Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64762) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Halihó,
Bebop 1 után ma beneveztem a második kiadásra, skycontroller black edition verzió. Használtan vettem és nagyon korrekt volt az eladó, olyan áron hoztam el, hogy nem lehetett otthagyni :)
3 akksi volt hozzá, szinte nem is használt kontrollerrel+bontatlan eredeti lapátok és teljesen felújított a gép, csillog villog kívül belül. Nagyon törődött vele, ez látszik rajta.
Gyorsan meg is reptettem, egyszerűen atomstabil. 4k-s hubsant vagy fimi x8 se lett volna, de közbejött a bebop 2 és árban gyakorlatilag a töredéke volt.
Ami különleges a gépben a videó rögzítése kapcsán, hogy nem kell a drónt külön kormányozni menet közben, egyszerűen a kameráját tudom minden irányban mozgatni, mint egy szem úgy viselkedik. Ezt a másik két gép nem tudta, csak max lefelé és felfelé lehet nézelődni. Ez a skycontroller nagyon precíz, minden kézreáll és kényelmes.
Eddig szerelem :)

mod: Még annyi kérdésem lenne, hogy az élőkép itt állítható 720p/1080p. Létezik, hogy a Hubsan Zino csak 720p-t tud? Elvileg a Fimi x8 se is 1080p-t küld át, de sok videóban az élőkép eléggé ocsmány. A bebop 2-nél viszont nagyon jónak tűnik, ezen is meglepődtem.

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.