Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem eleve olyasmit érdemes venni ebayről, ami vámmal, áfával, postával együtt is jóval olcsóbb, mint itthon. Vagy olyat, ami egyáltalán nincs itthon. Egyébként megveszed itthon, mert kényelmesebb és gyorsabb. Ha csak az áfán múlik, akkor szerintem itthon hamarabb megoldod az áfát valami céges ismerőssel, mint az ebayes cuccon lévő áfát kikerülni...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
sasa311
veterán
max ''belső'' ismerőssel vagy hatalmas mákkal (értsd. alulértékelik az árut a postán).
Ehez az kell, hogy:
1., Vámos ne nyissa ki ill ne állapítsa meg, hogy nem annyit ér mint amennyi a csomag értékéhez van írva
2., Ne vesszen el (mert akkor viszont ennyiről kapsz kártérítést....)Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
Nem lehetne....
De még ha lehetne arra akkor sem kapnál itt választ....
_Yvorl_ : Akkor félreértettem. Szvsz e-baynél olcsóbban nem nagyon találok én még itthon sem cuccokat (pk-val együtt).
A speciális cuccokat (lévén én főleg tengeri akvarisztikához keresek, amit itthon nagyon kevés bolt árul) bőven meg lehet az itthoni ár 20-30%-áért venni, ami nagyon durva árkülönbség!
Badb0y Azért Ebayezek eleget, amikor 11 Eur-t számolnak fel a csomagolásra (papírdoboz + újságpapír bélés) az azért erősen nem lenne korrekt... Ezért kérdeztem.
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
balesz^
tag
Szaisztok!
Valahogy nemlehetne USA-ból érkező küldeménynél kikerülni az ÁFÁ-t? -
_Yvorl_
tag
Ha rám értetted a hozzászólásod első részét, akkor én nem azt mondtam, hogy a magyar árakhoz képest nem lehet olcsóbban vásárolni az Ebayen. Ha nem lehetne miért is vásárolnának ott sokan köztük én is. Hanem azt irtam, hogy a csoda árakban nem hiszek. Pl hogy egy 1200 Font értékű laptopot azért még ebayen se láttam elkelni átvágás nélkül 66 fontért. Igen én is volt hogy kerestem Digital SLR t olcsón es ebayről gyerek megkeresett olyan ajalnattal hogy az akkor kb 1 millába kerülő profi gépet csak nekem csak most odaadja 150 000 Ft ért de ha lehet akkor ne már ebayen intézzük és nyolc bankon keresztül fizessem mert az olyan jo nekem.
Na én erre gondoltam, hogy csodák nincsenek.
Én amerikai ebayről mondjuk normálisan egy 10-40% terjedő jobb árat látok reálisnak. De ami efölött van azt némi kételyel fogadom azért.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
Fehérsólyom
aktív tag
-
sasa311
veterán
válasz kraftxld #888 üzenetére
Akkor 2t had kérdezzek
Szóval ugye ajánlott, ez azt jelenti, hogy alá kell írnom, ergo kicsi a valószínűsége, hogy elvesszen....
Másik, hogy inne ([link]) ==>Maxibrief International ==>
Max mérete ennyi: Maximum dimensions: L + W + H = 900mm
Ez oké, ebbe simán bele kell, hogy férjen. Az 1 kg súlykorlátba is. De ezt jól értem, hogy csak 6 Eur? Most eddig vagy mindig átvágtak (hasonló méretű pack 17 Eur volt mindig) vagy nemtom...
Sajna az utolsó 2 csomagommal a magyar posta tökölt 2 hetet és mikor megjött a postás kivette belőle a Deutsche post papírját... Úgyhogy csak egy nagyobb csomagról van meg, az korrekt, mert rá van írva mennyiért adták fel.
remélem nem túl bonyolulEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz Flashcash #880 üzenetére
Hé nyugi van, Valaki írta, hogy E-bayen sem lehet kifejezetten olcsón cuccot venni, ezt csak megcáfoltam....
Más:
Szerintetek kis értékű cuccokra (<50EUR) németországból milyen szállítást érdemes kérni?
Ill össze-vissza irogatnak az eladók ugyan arra a cuccra egyik 8 eurt másik 35-öt ír Valaki aki tud németül be tudná nekem linkelni a német posta (vagy más alternatíva) szállítási költségeit?
köszönömEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
balesz^
tag
Sziasztok!
Egy processzort nyertem ebayen keresztül, aminek az ára 77$ volt.
A PK körülbelül 24.5$
Olyan kérdésem lenne hogy, ezen az összegen felűl milyen többletköltésgre számíthatok?
Gondolok itt ÁFÁ-ra, vámra, biztosítás stb.
üdv. balesz^ -
Flashcash
Közösségépítő
Másik fórumtársunknak egy másik fórumon a Royal International Signed For csomagja nem érkezett meg. Szólt az eladónak aki visszakapta a csomag értékét a Royal Mailtól és visszaküldte paypalon a magyar accountra, ahol ebben az esetben jóváírásra került a bankszámláján. (Tehát ebben az esetben átmenetileg engedték a pénz fogadását.)
Viszont akkor érdekelne hogy szerinted magyarországra mivel érdemes olcsón küldetni, ha nem jó a signed for. Vagy szerinted nem sgned for-ral van a legnagyobb esélye hogy meg is érkezzen a royail mailnél? Küldjük akkor ajánlás nélkül szerinted?
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
válasz Flashcash #880 üzenetére
Csak a tisztánlátás végett, egyik fórumtársunknak 2005. december 15-én feladott Royal International Signed For csomagja a mai napig nem érkezett meg.
Más: múlt héten kaptam egy meghívót a június 13-15. között Las Vegas-ban rendezendő eBay Live! konferenciára: [link]. Nem valószínű, hogy elmegyek, csak érdekességnek szántam.
Hamarosan beindul az új eBay Express is, ígéretesnek tűnik: [link].http://bashtravel.com/
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Fehérsólyom #879 üzenetére
Ez baromság. Elolvastad egyáltalán hogy mit írtam? Mert szerintem nem. Pont direkt a szállítást emeltem ki hogy mit érdemes választani ha azt akarod hogy meg is jöjjön. Miért nem ebbe az üzenetbe kötöttél bele ha ennyire unatkozol? [link] Ebben hol írnak a szállításról?
''Egy ritka régi kiadású ATI TVWondert vettem £13.05-ért (kb. 4500FT) a postaköltség pedig £4.5 (1670FT) volt.
Royal AirMail International Signed For (small packets)-el küldettem, ezzel 4 nap alatt itt volt a cucc, tartalmaz £30 biztosítást, és ajánlott küldeménynek számít.''
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Flashcash #878 üzenetére
Értelek én, jó áron vetted. Félre ne értsd, nem akarok az áron kötözködni, de a hozzászólásnak elsődlegesen olyan jellege van, hogy jaj de nagyon jó vagyok, nem pedig az, hogy milyen csomagolással mennyiért és miért érdemes küldetni. Ha mindenki ideírná, milyen bazi jó üzleteket kötött, akkor nem lenne értelme a topicnak... Remélem azért szent a béke, csak hirtelen felindulásból most valahogy nem tudtam szó (válasz) nélkül hagyni.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Fehérsólyom #876 üzenetére
Itthon boltban 3500 darabja, vaterán nem árulják az adott cd-ket meg használtan sem. Így a 900/1200FT szerintem nem vészes.
-
_cirmos_
őstag
az eladó meghatározhat egy árat, ami alatt nem köteles eladni az adott dolgot. ezt az árat persze bizalmasan kezeli értelemszerűen. ha az érkezett legmagasabb ajánlat alacsonyabb a minimálisan elvárt vételárnál, akkor az összeg alatt az fog szerepelni, hogy ''reserve not met''.
-
Flashcash
Közösségépítő
A múlt héten regisztráltam az angol ebayre [link] és az első csomagom most érkezett meg.
Egy ritka régi kiadású ATI TVWondert vettem £13.05-ért (kb. 4500FT) a postaköltség pedig £4.5 (1670FT) volt.
Royal AirMail International Signed For (small packets)-el küldettem, ezzel 4 nap alatt itt volt a cucc, tartalmaz £30 biztosítást, és ajánlott küldeménynek számít.
A paypal rendszerre is most regisztráltam, MKB Mastercard dombornyomott bankkártyával gond nélkül működik. (1$-t zárolt /gondolom ellenőrzésképp/ amikor aktivizáltam a kártyám)
Most még nyertem eredeti jó állapotú audio cd-ket darabját £1-ért, biztosított postával együtt 900-1200FT lesz darabja, és remélem rendben ideérnek.
[Szerkesztve] -
-
pBandi
tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki licitálni, és esetlegesen paypallal fizetni? Természeretesen nem marad honorálatlanul! Sürgős lenne.
...
-
soma21
csendes tag
A laptop a végén 460 dollárárt kelt el ami még mindig tök jó ár egy sony vaio vadi új gépért szerintem. De persze lehet hogy átverés, még csak most kezdtem el nézegetni ezt az ebayt és azért vannak jó dolgok amit olcsón meg lehet szerezni ahogy kifigyeltem. Azt honnan tudom hogy limit áras e a cucc amire licitálok? Mert én nem láttam sehol ilyen árat feltüntetve. Amúgy van vmi vám az ilyen dolgokra? És nem törik össze a gépet szállításkor?
-
_Yvorl_
tag
És ha még így is van szerinted az eladó odaadja neked 66 fontért egy min 1000 fontos laptopját?
A másik meg sok bidnél van minimálár. ki tudja hogy ezen nem volt e. dcsak akkor tudhattad volna meg ha rabiddelsz de mivel mqr lejart nem tudtunk.
Szoval lehet már tulvagyok egykét dolgon az életemben de én valahogy már nem hiszek a mesékben életapasztalatom azt mondatja velem hogy ahol nagy volt az olcsosag ott mindig oriasi volt az atveres mogotte csak ra kellett jönni..You can't teach new tricks to an old GOD!
-
Gero
tag
na szoval ha sok idod van es turelmed, igen sok dolgot olcson kifighatsz, egyszeruen csak szerencse es turelem kerdese. Vannak tetelek, amik egyszeruen elkeruli sok ember figyelmet, vagy valami lehetetlen idopontban van vege, vagy rossz kategoriaba rakta be az elado, ezert nem figyelnek fel ra sokan.
ket honapja vettem egy $1500 ibm laptopot 600-ertcramstuff.com
-
_Yvorl_
tag
Szia Nem akrlakelkeseríteni, de az a bid már lejárt.
De ezzel együtt nem tudom elhinni hogy 66 fontért eladnak egy ilyen laptopot. Vannak olcso dolgok de nem ennyire. Szerintem minimum limit lehetett a laptopon es azt a vegen nem irja ki hogy igy nem kerult eladasra. vagy valami nagyon kamu eladas. De hat ha hiszunk meg a csodakban akkor lehet.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
soma21
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el nézegetni az ebay.com ot, és találtam egy két dolgot ami érdekelne! Igazából bizonytalan vagyok az ilyen internetes vásárlásokkal kapcsolatban, szóval laptopot néztem ki [link] és nekem nagyon olcsónak tűnik, meg kínai illető az eladó szóval ha valaki rá tudna néni akkor megköszönném, és ha még le is írná a véleményét akkor hálás lennék!
Köszi! -
Badb0y
addikt
Le is mentettem azt a nyomtatványt még anno, csak nem lehet konyomtatni vmiért.
Akkor ezt nem értem, azt írta, hogy nem tünteti fel a termék árát, de ezek szerint mindenképpen látszani fog az ár. Akkor ez most hogy van
Ha ő nem tünteti fel de látszani fog, akkor szépen megkapom a +áfát meg a vámot is, mert 252$.
Ha nem szerepel biztosítás értéke, akkor nincs is?
Sry ha rosszul értelmeztem, de ez jött le.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Bash
addikt
Korábban már ezt is leírtam [link], Letter-post-ra ez a bekezdés vonatkozik:
''Ha a küldemény súlya nem haladja meg a 4 lbs.-t, akkor fel lehet adni levélként, ebben az esetben a PS Form 2976 jelzésű vámárunyilatkozatot [link] kell kitölteni, amelyet a postai alkalmazott szintén eltép a perforáció mentén és szintén nem szerepel rajta a biztosítás értéke.''
Amint látható a kötelezően csatolandó vámárunyilatkozaton értékmegjelölés is szerepel.http://bashtravel.com/
-
Badb0y
addikt
Megkérdeztem az ürgét, hogy lehetséges-e ajándékként az általad említett ems-sel küldeni, és hogy nem-e lenne gond, ha 54$ alatti összeget tüntessen fel.
Ezt kaptam válaszként:
''Sorry I cannot send EMS. I send via Airmail with no value on the item.
Thanks''
Magyarul, ha jól töröm, nem küldi ems-sel, hanem csak a légipostával, és nem tünteti fel az árat.
Na de akkor most mi a helyzet? Ilyenkor azt se kell feltüntetni, hogy ajándék, ha ár nélkül küldi?
+ilyenkor mennyi a biztosítás? Itt van ez amivel küldi [link]
Sorry a bárminemű rossz fordításért, de életembe nem tanultam angolt, és az emilt is szótárból írtam neki, csak a németből meg a szgépes angolból szedtem ki a dolgokat, de úgy néz ki megértetteMinőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Bash
addikt
Normál esetben így lenne: Buy It Now, megvetted, rögtön fizethetsz is a Pay Now gombra kattintva, ez automatikusan a PayPal-ra irányít, ott pedig pár kattintás, az egész nem tart tovább 10 másodpercnél.
De az eladónak saját fizetési rendszere van, amit a Check-Out Now! gombra kattintva érhetsz el. Itt értelemszerűen meg kell adnod az adataidat, majd gondolom ez is átirányít PayPal-ra, ez sem tarthat tovább kb. fél percnél.
Az eladó hétköznapokon 24 órán belül szállít, USPS Airmail Letter Post-al küldve pedig 4-10 nap alatt megkapod elvileg a csomagot, ami tapasztalat szerint lehet akár 14-18 nap is. A szállítási díjat mindig az eladó határozza meg, sokan nem gondolnak rá, de a csomagolóanyag is pénzbe kerül, de akár a munkából való időkiesését és a benzinköltségét is belekalkulálhatja, vagy ezzel is növelheti a profitját. A biztosítást jelen esetben a szállítási költség tartalmazza.
Vámkezeléskor lehetnek problémák, hallottunk ugye olyan esetet is, hogy kilopták a szemüveget a csomagból, de az is könnyen előfordulhat, hogy ki sem bontják a csomagot és minden gond nélkül megkapod. Annyit tehetsz, hogy megkéred az eladót, hogy ajándékként postázza a csomagot, illetve alacsonyabb értéket adjon meg, de így meg ha valóban eltűnik vagy ellopják, akkor a biztosítással lehetnek gondok.http://bashtravel.com/
-
Badb0y
addikt
Ezt szeretném megvenni azonnali vásárlással: [link]
Gondolom az eladóval nem lenne gond, elég pozitív
Mennyiből állna az egész vásárlás? Leírom, és egészítsen ki valaki, ha valami nem ok.
-Buy it now, meg is vettem.
-Küld majd egy mailt gondolom az ürge, és megadja a paypalos emiljét.
-Oda utalok ezesetben paypalon keresztül 227$+25$=252$, ami otp-s középárfolyamon számolva mastercardos küldés esetén ~53000ft. (ha jól tudom)
-És azt írja, hogy 4-10 nap a küldés.
Viszont, ezt a 25$-os 4-10 napos küldést nem értem. USPS Airmail Letter Post-tal küldi, ez ha itt [link] nézzük 1font-os csomaggal(fél kiló) számolva 9.75$. Most ő egy kicsit beletesz ebbe még a szemüveg árából, vagy ez tartalmaz még valami biztosítást? Mert azért remélem biztosítottan küldi vagy vmi, hogy ne legyen gond
És a másik fő kérdése: VÁM, ezzel itt mi a helyzet? Jóval túlléptem az 54$-t....Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Bash
addikt
Ha az van a leírásban, hogy 50 db, akkor 50 db, ha az van benne, hogy 1000 db, akkor 1000 db.
Szerintem ilyen kis tételnél nem kell aggódnod a vám miatt, egyébként itt is és a PayPal topic-ban [link] is többször leírtuk, hogy érték alapján történik a vámkezelés, valamint itt találod a hiteles információkat: [link].
Banki tranzakciós költséget is elfelejtheted, ha PayPal-al fizetsz.
kraftxld!
Ciki. Próbáld meg e-mail-en rendezni a dolgokat, mentsd, ami menthető.http://bashtravel.com/
-
SEK3
tag
Bash: köszi, akkor ugye azt venném meg ami oda van írva.
ha ezret ad 1$-ért, akkor megkapom az ezer darabot 1$-ért?
-értem, egyszerűen csak olcsó
Egy kérdés: Ismeritek a vámdíjakat? honnan lehetne megtudni?
mert nemszeretnék kétszer annyit fizetni, csak azért mert nem számoltam a vámmal.
Az eunbellül ugye nincs?
Fogalmam sincs, hogy a méret arányában, vagy a csomag értékének arányában kell fizetni.
Hong-Kongból, mag Szingapúrból mennyi lehet a vám? $5 még okés
-Hú, még a banki tranzakció is ott van.... -
kraftxld
félisten
Nos.. sikeresen kivágtak, miután egyik pajtásommal vettünk egy órát, és sokallta a szállítást (neki lett volna) és kaptam egy strike-ot (régebben volt még 2 kezdő koromból, mikor nem tudtam mi ez ) Azért ciki, mert egy gyerek még lóg 550$ értékú cuccal, amit elvileg jan közepe óta küld (2500+ feedback-es)
De így nem is tudom rendezni a függőben lévő dolgaimat, sőt ennek még meg nem kapott tárgy jelzést se tudok küldeni Valamit az elmaradt tranzakciókat se tudom rendezni, hogy levegyék a strike-t
Írtam fellebbezést, de azt monták, hogy rendezzem az eladóval a dolgot, és újraaktiválják az acc-ot, de így azt sem tudom megtenni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Bash
addikt
Minden valószínűség szerint azért, mert eBay megköveteli a Premier/Business account használatát a rendszeres eladóktól.
SEK3!
Az aukció 50 db-ra vonatkozik, tehát 50 db-ért kell fizetned $0.74-t, plusz $13.39-t a szállításért.
HXY!
eBay Help Top Questions about Buying listán a második: [link].http://bashtravel.com/
-
SEK3
tag
u, kösz szóval a a szállítás külön értendő. A fizetést biztosan meg tudom oldani, max csekken, de legszimpatikusabb az utánvét, na mindegy majd ahogy a helyzet hozza...
Így, hogy a szállítás külön van biztos, hogy darabja annyi mert különben ku rva olcsó lenne.
A pénz fogadás nem érdekel, eladni nemaka rock.
Köszi a választ mindenkinek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,már megint többet tudok, lehet hogy nyárra komoly üzletelésbe kezdek
-----------CSAK-IS LEGÁLISAN-------------------------------------------------------------------------------------------
már beugrott:
egyszer tesóm csinát e-gold számlát, az volt olyan ismerős
de az más...... -
HXY
addikt
Olyankor mi van, ha megnyertem egy licitet, de időközben meggondoltam magam?
-
And
veterán
Ezt viszont jó tudni (mielőtt - joggal - átzavarnak minket a PayPal-topikba ). Egyszer már rákérdeztem erre abban a topikban, de nem kaptam rá választ. Ezek szerint mégis igaz, hogy ''Personal account''-tal rendelkezőnek nem tudsz innen (bankkártyával) fizetni. Eddig ilyen szerencsém volt, hogy nem botlottam bele egyetlen alap-számlával rendelkezőbe .
-
And
veterán
Hogy mivel fizetsz, te döntheted el az eladó által felkínált lehetőségek közül. A linkelt árut éppen lehet PayPal-lel fizetni, de egyébként ez egyáltalán nem biztos. Ha az eladó nem kínálja fel PayPal-t, mint lehetőséget, vagy nem is regisztrált ott, nem tudsz neki azon keresztül fizetni.
Magyarországról a virtuális számla nem működik, nem is tölthetsz rá pénzt, és mivel pénzt fogadni sem tudsz, más sem tud rá küldeni semmit. A PayPal-es fizetés Mo.-ról csak sima kártyás vásárlásként működik.
''Ebben az esetben 50db ledet adnak 0,74$-ért
vagy 50db-ot 0,74$/darab-ért ???? ''
Mivel ez egy tétel, ezért valszeg. 50 db.-ot adnak a meghirdetett árért.
MOD: ''You are bidding a pack of 50 pcs 5mm super bright white...''
''A magyarországra szállítás 13,39$ , ez magyarországon belül bárhova annnyi?''
Szerintem Hong Kong-ból nézve Nyíregyháza épp olyan messze van, mint Sopron . E
''és benne van-e a termék ára vagy ez csak a szállítás? ''
A $13,39 csak a szállítás.
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
Hat a kepbol nem derul ki hogy melyik mivel 50 et bocsatott limitre az ar meg vonatkozhat darabra is meg az egeszre jelzem gyanitom 1 re vonatkozik !
Hat en vettem mar jonehany cuccot ebayrol de amennyire en tudom Mon. meg nem lehet a paypalre lovet rakni csak a paypalen keresztul fizethetsz a bankkartyadrol ....
Peldaul pont most volt egy patt helyzetem paypallel gondoltam kifizetem mire azonnal visszajott a fizetes , ir a csoka hogy nemtudja elfogadni a fizetest mert neki alap acccountja van es csak azt tudja elfogadni ami a paypalrol megy es nem egyenesen a bankartyarol a paypalt erintve mondom az jo mert en meg nemtudok felrakni penzt a paypalemre Maradt az atutalas
De ha megis lehet feltolteni az szoljon es azt is mondja meg hogyan .... koszi
[Szerkesztve]Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
SEK3
tag
hello, mindenki,,
Lenne pár kérdésem, mielőtt regisztrálnék:
Az ebay.com-on ha megveszek valamit, azt ugye előszőr ki kell fizetni paypal virtuális számláról, ugye?
Paypal számlámat átutalással és csekken keresztül tölthetem fel, ugye?
Ezen a képen értelmezni próbáltam a dolgot: [link]
Ebben az esetben 50db ledet adnak 0,74$-ért
vagy 50db-ot 0,74$/darab-ért ????
A magyarországra szállítás 13,39$ , ez magyarországon belül bárhova annnyi? és benne van-e a termék ára vagy ez csak a szállítás?
a többi meg olyan mint a teszvesz
légyszives válaszoljatok, érdekel a téma
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
Ha midnenki ezeket a kis programokat fogja használni, akkor eljutunk oda, hogy lesz egyszer az eBay, aki leakaszt adott összeget. Ezek után egy ''síkkal'' feljebb lesznek a snipe progi szolgáltatók akik leakasztanak egy újabb összeget. Végeredményben drágábban veszed meg azt, amit szeretnél, mintha nem lenne snipe... Ennél egyszerűbb, ha a max áradhoz hozzáadod saját magad azt az 1%-ot (min $0.25 max $9.95-öt).
Na mindegy, ezen csak úgy elfilóztam... Remélem azért sokan nem használnak ilyeneket. Én személy szerint eddig még nem futottam össze ilyennel. -
Bash
addikt
Valószínű igazad van, nekem ilyen irányú tapasztalataim nincsenek, csak többen panaszkodtak, illetve az online boltok is erre hivatkoztak indoklásként, hogy nem US kiadású a kártya. Újabban egyébként már telefonszámot is egyeztetik a bankkal, illetve szinte most már általánossá vált a kártya Verification number-ének a kérése is. Egyre többen törekednek a nagyobb biztonságra, pl. a bankom website-ján is párhavonta megváltoztatják a bejelentkezési folyamatot.
Badb0y!
3 snipe ingyen van, utána pedig a végső ár 1%-a (minimum 25 cent, maximum $9.95) minden egyes megnyert aukció után.http://bashtravel.com/
-
Kraptor
őstag
Szerintem ezt mát írtam ebbe a topickba és vitatkoztunk ebbe a témába Mon az új kártyáknál nem adják ki a lakcímed stb alapban. Főleg Amcsiban és nagyon sok online-boltban használnak address verifycationt. Ez annyit tesz, hogy amit te megadtál biling adresst annak egyeznie kell a hitelkártyád billing adressével és ezt ellenörzik is a bankoddal mikor a kártyád adatait csekkolják. A probléma az, hogy manapság itt Mon nagyon sok banknál ez alapbol le van tiltva és neked kell kérni, hogy emeljék fel ezt a tiltást és lehetővé tegyék, hogy ''letudják kérdezni'' a címedet a kártyád alapján.
Nekem Moi Visám van és már midnenhol vásároltam vele. Persze vannak olyan amcsi online boltok amik csak amerikai kártyákat fogadnak el, pl newegg.com és csak oda is szállítanak de általában elfogadják a Moi kártyákat. -
Badb0y
addikt
Na meg lett közbe hogy lehet. A my watches fülnél van olyan, hogy import watches, és amire már licitáltál termék, azt megtalálja, és lehet importálni.
Már csak azt kéne tudni, hogy úgy nem lehet importálni német ebayről, hogy nem licitáltam?
És ez a watch gty ez mit jelent ? Mit kell odaírni :
Commentnek gondolom amit akarok, max ofernek meg amennyit maxot adok érte.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
_Yvorl_
tag
Ez érdekes kérdés mert elvileg össze vannak kötve az ebay siteok pl .com rol is meghivhatsz barmiylen külföldi ebayen hirdetett dolgot csak a com on keresel ra a termek szamara.
szóval szerintem ennek megkerülhetőnek kene lennie ilyen módon.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
Badb0y
addikt
Ezt a terméket szeretném megvenni.
[link]
Az ember korrektnek tűnik a vevők értékelései alapján, de azért nézzétek meg ti is légyszi.[link]
Ennél a paypal kimarad, mert nem jelölte be úgy néz ki.
Azt írja, hogy 17euro a biztosított küldés Magyarországra. Nekem lenne még plussz kültségem ezen felül
Mert akkor 620eurot adnék érte, hogy 640-be beleférjen.
Ha megnyerném a licitet, akkor itt csak úgy lehetne vásárolni, hogy előre elutalom a pénzt neki ugye
Nem tudok sajnos angolul, de ha jól szedem ki itt az auction snipernél ugye kitöltöm az adataimat és ez a lead time az, amikor bedobja az én árajánlatomat a lejárat előtt annyi mp-vel amennyit megadok? Mennyit érdemes megadni?
És ez kerül-e nekem végül is valamibe?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
_Yvorl_
tag
Én még nem futottam bel eolyanba, hogy a Magyarorszagon kiadott Visamat ne fogadtak volna el Valahol a neten vagy kulföldön. Ezzel szemben volt többféle amexem is na azzal csak szivás volt az életem, pedig tudtommal nekem még akkor volt, mikor nem magyarorszagon adtak ki őket. Csak volt itt már ügyfélirodájúk, de még eredeti ami votl a kártya.
Azt sehol nem akarták elfogadni. Félig mert állandoan valami problémájára hivatkoztak félig mert akokr még ugy volt hogy a Visa MAsterért tudtommal 4,5 %-ot vontak a kereskedőtől az amexért meg 7%-ot nem tudom ez változott e azóta.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
Bash
addikt
Amerikai cégek hajlamosak nem elfogadni nem US hitelkártyákat. Nem tudom, hogy a VISA/MasterCard-e a ludas, akik ugye szeretik hangoztatni, hogy az egész világon elfogadják a kártyájukat vagy az amerikai online áruházak.
eBay-nek fizettem már VISA-val is meg MasterCard-dal is, de mindkettő US kiadású.http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
Gyerekek!
Hasonló témában tessék a PayPal topic-ba írkálni: [link]. eBay-nek semmi köze az OTP-hez meg az ilyen-olyan kártyához. Köszönöm!http://bashtravel.com/
-
rlazol
veterán
dombornyomott kártyát az OTPben akkor adnak, ha a nyitáskor 250ezer HUF van a kártyán vagy rendszeres jövedelem érkezik rá. De baromi egyszerű, próbáld meg bereggelni a PayPalnál, ha nem megy, nem megfelelő. Vagy hívd fel az OTP-t, hogy akkor ez most milyen kari.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
T 1000
aktív tag
A bankban ahol dolgozok tudtok nyitni elektronikus számlacsomagot, így netbankon a deviza átutalás1500 ft/tétel, összegtől függetlenül....
-
thaler2
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #821 üzenetére
Az számít dombornyomott kártyának, aminek a kártya száma púposan van ráírva?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ki van zárva, hogy juniorhoz dombornyomott kártyát adjanak.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
thaler2
senior tag
PayPalhoz jó az Otp-s Visa junior dombornyomott kártya?
-
sasa311
veterán
Ezt írja nekem a progi:
ou have one or more pending bids that will not be placed if Auction Sentry is not running at their programmed bid times.
Are you sure you want to close?
Most én rontottam el valami beállítást?Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
Bash
addikt
60 mérfölddel délebbre költöztem pár hónapja, minden más a régi.
Általában ingyen kipróbálhatóak, de egyébként fizetősek. Van amelyik havidíjas, van amelyik fix összeget kér (néhány cent), ha megnyerted az aukciót, illetve ha jól tudom van olyan is, amelyik a végösszeg bizonyos százalékát (1%) kéri.
Összességében elmondható, hogy sokkal többet lehet használatukkal spórolni, mint amennyit kifizet az ember nekik.http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
sasa311, tr00p3r!
Személy szerint az AuctionSniper-t használom már elég régóta. Ez nem azt jelenti, hogy ez a legjobb, akkoriban ezt találtam, és mivel szolgáltatásukkal meg vagyok elégedve, ezért nem is teszteltem mást.
Ha nem adod meg a felhasználónevedet és a jelszavadat, akkor nem tudnak bid-elni a nevedben. Visszaélésről még nem hallottam egyik hasonló céggel kapcsolatban sem.
bLaCkDoGoNe!
Az automatic bidding-től ez annyiban különbözik, hogy mivel ezek a sniper programok nem osztják meg eBay-el a te maximálisan meghatározott bid-edet, ezért az eBay proxy szervere nem is fog bid-elni a nevedben, tehát feleslegesen nem verik fel az árát a kiszemelt árunak. Illetve legtöbbjük figyelmeztető e-mail-t is küld, ha valaki az eBay automatic (proxy) bidding rendszerét használva magasabb összeget határozott meg, mint amit temegadtál a programnak.
Nem túl magyaros, de remélem érthető.http://bashtravel.com/
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nincs most időm végigrágni a linkeket, kérdésem az lenne, hogy ez mennyiben különbözik az automatic biddingtől?
Mármint azon kívül, hogy ezek az utolsó másodpercekben bökik be az ajánlatot.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bash
addikt
A küldemény biztosításához egy PS Form 3813-P jelű nyomtatvány [link] kitöltésére van szükség, ezt a perforáció mentén a postai alkalmazott eltépi, és csak az a része marad a csomagon, amelyik a vonalkódot tartalmazza, a biztosítás értéke nem szerepel rajta. A küldemény bevallott értékétől függetlenül a korábban felsorolt határokig lehet biztosítást kötni a csomagra, viszont a küldemény eltűnése, megrongálódása vagy megfosztása esetén a biztosítási procedúra részét alkotó értékmegállapításkor igen valószínű, hogy figyelembe veszik a csomag bevallott értéket.
Ha a küldemény súlya nem haladja meg a 4 lbs.-t, akkor fel lehet adni levélként, ebben az esetben a PS Form 2976 jelzésű vámárunyilatkozatot [link] kell kitölteni, amelyet a postai alkalmazott szintén eltép a perforáció mentén és szintén nem szerepel rajta a biztosítás értéke.
Ha a küldemény súlya meghaladja a 4 lbs.-t, akkor csomagként kell feladni a küldeményt, ebben az esetben a PS Form 2976-A jelzésű vámárunyilatkozatot [link] kell kitölteni, amin viszont szerepel a biztosítás értéke. Arról nincs információm, hogy mennyire figyelik azt a mezőt a vámkezeléssel megbízott tisztviselők.
Másik kérdésedre:
A jelenséget sniping-nak hívják, magam is alkalmazom szinte minden aukciónál, lévén sokszor vagy nem vagyok itthon vagy nem ülök a gépnél és nem tudom figyelemmel kísérni az aukció végét.
Néhány link segítségül: [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link].http://bashtravel.com/
-
_Yvorl_
tag
Körkérdés, hogy tud e valaki nekem segíteni.
Tegnap biddeltem egy termékre, ami a lejárat elötti 3.másodpercben még az enyém volt. Aztán hogy hogy nem csodák csodája mégse nyertem meg. Hallottam, hogy léteznek ilyen bidautomaták. Esetleg tud valaki valami ilyet hol lehet megnézni kipróbálni.
MErt nekem tegnap még megért volna a bidem plusz pár dollárt de nem voltam oylan gyors sajna. Ezzel viszont akkor lehetne biztosabbra menni valamivel..
Válaszokat és tapasztalatokat előre is köszönöm.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
_Yvorl_
tag
Köszönöm szépen a kiegészítést jó tudni. ezeket.
Kérdésem akkor már h abelementünk a biztosítással kapcsolatban lenne. mert nekem az eddig tapasztalatom az volt mikor rendeltem cuccokat USAból, hogy a Csomag értéke alapján lehet biztosítást kérni rá, és ebből kifolyólag van ez a kettősség, hogy lehet alacsonyabb értékkel küldetni a csomagot de akkor a biztosítás is erre az értékre számitódik.
Te most akkor azt állítod, hogy példa kedvéért veszek egy 500 USD s Szamitogep alkatreszt elkuldetem ajandekkent 40 USD értékkel és ettől függetlenül köthetek rá mondjuk 700 dolláros biztosítást pláne úgy hogy a behozatali papirokon ne szurja egyből ki a vámos szemét hogy jé egy 40 dollaros csomagon miért is van 600 dollar biztosítás.
Ez nem kötekedés hanem valóban érdekel mert ha igy müködik akkor mostantól így csinálnám, csak eddig én nem így tapasztaltam.
Köszi előre isYou can't teach new tricks to an old GOD!
-
sasa311
veterán
Jujjj!
Ma jött egy e-mail. Feladónak ez volt: eBay costumer support: costumer data......
Nyitnám meg, de a NOD már visít is, hogy vírusos a file, és azonnal bontja a kapcsolatot..
Hát basszus, mikkel nem próbálkoznak a mocsok vírusokEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest