Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Hali!
Vannak olyan ebayes eladók akik helyettem rendezik ezt ÁFÁs dolgot nem kell nekem cseszekedni vele?
Kínai eladónál?Csak megrendelem mint régen, aztán kifizetem PP és postás meg bedobja?
köszi
-
Shingen
addikt
Hali!
Amióta van ez az Áfás téma, nem rendeltem e-bayről.
De most szeretnék így lenne pár kérdésem hozzátok.
Hogyan működik ez a dolog most?1. Mikor rendelek terméket ott ki tudom választani, hogy az eladó kifizeti az áfát helyettem?
Ha igen milyen menüpont alatt lehet elérni.2. Ha bejön a csomag Magyaro. akkor hogyan működik.
Küld a posta egy smst vmi belépési adatokkal és ott belépve fizetem ki az áfát, csak azután késbesítik a terméket?
Illetve van vmi minimum ára a postának?
Gondolok arra veszek 2000 ft árut kínából, annak az áfája kb. 600Ft lenne, de gondolom több a postának a díja hogy megcsinálja a papír munkát.3. Egyáltalán érdemes most már 2-3 ezer ft dolgokat rendelni, vagy így megbonyolítva "többe kerül a leves mint a hús"?
köszi
-
Shingen
addikt
Hali!
Ha mostanában rendelek ebayről akkor már fizetni kell ÁFÁT?
köszi -
Shingen
addikt
Hali!
Olyan kérdésem lenne, paypalba nem enged belépni, lehet régen léptem most kér vmi biztonsági kódot, de telo számra küldené.
de közben megváltozott a telo számom , de ha nem enged be a paypalba nem tudom megváltoztatni.
Van vmi ötlet erre?
Vagy változtassak jelszót emailra küldve, az segíthet?
köszi -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Olyan kérdésem van, mit lehetne csinálni.
Rendeltem üveglapot a telefonomra, be is jelöltem a pontos típust.
Nem azt kaptam ami rávaló nem ott vannak a kivágások.
Írtam az eladónak lefényképezve a rajta lévő foliával meg amit ő küldött, be is karikáztam neki a képen hol nem jók a kivágások.
Elsőnek magyarázott olyat 30 % visszatéréríti.
Aztán 60% mert neki kellet kifizetni a posta költséget.
Meg hogy adjam el és ad 60%.
Mondom eleve filléres dologról van szó azt se tudom ez melyik telefonra jó ez a lap.
Adtam neki negatív feedbacket.Aztán kaptam vmi ebay üzit küldjem vissza a terméket a kínainak, de nem értettem ebből hogyan lesz pénzem.
A rendelt cuccom eltűnt a activity listából, olyan mintha nem is rendelte volna.
Írtam megint eladónak adja a 100% vissza és leveszem a negatív feedbacket.
De vagy 5 napja semmi válasz.
Mit lehetne tenni? -
Shingen
addikt
Hali!
Rendeltem egy terméket de az eladó eltünt, gondolom fake volt.
Így valószínű a csomagomat sem kapom meg. Igaz még a határidő messzebb van hogy megérkezzen, de látom előre nem lesz belőle semmi.Hol tudok már most jelezni ebaynek?
-
Shingen
addikt
Topikgazda!
Szerinted erre mi jönne rá? Vám+áfa?
Mennyivel növelné az árat?
[link] -
Shingen
addikt
Hali!
Röviden a story vettem egy media boxot, de az adaptere sípol, égett műanyag szaga van.
Biztos vmi kondi eldurrant benne, tartok tőle nehogy kigyulladjon.
Működik még az adapter meg a box is, de nem merem használni, másik ilyen adapterem nincs.Írtam 2x az eladónak leírtam a storyt, nem válaszol.
beleírtam a levelembe azt is küldjön egy másik adaptert hozzá, EU raktáras vásárlás volt, 20 ezer körül volt a box, szóval nem apró pénz.
Meddig várjak vagy küldjek 3. levelet még 1x?
Vagy van más módja, hogy ebay felé jelezzem a problémát? -
Shingen
addikt
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, ezt ki vagy szállítja ki?
[link]
Mert fizetni kell 800FT szállítást.
Ezt a posta vagy vmelyik dhl vagy ilyen cég szállítja házhoz? -
Shingen
addikt
Szerintetek ez mennyire kamu?
Túl olcsó [link] -
Shingen
addikt
Hali!
Feedbacket, hogyan lehet vissza vonni?
Mert csak akkor hajlandó refundot ha vissza vonom a negatív feedbecket. -
Shingen
addikt
Hogyan tudok az eladónak negatív értékelést hozzászólást írni?
Vettem egy usb kábelt egy hulladék volt, belsejében nem is volt érintkező így nem töltött.
Írtam az eladónak, semmi válasz. -
Shingen
addikt
Hali!
memória sd kártyáknál mik ezek a jelölések?
Ide van írva Xc 1 u betűbe egy 3-as de itt legalább le van írva olvasási, írási sebesség
XC 1 u betűbe meg 1-es. Akkor ez lassabb kártya?
Ennél a kártyánál meg csak XC 1 van, U betű sincs

Köszi
-
Shingen
addikt
Hali!
Rendeltem ebayről 12.23. fizettem ki, mai napig azon kívül nem történt semmi.
Se postára adás se semmi....
Ilyenkor mit lehet tenni?
Meddig kell várni?
Illetve lehet inkább a lovét kérném vissza megrendelném másik eladótól.... -
Shingen
addikt
válasz
Tommy77Hun
üzenetére
De nekem nincs okosórám, meg sose lesz.
Órákban régimódi vagyok...............csak analóg/fém..... -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Van olyan bluetoothos távirányító amivel telefon kameráját lehet vezérelni?
Elég lenne az is ha a hátlapi kamerát működtetné....
Gondolok itt arra leteszem a telot aztán kis távirányítón megnyomom a gombot aztán a telo fotoz.... -
Shingen
addikt
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, szeretnék EU raktárból venni egy nagyobb értékű dolgot, kb. 50 ezer.
Lehet bankkártyával meg paypallal is fizetni.
Inkább PP fizessem ki mert akkor van a PP által vmi védelmem gondolom.Gondolok arra ha az eladó nem azt küldi ami a képen van, vagy ha hiányzik vmi.
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
értem, köszi
-
Shingen
addikt
Nem értem, ha többször adták vissza az árát, akkor arra minek PayPal dispute? Küldd vissza nekik a felesleges pénzt.
Ezt hol látod?
Sehogy nem adtak vissza pénzt, ez a baj, se pénz se csomagA,úgy meg a PP pont a 9 pontban írtam nem jött meg a csomag lassan 2 hónapja és elvileg el sem hagyta kínát, erre ez az üzenet jött amit fentebb linkeltem.
-
Shingen
addikt
PP jeleztem nem jött meg a rendelt csomagom, többször vissza adták az árát, erre most ezt küldték:
Deadline to respond: 10 February 2018
We encourage you to work directly with minigearbest to resolve this problem. Most of the time problems like this can be resolved quickly and amicably through the Resolution Center. You'll be able to review the transaction details and communicate with the seller there. We will notify you when your seller posts a response to your message.
The deadline to either mark this case as resolved or escalate it for our attention is 10 February 2018. You must mark the case as resolved if you reach an agreement with the seller or escalate the case to a claim if you cannot resolve it. If you take no action by 10 February 2018, this case will close automatic
Ha jól értem reklamáljak az eladónál, de mi ez a Feb. 10. dátum?
PP akkor lezárja az ügyet, de akkor ki fizet nekem vissza, ha a PP sem akar? -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Régebben rendeltem egy cuccot de nem nagyon szoktak 30 napnál hoszabb szállítási időt adni.
Estimated delivery: Tue. Sep. 19 - Thu. Nov. 9
Ez van megadva, csak tudom miért nagy időintervallum. -
Shingen
addikt
Hali!
Az miért lehet ebayen beállítom európát meg a free shippinget, hogy EU raktárból keressen ne keljen vám+áfa fizetni erre a listába betesz nekem ilyen termékeket is?
[link]Másik kérdés: shippingnél felsorolja a upc, fedex, dhl, tnt most akkor lehet választani kivel akarom szállítatni is,
-
Shingen
addikt
Hali!
ezeknél a szelfi botoknál van jelentősége, hogy for iphone, for samsung, mivel ezeknél a teloknál mások a méretek?
Azt a csiptetőt a végén olyan nagyságúra állítom amilyenre akarom?
-
Shingen
addikt
Shipping and handling
To
Service
Delivery*
Free shippingHungary
Standard International Shipping
Estimated between Thu. Aug. 3 and Tue. Aug. 22
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment
- opens in a new window or tab
.Ezt írja, ebből meg nem derül ki most ki szállítja.

-
Shingen
addikt
Egyik termék szállításánál ez van megadva:
All ordered items shipped within 3-5 working days after receiving payment confirmation through PayPal. We use reputed couriers to ship our shipments like FedEx, DHL, TNT or EMS. Tracking number will be provided after dispatching the parcels .
akkor ők csak futár céggel küldik a terméket?
Ki választja ki melyik cég hozza? -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
hali!
Azt szeretném megkérdezni, ha paypallal fizet az ember ok, hogy ők is kárpotolhatnak ha az eladó nem fizet.
De mi van ha az összeget bankkártyával fizetem ki?
Akkor ki kárpótol ha az ebay nem? -
Shingen
addikt
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, ha az ember licitál az ebayen és megnyeri a licitet, akkor
1. Kap róla értesítést?
2. a fizetés akkor hogyan megy? -
Shingen
addikt
Hali!
Gondolkodok egy termék megvételén [link]
Itt ki lehet választani EU Plug gondolom akkor az adapter Eu lenne.
Hol tudnék esetleg írni az eladónak a termékkel kapcsoltban milyen a dugvillája?köszi
-
Shingen
addikt
Mi történne ha kínában kovácsoltatnák egy kardot?
Vámon hogy jön át? -
Shingen
addikt
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
-
Shingen
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszi!
-
Shingen
addikt
Hali!
Az ilyen Tracking n. melyik oldalon lehet lecsekkolni?
71728387558
Több oldalra is beírtam aztán fel sem ismerik. -
Shingen
addikt
Erre Vki?
Viszont most ezzel mi lehet:
2016.10.26
19:19Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin countryAztán azóta híre sincs ennek a csomagnak?

-
Shingen
addikt
Viszont most ezzel mi lehet:
2016.10.26
19:19Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin countryAztán azóta híre sincs ennek a csomagnak?

-
Shingen
addikt
Hali!
olyan problémám lenne. Volt egy vásárlásom az eladó nem reagált és a termék sem érkezett meg.
írtam az ebaynek, majd a javamra döntöttek és full refundoltak nekem.
Azt írták nézzem a számlám mert 2 napon belül megjön a vételár.
Na most 3 nap telt el és sehol a pénz?
Ilyenkor hogy lehet ez jelezni az ebaynek?megjött csak nem kaptam erről mailt.
-
Shingen
addikt
Amit leírtál ennek az első módszerét megtettem
Mit tudok még tenni, ha nem akar visszafizetni?
Mert az 1 módszeren írtam már 2x is, és csak volt a válasz, hogy türelem.
-
Shingen
addikt
Hali!
Mit csináljak, 3 hete nem jött meg a csomagom, pedig az volt az utoló dátum azóta eltelt 2 hét.
Már akkor refundoltam.
De az eladó csak azt írja folyamatosan vissza, hogy a tracking n. alapján megérkezett az országba.De anno a refundolánlál volt egy ilyen üzi az ebaytől:
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Dec 06, 2016, please let us know. On that date, you can escalate your request to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your request and get back to you with a decision within 48 hours.Ha bajom van az eladóval meg nem megfelően válaszol szolhatok az ebaynek vizsgálják ki.
Ezt hol tudom megtenni?
Ezt a kivizsgálást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest