- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Anthony001 #299 üzenetére
Szerintem nem... Nem is nagyon tudnál...
-
Anthony001
senior tag
Kérezi a srác h what is the state?
Nálunk nincsenek államok.
Most akkor arra semmit nem kell írnom? -
stanci
aktív tag
- Wire transfer/Direct debit
- Cash on Collection
Srácok az első az a banki átutalást jelenti igaz?
A második valami készpénzes buli. De mi az, hogy on collection?
köszi a segítséget előre is -
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #294 üzenetére
Tök korrekt a csávó, de szerintem biztos ami biztos így írd neki:
Name: XY
Street: ZX
City: BP
érted? -
tiv83us
veterán
válasz
Anthony001 #292 üzenetére
Elonyosebb, ha nem ''magyarosan'' irod. Egyebkent tokmindegy, azon nem fog mulni.
-
Gero
tag
válasz
Anthony001 #290 üzenetére
igen az akar lenni
neved
utca hazszam
telepulesnev, iranyitoszam
Hungary, Europe -
Anthony001
senior tag
Egy gyors segítség kéne
Most írta ezt a srác:
hey, im sorry to tell you this. but there is a small problem. the people at UPS cannot send the package because they dont understand the address. they dont know which one is the name of the person, they dont knokw which one is the address or the city or state.
so if you can do me a quick favor and give me the address 1 more time, ill be glad to ship it as soon as possible.
i need the address in this order:
Name
Street Address
City, State, Zip Code
Country
Ez az akar lenni, hogy ilyen sorrendben írjam meg a címem? -
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #288 üzenetére
Az E-baytől nem kapsz semmit
Ha megjött a cucc, akkor írhatsz feedbacket a csávónak, ha minden ok +-ot, ha nem minden ok de elmegy (főleg ennyi engedmény és probléma után) akkor is +-ot, ha valami nagy gáz van akkor negatívot, de ok nélkül nem illik -
Anthony001
senior tag
Ha elküldte a gyerek a mezt, akkor mit kapok az Ebay-től?
Valami Congratulations anthony001skate, on your first eBay purchase üzit? -
Comm
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #286 üzenetére
-
Comm
senior tag
Annyi a gondom, hogy valamiért nem jó a számlaszámom a paypal-nal + card verification number nincs a kártyámon.Visa Electron kártyám van és OTP-nél.Mi a baj?
-
Comm
senior tag
válasz
Anthony001 #281 üzenetére
Mosz regeltem Paypal-ra.Elolvastam itt a fórumon a dolgokat és remélem sikerül minden.Keresésnél direkt úgy kerestem, hogy hun-ba küldik a cuccot.A feedback meg olyan 200 van a gyereknek, és 2002 óta regisztrált tag
Köszi a segítséget, még jó hogy itt a PH! -
Comm
senior tag
Most akarok vásárolni Ebay-ről.Remélem sikerül.Egy XFX Geforce 6600GT a kiszemelt.
.Mire figyeljek vásárlásnál?
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
Anthony001 #274 üzenetére
Tisztességes eladónak fontosabb a feedback, mint pár simlis € vagy Ł
-
Anthony001
senior tag
Arról kapok értesítést, ha nem küldte el a mezt?
-
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #272 üzenetére
Én még nem sokat ebayeztem de egy pár dolgot már vettem, és úgy tapasztaltam, hogy azért Németország, Anglia, stb.... Ott nem ez a tipikus ''magyar'' észjárás van, hogy mi van, ha nem küldi meg. Persze ott is van 1-2 csirkefogó aki ezen próbál kaszálni, de akinek jó a feedbackje azoknak a 99%-a korrekt. Főleg nagyon sok cég is hirdet e-bayen, azokba legalább annyira lehet bízni, mint egy webshopban, de persze garancia az nincs.
-
kraftxld
félisten
válasz
Anthony001 #272 üzenetére
Akkor szívás. Én úgy jártam nemrég, hogy 17ezer pozitív feedback-es vevőtől vettem cuccot, aztán ki is vágták az ebayről, mert sokminenkinek nem küldött a végén semmit, természetesen 2 nappal aztán mikor átutaltam a lóvét.
-
Anthony001
senior tag
És ha nem küldi a tag?
Akkor mi van? -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #267 üzenetére
Az 4-6 nap elvileg
-
Szabtom
senior tag
válasz
Anthony001 #267 üzenetére
Ez elvileg gyors, 1 hét körül megjön.
-
Anthony001
senior tag
USPS Global Priority Mail
ezzel hozatom -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #264 üzenetére
4-10 napot irnak Global Airmail-nel, ez termesztesen valtozhat, szerintem kb. 2 het lesz mire megkapod.
-
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #264 üzenetére
Átlag két hét. De én már találkoztam egy hónapos szállítási idővel is, sőt, ad abszurdum ennél több is előfordulhat...
-
Anthony001
senior tag
Végül is, szép is lenne ha a kifizetett pk. után kérnének még
Amúgy kb mikorra ér ide a mez? -
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #260 üzenetére
Re #261: Persze.
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha megküldik, akkor csak át kell vennem, semmit nem kell érte fizetnem igaz?
-
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #258 üzenetére
Semennyit, mert a tranzakciót nem az OTP-ről indítottad, hanem a PayPal rendszere terhelte rá a kártyádra az összeget.
-
Anthony001
senior tag
egy gyors off:
Az OTP kb mennyi kezelési költséget von le? -
Anthony001
senior tag
Oké.
Nektek van igazatok
Szal, PayPal-al fizettem.
Már csak az az 1 kérdésem lenne, hogy ilyenkor kapok valami értesítést, hogy elküldtem a pénzt, és az eladó már küldi az árút? -
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #253 üzenetére
A másik topic-ot bezártam, folytatódjék itt a tapasztalatok megosztása.
Anthony001!
Látom most éppen a PayPal regisztrálással gyűlt meg a bajod. Egyetlen kérdést hadd tegyek fel mielőtt bármi másra reagálnék: elolvastad a PayPal-os topic-ot, amit belinkeltem neked Bővebben: link?
A topic-ban több, mint elégséges információ található a PayPal account megnyitásával, sőt használatával kapcsolatban is, nem mellékesen magyarul! Szeretnék segíteni, de sajnos nem hagyod magad, ennél jobban nem vagyok hajlandó a szádba rágni semmit. Ha nyélbe szeretnéd ütni ezt az üzletet, akkor vegyél erőt magadon, és tegyél te is érte valamit. Egy kis olvasásba, tájékozódásba senki nem halt még bele. Komolyan mondom, már azt hittem az lesz a következő kérésed, hogy írjunk már az eladónak e-mail-t, beszéljük le vele a dolgokat.
Előre szólok, hogy városon kívül dolgozom egész héten, valószínűleg vasárnap vagy szombat éjszaka jutok csak haza, ezért naponta csak egyszer fogok géphez ülni, nem kell 6 e-mail-t küldeni, vagy 20-t kérdezni, ha nem válaszolunk azonnal. -
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #253 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve... Ez egy fórum, ha nem akarod, hogy beleszóljanak, ne indíts topicot. Ennyit erről.
-
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #247 üzenetére
''nem szótáraztam''
Most erre mit mondjak? Ha ahhoz is lusta vagy, hogy egy szótárt a kezedbe végy, mire fel várod el, hogy mindenki törje magát? Mellesleg Bash a lelkét kitette, ember. -
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #249 üzenetére
Mer, talán nem segítettem e-mailben?
Küldtem már vagy 6-ot! -
Anthony001
senior tag
Milyen király h itt csak arcozni tudnak de segíteni senki sem akar..
-
hezzo
tag
válasz
Anthony001 #245 üzenetére
''well i only charge 4.00 for the packaging & handling - and i dont like to charge alot for shipping, i let the shipping calculator do it so it'll be fair, you know what i mean?
Ezt mondja meg nekem valaki, hogy mit jelent?''
Ezt tőled idéztem. Ne haragudj, igazán nem akarlak megbántani, de aki ezt a mondatot egy szótárral a kezében nem tudja lefordítani, az kb. a nulla szint. De te tudod. -
hezzo
tag
Nu, nehogy már megsértődj
''Vannak spekulansok is, akik a pk-val alkotnak'', igen, nem is beszélve arról, hogy pl. garanciális problémáknál a refund csak a termék árára vonatkozik, a pk.-ra viszont nem. Ha valaki vesz egy 20$ terméket, amire pl. 50$ a pk., akkor szivhat vele...
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Igen az a legjobb ha lemereted
Nem szoktam ezzel foglalkozni, altalaban ha rosszat irsz, az elado is ir neked rosszat megha rogton fizettel is kitalal valamit, es mivel ugyis volt rengeteg feedbackje pozitiv, igy meg aztan megrosszabb lett volna, igy most van unpaid item-em, de legalabb 100% a pozitiv feedback score
Igen eleg soknal ott van, de sajnos van aki csak mailben adja meg, igy lehet lemaradsz egy termekrol, mert mire valaszol megvettek.
Vannak spekulansok is, akik a pk-val alkotnak mondjuk ket ugyanolyan termek egyik 5 font+3font a pk, masik 2 font+10font a pk, ezek igy kaszalnak, hogy a pk-n keresnek es a termeket olcsonak tunteik fel, ezekre is vigyazni kell.
Lehetne zarni a masik topic-ot szerintem is, majd egy mod erre jar, bezarja a masikat -
hezzo
tag
Aha. Biztos nem ugyanazt az Ebay-t nézzük. Megszámolni sem tudom a ''Mail for shipping quotes'' típusú beírásokat az ''international shipping'' címszónál
stanci: Azért elég erős, ha valaki nulla angoltudással, nulla tárgyismerettel csak úgy rálicitál valamire, és mikor megnyerte a licitet, kezd el kérdezősködni... A fórumtársak csak erre próbáltak rávilágítani...
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
Nem azért, hogy beszóljak, de nem vagytok egy kicsit nagyképűek?
Tényleg nem támadásként írom, de valahogy ez jön le.
Szerintem veletek is előfordult már, hogy hirtelen belelkesültetek és olyanba ugrottatok bele amibe nem kellett volna. Egyébként jogos: olvasni, olvasni és kérdezősködni, aztán cselekedni.
[Szerkesztve] -
Speccy
aktív tag
Én már oda jutottam, hogy nekem az semmi, hogy Large vagy Medium, mert a tapasztalatom szerint nincs egységes méretezés. Ha biztosra akarsz menni, kérd meg az eladót, hogy mérje le (szélesség/hosszúság).
Annak az angol csókának simán adtam volna egy negatívot (természetesen a 90. nap legvégén, hogy bosszúból se tudjon neked is negatívot adni), jól lehordva.
hezzo : Szerintem meg több embernél van feltüntetve a ptkg, már ahánynál nem, márcsak azért is, hogy a Paypallal való fizetésnél automatán hozzá tudja adni a ptkg-t.
Ja meg minek van két íbéjes topik? A másikat sztem be lehetne zárni.
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Anthony001 #219 üzenetére
Nem voltam profi, azonban nem kezdtem úgy bele az ebayezésbe, hogy angolul ne tudnék annyira, amennyire az a licitálásokhoz ill. vásárlásokhoz szükséges.
-
hezzo
tag
Jó összefoglalás, ehhez én hadd tegyek hozzá annyit, hogy a biztonság kedvéért minden esetben rá kell kérdezni, hogy ''mennyi a pk. Magyarországra''. Viszonylag kevés eladónál van tételesen felsorolva, hogy mennyi az ''International shipping'' biztosítással együtt stb. Viszont, ha erre a kérdésre az a válasz érkezik, hogy ''22$ biztosítva'', akkor megtudtad, hogy 1. hajlandó Mo-ra küldeni, 2. 22$-ért.
Ha minden egyes licitszándékot megelőz egy ilyen kérdés, a hiba és a gikszer esélye szinte nullára csökken. Így egyébként kibukhat az is, hogy az ''United States only'' feliratú cuccokat az eladó minden gond nélkül lepostázza ide, csak lusta volt bejelölni a Worldwide feliratot... (És adott esetben ez fordítva is igaz lehet, tehát egy ''Europe'' feliratú cikk eladója mereven elzárkózik a Kelet-Eus postázások elöl, mert sok rosszat hallott/tapasztalt.) -
rocket
nagyúr
Par jotanacs azoknak akik eloszor hasznaljak ebay-t.
A termek adatlapjat elkell olvasni es megerteni, ott minden leszokott irva lenni a termekrol, a fizetesi/kuldesi feltetelekrol.
Ezen kivul ha kerdesed van, ott van a ''ask seller a question'' opcio, igaz sokszor nagyon lassan reagalnak, vagy soha
En jartam mar ugy, hogy kaptam unpaid itemet ebay.co.uk siteon egy termeknel, mert miutan megrendeltem, kifizettem kozolte az elado, hogy kelet europa nem kuldi el, de persze a ternek adatlapjan az volt irva, hogy ''ships to: europe,asia,australia'', aztan vegul ebay-nel reklamaltam, de nem tortent semmi
Joltudom 3 unpaid item utan, torlik az accountot.
Sok eladonal az ujonc usereket akiknek meg nincs egyetlen vasarlasuk se, arra kerik mielott licitalnak irjanak nekik, tehat erre is erdemes odafigyelni, ez szinten a termek adatlapjan szokott kiirva lenni.
Ezen felul ha egy termeket megkaptal problema nelkul, akkor erdemes pozitiv feedbacket irni az eladonak , mert ezutan altalaban ok is irnak, es ezzel gyulnek a feedback pontok, amik egy megbizhatosagi index-nek felelnek meg.
Ha esetleg 1-1 csomag soka jon meg, mondjuk 4-5 het alatt az esetlegesen igert par nap helyett, nem szabad az eladonak negativ feedbacket irni, mert altalaban a postakon mulnak az ilyen kesesek, es nem az elado-n.
Paypal a legegyszerubb es legjobb fizetesi modszer ehez egy megfelelo bankkartya-ra van csak szukseg.
Igy nagyabol ennyi, ha eszembe jut meg valami majd irok meg -
rocket
nagyúr
válasz
Anthony001 #223 üzenetére
Ami poloban xxl, az mezben kb. l-es meretnek felel meg, persze ezek a mezek logva jok, de vigyazni kell ezzel azert.
Raadasul ahany marka annyi fele meret, xxl se ugyanakkora sima polok eseteben az adidas-nal mint a nike-nal, sot markan belul is lehet polonkent eltero, hogy 2 kulonbozo tipusu nike xxl polo nem pont ugyanakkora.
Itt Bővebben: link egy meret tablazat, hogy mennyire igaz azt nem tudom, ebay-en az eladok nagyobb reszenel levannak irva meret aranyok.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Mostmar tudom tapasztalatbol is, hogy nem igy van, anno irtam a vpop-nak ok valaszoltak ezt
Ami nekem jott csomag multheten 50.00$ volt rairva, es nem kellett semmit fizetni ra, hozta a postas
Igen ez igy van, joguk van a vamosoknak barmelyik csomagot kinyitni, ha ketelkednek a csomag tartalmat es erteket illetoen.
Az se art egyebkent, ha a vevo szol az eladonak szedje le az arakra vonatkozo matricakat, pl. polokon az usa-ban sok esetben az eredeti cimken rajta szokott lenni az msrp ar, es hiaba mondanad, hogy te azt a polot akciosan vetted 39$-ert ha 79$ van rairva es a vamos szorosszivu akkor fizetni kell. -
sasa311
veterán
37 u$d, pont november környékén szívtam, mert akkor még ezt nem tudtam..
Ha ez alatti érték van a csomagra írva (ajándék) akkor nem törődnek vele hanem kijön hozzád gond nélkül.
Én ott szívtam, hogy srác aki küldte nekem a csomagot (104 dolcsi volt) 200-at írt rá, mert azt hitte ha ajándéknak adja fel nem számít.. na mind1
De én fehérjekicsapót rendeltem, ha arról a vámtiszt megmondja, hogy nem 37 u$dt ér hanem többet akkor minden tiszteletem, szerintem akkor látna életében először ilyet
mod: #231 kijelentés
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
''a termekre 12% vam es 25% afa lenne'' [...] ''Es az ertek nem szamit 1$ is lehetne rairva''
Hadd reagáljak erre a két hetes hsz-re... Nem igaz, hogy mindegy, milyen érték van ráírva a csomagra. A külföldi csomagok a Magyar Posta Nemzetközi Csomagkicserélő Osztályára érkeznek, ahol kb. 40$ összeg alatt egyszerűen továbblövik a csomagot, mert az a vámmentes összeghatár. (Sajna nem emlékszem pontosan az összegre, de a nagyságrend stimmel.) Ezért lehet azt megtenni, hogy valaki vesz pl. Ebay-ről egy értékes cuccot, és megkéri az eladót, hogy írjon rá értékként mondjuk 20 dolcsit... Így mindenféle vámolás és problémázás nélkül átengedik a cuccot.
...Kivéve persze, ha valami olyan irreálisan nagy értékű dolgot rendel az illető, amiről üvölt, hogy nem egy huszas (mondjuk értékes ékszerek, stb.). Akkor is gond van, ha a csomagot vizsgáló vámtiszt kukacoskodik, és/vagy ért a csomag tartalmához, vagyis meg tudja határozni, mennyit érhet. Ekkor a postának joga van számlát kérni az érték igazolása végett; csak 30 nap letelte (nem reagálás) után adhatja át a Vámhivatalnak a csomagot.
Az ilyen helyzet sem megoldhatatlan persze, ugyanis a számla helyett értéknyilatkozatot is elfogadnak (''Én, xy, esküszöm, hogy ezt a gyémántgyűrűt tényleg 20$-ért vettem, készpénzért, számla nincs, csak a becsületszavam)
-
stanci
aktív tag
Egy kis referencia a megbízhatóságomról, nem tudom számít-e valamit:
Bővebben: link -
stanci
aktív tag
Srácok tudna valaki segíteni egy Ebay-es vásárlásban. Konkrétan arról lenne szó, hogy megszeretnék venni egy cuccost, de az aukció 3 napon belül befejeződik. Már folyamatban van a bankkártyám ami alkalmas lenne a PayPalhoz, de mire elkészül véget ér az aukció.
Tehát az illetőnek kellene licitálni a cuccra. Persze én előre kifizetném neki az összeget. -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001 #219 üzenetére
Anthony001 biztos 2XL-est akartál?
(ha igen sry, hogy megkérdeztem)
-
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #215 üzenetére
Ha vállalod a $4 pluszköltséget, akkor írd meg neki, hogy rendben. Az itt található shipping calculator-ral ki tudod számolni, hogy mennyi lenne a szállítás: Bővebben: link.
Ezt 1 fonttal számoltam (~45 dkg), szerintem annál nem lesz nehezebb csomagolással együtt sem: Bővebben: link.
Kétféle megoldás közül választhatsz, EMS $26, ez ott van 4 nap alatt, illetve a sima légiposta $9.25 ill. $14, ez a csomag méretétől függ, elvileg beleférne a letter post megengedhető maximális méretébe is, ez kb. 10-14 nap, mire a kezedbe kerül. Az economy-val nem érdemes foglalkozni, gondolom nem akarsz 5 hetet várni a mezre, annyival nem olcsóbb.
Ha kiválasztottad a neked megfelelő szállítási módot, akkor szépen megkéred az eladót, hogy azzal küldje. Egy CP-72-es formanyomtatványt (vámárunyilatkozat) mindenképpen ki kell töltenie, illetve a Global Express-hez még egy 11-B jelzésűt is. A Global Express $100-t biztosítást magában foglal.
Ez mind szép és jó, a sikeres megállapodás után jönne a fizetés, amihez még mindig gőzöd nincs. Ajánlom tanulmányozásra a következő topic-ot: Bővebben: link, itt nagyjából elhangzott minden. Ha valami nem világos, akkor kérdezz.
Lehet, hogy bLaCkDoGoNe sem volt profi az első vásárlásánál, de nem sokan mennek ennyire fejjel a falnak sem, mint te.
És még egy dolog, nem árt észben tartani, magamat idézem:
''Ja, egyébként a mez felnőtt 2XL-es méret, ami kb. 2 méteres 120 kg-os emberre való. Nem tudom mekkora vagy, de nekem ez majdnem térdig érne, pedig nem vagyok alacsony.''. -
Anthony001
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #218 üzenetére
Te profi lehettél a legelső vásárlásnál...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Anthony001 #212 üzenetére
De Bash már egyszer lefordította... Szerintem a továbbiakban kerüld el az Ebay-t, a saját, az eladók és a vevők érdekében egyaránt.
-
_lupin_
csendes tag
válasz
Nézd meg ezt az oldalt:
http://internetvilag.hu -- Bővebben: link
Ez a cég azzal foglalkozik, hogy Amerikából szállít Magyarországra dolgokat, amit olyan online helyen rendelsz meg, ahonnan csak az USA-ba szállítanak.
A honlapjukon megadják az USA-beli telephelyük címét, ebayon azt add meg shipping addressnek. -
Bash
őstag
válasz
Akkor méltóztatnál elolvasni a #196-s hozzászólásomat? És Motion_Blur is.
Vagy én nem tudok magyarul írni, vagy ti nem értitek a magyar nyelvet, de én ennél jobban nem tudok segíteni. -
Bash
őstag
válasz
Motion_Blur #210 üzenetére
#196: Bővebben: link?
Mindenki meghülyült ma este? -
Bash
őstag
válasz
Anthony001 #208 üzenetére
Nagy segítség lenne, ha megmutatnád a szöveget, nem gondolod?
-
Anthony001
senior tag
Valaki légyszi fordítsa le azt az angol szöveget, mert vmit egyezkedni akar a srác
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Anthony001 #204 üzenetére
Ők fognak megkeresni (mármint email-ben)
-
sasa311
veterán
válasz
Anthony001 #200 üzenetére
az, hogy 17 vagy még nem gond, én is 16 évesen középfokúztam
Szerintem ha nagyon erőlteted inkább elküldi neked a cuccot, különben csak a költsége van veled. Sűrű elnézések közepette (kérj meg valakit, hogy megírja a levelet) kérd meg, hogy lécci-lécci most az egyszer küldje el ha már.... mittomén, találd fel magad ha elszúrtadEgy próbát megér. Mástnem tényleg kapsz egy negatív bejegyzést és egy fekete pontot. Nomeg ha nem küldi el, akkor ki is toltál emberrel
-
Bash
őstag
válasz
Akkor bele kell egyezni, hogy elállsz a vásárlástól. Ez az egyetlen módja annak, hogy megússza a rá háruló költségeket.
-
Anthony001
senior tag
válasz
Motion_Blur #201 üzenetére
Bázz.
Te is vagy?
Nem jössz MSN-re -
Motion_Blur
félisten
válasz
Ne válaszolj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest