Hirdetés
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- lezso6: Frutiger Aero
- varso: OpenVPN Szerver beállítása - ASUS RT-AC57U Padavan
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DCT3
csendes tag
Köszönöm szépen a részletes válaszod.
Él még a regisztrációm, sikerült is belépnem, pont két évvel ezelőtt használtam utoljára átutalásra.
Végigviszem majd a regisztrációt, viszont időközben jobban utánanéztem a Revolutomnak és van ott is egyedi, saját bankszámlaszámom, méghozzá litván.
Amire még kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet engedélyezni akár Revoluton, akár Wise-on az eBay-nek, hogy "visszavegye" azt a két mikrodepozitot, aminek az összegét meg kell adni hitelesítésként. Talán csoportos beszedési megbízásnak hívják magyarul? Ennek ugye lehet limitet is beállítani, de mi van akkor, ha én ezt például 1€-nak állítom be és az eBay mondjuk 30€ refundot akar adni a vevőnek?
Ezekre a kérdésekre nem tőled várom a válaszod, csak hangosan gondolkodom.
A családban van több eBay account is, amiről történt már értékesítés, legutóbb mondjuk 2-3 éve, azokra nem kaptuk meg a felszólítást a managed payments-szel kapcsolatban, csak arra az egyre, amin éppen van aktív listázás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- TUF Gaming A17 FA707RE 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X (6mag/12 szál!) +RX 580 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest