Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56001) bedvóter válasza Ra3 (#55992) üzenetére


bedvóter
tag

"Valami túrázós fórumon láttam bevett szokásként, hogy beleállítják a kést a fába"
Túrázós fórum ide, túrázós fórum oda, aki ilyet csinál, az egy primitív állat szintjén ragadt.

[ Szerkesztve ]

(#56002) Lacerta válasza ZozzV6 (#55999) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Megnéztem, és van egy R3-asom. :DDD
Igaz, mintha a fogam húzták volna, de nagyon szeretem. Eltekintve attól, hogy horpasztja a GA akkuim tetejét. :D

A felvetés meg úgy szólt, hogy hogyan lehet megoldani, nem pedig az, hogy hogyan lehet olcsón megoldani. ;)

(#56003) ZozzV6 válasza Lacerta (#56002) üzenetére


ZozzV6
senior tag

A legeleje onnan indult hogy mi legyen a 20$-os fejlámpába onnan meg már nagyon messze elkanyarodtunk. :D

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56004) iatti válasza bedvóter (#56001) üzenetére


iatti
aktív tag

és mennyi primitív állat szaladgál minden felé.üdítős -sörös palack,csokis papír......ha egyszer összegyűjtenénk őket,és fellőnénk egyben a marsra, kb lefeleződne a mennyiség. ui: nem a szemétre gondoltam ;)

(#56005) Lacerta válasza ZozzV6 (#56003) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Csak a fény terjed egyenes vonalban.
...ja, az sem. :DDD

(#56006) Lacerta válasza iatti (#56004) üzenetére


Lacerta
aktív tag

C. M. Kornbluth: Menetelő maflák

Vagy még:

A Golgafrincham-iek "B" bárkája.

:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

(#56007) ZozzV6


ZozzV6
senior tag

Már rég hagytam itt ilyesmit:
MS18:


A távoli fasor 300m-re van

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56008) ZozzV6 válasza ZozzV6 (#56007) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Volt még nálam:
BLF GT70
Astrolux MF04S
Nitecore MH20
Imalent RT70
Convoy M3
Astrolux FT03 White flat leddel
Astrolux FT03 dedómolt 3V-os XHP50.2 leddel
Haikelite MT03 TA
Armytek Wizard pro

Ha ezekről is érdekel beamshot jelezzétek melyikről mutassak ;)

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56009) Gargouille válasza ZozzV6 (#56008) üzenetére


Gargouille
őstag

Convoy M3 engem érdekelne. Meg a Manker E02-d is, de az nem volt nálad. :)

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56010) gyapo11 válasza Gargouille (#55996) üzenetére


gyapo11
őstag

Nem a szakadékra céloztam, szerintem nincs is ilyen, eléggé folyamatos a kapható lámpák ára, nincsenek lyukak. Inkább a lehetséges műszaki megoldások ellenére a merev gyártásra, hogy egy lámpa olyan, amilyennek a gyárban megtervezték, és nem olyan amilyet a vevő kér.
Ott van pl. a Q8, SP36 több ledes erős lámpa. Ennek pl. kapható olcsóbb változata is sok néven, még több leddel, nem is gyenge, hanem 1000 lumenes ledekkel, gagyi driverrel. Az egész lámpa mégse világít jól, mert nincsenek meghajtva a ledek rendesen, viszont a lámpa 15 $. A lámpa fénye olyan, mint a drágábbaké, csak gyengébb, nem Narsil vagy Andúril kényelem, hanem low-mid-high vagy mid-high. És veszik, mert évek óta látom a kínálatban.
De lehet igazad van abban, hogy szándékosan van ez a drágán adunk valamit, mert az elitbe tartozás érzését adja egyeseknek, akik úgy érzik, hogy a pénzüktől vagy az azon vásárolható dolgoktól lesznek valakik. Szegények.

Nem feltétlenül kellene lebutított verzió, hanem akár teljesen más névvel, kicsit más külsővel, de fényében nagyon hasonló legyen. Most is van ilyen valami meg valami pro, ezt mindenki elfogadja, hogy a valami olcsóbb, kevesebbet tud bizonyos dolgokban, a pro meg drágább, van választási lehetőség. Lehetne mondjuk light, Armytek Wizard Pro, Armytek Wizard és Armytek Wizard Light, és a light csak low-mid-high driverrel, más formával, nincs 10 év, meg esés meg mit tudomén mi. Vagy lehetne Armytek Grig, jelezve hogy ez csak ciripel, nem egy fajsúlyos nagyfiú.
És ebből is eladhatnának annyit mint a drágábbakból, és akár a profit is hasonló mértékű lehetne, mert az előállítása is olcsóbb. Ha a Convoy 20-ért tudja adni a fejlámpát, akkor az Armytek is, ha alap benne minden. De ha 30-ért adná még az is elmegy.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

(#56011) bwoay válasza gyapo11 (#56010) üzenetére


bwoay
nagyúr

egy márka pont azoktól a hozzáadott dolgoktól lesz értékes, amiket szerinted nyugodtan el lehet hagyni a nagyobb eladott darabszám, vagy a magasabb profit érdekében. a Maglight is kihelyezhette volna a gyártást Kínába, mégsem tette, és mára az az egyik legmeghatározóbb ismérve a termékeiknek, hogy az Egyesült Államokban készülnek, ez mintegy a védjegyévé vált a lámpáiknak, csakúgy, mint a rendkívüli strapabíróság, elpusztíthatatlanság.
miért kellene ezekből lejjebb adniuk?
a gyártók nyilván profitorientáltak, de vannak, akiknél a profit azért nem mindent ír felül. a brandet alapító embereknek határozott elképzeléseik, netán elveik vannak, és sokszor képesek ezekhez ragaszkodni, pláne, ha a márka pozíciójának megtartása szempontjából ez elengedhetetlen.
ugyanakkor Olightnál, Armyteknél is látni időszakos 30-40 vagy akár 50%-os akciókat. és láthatod, hogy azok mennyire sikeresek tudnak lenni. mindezt úgy, hogy nem ártanak a márkanévnek, sőt, még népszerűsítik is azt. namost aki erre azt mondja, hogy neki még így is sok, azzal ezek a gyártók nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni.


pro és non pro verziók az Armyteknél: ezek között tudásban, mármint feature-ökben van eltérés, nem pedig minőségben, tehát ütésállóság és garancia tekintetében azonosak, a kettő közötti árkülönbség pedig nem éri el a 20%-ot, tehát amelyik olcsóbb, arra sem mondhatjuk, hogy olcsó. ez azért messze nem ugyanaz, mintha a márka palettáján egy adott típusból lenne a 80 dolláros mellett egy 30 dolláros (basic) modell is.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#56012) Gargouille válasza gyapo11 (#56010) üzenetére


Gargouille
őstag

Nem gondolnám, hogy a "prémium" gyártóknak bármi késztetésük vagy okuk lenne rá, hogy az alacsonyabb szegmensbe is betegyék a lábukat, ha mégis ilyet tesznek akkor arra általában direkt más néven létrehoznak egy almárkát. Ezt nagyon sok gyártónál meg is figyelheted.

Inkább az olcsóbb gyártóknak kellene "ellesniük" a "nagyoktól" azokat a dolgokat amiket maguk is meg tudnának valósítani a lámpáikban anélkül, hogy elszállnának a költségek.

Összességében azért kicsit értelmetlen erről beszélgetni, mert nem "hatalmas összegekről" van szó, hanem sokszor 10-20$ -os különbségekről (oké ez is pénz). Azt szerintem épp ésszel ne várd, hogy egy 10$-os lámpánál (gyakorlatilag a bolhapiaci kategória) majd bármiféle energiát fog fektetni a gyártó a tervezésbe, minőségbe stb. ezeknél annyit lehet elvárni, hogy működjenek és kis túlzással ne essenek szét a harmadik bekapcsoláskor.

A 20-30$ -os kategóriában még már azért vannak egészen elfogadható minőségű és tudású lámpák szerintem, amik bőségesen kielégítik a hétköznapi igényeket. 50$-tól meg már lehet kapni prémium lámpát is (pláne ha kifogsz egy akciót).

Bár soknak tűnik, hogy tizen-huszon ezreket adjon valaki egy zseblámpáért, érdekes módon ha ugyanennyit vagy többet fizet valaki egy koncertért, vagy egy jó esti piálásért, vacsoráért vagy egy cipőért akkor senki nem mondja azt, hogy micsoda rablás. :)

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56013) Vlah


Vlah
tag

Sziasztok,
Tudtok olyan reflektoros lámpát, ami 3–4x18650-nel van hajtva, kb cső alakú, olyan 45-55mm átmérőjű, elfogadható minőségű és árú?

Dedómolt xhp70.2-t hajtanék benne egy stabilizált boost driverrel. Úgy képzelem, hogy stabilan tudna kb 2500 lm-t. Az, ha tölthető is már álomba illő lenne.

Létezik ehhez hasonló lámpa, szerintetek reális ilyet építeni?

(#56014) ZozzV6 válasza Vlah (#56013) üzenetére


ZozzV6
senior tag

55mm-be nem fér bele 3-4x18650 vagy hosszába gondoltad őket egymás mögé?
Ha nem akkor a Haikelite MT07S nem vészesen drága és jó alap mert eleve ilyen leddel van. A drivere jó nagy. Mehet a helyére sokminden. Én MT09R drivert fogok rakni az enyémbe 4 db Emisar D4 optikával 16 leddel. Valószínű 8x XP-L HI és 8x Samsung LH351D 90 CRI.
És mivel a reflektor benne iszonyat mély gyárilag. Elfér egy kb 20-25mm vastag hűtőborda a ledek alá és még egy 40x40x20mm-es hűtőventillátor is. Az oldala olyan lesz mint a szita azóval vízállóság nem lesz de legalább 6-8000 lument tud stabilan tartani remélhetőleg. És akár 16-18000 lumenes turbót is 5-10 percig.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56015) MittuDomain_


MittuDomain_
őstag

Érdemes 15 USD-t adni egy Wuben E05-ért?
Ennyi most kuponnal.
Nagyon remeg az ujjam, 14500as akksi a csomagban, mágnes, diffúzor, klipsz.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56016) WestBam válasza WestBam (#55965) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Jeleztem a problémáim a GB kapcsolatom felé, és azt írta az imént, hogy elküldi a visszajelzésem a gyártónak, hogy próbáljanak változtatni. Ha tényleg elküldi és foglalkoznak is vele, akkor lehet ebből még jó fejlámpa. A módmemória már nagyon sokat lendítene az egészen, szóval pici módosítással is nagy lépést tehetnének ha mutatnak hajlandóságot.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#56017) ZozzV6 válasza Gargouille (#56009) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Nálam volt az E02 de annak ott nem volt számottevő fénye. :DDD a kilátó ba lépcsőzés miatt adtam kölcsön havernak hogy lásson.
Convoy M3 azonos beállításokkal mint az MS18:

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56018) WestBam válasza MittuDomain_ (#56015) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Annyit azért megér szerintem ;)

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#56019) ZozzV6 válasza MittuDomain_ (#56015) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Kb egy akku árával drágább így mint egy Sofirn SP10B.
Én azt mondom annyit megér. Nagyon minőségi cucc. Nem lehet egy ligában említeni őket pedig az SP10B sem rossz és szeretem használni.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56020) MittuDomain_ válasza MittuDomain_ (#56015) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Köszi a meggyőzést, megvéve. :B

4298,- HUF lett a vége, hála a Curve-nek.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56021) Ra3 válasza MittuDomain_ (#56020) üzenetére


Ra3
őstag

Linket, kupont a függőknek :DDD

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#56022) MittuDomain_ válasza Ra3 (#56021) üzenetére


MittuDomain_
őstag

A lengyel reflinkes kuponvadász oldal küldte az emailt, szóval csak annyi mondok, a BG oldalán keressétek meg a terméket magatoknak.
A hozzá tartozó kupon:
BGE005

Az ár 13,25, de jön hozzá 1,78 szállítás - gondolom az akksi miatt.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56024) FBLLMAG válasza bedvóter (#56001) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Én magam is túrázok. Csoportban. Tavasszal szemétszedéssel kezdünk. Mert valakik azt hiszik az erdő, mező a szeméttelep. :O

Igen, tényleg lehet használni, a késpenge mágnestalpas lámpa kombót. Pl a kivágott fa, földből kiálló megmaradt részén, de ugye a fának is rengeteg elágazó része van, ami megfogja a lámpát. Ezekre a helyekre használom a vékony, ámde roppant széles szórt fényre képes Fenix FD20 -asomat. Ágakra meg fel lehet akasztani a lámpást / -okat. És lőn világosság. Nem hiszem, hogy az élő fa oldalába kéne a kést, fejszét mindenképpen vágni. ;)

(#56025) Ra3 válasza MittuDomain_ (#56022) üzenetére


Ra3
őstag

Köszi! Még kitalálom hogy kell-e.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#56026) MittuDomain_ válasza Ra3 (#56025) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Mivel rólad van szó, vedd csak meg.
Max eladod. :)) Erről beszéltünk az Armytek groupbuy-ban.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56027) Gargouille válasza ZozzV6 (#56017) üzenetére


Gargouille
őstag

Azért ez is tisztességes fény és szép vetítési kép!

Manker E02-n ha jól látom nincs akku szint visszajelzés, ugye? Valahogy le kellene beszélnem magam róla, mert nagyon szemezek vele és gyanús, hogy egy gyenge pillanatomban rendelek egy TI verziót belőle, mert megfogott. :)

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56028) FBLLMAG válasza gyapo11 (#56010) üzenetére


FBLLMAG
senior tag

Engem már ismersz. Évekig csak brand lámpákat használtam. Most is használom őket. De nemrég szántam rá magam, miután élőben is láttam pár általatok emlegetett lámpát, hogy veszek pár olcsó db -ot (nem piacosat). Az a pár perc a találkozókon felcsigázott. Nagyon jó áron jutottam a lámpákhoz, így azt mondom, hogy megérte. ;)

De, és itt jön a de. Amint elmúlt a kezdeti pezsgés (új lámpa), azonnal érzékeltem a különbségeket. Nem kellett keresnem, kutatnom. Azonnal érzékeltem. És minden érzékszervem ami a tárgyhoz (lámpához) köthető (tapintás, látás, hallás), azonnal bejelzett. Maga a fogása, a menet sercegése, mintha nem lehetne a kupakot rendesen rácsavarni, stb., stb.. Nem eget verő, mély szakadékról van szó, hanem, mint többen megjegyezték, több apró dologról van szó. Amik ugyebár összeadódnak.

Ár. Sokszor, 10 € - 20 € különbségekről beszélünk, vitatkozunk. Erről is már szóltak előttem.

- Ha valaki 1x, 2x veszi elő a lámpát, természetesen az "olcsó" lámpa a jó döntés (akár piacos).

- Ha valaki havonta többször veszi elő a lámpáját (nemcsak nézegetni), még mindig az olcsó, de már mindenképpen a jobb minőségűt kellene választania ("pár kapcsolás után szét ne essen").

- Napi használatnál, mikor a kényelem, idő, pénz, egészség, ne hagyj isten, élet függ tőle, azért jól meglesem mire költöm a pénzemet.

Most is rendeltem (fórumtárs segítségével :R ) olcsóbb lámpát, nekem tetszőt, csupa jó ajánlással. Majd meglátom. A puding próbája az evés, ez is ki lesz majd próbálva. De páran, itt, azért már több lámpát kipróbáltunk az évek alatt. Ha valaki ajánl valami érdekeset, adunk esélyt, hogy megmutassa, nem húzódzkodunk el a lehetőségtől. Esetleg, mindig van esély összevetni, kipróbálni, élőben is a lámpákat. ;)

(#56029) gyapo11 válasza bwoay (#56011) üzenetére


gyapo11
őstag

Autós példánál maradva, nem okoz problémát a Volkswagennek Pólót gyártani, Az Audinak is elég széles a skálája, meg mindenféle autógyárak gyártanak olcsóbb modelleket meg zászlóshajókat is akár 5-10-szeres árkülönbséggel. Miért pont a lámpagyártóknak okozna ez gondot? Megvan neki a technológiája a magasabb minőség gyártására, és amit lehet kisebb költséggel azt átemelheti az olcsóbb modellekbe. Persze az autóknál is van Rolls-Royce, ami nem gyárt kis olcsó autót, megelégszik a kisebb piaccal.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

(#56030) Ra3 válasza gyapo11 (#56029) üzenetére


Ra3
őstag

fun fact.: az ilyen nagy prémium gyártók mint a Rolls, Maybach már rég nem élnének meg maguktól, a BMW és a Daimler vásárolta fel ezt a kettőt például.
Persze nincs túl sok saját fejlesztés, a RR Wraith pl. 7-es BMW alapokon áll.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#56031) ZozzV6 válasza gyapo11 (#56029) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Lámpáknál is megvannak a típusok ugyanígy. Am8t te hasonlítasz pl A1 az A8-al az olyan mint most Imalent példát hozok egy 25$-os HR20 vagy a 600$-os MS18.
Az hogy adott modell van különböző felszereltségekkel arra ott az Armytek wizard jó példa. Van sima wizard gyengébb leddel töltés nélkül plusz van pro, meg töltős verziók is. Amit hiányolsz ott van és létezik. De azt ne várd hogy minőségen rontson. Teszem azt a Convoy a Skoda, az Armytek meg az audi. Vannak hasonló méretű autóik de egy A1 sosem lesz olcsóbb egy Fabiánál mert pont. Oda pozícionálják magukat és ebből nem engednek. Attól most tekintsünk el hogy egy cégcsoport

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56032) Lacerta válasza gyapo11 (#56029) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Azt azért ne feledd, hogy a nagy autógyártók százezres nagyságú saját munkavállalót tartanak. Plusz a béreltek. És az alvállalkozói, beszállítói láncról még nem beszéltünk.

Egy random kínai lámpagyártó 1-10 fő, és a szomszédos csarnokba hordja CNC-ztetni meg eloxáltatni a cuccait.

(#56033) Lacerta válasza Gargouille (#56027) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Ne szarozz, vedd meg. :DDD
Jó kis lámpa, én nagyon szeretem. FT-en szoktak jó akciók lenni rá.

(#56034) Gargouille válasza Lacerta (#56033) üzenetére


Gargouille
őstag

Hát köszi, hogy tovább löktél a lejtőn sokat segítettél. :DDD

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56035) Lacerta válasza Gargouille (#56034) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Tényleg jó lámpa. Ha valamit hibaként tudnék említeni, az az, hogy hosszú klikkre kapcsol ki.
Az asszony utálja, mert el szokott feledkezni róla. :D
A programozható holdfény zseniális.

(#56036) Lacerta válasza Gargouille (#56034) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Holnap pont lesz a FT-en 15%-os promó kupon. ;]

(#56037) Gargouille válasza Lacerta (#56036) üzenetére


Gargouille
őstag

Óóó átkozom a neved, bakker eleve jó áron is van... a franc egye meg! Ha még 15% lejön belőle akkor nem marad más választásom és meg kell vásárolnom. Hát köszi, ezt aztán jól megcsináltad most. :D

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56038) tigipuf válasza Lacerta (#56036) üzenetére


tigipuf
senior tag

Vettem én is Wuben E05 lámpát,köszi a kupont aki beírta.Nagyon megtetszett meggyőzött a képekről a profinak minőséginek látszó csomagolás,felszereltség. FT azmiaz :U

[ Szerkesztve ]

"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

(#56039) Lacerta válasza Gargouille (#56037) üzenetére


Lacerta
aktív tag

Na most aztán jól kibabráltam veled, Gonosz Tervem Végre Szárba Szökkent, muhahahaw!!! ;]
[ Bezony, én is onnan vettem a sajátomat. :K ]

@tigipuf:

Fasttech

(#56040) MittuDomain_ válasza tigipuf (#56038) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Szívesen, akkor nem egyedül b@sztam el ma is pénzt lámpára. :DDD

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56041) ZozzV6


ZozzV6
senior tag

Simon azt írta a H1-hez a három pántos fejpánt már gyártásban van és írjam le neki mi a firmware igény.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#56042) Vlah válasza ZozzV6 (#56014) üzenetére


Vlah
tag

Köszi, már nézegettem az mt07s-t, csak kicsit nagyobb, mint amire gondoltam, meg visszariasztott a színek torzítása, persze, ha levágom a dómot, jobb lesz, csak akkor már nagyon throwler lenne. Olyasmi méretre gondoltam, mint az sp36, azon van töltő is, csak nem hiszem, hogy bele lehet rakni egy nagy reflektort. De lehet, hogy még meggondolom magam.

(#56043) i-sti válasza i-sti (#55754) üzenetére


i-sti
senior tag

Megérkezett a Wizárd hétfőn.
Sajnos mikor rendeltem az 5% kuponról még nem tudtam és mivel egyet rendeltem így a végösszeg 63 USD volt. :(
Viszont annyira megtetszett mindenkinek akiknek mutattam, hogy az előbb adtam le még egy rendelést 6db lámpára.
Kuponnal így 264 USD-re jött ki a 6 darab lámpa. :K

Novum Forum Siculorum

(#56044) Gargouille válasza i-sti (#56043) üzenetére


Gargouille
őstag

Na és neked is tetszik? :)

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#56045) vince válasza i-sti (#56043) üzenetére


vince
őstag

Nekünk is megtetszett :DDD

"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

(#56046) i-sti válasza vince (#56045) üzenetére


i-sti
senior tag

Követtelek végig.
Kicsit azért elgurult a gyógyszer nálatok, ha jól számoltam 1200 USD körül fizettél ;]

Gargouille: Eddig mindennel IS megvagyok elégedve. Csak az árával nem. Lehetne 10 USD ;] esetleg 5db fölött ők fizessenek ;]

[ Szerkesztve ]

Novum Forum Siculorum

(#56047) MittuDomain_ válasza i-sti (#56046) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Én nagyon nehezen álltam neki ellen, de azóta már vigasztalódtam egy 15USD-s Wubennel... :B

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56048) bwoay válasza MittuDomain_ (#56047) üzenetére


bwoay
nagyúr

aztán ez meddig tart? kit áltatsz? ;] sejted, milyen Wizard buzulás lesz itt, amikor mindenki megkapja a lámpáját?

nekem ma érkezett meg a Nitecore TINI SS-ből a legcsodaszebb (tropical) változat.
hát belátom, hogy nekem EDC-re totál megfelel egy TUBE is. ez a TINI meg nagyon durva. bármire is vetek szemet ezután, tudjátok, hogy az csak a telhetetlenség. na, meggyóntam.
egyébként én úgy tudtam, hogy a TINI tud instant turbot ÉS instant moonlightot is, mármint elérhető közvetlenül a legalacsonyabb, 1 lumenes fokozat. hát most nem ezt tapasztalom, ugyanis bekapcsoláskor a memóriában maradt módban indul. ezek szerint ez a TIP & TUP tulajok privilégiuma?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#56049) MittuDomain_ válasza bwoay (#56048) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Már így is régen túl vagyok az észszerűség határán a lámpákkal.
De sejtem hogy igazad lesz, és jön még hozzám cucc idén...

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#56050) benfolds


benfolds
őstag
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.