- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
Bővebben: link
én meg így szoptam be hála a postának... -
Janesz
őstag
nos haverral megesett,hogy átutalt egy jókora összeget (621dollár) egy amcsi csávónak...a srác nem mostanában reggelt és 100%-os feedbackje volt (igaz csak 34 de nem filléres dolgokat adott el...igaz az utolsó 18 ajánlása 1 hónapon belül volt de ezekből vagy 4-5000 dollárnyi cumót adott el...)
szal egyik este hazamegy és egy email várta otthon,hogy a csávó nem reggelt tag többé..
DE!! a csávó másnap írt neki mailt,hogy ne aggódjon..fogalma sincs miért baszták ki (amúgy valszeg azért mert nagyon sok cuccot árult és mindhez a gyár által készített fotot használta amit nem szabad...) és,hogy nyugodjon meg teljesíti a rendelést...adott egy telefonszámot is amin ha további kérdés van lehet kérdezni..(5709920618) és,hogy szeptember 30-án kapja a következő szállítmányt a cuccból és,hogy abból küldi neki...
viszont ez az eset szeptember 21-én történt azóta tök készséges volt és ha napi 2 mailt írtunk neki 2x válaszolt..viszont az elmúlt egy hétben semmi hír róla...
Valami tipp mi a teendő??
azt tudom,hogy ha nem vagyok megelégedve vagy nem érkezett meg a cucc vagy eltűnt az eladó akkor fordulhatok a paypalhez és ők asszem 200 dollárig 25 dollár uzsorapénzért bevasalják a lettát de csak akkor ha az illetőnek van pénz a számláján amivel reggelt a paypalnél...
szal gáz van tapasztaltabbak segítsetek mit lehetne tenni... -
Zoddo
csendes tag
Felvetődött egy problémánk, már rendeltünk pár dolgot ebay-ről paypal-al és minden rendben volt.
Az lenne a kérdésünk, hogy most el szeretnénk valamit adni ebay-en, (valszeg ott jobb árat kaphatnánk érte) így kérdezném milyen lehetséges módokon kaphatnánk meg az összeget CoD-t nem szeretnék alkalmazni. Más megoldás?
Várom mielőbbi válaszaitokat. -
Jared
aktív tag
Hello Péter,remélem tanulságos volt.
Üdv
Matt -
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amazon.com-on haverom akart rendelni egy cipőt, amit az NBA store.com tól hozták volna.
Elment ki enni, tesója meg addig össze vissza nyomkodta a gépet, és lehet hogy megrendelte, mikor havernak nem is kellett volna..ezt honnan lehet megtudni?? -
Gero
tag
szeretnek csatlakozni ahhoz, hogy nem mindenki atvagassal foglalkozik az ebay-en. Eddig mindig mindent megkaptam, amit vettem, igaz megnezem az ertekeleset elotte az eladonak.
tegnap tortent: veletlenul ketszer kuldtem az osszeget paypal-on, termeszetesen az elado visszakuldte a masodikat.pedig meg is tarthatta volna, mert en hibaztam.
szoval ha megnezitek mit vesztek, kitol, akkor nem lehat nagy baj.
Masik: valaki irta, hogy ha nem odaillot arul valaki az atvagas szagu.
Ez azert sem igaz, mert mint peldaul en is a felhalmozodott felesleget is felteszem az ebay-re, szoval mindig mast lehet nalam latni.
adtam mar el monitort, tollat, ezustermet, stb... -
dobi
aktív tag
Utánvéttel is lehet itt vásárolni? Mert engem akkor érdekelne ez a dolog...
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Szia!
Itt Bővebben: link irnak a temaban. -
gabor-m
újonc
Sziasztok!
Valaki írta, hogy van lehetőség elállni egy licittől.
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan kell és mik a feltételek? -
zfarkas
senior tag
Helló!
Egy vásárolt cuccot vissza kell küldenem az eladónak, de úgy, hogy követhető legyen a cucc. Olyan cucc kell, amivel tudhatom, hogy az címzett megkapta-e a csomagot, vagy sem. -
gregorik
senior tag
én meg 1 hónapon belül kb 25 könyvet+cd-t rendeltem és vannak simlik a ''kinti emberkék'' között is, hidd el. nem véletlen, hogy van egy rakás új szabály, Bid Retraction, Buyer Protection meg ilyesmi.
a hamis dvd-k nagyon gyakoriak, egyszer én is póruljártam, de részben visszafizettettem vele az árát.. -
Janesz
őstag
válasz
TitaniumBoss #461 üzenetére
én eddig egy hónapon belül 12 terméket vettem az ebayről és hidd el csak nálunk ilyen elterjedt ez az átbaszom a másikat és csinálok több logint és magamnak csinálok ajánlásokat és utána amikor már van jó sok lerántok valakit...
a kinti emberkék nincsennek erre szorulva...a legtöbb embernek nincs is másik loginja amivel a saját cuccát támogatná legalább...nem egy cuccot vettem úgy,hogy nem hittem el milyen áron jutottam hozzá...
szal lehet fosni az ebaytől de nem érdemes...
mondjuk sok hamis cumót is árulnak de ha értesz valamihez akkor már kép alapján kiszűröd..amiről nincs kép akkor kérni kell az eladót csináljon ról és küldje el neked vagy nem kell licitálni rá... -
Tangerine
senior tag
Szerintetek mi jelent ez a fizetési mód, és hogyan kell csinálni?
''T/T payment in advance'' -
rocket
nagyúr
-
Szatír
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
A német ebay-en kezdtem el ''tevékenykedni'', és eljutottam addig,hogy az első sikeres vásárlásom megtörtént.
Kaptam egy levelet amiben megkaptam az eladó fél adatait, és a bankszámlaszámát.
A pénzt átutaltam....és itt kellene a segítség, mert
- azt hallottam,hogy a másik fél csak akkor kapja meg a pénzt, ha én igazolom ,hogy az árut átvettem.
Igaz ez ? Ha ez így van,akkor technikailag mit kell csinálnom ? (szőke nő: magyarul hova kell kattintanom)
Valaki szag- értő világosítson már fel legyen szíves !
-
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #479 üzenetére
Az ugy oke
-
zfarkas
senior tag
Na, ezt megjártam.
Vettem egy 512 MB-os MP3 pendrive-ot, a cucc maga olcsóbb volt, mint a pk.
Erre a cucc szar. A memória IC nincs a helyzet magaslatán...
Most küldhetem vissza. De ha visszaküldöm, akkor az oda-vissza pk-t én állom, ami kb. annyi, mint egy másik cucc teljes költsége... Eh... -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #475 üzenetére
Lehet ez valami automatizalt cuccos, aztan majd irnak, hogy nem kuldik.
Leemeltek mar a penzt? -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #474 üzenetére
Latom kozben megtalaltad, inch-ben van,1 inch=2.54 centimeter
Arra figyelj az inseam az a nadrag-nal a belso hosszat jeloli es nem a tetejetol az aljaig hosszat
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #473 üzenetére
Ilyen tablazatot eleg nehez lenne kesziteni, ahany ceg annyi fele ertelmezes.
Sot van, hogy markan belul is elter 2 xxl-es polo meretben.
Itt Bővebben: link egy tablazat kiindulasi pontnak
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
Itt mondjuk az van hogy nem küldenek MO-ra.
Pedig a fizetésnél lehetett választani MO-t is.
És a visszaigazoló e-mailben pedig azt mondták hogy örülnek h náluk vásároltam + stb.. -
Anthony001
senior tag
Milyen mértékegység?? -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #470 üzenetére
Akkor ideje lenne frissiteniuk a ''Shipping Restrictions'' menupontot
Melyik amazon ? .com? co.uk?
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #469 üzenetére
nem, párhuzamosan megy 8-10 ügyem =). angol ebay.
-
gregorik
senior tag
nocsak, ilyen is van (eimalen jött)...
Dear A***** G*****,
We have concluded our investigation of your Buyer Complaint. The details of
this claim are listed below.
We have decided in your favor, and as a result, have attempted to recover
funds from the seller.
The maximum amount we were able to recover was 6.05 GBP. This amount has
been credited to your PayPal account. Please allow up to five business days
for this adjustment to be reflected in your PayPal account.
If you are due any additional amount from the seller, we will make our best
effort to recover the balance from the seller. -
Bash
őstag
válasz
TitaniumBoss #466 üzenetére
Meglehetősen sok időre van szükség, hogy ilyet valaki összehozzon, ha egyáltalán lehetséges. Egyébként meg pont az ilyenekre találták ki pl. az eBay Standard Purchase Protection Program-ot ($200-ig) és a PayPal Buyer Protection-t ($1000-ig). Megvannak a módjai az ilyenek megszorongatására (ha már nem voltál eléggé körültekintő), végső esetben lehet fordulni a Federal Trade Commission-höz (Bővebben: link), illetve az Internet Fraud Complaint Center-hez (Bővebben: link).
Szinte biztos vagyok benne, hogy nap mint nap több embert vernek át szemtől-szemben pl. egy boltban, mint az eBay-en, ilyen alapon ne is menj kenyeret venni a sarki közértbe, mert veszélyes. -
Bash
őstag
válasz
TitaniumBoss #464 üzenetére
''Csinált 900 eget és felajánlottta magát.'' - először nem értettem, hogy miről beszélsz, aztán kisegítettek. Egyébként az eBay pontosan ennyire amatőr, hogy egy embertől korlátlan regisztrációt elfogad. És semmilyen tranzakció nem szükséges ahhoz, hogy feedback-et hagyjunk valakinek, bárki megteheti bármikor. Fizetéssel is csak bukni lehet, azt a pénzt már sosem látod viszont, jó esetben valami árut kapsz érte, de az sem biztos, mert sok a csaló.
Egyébként senki nem akar ráderőltetni semmit, onnan és attól vásárolsz, amit és akitől akarsz, csak zéró tapasztalattal kérlek ne alkoss véleményt semmiről! -
TitaniumBoss
tag
Hát szerintem nem igazán lehet kiszűrni őket.Csak egy példa.
Hiába van 900 ajánlása és 0 roszviszza jelzése.Csinált 900 eget és felajánlottta magát.Fizetéssel is bárhogy lehet bukni.Én inkább rendelek egy olyantól aki onnan rendel és ismeri majdnem személyesen az árusokat. -
Bash
őstag
válasz
Persze, hogy veszélyes, főleg az olyanok miatt, akik vagy nem hajlandóak, vagy nem akarnak tájékozódni, vagy nem értik a nyelvet (jó példa Anthony001). Persze gondolom te is hatalmas tapasztalatból beszélsz, ráadásul szépen alá is támasztottad a mondanivalód.
Egyébként meg jópárszor le lett már írva ebben a topic-ban is, hogy hellyel-közel mire kell figyelni, de az olvasás sajnos már nem dívik. -
rocket
nagyúr
válasz
Nem nevezheto annak, persze vannak simlisek.
Amire figyelni kell, a feedbackek 1-1 eladonal.
Nem szabad fizetesi modkent, western union (bankba bemegy az elado es felveszi a penzt), kezpenzt kuldozgetni.
Ha 1 elado ruhakat arul, es hirtelen grillsuto tunik fel a kinalataban erdemes ovatosnak lenni.
Mindig elkell olvasni a termek adatlapjat, es lehetoleg paypal fizetesi modot hasznalni.
Postakoltsegre oda kell figyelni, vannak olyan eladok, akik 20%-al olcsobban adnak egy termeket mint egy masik eladonal amennyibe kerul, de 30%-al tobb pk-t szamolnak fel, ha nincs kiirva postakotlseg, akkor mielott licitalsz/megveszed a termeket irni kell az elado-nak es tisztazni a dolgokat, mert utolag reklamalni mar nem erdemes.
Nagyabol ennyi amikre figyelni kell -
TitaniumBoss
tag
Veszélyes az ebay.Hogy szűröd ki a csalókat?
-
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #458 üzenetére
Biztos ugy van, berakod kosarba a termekeket, majd a checkout utan mar a pk-t is hozzaadja, aztan jon a vegso osszeg amit kifizetsz
-
maniac
senior tag
tudna valaki nekem egy szivesseget tenni? paypallal kellene fizetni, csak ugye nincs senkinek ismerosi/csaladi korbol dombornyomott kartyaja. 3000 ft-rol lenne szo, a penzt atutalnam a szamlajara, vagy kezben odaadnam annak aki megtenne nekem a szivesseget, pluszban meg kapna egy milka csokit is ha megfelelne - persze elore fizetnem
elore is koszonom! -
maniac
senior tag
ok, koszi!
valahogy meglesz ez oldva, csak meg nem tudom hogy hogy
gyerektol mar kerdeztem h ide mennyiert postazna el a cumot, remelhetoleg ugyanannyiert paypalt meg majd elintezem, egyebkent paypalon belul is tobbet kell utalni mint amennyiert veszem a cumot? mert valahol olvastam, hogy 1-1.5 eurot levon atutalasnal alapbol a paypal - marmint ha kartyarol arra utalunk. -
Speccy
aktív tag
Mindenképp paypallal kéne, a többi igencsak drága lehet. Szerintem kérj meg valakit az ismertségi körödből, akinek van dombornyomott kártyája, hogy regisztráljon (5 percig se tart). Tehát a Paypallal külön, send moneyval (szerintem az eladónak tök mindegy kitől jön, csak jöjjön meg a lé)
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
aha, koszi
es azt hogy kerdezem meg hogy mennyi lenne a postakoltseg ide kis hazankba? mert ugye 2 fontot irt arra hogy vilagban barhova, bar ezt nme hinnem h komolyan gondolta. meg valami, hogy akkor ezexerint paypallal tudnam kifizetni, lehet, hogy mar volt, de gondolom otp junior visa kartyaval nem tudok ilyesmit csinalni
. szoval a fizettseget akkro hogyan tudnam megoldani szerintetek?
válasz #453asra:
az a gond, hogy otp juniorom van, azzal meg megvagyok love. paypalra nem nagyon tudok szerintem azzal utalni, vagy igen?
a alenyeg, hogy minnel olcsobban akarom meguszni
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Az valószínűleg postal money order (Bővebben: link) akart lenni, olyat meg nem lehet kapni Mo-n. Az utánvétet COD (Collect on Delivery)-nak szokták jelölni, kb. olyan ritka, mint a fehér holló, szinte senki nem foglalkozik ilyesmivel.
-
maniac
senior tag
You can pay me using Paypal, Nochex, personal cheque or postal order.
Ez azt jelenti, hogy lehet postan keresztul (szal levelben) kuldeni neki a penzt, vagy hogy utanvetel? Ja es masik, hogy hogy kerdezzem meg azt, hogy pl utana fizetek, vagy ti hogy szoktatok?Koszi!
-
Speccy
aktív tag
Lehet nekem is kell egy ilyen
Megnéztem más eladókat (akik tökugyanilyeneket árulnak), jellemző a pár centes (!) ár, de horribilis (60-80$)postaköltség, tehát ott keresnek ez eladók. Itt viszont csak 14 font volt, tehát ez érdekes. Esetleg volt valami más, rejtett költség?
Amúgy a lejátszó milyen? Strapabírónak néz ki? Ez az adjustable tempo érdekelne a leginkább, mindig is olyan lejátszót szerettem volna, ahol lehet változtatni a sebességet. Kérdés : Milyen fokozatonként lehet gyorsítani/lassítani a lejátszást? (Vagy hány %-al lesz gyorsabb/lasabb egy fokozatállításnál?) -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #444 üzenetére
Nem, de lehet Magyarorszagra rendelni, igaz a pk elek borsos, 1 termeknek 32$
Anthony001
senior tag
Valaki rendelt már az NBA Store.com-ról?
-
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #442 üzenetére
igen először rossz firmwaret raktam bele (fmeset) de aztán felülírtam a rendes firmwarrel. Fene msot küldhetem vissza
De lehet rendelni, de az amerikai ebayről. Egyet ajánlanék is: Paintball ultimate -mi innen rendeltünk volna- és normális postázási költségük van. Hatóságilag engedélyezik a paintball behozatalát, mivel nem minősül igazi fegyvernek, viszont számolj rá áfát és vámot, igne kcisi az esélye annak, h egy ilyen alol ki tudnál bújni. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát sok jót nem, az biztos...
Lehet, hogy nem jó firmware-t flasheltél bele?
Markert, airsoft fegyvert lehet e-bayről rendelni? Mármint azt tudom, hogy vannak páran, akik szállítanak Európába, de hogy vámilag/magyar törvényileg mi ebben az álláspont, azt ki tudja? Mondjuk szomorú, hogy az ebay.co.uk-on szinte egyáltalán nincs marker, az ebay.de-n főleg az airsoft dívik, de nem nagyon szállítanak külföldre, az amcsiknál meg minden van, de szintén nem nagyon szeretnek Európába postázni, ill. ha igen, általában elég drága... -
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #440 üzenetére
és mit jelnt haa kijelző villog és semmit sme csinál?
(firmware update előtt nem csinálta ezt...) -
Kaoru
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #438 üzenetére
majd lefényképezem ha megtaláltama fényképezőgépet, a doboza az nagyon nagy(szám)
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Kaoru
senior tag
most jött meg hong kong-ból az mp3 lejátszóm, pontosan 7 nap alatt!
-
Janesz
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #434 üzenetére
de a paypalhez tökéletes!
-
Kaoru
senior tag
válasz
Anthony001 #429 üzenetére
visa electronom van, azért
-
Kaoru
senior tag
jajj most kéne 1 ember télleg akinek van paypalja. 10.06€-ról lenne szó össz-vissz, teljesen mind1, h hol lakik mert hozzám küldik az árut. pénzt egyből befizetném, csak nincs kedvem németországba küldözgetni 1 ismerősömnek, h fizesse már ki paypallal.
g@bo?
egyébkénd g@bo meg vna még golden sunod?
Thx előre is. -
rocket
nagyúr
Tegnap megjott az elado atltal osszekevert pack rameso resze, amit tovabb kell kuldjek
Julius 29.-en adta fel mindket packot, a nemet vevohoz augusztus 3.-an ert oda, Magyaroszagra meg augusztus 16.-an, bar a tobbi mas altal feladott pack idoben megjott, ez valahol kavaroghatott, pecsetekbol nem latni, hogy a magyar posta sara lenne e -
plg
tag
Sziasztok! Segítsetek... Megnyertem egy licitet, egy osztrák fickónak kéne fizetnem ''cash on collection'' útján. Mi a franc ez?! Az eladónak csak a nevét és a helységét/irányítószámát tudom, így a bankban semmit sem tudnak csinálni.
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #415 üzenetére
sorry, csak bosszús voltam ebay-ügyben.. nem vagy szar ember
-
gregorik
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #413 üzenetére
a stílus a ''fennakadás''. ha te ezen nem akadsz fel, azt csak sajnálni tudom..
-
gregorik
senior tag
No, that is what I am charging for postage, it is not open now for negotiation.
If you felt that it was too expensive you should not have bid on my auction. I expect you to pay for the item according to the contract you have
formed with myself and ebay.
If you intend to dispute this there are procedures for doing so though as I have already stated I will not negotiate a discount.
Please confirm your intention to pay for the item as agreed in the contract and when I can expect payment for your purchase.
As I have stated previously PayPal would be the best method.
Thank you for your consideration in this matter.
David
mintha egy robottal kommunikálnék, komolyan.. és ez már nem az első ilyen arc.. ezek miatt szar ebayezni.. -
Janesz
őstag
bizony ez így van...azóta már én is utánajártam...sőt aki azt állítja,hogy neki is tudnak fizetni paypal-lel az hazudik mert nálunk még nem támogatott csak akkor lehetséges ez ha más országból van a kártyája:Bővebben: link az oldal alján...
-
bandiras2
senior tag
Na akkor most offolok egy kicsit:
Szórakozásból beírtam az ebayba hogy ''mig'' ...
Bazz, Van eladó MIG29 kiváló állapotban, még 6 napig lehet licitálniHülye amcsi miliomosnak van kettő, és az egyiket eladja ha vki megveszi, de van mig17 is.
Nem tud vki hirtelen megdobni 2 millával? A gép csak 1700000, de kell hangárt venni is
Most azzal szórakozok, hogy mindenféle marhaságot irkálok be, de az ebay(az emberi hülyeséggel és alkotóerővel párosulva) erősebb.
RGB hogy örülne, találtam neki sugárhajtómű tervet : valveless jet engine... easy to build
http://search.ebay.com/valveless_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQfromZR10QQsacatZ-1QQcatrefZC6QQsargnZ-1QQsaslcZ2QQsadisZ200QQfposZQ5AIPQ2FPostalQQftrtZ1QQftrvZ1QQfsopZ3QQfsooZ2 -
Kaoru
senior tag
How do I use a confirmed address?
A confirmed address is an address that has been reviewed by PayPal and found to be safe based on information related to the address. For example, a credit card billing address is confirmed because PayPal can check that the address is the same as the address on file at the credit card company.
Sellers can use confirmed addresses to help make informed decisions when shipping goods. Sellers can be more confident in shipping goods to a confirmed address, but sellers can still ship to an unconfirmed address. An address remains unconfirmed because PayPal does not yet have enough information to confirm it.
Sellers can use confirmed addresses to meet the Seller Protection Policy. Shipping to a confirmed address on the Transaction Details Page is one requirement of the Seller Protection Policy.
Why can't my bank account be confirmed?
PayPal does not allow confirmation from banks where our authentication methods will not function properly. We encourage members who have been unable to verify their PayPal account to register with another financial institution.
Röviden magyarul:
Paypal leellenőrzi, ha az a cím és név amit te megadtál egyezik-e a kártyán regisztráltéval, ha igen -> confirmed, ha nem -> nem confirmed.
Ennek oka lehet: szüleid/tesód kártyája (nem a tiéd, de te használod és a te adataidat adtad meg. Ill, az OTP nem engedte az ebaynek az információ lekérését, amikor levette tőled az összeget, az a bank rendszerében lévő hiba. PayPal ienkor az javasolja, h válts bankot[/off] -
Janesz
őstag
persze simán ment az utalás (de ha nem konfirmált a paypel-ed akkor neked nem tudnak fizetni csak az átutalt összeget visszapattintani) velem is ez történt...fizettem,majd visszajött a lóvé és a csávó írta,hogy not confirmed a paypal-em...(ez azért annyira lényeges valakinél ,mert te más kártyájával is tudsz reggelni a paypal-en és akkor az ő lóvéjával fizetsz...erre kint usa-ban nagyon odafigyelne,hogy lekövethető legyen ki mikor és mivel fizetett.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest