- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #197 üzenetére
Mielőtt licitáltál, akkor kellett volna kérdezni. Ha pedig a nemleges válasz után liciteltél, akkor magadra vess! Egyébként vissza is lehet vonni a licitet megfelelő feltételek esetén. Speciel ez a helyzet okot adott volna rá, de gondolom ezt sem olvastad el.
-
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #195 üzenetére
Ne haragudj, de próbáltam segíteni. Kétszer mondtam, hogy hozzá se kezddj, amíg nem vagy tisztában az alapokkal!
Azt jelenti, hogy $4-t számol fel a csomagolásért és kezelési költségként, erre jön rá a szállítási költség, amit a kalkulátorral tudsz kiszámolni. Ehhez szükséged lesz a csomag súlyára.
De úgy látom az angol sem megy, ez tovább súlyosbítja a helyzetet. Hogy gondoltad a kommunikációt? Minden egyes leveledet más fogja neked lefordítani? -
Anthony001
senior tag
Aha.
Ez tényleg jó
Hát de nem tudtam hogyan kell kilépni a licitből
well i only charge 4.00 for the packaging & handling - and i dont like to charge alot for shipping, i let the shipping calculator do it so it'll be fair, you know what i mean?
Ezt mondja meg nekem valaki, hogy mit jelent
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #191 üzenetére
Gratulálok!
Mivel az eladó világosan kikötötte, hogy nem vállal nemzetközi postázást (két helyen is leírta), ezért számíts arra, hogy kapsz az eBay-től egy Unpaid Item Mutual Agreement kezdetű levelet, ami kb. azt takarja, hogy közös megegyezéssel elállsz a vásárlástól. Ugyanis ez az eladónak pénzébe kerül, mind a listázás, mind pedig a végösszeg után fizetendő díjat levonják tőle.
És még ezek után kérdezitek, hogy miért nem szállítanak az amerikai eBay-ezők Európába.
Ja, egyébként a mez felnőtt 2XL-es méret, ami kb. 2 méteres 120 kg-os emberre való. Nem tudom mekkora vagy, de nekem ez majdnem térdig érne, pedig nem vagyok alacsony. -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001 #191 üzenetére
Szia!
''I am only taking orders from addresses in the US. So please do not bid if you want me to ship internationally.''
Pontosabban: ''Csak USA-ban lévő címekről fogad el rendelést. Kérem ne licitáljon ha azt szeretné hogy nemzetközileg postázzam.''
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
válasz
kíváncsi #190 üzenetére
Francba
Ez a jó:
Bővebben: link -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001 #189 üzenetére
Nem jó a link
-
Anthony001
senior tag
De.
Már a segédet is átolvastam amit küldtél.
Csak még van 2 perc a licitből.
És még addig nem engedi fizetni míg meg nem nyertem.
Már megvan:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #185 üzenetére
Ne feltételezd azt, hogy állandóan a gép előtt ül mindenki. Gondolj az időeltolódásra is, pl. nálam még csak délután negyed 5 van, simán elképzelhető, hogy munkahelyen van az illető.
De ha a leírásban az állt, hogy csak USA-ba szállít, akkor ne remélj sok jót. Főleg úgy, hogy gőzöd nincs hogyan kell fizetni pl. PayPal-lal. Megkockáztatom, hogy még nem is regisztráltál. -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001 #185 üzenetére
Szia!
Adsz egy linket megmutatod mit vettél meg? -
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #182 üzenetére
Szia!
Az, hogy pay-pallal fizetsz nem befolyásolja a postaköltséget.Súly alapján megy a postaköltség (és persze, hoyg milyen módon küldik.)
Nekem ami fehérjekicsapót rendeltem usából (3,5 kg) annak a pk-ja volt 22usd (igaz elvileg 2-4 hét alatt jött volna, ha a posta el nem keveri.. így lett 8,5 hét és a végén elnézést kértek és elismerték, hogy elkeverték, sorry..)
szóval szerintem a légiposta az kb 10-15 usd a sima posta max 5-10 usd -
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #182 üzenetére
Ma már mondtam egyszer, hogy az eladó határozza meg, hogy mennyi a szállítási költség, kérdezd meg tőle.
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Megnyertem egy Aukciót, ami egy mez az USából.
12 $ - ba kerül, és az lenne a kérdésem, hogy kb mennyi a postaköltség, ha paypal-en fizetek? -
rocket
nagyúr
Megjott a pack amit rendeltem ebay-en, USPS Global Express mail-el jott, 10 nap se volt
Tracking number is volt melle igy lehetett kovetni az utjat
Acceptance, July 12, 2005, 10:19 am, AGOURA HILLS, CA 91301
Enroute, July 13, 2005, 9:30 pm, LONG BEACH, CA 90810
International Dispatch, July 13, 2005, 9:30 pm, LOS ANGELES AMC
Arrived Abroad, July 22, 2005, 1:43 am, HUNGARY
Out of Foreign Customs, July 22, 2005, 2:14 am, HUNGARY -
rocket
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #177 üzenetére
Gyakorlatban a legtobb elado csak a kartyahoz tartozo es regisztralt cimre kuldi el, persze vannak kivetelek
Nagyon jol mukodik a paypal, egyszeru es nagyszeru, es mivel legtobb esetben van paypal buyer protection aggodni se nagyon kell a csomagok miatt
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
A PayPal oldalán az első cím, amit regisztrálnod kell, az a kártyatulajdonos címe. Ez lesz az elsődleges, de ezek mellé még felehetsz más címeket is. Ezen kívül az eBay-be importálhatod azokat a címeket amiket a PayPal oldalon megadtál. Fizetésnél csak annyira kell figyelni, hogy azt a címet válaszd ki, amire a csomagot akarod. Ha minden igaz, akkor nem feltétlen kell a kártyatulajdonos címét kiválasztani, így oda küldik ahova akarod
.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
kerdes:
van egy usa cim, ahova szeretnem hogy kuldjek az arut.
ebay accountot regisztraljam az amcsi cimre,a paypal pedig magyar. ez igy mukodik? -
rocket
nagyúr
Elvileg erre a termekre 12% vam es 25% afa lenne, ha lehet hinni vpop weboldalanak, amin kb. 2 napba tellik megtalalni egy ilyen egyszeru infot
Es az ertek nem szamit 1$ is lehetne rairva.
Gyakorlatban gondolom mashogy mukodnek a dolgok, nem nyithatnak ki minden csomagot es kalkulalhatjak a vamot ra.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Szia!
Minden termeknek megvan a sajat adatlapja, ott megtalalsz a termekrol es a feltetelekrol mindent.
Vannak olyan arusok akik nem kuldenek Magyarorszagra, tehat ez lehet akadapy, a paypal-t erdemes hasznalni mint fizetesi eszkozt, gyors,biztonsagos es vegre Magyarorszagrol is hasznalhato
Bővebben: link info a paypal-rol.
[Szerkesztve] -
Üdv!
Még nem ebay-eztem sose..
Valami általános info erről az egészről fellelhető valahol?
Pl: Mit kell tenni és hogyan működik konkrétan MO-ról a dolog?
Egyáltalán az eBay oldalai melyik régiókat fedik le? (ebay.com, ebay.de, ebay.pl...) -
Bash
őstag
Global Express Mail™ (EMS): 3-5 nap, jellemzően 4 nap alatt Magyarországon van. Alapból tartalmaz $100 biztosítást, illetve tracking number alapján nyomon lehet követni online.
Airmail Parcel Post: 4-10 nap, általában két hét.
Economy (Surface) Parcel Post: 4-6 hét.
Árakról pedig itt tudsz tájékozódni: Bővebben: link.
Egy papírt mindenképpen ki kell töltenie, a vámárunyilatkozatot, EMS-hez még plusz egyet, de ha megkéred, akkor szerintem azzal küldi, amivel szeretnéd. Nemzetközi csomagküldésnél sajnos mindenképpen el kell ballagnia a postára. -
Gero
tag
Raktam fel cuccot eladni, hat eppen csak a billentyuleuteseker nem kernek penzt...
egy kep free, tobbiert fizess, ket kategoriaba berakni - fizess, listazasi koltseg alapbol, ha elmegy, ha nem
szoval tessek licitalni -
Speccy
aktív tag
válasz
gregorik #157 üzenetére
A ptkg itt $15, szerintem nem vészes. Buy it nowoltam ezt : Bővebben: link
Csak éppen elb*sztam, mert XL helyett L-est akartamÍrtam az eladónak, írta nem gáz, tud küldeni bármilyet, de azért leírtam néhányszor hogy jót küldjön, mivel amerikai és azok nem az eszükről híresek
Már ki is fizettem Paypallal (rohadt kényelmes), már csak ide kell érnie, remélem gond nélkül megérkezik..
-
Szabtom
senior tag
jobbra
-
Gero
tag
válasz
Fehérsólyom #153 üzenetére
mintha az eladot terhelnek meg a koltsegekkel a paypalon
en fizettem vele, es egyelore tenyleg csak annyit vontak le, amennyibe kerult a cucc... -
Speccy
aktív tag
Bővebben: link
Valamit nem értek. Ez most 24$ vagy $124? -
gregorik
senior tag
egy kérdés: belebotlottam egy német sellerbe, aki ''wire transfer''-t vállal csak (cdkről van szó, kevés pénzről). ezt most hogyan lehet lebonyolítani?
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
DesertDog #151 üzenetére
Végre! De ha minden igaz még ''csak'' fizetni lehet. De már ez is jó!
Van valakinek már tapasztalata?
Nem tudja valaki mennyibe kerül, ha fizetni szeretnék PayPal-on keresztül? (A honlapon lévő leírás szerint ingyenes, de valahogy csak leemelik a kártyáról a pénzt, illetve túl szép, hogy igaz legyen.)
-
Fehérsólyom
aktív tag
Szia!
Én vettem már néhány dolgot eBay-en keresztül USA-ból. Mondjuk csak CD-ket, de egyik alkalommal kicsit sokat rendeltem, és vámolták. Ott helyben meg is kérdeztem, hogy mennyi az az összeg, aminél még nem kell fizetni vámot. A hölgy elmondta, hogy ha 50 USD alatt van, vagy egy hajszállal fölötte, akkor nem nyitják ki a csomagot és nem vámolják. Tehát, amíg 50 USD alatt vásárolsz nem vámoltatnak!
Az pedig egy másik kérdés, hogy 50 USD fölött egy adott határig még nincs vám, csak ÁFA (mert nem éri el az ilyen és olyan százalékot), de ezt a részét eléggé hadarva és érhetetlenül mondta. A lényeg az, hogy 50 USD fölé ne nagyon menjen az értéke... (Persze lehet szerencséje valakinek 54 USD-vel is, mert azt mondta, hogy van amikor elnézik..., de csak egy picit....). Hát így legyen okos az ember. A legtutibb, ha 50 USD alatt van. Addig nem kell félni!
-
DesertDog
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már a hír, nem nagyon olvastam vissza, a lényeg:
Lehet Magyarországról regisztrálni a PayPal-ra!
Halleluja! -
Shape
aktív tag
Ezt a vámos képletet nem igazán vágom
Nincs valaki aki már vett valamit a távoli Ámerikából??? -
roadtrail
újonc
Hali érdekes amit írtok én most próbálkozom az ebay-el.
Van egy vámos haverom ő azt mondja ha eu-n belüli országból rendelsz akkor 150 euróig vámmentes a cucc, viszont tengerentúlról így néz ki a vám, ha vámolják(áru értéke+10%vám=x+25%áfa) viszont ha ráírják hogy ajándék, vagy termékminta akkor állítólag nem vámköteles. Csak erről az eladót is meg kell győzni, hogy ezt írja rá.
Nem próbálkozott vki az Internetvilággal? Ez egy olyan cég amely az usából vállalja a szállítást van odakint vmi raktáruk ahová küldheted a cuccot ők meg hazahozzák lóvéért. Így elméletileg azt is lehet venni amit nem küldenek tengeren túlra. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Shape
aktív tag
Irtam a seller-nek, de nem válaszolt
Vajon azért mert ameddig nem vásárolok addig szarik a fejemre????
Úgy irtam végül neki, hogy kiválaszottam az első terméket a listájáról és arra Katt.
Ezután választottam a Contact-ot.
Igy gondolom azzal a termékkel kapcsolatban tettem fel neki kérdést
De annak a hirdetésnek gyorsan lejárt a határideje, és lehet, hogy azért nem is kapta meg az üzenetem????
Lehet, hogy jobb a német ebay, mert közelebb van, csak az a baj, hogy én még ökögés-makogás szinten se beszélem a jó germánok nyelvét.
Úgyhogy ha lesz is vásárlás akkor azt hiszem az amerikai lesz, csak tényleg jó lenne valaki akinek a tengerentúli ebay-el vannak tapasztalatai. (fizetés, vám, szállitás stb...) -
VW
aktív tag
a kérdésem a következő: megnyertem egy videókártyát az árverésen. Levélváltások után az eladót nem sikerűlt megkérnem ,hogy utánvéttel vagy futárral kűldje a csomagot.Ragaszkodik hozzá,hogy előszőr utaljam el a pénzt a számlájára,és kűldi a csomagot.
Az a fő gondom,hogy az illetőnek ez az első eladandó terméke,így nincs tapasztalat mennyire megbízható (valóban elkűldi-e)
Mi véd engem,ha kűldöm a pénzt valóban jön a cucc? (Berlin)
Jótanács ? -
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem is van tapasztalatom az ibéjel és csakis pozitív. két éve vagyok regisztrálva és 23 regisztrált üzeltem volt eddig (100% pozitív értékelés).
a legdrágább amit vettem az nemrég egy nokia 6230 volt magánembertől a német ebay-en (ausztriából). 1 hét alatt ért ide, de nekem abból a szempontból szerencsém volt, hogy nem kért postaköltséget. vagyis ő fizette! hétfőn adta fel és péntek délután volt itt az ''árú''.
a telefon, ahogy jellemezve is volt, 0km-es, vadi új, csak egy fénykép erejéig kibontva. fóliás kijelző. sajnos azt az eladó sem tudhatta, hogy sajnos a telcsi gyárihibás volt. voltam vele sok helyen, de végül visszaküldtem a faszinak. gyanakodtam először, de mint kiderült tényleg semmit nem tudott róla. vissza postáztam a telcsit neki és ő visszavitte a szolgáltatónak akinél szerződéshosszabításból származott a telcsi. egyből cserélték miután látták, hogy gyári hibás. a családom egy része úgyis útban volt ''osztrákon'' át ''németbe'' szóval bementek érte személyen a faszihoz.
nagyon korrekt volt a faszi hozzáállása, mert volt még utazás költsége a csere miatt és nem kéret el azt is. belátta, hogy szar a telcsi, saját hibáján kívűl és igyekezet segíteni, hogy a pénzemért azt kapjak amit akartam. -
And
veterán
Többször kérdeztem ezt-azt ócska nyelvtudásommal, de sosem kellett semmilyen extra adatot ehhez megadni. Webfelületen kellett megírni az üzenetet, a ''Frage an den Verkäufer'' linkre vagy az illető visszajelzéseinél a ''Mit Mitglied Kontakt aufnehmen'' gombra kattintva (én a német oldalt szoktam használni). Igaz, bankkártyával regeltem anno, de azzal már biztosan nem kezdenek semmit, mert az a kártya már lejárt, az új számot meg még nem adtam meg, nem volt rá szükség.
''Ha a németet is megnézem, akkor valószinű olcsóbb a szállitási költség, ugye?''
Ha ugyanazt az árut nézed, akkor ugyanazokat az adatokat, költségeket látod mindkét (meg az összes többi) ebay-oldalon, hisz az adatbázis közös - legfeljebb külföldi áruként jelenik meg az adott cucc -, ahogy a regisztrációd is az. A postaköltség nem attól függ, hogy melyik ebay-oldalon találtad meg a keresett dolgot, hanem attól, hogy hol lakik az eladó. Ha a német oldalon németországi eladót találsz, akkor a posta valszeg. kevesebb és gyorsabb lesz, nem beszélve a vámról..
[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
Regisztrációm az van, és be is voltam jelentkezve.
Akkor nem muszály megadni a kártya számot???
Egyébként nem a német oldalt, hanem az amerikait nézegetem.
www.ebay.com
Ha a németet is megnézem, akkor valószinű olcsóbb a szállitási költség, ugye? -
Shape
aktív tag
A regisztrációkor nem adtam meg a kártyám adatit.
Amikor rákattintottam a seller nevére és azon belül valami kapcsolatos izére, akkor jajongott, hogy nincs kitöltve a kártyám adata.
Akit én néztem szerintem az se magánszemély, mert mocskos sok cucc van amit árul.
Van egy boltja is ''store''.
Meglehet az tudni, hogy melyik termék használt és melyik új???
[Szerkesztve] -
And
veterán
''Vett már valaki nagyobb összegű terméket e-bayen? Tuti megjön a termék???''
Vettem, megjött. Igaz, én nem magánszemélytől vettem (mod: mármint fényképezőt) és nem használtan, de normál licites vásárlás volt. Online átutalási megbízás (OTP) adásától számítva 1 hét után itt volt az áru, ez volt eddig a leggyorsabb. De vettem már több használt cuccot is, eddig mind ideért. Legutóbb épp tegnap jött meg egy alig használt, nem épp olcsó objektív.
''Milyen fizetés a legjobb???''
Általában nem sok választásod van. Utánvét külföldre igen ritka lehetőség - ahogy én látom -, de egyébként is úgy drágább a posta. A személyes átvétel ugye majdnem nonszensz, a PayPal meg nem elérhető. Így marad az átutalás, az szinte úgyis mindig ottvan.
''Próbáltam levelet irni az egyik seller-nek, de nem engedte mert nem adtam meg a bankkártyám adatait. Azt meg igy most nem igazán van kedvem megadni, mert én is a hitetlen részébe tartozom a magyar társadalomnak, amik miatt nem terjed az e-kereskedelem.''
Konkrétan az üzenetküldéshez miért kellene bankkártya? Talán nem vagy regisztrálva? Ahhoz esetleg kellhet, már ha van Neked valamilyen dombornyomott példányod. Utána attól kérdezel bármit, akitől akarsz. A kártyaszámmal történő regisztráció nekem kereken 1 forintomba került, azóta meg nem vettek le róla semmilyen költséget, mivel csak vásároltam (mindig átutalással), eladó még nem voltam.
[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
Hello Mindenki!
Lehet, hogy már volt válasz a kérdéseimre, de mindenkitől bocsi a lustaságárt
Tervezgetem magamban, hogy venni kéne egy digit fényképezőt, mert az előzőt ellopták.
És rosszabbat nem akarok venni, mint az volt, ezért tévedtem az e-bay-re.
Ott valamivel olcsóbbak az árak a postaköltésget is leszámitva.
Vett már valaki nagyobb összegű terméket e-bayen?
Tuti megjön a termék???
Milyen fizetés a legjobb???
Próbáltam levelet irni az egyik seller-nek, de nem engedte mert nem adtam meg a bankkártyám adatait.
Azt meg igy most nem igazán van kedvem megadni, mert én is a hitetlen részébe tartozom a magyar társadalomnak, amik miatt nem terjed az e-kereskedelem.
Remélem van, akinek van már tapasztalata és megosztja velem.
Köszi
Szevasztok -
fishgone1
csendes tag
és akkor mondjuk ha angliából akarok rendelni és most találtam egy ''matched pair'' amd opteron procit 70 fontért akkor annak hogyan megy a folyamata ha megakarom venni??
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
kraftxld #130 üzenetére
jaja, elég durva az átutalás költsége...hogy b*sznák szájba a tetves magyar bankok
Gordiann: OTP-nél ha megadod az IBAN-t és BIC-et, akkor ''csak'' 2 rugó. De ha jól tudom, K&H-nál levitték a külföldre utalás díját (IBAN és BIC megadása esetén ofcoz) 500HUF-ra, szóval ez már kedvezőbb, ha van rá lehetőség, próbáld ott! -
Gordiann
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #128 üzenetére
gordian@axelero.hu
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
van msn-ed? -
Gordiann
őstag
Help!
Rendeltem egy telefon akkut ebay-ről.
Most ott tartok, hogy ezt írja:
Bitte überweisen Sie den angegebenen Gesamtbetrag auf das folgende Konto:
Inhaber Buder & Wolfram
Institut Hypovereinsbank Dresden
Kontonummer 357981751
Bankleitzahl 85020086
....
....
Szóval ezzel azt akarja mondani, hogy utaljak pénzt nekik, és akkor küldik? -
fishgone1
csendes tag
sziasztok!!!
szal a kérdésem szeretnék a nyáron onnan rendelni és hogy van utalom a pénzt és megadom a címem és megkapom??
és kb. mennyi a posta költség egy alplapnál ha az mondjuk Angliából indul???
köszke -
kraftxld
félisten
Ez is az e-bayről vetted?
Ja én egyszer adtam el cuccot az e-bayen, és utoljára. Az eladás miatt le is durrantottak kilencven pár dollárt a számláról, de nem igazán jöttem rá, hogy miért. Írtam e-mailt, de nem igazán válaszoltak. Pedig a cucc nem volt olyan nagy értékű amit eladtam, úgy 140$ körül volt. -
turho
addikt
SPVDuke van valakinek? Az a verzió a duke3d-ből amelyik az elején is színhelyesen indul, stb. Az a gondom hogy nem látja a jog tárcsát, pedig bekonfiguráltuk /elvileg/. Nem ugrik és nem guggol
Supermoto2003 van fenn. Amúgy 25-55 fps-sel szaladcsak nem megy a jog
-
kraftxld
félisten
válasz
Darth_Revan #120 üzenetére
Nincs rá mód.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Én szeretnék eladni az Ebayen,azonban nincs bankkártyám (a hírdetés feladásnál biztonsági okokból meg kell adni 1 bankkártya számot)Nincs valami módszer,hogy e nélkül is feladhassam az árumat?
-
And
veterán
Hát szerintem tényleg felejtős, egyetlen negatív visszajelzéssel (vevőként nem válaszolt az eladó egyetlen üzenetére sem), amit még csak meg sem próbált indokolni.. A most vezető ajánlatot egyébként is egy magyar csóka tette (nem te voltál az?
), úgyhogy szvsz várd ki a végét.
-
fufi
tag
naja
asszem ez kilőve mert ismerős nem nagyon jár arra, a posta necces. de találtam egy másik dolgot.
Bővebben: link ez ausztriában van. monnyuk annak a legvégén...szóval jó messze.
de ott valaki kérdezett az eladótól hogy mennyi a pk hollandiába v németoba, és azt írta vissza hogy kb 30 euró (már aminynire jól értettem). Lehet az hogy mo-ra is ennyi, mert az nem túl sok.
És a faszinak -1 es a minősítése. Akkor lehet hogy felejtős? (bocs h láma vok.) -
And
veterán
Hi! Azt írja, hogy - elvileg - csak Németo.-ba és Ausztriába tudja küldeni (Versand nach: Deutschland, Österreich). Megadta a csomagküldés módját (szolgáltatóját(?): Hermes, ez nekem elég ismeretlen). Dobhatsz neki egy mélt, hátha meggyőzöd, de lehet hogy egyszerűbb lenne egy kinti ismerőst találni, aki később elhozza, vagy Te el tudnád hozni tőle
. Egy ekkora csomagot ideküldeni egyébként sem lehet egyszerű..
-
fufi
tag
Hello emberek
Engem is érdekelne ez az ebay dolog. Amit mostanában néztem az egy hangszererősítő.
tételesen ez: Bővebben: link csak nem tudom hogy ezt most én megvehetem-e. Illetve hogy mennyi lenne a pk.? Mert ez a cucc van vagy 20 kiló, és 70*70*45 centi. Szóval lehet hogy már nem is érné meg.
Meg mo-ra menne a dolog? Németüls sajnos csak pár szót értek...
köszi. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #112 üzenetére
-
busman
veterán
Én svájcban találtam egy cuccot,onnan mennyi lehet a postaköltég?
Ha ajándékként adják fel kell-e vámot fizetnem? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
én minden vásárlás előtt emailben egyeztetek.
eddig csak jó tapasztalataim vannak , én a nemzetközi postautalványt használom , de az csak 100 euro felett éri meg nekem.... meg hát lassú is -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
keresek valakit , akinek van paypal accountja.
25 $ kellene kifizetni, persze nem ingyen kérném
előre is köszi
msn: csosza001@hotmail.com
mail: csosza001@freemail.hu -
rocket
nagyúr
Gyarapitsam a sztorikat, itt egy ujabb negativ pelda:
Egy xbox jatekot vettem meg ebayen keresztul, szepen vegig olvastam minden infot amit az elado irt, aljan ott volt hogy europa-ba is kuldi.
Buy it now item volt, rogton megvettem, bankers draft-al akartam fizetni neki.
Erre a vegen mikor mar megrendeltem, jott egy mail, hogy hungary no no.
Erre irtam neki, hogy most mivan ? erre azt irta Kelet Europaba nem kuldi el csak nyugat europaba. (4 napba telt amig valaszolt).
Persze a europe szo egesz europat takarja, es megjegyzeskent se volt leirva a termek oldalan, hogy csak nyugat europaba kuld. -
rocket
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #103 üzenetére
Sajnos sok ilyen van, es az ebay inkabb az eladokat vedi, tehat egy ido utan majd rajtad ''verik'' le miert nem fizettel.
Nekem is most volt egy ilyen, csako nem valaszolt 10 emailbol egyre se, erre jott email ebaytol hogy miert nem fizetek, es adnak egy unpaid itemet
Erre leirtam a tortenetet, meg a sztorit, elkudltek nekik az email masolatait, erre semmi nem tortent azota se
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
Fehérsólyom #103 üzenetére
írni kell neki mailt, jópárat. Ennyit tehetsz.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Szerintetek mi a teendő abban az esetben, ha megnyertem egy licitet, de az eladó nem jelentkezik? Sem a licit vége előtt bő 2 nappal, sem utána két nappal nem hajlandó jelentkezni... Eltűnt a kis...
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Mozilla Firefox
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest