Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chess001

aktív tag

válasz H.Ezredes #41824 üzenetére

Nem kötekszem, de ha valaki leírja a véleményét valami olyanról, amiről nekem más a véleményem, akkor oda rakom mellé.
    Azt írtad, hogy tapad, meg tapad, meg tapad... Azért írtam oda, hogy ez nem teljesen így van. Egyik kategória közúti abroncs (túl-ig sokminden belefér), ami sok mindenre jó, de azért nem tapad akkorát. Van a semislick, ami már jobban tapad (kb. mintha másik kocsi lenne alattad), de a legjobb a slick (ezekből is van millió fajta), ám ez ha nem jól van használva (melegítve, kopva) a közúti gumi tapadását sem tudja...
    Mérés nélkül a gumiabroncs inkább hit kérdés, én sem akarom ezt tovább folytatni. Az, hogy azt írtad, hogy úgy érzed teljesen rendben van, Közúton úgysem számítanak a tizedmásodpercek, fontos, hogy úgy menjen az ember, hogy ő meg a körülötte lévők biztoságban érezzék magukat.
    Nekem a 255-ös michelin ps3-4et eltekerte a 300 Nm, mondjuk nem gyári áttétel van a difiben, meg könnyebb is a gép, mint egy E39.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés