Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmarci
senior tag
Hát elég értékes. De azt hallottam hogy ha rá van írva h GIFT akkor nem vámolják. EZ nem így van . A szállítással kapcsolatban lehet h igyazad van. Múlt hét csütörtökön küldték el akkor valószínű h holnap kézhez kapom? Ha 290 $ körüli a cikk akkor sem vám sem ÁFa nem jön rá? Csak úgy elmondom h Cowon mp3 lejátszókat rendeltem sokért. Csak az eladóval megbeszéltem h írjon rá kevesebbet így 285$ lett.+ GIFT felirat.Egyébként ez a csomagküldő szolgálat nem házhoz szállítja a dolgokat a másik pedig hogy ezek hévégén sem állnak le nem? Csak ennyi . Ja és még Bashtól kérdezném h mennyi avám és az Áfa tartalma 4DB mp3 lejátszónak amiknek az az áll összege 285$.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest