Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
gregorik #1853 üzenetére
Ez a téma annál sokkal komplexebb, hogy így röviden meg lehessen válaszolni, de - főleg vendéglátói- és építőiparban - általában elmondható, hogy sokat dolgoznak, hajtanak az emberek. A lenézést inkább úgy mondanám, hogy érthető és racionális okokból nem szeretik a lógós munkatársat.
Tüzi!
Ahogy mondtam, ez azért nem egészen így van. Eleve amiért te ellenértéket szolgáltattál (fizettél), az már nem ajándék...
Meg merem kockáztatni több, mint 1000 csomagot küldtem az évek során, 2007 előtt szinte sosem fordult elő ilyesmi, idén kezdtek el ellenőrizgetni és több csomagomat is megállították már. Nem tudtam még rájönni mi alapján szúrják ki a potenciális vámköteles küldeményeket, de lehet, hogy hiába is keresem az okot, mert csak szúrópróbaszerűen válogatnak.
Reno7!
Postával kapcsolatban írtam régebben egy kisebb átfogó hozzászólást: [link], ez május 14-ig még érvényes, utána gyökeresen megváltoznak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest