Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom már jobban leírni, ezt látja a vevő is, ez egy általános szöveg nem alkalmazható mindig, de ezt az eBay ezt nem hajlandó megváltoztatni azért kell meggyőznöd a vevőt arról amit írtam. Hogy ne tőled várjon ilyet.
A gondom az ha a vevő meggondolja magát és nem kell neki -hibátlan- akkor minden ország fogyasztóvédelmi szabályozása szerint ő fizeti a visszaküldés díját sohasem az eladó, az eBay akkor is ezt írja.
Nem tudtam az elmúlt 4 évben (évente írom) az eBay-t erről meggyőzni.
Mert a paraszt vevő mindig azt írja hogy hibás, még akkor is amikor az nem igaz, nem pedig azt hogy nem kell neki és így jön elő az hogy az eladónak kell fizetni a szállítási költséget.
Ez pedig a legviccesebb szövegük: Wait to get the item back before you refund the buyer."
Elkezd rinyálni a vevő 5-6 nappal később hogy feladta és nem kapta még meg a refund.-ot ezek rögtön leszedik az egyenlegről. Nem kaptam meg, mi van ha sérülten küldte vissza, vagy el fog veszni? Ők írták hogy várjam meg és azért nincs még refund.
Mielőtt elfogadnád tisztáznod kel hogy ismeri-e ezt a PayPal szabályt és hajlandó-e annak megfelelően eljárni.
De a legnagyobb problémád az hogy nem tudod cáfolni azt az állítását hogy hibás és ha nem fogadod el akkor kényszeríteni fognak rá és akkor jön az amit olvashattál hogy minden költséget rádterhelnek és akár a terméket sem kapod vissza, szóval nyakig vagy a.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan 2028.12.29. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/