Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18563) anshin


anshin
csendes tag

Üdv, én ladista, mondjuk úgy barátja vagyok, több mint csapat társ. Láttam, hogy felkeltette az írása itt néhány ember figyelmét.

Azért látom a 3D spotról nagyrészt ellenző vélemények vannak, egyébként jó dolog lenne, de talán elég lenne a helyét megjelölni az ellenfélnek, nem magát az ellenfelet. Ez America's Armyban tökéletesen jól működik, itt is elfogadhatóbb lenne, SZERINTEM. Egyébként általában ismerősökkel, barátokkal játszok, egy TSen, így ha UAVal vagyok, mostanában inkább csendben elfoglalok egy jó helyet és mondom TSen a többieknek, ki merre van, hol fut, hol kempel. Ez beválik, 3D spot nélkül is. Ha bundás vagyok, akkor is lövés helyett inkább információval szolgálom ki a csapatomat, bár ez természetesen nem az összes pályán válik be, de ahol igen, ott sokat jelent.

Egyébként a gond, hogy itt-ott hangzott el az, hogy ezért és ezért mekkora **** és ****** meg ***** a HC mód. Ha valaki odaírja kulturált ember módjára, hogy SZERINTEM és nem fűz hozzá semmi lenéző jelzőt, akkor például mi (és minden HC mód párti) sem háborodunk fel azon, hogy miért is van le ******** a HC mód?

Ízlések és pofonok, ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét és picit odafigyelnénk arra hogy milyen stílusban írogatunk, akkor béke lenne. Vannak olyanok is, akik még keményebbé tennék a HC módot és vannak, akik nem. Van elég szerver, mindenki megtalálja a magának valót, és probléma szál se :) De nem? :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.