Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15846 üzenetére
Minden az áruktól függ, ha olcsók 1000Ft körül bármelyiket 3000Ft-ért már semelyiket
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15850 üzenetére
Megrendelésben segít Winner_hun, itt a hirdetése minden leír benne
Amúgy valami támpontot adhattál volna hogy mire használnád könnyeben lehetne ajánlani valamit
Ha messzebbre akarsz világítani 2-300m akkor ezeket lehetne ajánlani [link] , [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #15852 üzenetére
Akkor fejlámpa kellene neked nem?
(#15641) zoli03 - kezdve olvasd el ezt ajánljaHa kézi lámpa kell akkor valami zoomos kell nézned
Viszont azt is vedd számításba hogy ezekhez kell 18650 akkumulátor meg töltő is ez mind plusz költség
Ha fasttech.com-ről vennél valamit kupon hozzá BLF 5% add
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erik365 #15961 üzenetére
Ezek a foncsor felületének a jelölései.
OP=Narancsbőrös felületű (jobban szétszórja a fényt) általában közelre használatos lámpákba szerelik,
SMO=Sima felületű (valamivel távolabbra világít, erősebb a spot, cserébe gyűrűsebb a vetített kép) értelemszerűen távolra használatos lámpákba rakják általában.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz erik365 #15965 üzenetére
DE
Az i4 a NiMH akkut is jól tölti, csak valahogy másképp érzékeli a teljes töltöttséget, nem a "klasszikusan" elfogadott -dV érzékelésével. De korrektül befejezi a töltést."Conclusion
This charger uses a CC/CV charging profile, this is the recommended way to charge LiIon batteries. The charge current is a good compromise for handling many battery sizes with only one current setting.
The charger also does a good job on NiMH batteries, but I wonder about the termination.
I will call it a good universal charger."Ha vegyesen tölt vele az ember LiIon és NiMH akkut, CSAK akkor "zavarodik meg" kissé, de ezt azért elég könnyen el lehet kerülni, nem kell vegyesen tölteni. (ez amúgy sem életszerű )
Az tény, hogy nem a leggyorsabb töltő, de kisebb akkukhoz pl. pont jól jöhet, hogy meg lehet felezni a töltőáramot.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bul07
nagyúr
válasz erik365 #16039 üzenetére
Small Sun zy-t8 -at mindenképp tuningolni kell
Tehát azt írjátok hogy a banggood.com megbízható
És erről mi a vélemény. Milyen driver lehet benne?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpsafl
tag
válasz erik365 #16104 üzenetére
Helyenként változó, hogy mennyi idő alatt ér ide, és mennyibe kerül a posta. Pl a wallbuys-ról rendeltem egy spark st6 fejlámpát, meg 2 pár ilyen samsung akkut, de külön csomagban, és az akksi pl hamarabb ideért, mert volt készleten, még a lámpát később tudták csak feladni. Fasttech-en ha jól tudom akkor csak kuponnal ingyenes az akkuk postázása. Kaidomainnál meg azt mondták tavaly november végén, hogy csak surface maillel tudják küldeni, és lassab lesz. Kb január végén ért ide, tehát kb 2 hónapot vártam rá.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
zoli03
őstag
válasz erik365 #16115 üzenetére
Én pl Imax B6-ot. Kicsit macerásabb, mert külön kell venni hozzá akkutartókat. Kicsit tovább tart elindítani a töltést, mert össze kell dugdosni a kábeleit, aztán beállítani a menüt. De sok extra funkciót ad, bár én csak néha töltök vele, leginkább csak kisütök. De amúgy nem hátrány, ha van egy otthon, mert pl egy 4-es tartóval egyszerre egész sok akkut igen gyorsan fel tudsz tölteni.
-
hpsafl
tag
Nekem is van kettő egy hyperion, meg egy hobbyking eco 6-10 200W. Utóbbit használom csak lámpához. A legjobb az benne, hogy pl akár 6 akku tölthető vele egyszerre, úgy hogy a végén minden akkut egy szintre ballanszol. Mondjuk ehhez csak egy adag egyforma (pl Tk75-ben egyszerre használt 4db akku) akkut érdemes beletenni, tehát együtt merülő cellákat. De azért is jó, mert 0.1A-enként lehet állítani a töltő áramot.
Nekem kézenfekvő volt, mert ez volt itthon, és így a töltő árát megspóroltam, de ha vinnem kell valahova, akkor az igazi macera.
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
Én is IMAX B6-ot használok, kisütésre, vagy több akku töltésére.
Mindennapokban Miller ML-102. -
hpsafl
tag
válasz erik365 #16136 üzenetére
Azért, mert ha pl egy 1A-es fogyasztót teszel az akkura, akkor beesik a feszültség, de ha leveszed, akkor feljebb megy. Ugyan ez játszódik le töltéstnél is, csak fordítva. Tehát ha visszább vesz, akkor kevesebbet megy fell a feszültség, és így jobban fel tudja tölteni (töltőrő levéve később is 4.2V körül lesz).
-
hpsafl
tag
válasz erik365 #16143 üzenetére
Az a baj, hogy nem találtam kissebb mennyiséget, a nagyot meg nem veszem meg, mert nem tudok vele mit kezdeni.
De ahogy elnézem gyárt más is ilyen hőálló szerelőpasztát.Vagy esetleg a procihoz való hővezető paszta nem jó?
-
kowik
tag
válasz erik365 #16151 üzenetére
Vagy nem jól kutattál.
3,49$ http://www.fasttech.com/products/0/10001919/1158901-miller-ml-101-mini-usb-smart-charger-for-18650
És a teszt: http://lygte-info.dk/review/Review%20Charger%20ML-102%20UK.html
-
-
kowik
tag
-
zazenke
őstag
válasz erik365 #17560 üzenetére
én vettem nem régen soshine töltőt nekem nem igazán jön be mert kiirja pl a mah értéket de nagyon tévesen és ki is írja hogy poor cell (kapacitás vesztett) ami nem igaz . tized értéket ír ki ami még akkor se lenne igaz ha bovli 18650 es aksi lenne. az eneloop ceruza aksi meg majd szétdurrant töltés közben annyira forró lett és azt írta ki hogy 1.6v töltő fessszel tölti ami még nem lenne baj de soha nem forrósodott ennyire ez az eneloop aksi.[link]
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz erik365 #17589 üzenetére
eddig kulcstartó lámpának a photon micro-light freedom mini fényt használtam mely ütés és vízálló és teljes fényerőszabályzást sos-t stobit tartalmaz melynek frekije is változtatható. nem is érezni hogy a kulcsoknál ott van annyira pehelysúlyú mégis autó is gond nélkül átmehet rajta. full aranyozott belső felépítés stb. Kategóriájába a legjobbnak mondják ezt a kis amerikai kütyüt.[link]
most viszont megláttam egy érdekességet "csekély" 12 ezerért ami mini 3.7 voltos aksit tartalmaz 10180 típusút. kategóriájában ezt a legkisebb lámpácskának hirdetik . titán alu ötvözet 2 fokozatú fényerő mely 100 lumen felett van ami nem semmi egy ilyen mikro fénytől.[link]
van valaki esetleg aki ilyet használ már vagy valami hasonló kaliberű megoldást.
Én mostanában direkt kulcstartó lámpákra utazom , mert hiába van nagyobb lámpám is azt nem lehet magamnál kényelmesen tartani mindig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest