Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz riszter #23651 üzenetére
"Battery : 4 x 18650 battery (Not Included)"
Tehát az egyik képen írt szöveggel ellentétben nem jár hozzá, mondjuk az árából lehet következtetni...
Akku: lényegesen, kb. 3/4-e a max. kapacitás, ami az élettartam kímélése miatt ha nem "csontra meríted", csak olyan 3,4-3,6V-ig, az esetben még jelentősebb a különbség. EZ csak kicsit gyengébb.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
melyik 14500-as akku az ajánlott (ha lehet, 900-as)? Egy ilyen [link] helyett kellene, 2db AA cellából áll.
köszönöm
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz M_o_g_y_i #23652 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Kijavítom magamat.
3,3V körüli merítésnél MÉG kb. azonos kapacitást lehet belőlük kivenni (a példa kedvéért 3A-es terheléssel 2200 mAh fölött kicsivel), azalatt a Samu gyorsan merül, a Pana ekkor "futja ki" magát jobban, tehát a gyakorlatban nem jársz vele rosszabbul, ha kíméled.Most megkövezem magam az előző hsz. miatt...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
riszter
senior tag
válasz M_o_g_y_i #23652 üzenetére
Persze, ezért az árért érthető hogy nem adnak mellé még akkukat is de azért egy akkusdobozt adhatnának mellé. Most rendelhetek mellé még egy ilyen solarstormot is. Plusz még a pana akkuk... Megállunk ~$54-nál.
Ebben az akkucase-ben tölthetem az elemeket ugye, samsung 1amperes töltőfej jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz riszter #23658 üzenetére
Van ilyen tartóm. De akkor is vennék, ha adnának a lámpához "pakkot".
Eleve olyan akksit raksz bele, amilyet akarsz, és azonnal cserélheted lemerülés esetén frissen töltött akkukra.
Akár kettőre, mert annyival is használható.
Külön töltővel töltheted az akkukat.
Vagy 8,4V-os adapterrel/töltővel.(#23656) richte: HA lemeríted 3,3V alá az akkukat, vegyél nagyobb kapacitásút, de ha vigyázol rájuk inkább, és kevesebbet "veszel ki" a névlegesnél, nem meríted le túlságosan, akkor jobban megérheti egy 2600 mAh-s akku. Mellesleg én laptopból bontott akkut használok minden lámpába, 1800-2000 mAh között vannak. A jobb állapotúak akár még többet is tudnak, és "gombokért" hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Múltkor vettem egy Meco kislámpát, majd itteni ajánlásra egy SK68-at. Egyértelműen jobb az SK68, köszönöm a segítséget.
Most az a kérdésem, ha be akarom tartani a fokozatosságot akkor mi a következő lépés.
Van egy kis LiitoKala töltőm és 5db 18650-es laptopból bontott Samu cellám is.
Köszi!Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz WestBam #23668 üzenetére
Köszi, közben olvasgattam és használtam a keresőt .
Még nem vagyok mániákus, így valszeg egy S2 lesz a következő, de megvárom míg Kínában véget érnek az ünnepek.
Utána következik majd a fejlámpa (horgászom)Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
DVDHooligan
csendes tag
válasz erik365 #23363 üzenetére
Szia!
Hosszas gondolkozás és tapogatózás után tegnap megvásároltam az általad ajánlott Olight S30RII-őt. Nagyon szépen köszönöm a tippet. Igazából ez az első komolyabb lámpám és jelen pillanatban csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni. Zsebbarát és szinte minden módja el van találva. Ez a mágnes talp is jó ötlet volt, de nekem hasznos a moonlight opció is.
Ráadásul pont akciós volt a forgalmazójánál is, így marad még pénz másra is, mondjuk a kistesójára.
Szóval köszönöm!
-
erik365
senior tag
válasz DVDHooligan #23671 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem. Én is nagyon szeretem, az egyik kedvenc lámpám, az S10R után .
1.4 T-jet M32
-
nagyúr
-
veterán
Rendeltem nemrég egy Xtar H3 fejlámpát, meg egy Xtar MC1 Plus töltőt. iPad töltője 5V 2.1A, ezt nyugodtan használhatom a töltőhöz? Gondolom ugyanúgy csak 1A fog felvenni a töltő nem?
Illetve a töltési áramot gondolom csak úgy lehet "állítani" hogyha nem 1A-es fali adaptert használok, hanem pl 500mA -es adaptert, vagy ugye akkor USB-ről, mivel az is ekörül ad ki.
iPhone 13 Pro Max
-
-
veterán
-
NORBl
aktív tag
Barátnőnek kéne kicsi, kompakt lámpa bringára. Ő küldött nekem egy ilyet. Van valami jobb megoldás ? Külön lámpa is jöhet, nem kell, hogy tartó is legyen hozzá, mert az + 2-300 Ft. A kritérium, hogy kicsi legyen, olcsó és viszonylag jó fénye, a kis árhoz képest.
-
-
alex89
senior tag
Ha jól nézem ez csak maga a tartó lámpa nélkül. Kérdés, hogy csak látszódni vagy látni is akar vele valamit. Utóbbi esetben és valami ilyesmiben gondolkodnék legalább [link]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Ra3
őstag
válasz 5-ös kezelő #23686 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy a 18650-es akksi mikor fut be, egyszerre rendeltem a töltővel meg a lámpával, de azt nekem is külön rakta, mert másik raktárból jött. Remélem nem kell rá még két hónapot várni....
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Fenix MC11 Cree XP-G2 R5 LED lámpa tetszik. Ebay-en 12 000 HUF alatt már van. Jókat írnak róla. Tényleg megéri az árát? Több szituációban használnám. Pl. kerékpáron is, szervizalagút szerű helyen, lakásban.
Burst (155 Lumens); High (105 Lumens / 2h 15min); Mid (50 Lumens / 6h); Low (3 Lumens / 90h)
(Lab tested by Fenix using 2500mAh Ni-MH battery)
Nem tudom, ez a teszt tölthető elemmel volt-e elvégezve. Én a tölthetőket preferálom.
Lámpa 1-ik tulajdonsága: digitálisan szabályozott teljesítmény állandó fényerőt biztosít. Ez most jó vagy rossz hír, ha tölthető elemet használok?
TRONIC TLG 500 B1 töltőt használok (Lidld-es). Az rendben van?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #23686 üzenetére
Megjöttek az óccó Skmei-k Banggoodról. Dec. 13-i rendelés, 17-i shipping. Lámpák stb. már sok hete itt vannak, együtt rendeltem anno.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ra3
őstag
válasz 5-ös kezelő #23689 üzenetére
Én alapból egy LG 3500mAh akksit rendeltem mellé ami még nincs itt, de tegnap rájöttem hogy valaki hagyott nálam 3-4 éve egy elvileg halott laptop akksit, amit már többször ki akartam dobni, csak nem volt hova.
Gyorsan szétrobbantottam, volt benne 6 db Sanyo 18650-es cella, abból 2 db valószínűleg döglött, 2V környékére voltak beállva, de 4 db 3.8V-on tartotta magát, pedig hosszú évek óta nem voltak töltve.
A jókkal megy szépen a kis Convoy, elképzelhető hogy csak egy fejlámpát veszek mellé, mert nagyon úgy tűnik hogy egyébként mindenre elég amire nekem kell.
A cellákról még nem tudom hogy hány mAh-osak, én olyan 800 környékére saccolom a pack felirata alapján, a 2V-osak feltámasztásával is megpróbálkozok, elvileg az Xtar töltője tud ilyet, egy próbát megér.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
alex89
senior tag
válasz tknof1871 #23690 üzenetére
A fenix lámpák jók, biztos ez is egy jól variálható és jól használható darab, de ahogyan előttem is írták ennyi pénzért én már valami combosabbat vennék akár házon belül is ami több mindenre használható, ez bringára szerintem kevés. Másik kérdésedre pedig te magad is leírtad a választ Lab tested by Fenix using 2500mAh Ni-MH battery
A lidl-s töltő kisütés funkciót ugyan nem tud, de amúgy korrekt.''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Beri
addikt
Üdv újra!
Kb. egy éve kerestem itt utoljára lámpát. Szabvány cserélhető cellával, olyat, amelyik tölteni is tud. Akkor eljutottunk addig, hogy olyan nem létezik (csak hatszázezer euróért kamionnyi méretben). Azóta nem fejlődtek a kínaiak?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
betyarr
veterán
a convoy c8-nak van értelmes ellenfele ebben az árfekvésben?
-
Batib
őstag
Bizonyos lámpákon levő jelzés (sárga háromszög benne fekete szőrös pötty) mit jelent?
példáulAz optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Ra3
őstag
Ehhez mit szólsz, Eu-ból küldik, töltővel, akksival, a fénye nem túl nagy, viszont elég jó minőség.
Más, betáraztam a Convoy S2+ mellé egy ilyen 16350-es rövid csövet, 9eb033 kóddal kemény 750ft-ért elhozható piros vagy kék színben.
(#23697) Batib: szerintem nem rendeltetésszerűen használják ebben az esetben, katt rá:
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Batib
őstag
Tehát ha jól értem, ez egy lézer sugárzásra vonatkozó jelölés, de itt is használják figyelmeztetésül.
(#23699) Crytec210 OK, köszi!
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest