (raw)-ra - nincs hdmi pass through), akkor megszűnt. Következő alkalommal megint volt. Megint megpróbáltam a fentit, hátha visszaált, vagy valami. De nem. Visszaraktam mégis a másikra és megint jó volt. Harmadik alkalommal nem segített. De volt olyan, hogy elindult a film és nem volt gond.

Használ bárki shieldet? Azon kodit? Van esetleg tapasztalat, ötlet, javaslat?

Esetleg egy jól bevált beállításra javaslat? (Kép/hang egyaránt)
    Valszeg a TV-t és az erősítőt is kéne majd állítgatnom, de az itt off lenne :/

Új hozzászólás Aktív témák