Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17709) lala42


lala42
őstag

Hát ma du. játék közben beszélgettem néhány játékossal. Valamilyen szinten megegyezik a véleményünk. Éspedig.

Nem értem miért kell ezeket a különleges szabályokat hozni. :( Szerintem, (és ne nekem legyen igazam, de az lesz) a szerver ennyi korlátozással ki fog halni. Elérte,hogy a szerverek listáján azért előkelő helyet sikerült kivívni. Ezekkel a szerintem értelmetlen korlátozásokkal csak ártani fogunk,-tok. Véleményem szerint ahogy eddig kialakult a játékmenet, már jó. Már nem csak M-60 és GL játszik. Az,hogy vannak akik csipáznak, Abakannal mennek, semmivel sem rontja a játékélményt. Az,hogy valaki CG-ziuk, hát Istenem :U Lehet,hogy ha kell a CG-re a pont, Én is és más is előveszi.
Játék közben sok esetben hallom, hogy már megint ezzel lőnek le. De honnan? stb. Van akit teljesen mindegy,hogy mivel lőnek le, akkor is sírni fog. Ha mortar, ha M-111, vagy sorolhatnám. Ne vegyétek le a játék savát-borsát ezekkel a számomra érthetetlen korlátozásokkal. Valaki ha megvette a játékot, és nem is kis pénzért, akkor élvezni, esetleg kiakarja nyomni az összes fegyvert, a maximumra. Én annyira nem törekszem rá, mert nem ez okozza az életben a legnagyobb élvezetet ;] de más talán igen. Ha valakivel nagyon elszalad a ló pl. CG-vel, akkor előbb utóbb csak jön egyx admin játszani és joga lesz kirugni a gyerkőcöt.
De mondom nem kellene ezeket a szabályokat túlbonyolítani :R :R .

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.