Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17701) v!ct0y válasza Doki-HUN1978 (#17699) üzenetére


v!ct0y
veterán

Látom nagyon meleg van ott is.

(#17702) gabipaci válasza Balika23hun (#17700) üzenetére


gabipaci
addikt

És mi van, ha harmadikra kick helyett 10 perc bant kap.
Az alatt a 10 perc alatt meg úgyis megtelik a szerver újra.
Illetve, ha a számláló óránként nullázódna?
De nem mondom meg, hogy az óra hanyadik percében.

Logitech hardware tester

(#17703) Doki-HUN1978 válasza v!ct0y (#17701) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Nem tudom a hőmérsékletnek mi köze ehhez?! :) :F

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#17704) harry3 válasza Bada Bing (#17698) üzenetére


harry3
őstag

Hát ez nem volt kielégítő válasz, főleg hogy a fegyver olyan, amiből max. 2 golyónak találnia kellene. Engem az idegesít, hogy ugye van killcam, de semmi értelme számomra. Most megölnek és látom, hogy ki ölt meg és hogy hogy szaladgál. Engem az nem érdekel, úgysem fogom csak őt megkeresni és csak őt megölni. Nem is tudnám. :N
Viszont ahogy a MW2-ben van az jobb lenne, mert ha a BC2-ben lelőnének látnám, hogy hogy látott meg és tudnék tanulni a hibámból, de így... :( Sokat érek vele, hogy látom a rangját és hogy milyen fegyverei vannak.

(#17705) ciry


ciry
őstag

Most voltunk a kettesen, jó nagy szar volt, akárcsak az egyes.
Mindenhol cg-s meg abakanos hájgok.
Cseppet bézrépáztunk cq-en is, de minden killre egy auto-kill jött persze kifelé lőhettek.
Remek.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#17706) ADAM1337 válasza ciry (#17705) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

A bentragadó sniper-ek meg ki mortaroztak faszán...
Én mondjuk a kijárathoz raktam mine-okat arra szerencsére nem kaptam auto-kill-t.

(#17707) madgie válasza harry3 (#17704) üzenetére


madgie
titán

"Célkereszt helyett kör" fegyver (shotgunok) alapból eléggé szétszórják a sörétet, ezért törvényszerű, hogy tíz méterről nem lesznek halálosak. Tessék közelebb menni, vagy más fegyvert használni ,esetleg elővenni a pisztolyt, csudajó tud lenni az is, ha csak akkor lő vele az ember, ha tényleg el is találja az ellent :)

Esetleg 14 ezer pontot kell összehoznod Assaultként és megkapod a Red Dotot a fegyvereire, amivel azok is precízen használhatóak. Vagy lövöldözz a Medic LMG-ivel ,azok elég darálós fegyverek, kevesebb "odafigyelést" igényelnek. A shotgunokhoz meg 16-os szinten megkapod a 12 gauge-t, azzal nagyon halálos fegyverekké válnak (de baromi pontosan kell velük akkor lőni!).

(#17708) harry3 válasza madgie (#17707) üzenetére


harry3
őstag

Köszönöm. Ez már tanács és válaszözön a javából. :K
Elég nehéz lesz felvergődni, mert még a 4. rangnak nagyon az elején járok. 300-as pontokkal vergődök, az is kill assistokból.

(#17709) lala42


lala42
őstag

Hát ma du. játék közben beszélgettem néhány játékossal. Valamilyen szinten megegyezik a véleményünk. Éspedig.

Nem értem miért kell ezeket a különleges szabályokat hozni. :( Szerintem, (és ne nekem legyen igazam, de az lesz) a szerver ennyi korlátozással ki fog halni. Elérte,hogy a szerverek listáján azért előkelő helyet sikerült kivívni. Ezekkel a szerintem értelmetlen korlátozásokkal csak ártani fogunk,-tok. Véleményem szerint ahogy eddig kialakult a játékmenet, már jó. Már nem csak M-60 és GL játszik. Az,hogy vannak akik csipáznak, Abakannal mennek, semmivel sem rontja a játékélményt. Az,hogy valaki CG-ziuk, hát Istenem :U Lehet,hogy ha kell a CG-re a pont, Én is és más is előveszi.
Játék közben sok esetben hallom, hogy már megint ezzel lőnek le. De honnan? stb. Van akit teljesen mindegy,hogy mivel lőnek le, akkor is sírni fog. Ha mortar, ha M-111, vagy sorolhatnám. Ne vegyétek le a játék savát-borsát ezekkel a számomra érthetetlen korlátozásokkal. Valaki ha megvette a játékot, és nem is kis pénzért, akkor élvezni, esetleg kiakarja nyomni az összes fegyvert, a maximumra. Én annyira nem törekszem rá, mert nem ez okozza az életben a legnagyobb élvezetet ;] de más talán igen. Ha valakivel nagyon elszalad a ló pl. CG-vel, akkor előbb utóbb csak jön egyx admin játszani és joga lesz kirugni a gyerkőcöt.
De mondom nem kellene ezeket a szabályokat túlbonyolítani :R :R .

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#17710) bul07 válasza Balika23hun (#17700) üzenetére


bul07
nagyúr

most hogy még egyszer átolvastam (#17685) gabipaci hozászolását csak cg -re

azt kell hogy mondjam hogy ott ahol métere lesz a korlátozás semmit nem fog érni és hogy miért
mert a cg ölések nagy többsége 10méteren kívül van szerintem legalábbis én 10méternél távolabbra szoktam lődözni cg-vel elég nagy hatékonysággal

tudod milyen könnyen össze lehet szedni azt a pár ölést közelre
van hogy egy pályán többször is megölöm magam úgy hogy én fegyvert váltok az egér görgővel de hirtelen megjelenik valaki előttem és nem figyelem hogy hogy áll a fegyver váltás és cg-vel magamat is sírba viszem
és ezzel gondolom más is így van (hacsak nem én vagyok ennyire szerencsétlen)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#17711) lala42 válasza bul07 (#17710) üzenetére


lala42
őstag

hacsak nem én vagyok ennyire szerencsétlen

:K :K :DDD

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#17712) r-chee


r-chee
őstag

Ha az ember rágyúr kicsit a reklámozásra, annak meglátszik a hatása. Az elmúlt két napban 210 oldallekérés történt a logut blogomnál, ebből max. négyet én tettem, továbbá az angol és német nyelven is elérhető szabályzatunk oldalát is meglúkulták páran: link.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#17713) lala42


lala42
őstag

A 17709-hsz-hez még annyit, hogy CG = M1A1, vagy T-90. Na ha abba beleül az ember, nagyon annas sincs ellenszere, vagy Mi-24 harciheli. Ezek is le lesznek korlátozva? Mert vannak olyanok, akik ezekkel nagyon tudnak ölni. De hát ha jók, akkor jók.
Később megkérjük az ellent, hogy ne lőjenek már amíg élesítés folyik? :U

r-chee nem mondom,hogy nem kellenek szabályok, de nem túlzásba vittek :R

Ami a blogodba le van írva fő szabálynak, az éppen elég és jó. Nem kell sem több, sem kevesebb.
Én ezzel ezt a témát részemről lezárom, most is csak azért hoztam fel, mert mint írtam du. beszélgettem néhány sráccal ( főleg PHs-ok) és ők is ezen a véleményen voltak. :R

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#17714) gabipaci válasza lala42 (#17713) üzenetére


gabipaci
addikt

Nem örülnék, ha ennyivel lezárnád!
Inkább fejtsd ki légyszíves, hogy miért baj az, ha végre be is tudnánk tartatni a szabályokat?
Mert egy új szabályról sincs szó!
Csak arról, hogy melyikért pontosan mi jár.
Itt a hsz, hogy ne kelljen keresni.

1-es pont, a sniperek, ezt senki nem vitatja, hogy le kell korlátozni. CROCK mondta tegnap TS-en, hogy nem kell korlátozni, ma meg azt mondta, hogy beleszaladt egy olyanba, ahol 11 sniper volt. Korlátozva lesz, ez biztos. A kérdés, hogy mennyire.
2-es 3-as pont, CG. Most is tiltott emberre, ezután nem csak elméletben lesz tiltott.
4-es pont, főbázis támadás, járműlopás. Most is tiltott, de ezután szintén nem csak elméletben.
Az, hogy miért pontosan mi járjon, az meg képlékeny. Még be sem kapcspoltam ezt az opciót, de ha meg lesz, bármikor meg lehet változtatni, ha meg végképp nem ok, egyszerűen kikapcsolom.
Nem értem a problémádat, komolyan mondom. Most akkor az a bajod, hogy nem csak akkor kell korrektül játszani, ha lesz fent admin? Vagy mi?
Mégegyszer mondom, a szabályaink nem változnak, csak lesz segítségünk betartatni.

Logitech hardware tester

(#17715) r-chee válasza gabipaci (#17685) üzenetére


r-chee
őstag

Reakcióm: először is vettem egy levegőt, aztán egy hangos "bászkiii" felkiáltással azon gondolat kezdett el áramolni az agyamban, hogy ezeket esetleg hogy a fenébe írjam bele majd szabályzatba, lehetőleg tömören, érthetően, illetve ha beleírom, miként fogalmazzam át a mostanit, és írjam hozzá a conquest-re vonatkozó részt is, és vajon lesz-e olyan bevállalós ember, aki szabadidejében ezt is lefordítja nekem újra németre és angolra, ha már tekintettel vagyok a külföldiekre is :Y :U :D .

Járműlopás: Rush-nál maradva én nem nézek jó szemmel egy esetet sem, mikor támadók járművét lopják el bázisról. Nem terem újra rögtön egy másik, és a támadók így komoly hátrányba kerülhetnek, elvégre alapban is ők a mozgó célpontok, védőknek csak ki kell szedniük őket.
Ha a védők két fél között, vagy a saját bázisukun elcsórják a támadók járművét, amit otthagytak, vagy épp szerelnek a támadók, az oké.
Védők járműveinek lenyúlása miért lenne gond, ott vannak helyben, meg tudják védeni.

Sniper fegyót használók számának jó a 4, MGN lőszert nem kell odakeverni. Negyedik utáni sniper fegyót választó elen a legcsekélyebb büntit alkalmazni sem jó szerintem. Jó eséllyel nem fogja tudni, miért kapott kill-t, és a 2-3 kill után elmegy szépen máshova. Kár, hogy normálisan nem megoldható.

Újra csak azt hangsúlyozom, több aktív admin kell!!!

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#17716) eugabesz válasza r-chee (#17715) üzenetére


eugabesz
őstag

Szép nagy betűkkel azt írsz ki nekik,amit csak akarsz...Sniper limit 4 egy yell-ben és érthető,nem?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#17717) r-chee válasza eugabesz (#17716) üzenetére


r-chee
őstag

Röviden: igaz.
(Így legalább nem írtam a korábbiakkal ellentmondásos kommentet. Könnyű ám összehozni :D .)

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#17718) eugabesz válasza r-chee (#17717) üzenetére


eugabesz
őstag

röviden,mert nekem aztán semmi beleszólásom nincs,sem nem játszom nálatok,se admin nem vagyok,tehát:"Minden szabály annyit ér.amennyit betartanak belőle"
Ha ez van szem előtt,a Gabi munkája is könnyebb lenne,de mit tegyünk,ha ő már csak ilyen mazhoista.. ;] :N
Én pl. az IRAM-ot jóformán egyedül csinálom,mégis rend van.(nagyjából)

[ Szerkesztve ]

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#17719) gabipaci válasza r-chee (#17715) üzenetére


gabipaci
addikt

Nem tudom azt megoldani, hogy a védők használhassák azt a tankot, amit a támadók athoznak hozzájuk, és javítás közben elhegynak.
Vagy letiltom a védőket a támadók járműveiről (aminek nem sok értelme van) vagy hagyom, hogy használják. Ha meg a védelem késszúrás nélkül elviszi, akkor nem tartott rá igényt senki. De maradhatunk annyiban is, hogy semmilyen körülmények között nem lehet elhozni, admin bünteti, de az adminprogram ezt nem tudja megcsinálni.

Ezt nem értem:
"Sniper fegyót használók számának jó a 4, MGN lőszert nem kell odakeverni. Negyedik utáni sniper fegyót választó elen a legcsekélyebb büntit alkalmazni sem jó szerintem. Jó eséllyel nem fogja tudni, miért kapott kill-t, és a 2-3 kill után elmegy szépen máshova."
Oké, a MGN lőszer mehet, de ha a 4 sniper limit megfelel Neked, akkor hogy tartassuk be, ha a legcsekélyebb büntetés sem elfogadható nekik?
Nem csak viccből hal meg a használója, kap egy YELL üzenetet.
Ha a 3. yell üzenet és halál után sem érti, miért halt meg, nem biztos hogy bánom, ha nem jön fel többet a szerverre.

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#17720) r-chee válasza gabipaci (#17719) üzenetére


r-chee
őstag

Ok, így üzenettel rendben van. Lényeg, hogy azonnal tudja, mi a helyzet :).

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#17721) gabipaci válasza r-chee (#17720) üzenetére


gabipaci
addikt

Akkor átfogalmazom az üdvözlő szöveget, meg a join képernyőn lévőt, és éjszaka bevezetem a 4 Sniper szabályt.
A többi még várat magára, de CQ-n is beteszem a kifelé nem lőhetsz tankal szabályt, de az összes fegyvert majd később fogom letiltani. Mejd ha lesz olyan opció, hogy egyszerre többet le lehet korlátozni. Mert most csak egyesével lehet, és nem vagyok állat...

Logitech hardware tester

(#17722) r-chee válasza gabipaci (#17721) üzenetére


r-chee
őstag

Ha kifér, banner alatti résznél egészítsd ki, hogy "server rules (Hun/English/Deutsch): hunsun.net76.net

Itt az első sniper panasz:
[23:19:45] Slasher84 > why the hell is the admin killing me again and again

Bada Bing: Ha szükség lesz Rád, írok. Előre is köszi :R .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#17723) Bada Bing


Bada Bing
tag

Én bármikor fordítok angolra, csak küldjétek el a szöveget privátban és postafordultával megy angolul vissza.

(#17724) gabipaci válasza r-chee (#17722) üzenetére


gabipaci
addikt

Ki fog férni :R
Mikor volt ez, és hol?
Mert a kettesen egy ilyesmi üzenetet kéne kapnia:
You have been killed for camping from base with a sniper rifle.
Az egyesen meg még nincs ilyen.

Logitech hardware tester

(#17725) siriq válasza gabipaci (#17724) üzenetére


siriq
őstag

Most volt kb 1 oraja. Amugy ez a cg ugyet nem ertem. Pl van hogy ott van az ellen ugy 50-60 meterre. Becelzom es cg-vel kiszedem, puskaval az osszes toltenyem el menne ilyenre.

Van, hogy 1-200 meterre van a sniper. Nekem meg nincs tavcsovem. Meg is mivel kapjam le ha nem cg-vel?

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17726) ADAM1337 válasza siriq (#17725) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Enginernél nem csak submachine van, vannak allkit-es fegyók.
M1,g3 és m14-el faszán lehet löni messzire de az összes shotival is ha 12sg-t rádobod. :U

(#17727) siriq válasza ADAM1337 (#17726) üzenetére


siriq
őstag

Ak-t hasznalok. Semmi aim tamogatas, bar igy is az ak-val lovok ki tobb embert mint cg-vel.

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17728) ADAM1337 válasza siriq (#17727) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Jó a statlapod. :)

Time:134h 08m 35s Kills:8 468
AKS-74U Krinkov 75h 19m 40s 4385 kill
CG 33h 36m 44s 2305 Kills
Ergo 1/4-ében a játékidődnek cg-zel nem kell mentegetőzni, próbáld ki az assault-ot is azzal faszán lehet szedni 4x optikával.
Amúgy ak-val tényleg sokat öltél de szerintem az ump sokkal combosabb messzire én azt használtam semmi célzóval eddig és baromi messzire is ellehet pötyögni vele..

Mod: 6.18-án volt frissítve utoljára. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17729) gabipaci válasza siriq (#17725) üzenetére


gabipaci
addikt

Ja, megtaláltam. kár hogy az egyes szerveren volt. És ott semmiféle ilyesmi nincs beállítva.
Emberünk be lehetett tépve rendesen.

Ha az ellen úgy 50-60 méterre van, akkor az több mint 10 méter, tehát lőheted, Nelson Bay-en és Arica CQ-n meg el kell kerülni ezt a helyzetet :)

Logitech hardware tester

(#17730) siriq válasza ADAM1337 (#17728) üzenetére


siriq
őstag

Mar nem valltok kasztot. Ezzel kezdtem es ezzel fejezem be:D . Ha a ph-s serveren meg anyaznak majd ha kilovom nem jovok tobbet. Ahogy irtad, 1/4 ben hasznalom a cg-t de attol fuggetlenul szolnak ram mert cg-zek. Hagyom a jatekot a fenebe ha nem ertik meg az emberek a lenyeget.

Nem is jatszottam 7 hetig. Most vagyok megint a sajat gepemnel. 10000 kill mar siman meg lenne:D

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17731) siriq válasza gabipaci (#17729) üzenetére


siriq
őstag

Sokszor ugy lehet megolni cg-vel a masikat, hogy nem ra celzol. Tobbet nem mondok. Ergo igy nem is testre megy a cg, nem kell "buntetni". Nem a tavolsagrol beszelek. Aki cg-zik az tudja, hogy mirol beszelek.

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17732) gabipaci válasza siriq (#17731) üzenetére


gabipaci
addikt

Akit meg Ti le szoktatok CG-zni, az meg tudja, hogy én miért hozom ezeket a szabályokat ;) :DD

Logitech hardware tester

(#17733) siriq válasza gabipaci (#17732) üzenetére


siriq
őstag

Haboruban a lenyeg az oles. Jo, hogy nem vizipisztolyt hasznal az ember. Most kb 20-30 meterre van az ellen, van fa korulotte. Akkor ha kilovom a fat, az ellen is 90%, hogy meghall. Ebben most mi a problema?

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17734) bunfi válasza siriq (#17733) üzenetére


bunfi
őstag

Semmi. Zsák a foltját.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#17735) siriq


siriq
őstag

Ha mortaloznak korulottem vagy 40mm-el lovoldoznek ugyan ugy meghalok. Nekem nincs olyanom. Imadom lovoldozni a heliket meg a tankokat stb. . Szoval ebben nem lesz igazsag. Mutatnek neked szamomra nagyon jo servert, csak sajna rendszert csreltem es meg nem oldottam meg a masik os vinyom bootolasat.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17737) siriq válasza Bosszuallo7 (#17736) üzenetére


siriq
őstag

RPG-vel is ugyan ugy lovok. Szamomra mindegy. Teljesen mindegy,hogy tiltjuk a cg-t vagy sem.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17738) gabipaci válasza Bosszuallo7 (#17736) üzenetére


gabipaci
addikt

Nem rossz, a CG teljes tilása sokkal egyszerűbb lenne számomra is.
Viszont abban biztos lehetsz, amíg én admin vagyok, a bázis támadása nem lesz engedve.
Se 500 méterről, se közvetlen közelről.
Mindjárt megírom a kifelé lövöldözés szabályát is a pluginban.
Most egyenlőre sniper és a tank lesz megtiltva a bázisról kifelé, mindenféle támadás pedig befelé.

Logitech hardware tester

(#17739) bunfi válasza gabipaci (#17738) üzenetére


bunfi
őstag

Részemről örülnék neki, mert ma is épp csak felmentem a szerverre és az első három halálom az valamelyik, offmapos kempelő Engineer volt, természetesen CGvel.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#17740) gabipaci válasza bunfi (#17739) üzenetére


gabipaci
addikt

A dolog túl van tárgyalva. Nem kérdés, hogy be fogjuk tartatni a szabályainkat. A kérdés csak az, hogy mennyire eresztjük szabadjára az adminprogramot.
Most a finomhangolás van.
És persze ha valami nem lesz működőképes, azonnal változtatni fogunk rajta, vagy ha kell, akkor kikapcsoljuk az adminprogram segítségét.

Logitech hardware tester

(#17742) siriq válasza Bosszuallo7 (#17741) üzenetére


siriq
őstag

RPG-vel kezdi az ember, ott ereztem ra hogyan kell loni. Nekem mindegy. Mondom en alltalaban tavolabbi celpontokra lovok azok meg ugy sem mozdulnak. A tank es stb mas kategoria. Azt ugy is kilovom. "szunet" elott 10 helibol 8 meg volt 1 lovessel.

Kesobb meg az lesz, hogy tiltsuk be az rpg-t, mert azzal is lehet olni. Szamora lassan az lesz: sun=nem erdemes jatszni mert el megy az eletkedve a jatektol. Ahogy irtam az elobb, van mas server ahol jol megcsinaltak mindent, csak sajna nem tudok a win 7-s rendszerbe belepni [link].

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17743) siriq


siriq
őstag

This is a damn joke, so i just leave it. Bocs fiuk.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17744) gabipaci válasza siriq (#17743) üzenetére


gabipaci
addikt

Not! You are a joke. If You can't follow the rules, You have to go another five thousand game servers.
This is a Hungarian forum, please use our language. You can read the rules here. If You need, use Google Translator.
I hope You don't want "shake your leg" with your English.
Thank You for your coorporation.
Regards, Gabor
Cya

Logitech hardware tester

(#17745) siriq válasza gabipaci (#17744) üzenetére


siriq
őstag

Ez a tipikus magyar mentalitas. Nem irtam be 8 soros angol mondatot. Semit nem veszitek ha nem jatszok nalatok. Ha megtalalom azon serverek listajat amin elvezetes jatszani azert majd elkuldom. Azok alapjan te is be fogod tudni allitani jobbra a servereket. Ezek utan is szimplan segitseg keppen irom be.

Mas vette a faradtsagot es megnezte a statomat, majd beirta, hogy 1/4 ben hasznalom a cg-t szoval nem kell a cg miatt agodnom. Viszont en mas cg-s helyzetet is nezem nem csak magammal torodom, ugyan ugy figyelembe veszem a masikat. persze te is akit ki nyirok. Ezt nagyo nem igy kellene csinalni.Lesz majd egy eros mag, aztan szepen alabb hagy, ha ez lesz.

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#17746) gergo0328


gergo0328
senior tag

Nah sztem egyszer legyen meg a szabály(működőképesen) megnézzük és úgy is rájövünk h efy nayg sz@r, vagy hé ez nem is olyan rossz. Ami jó jó, ami nem nem. :DDD

:R

(#17747) gergo0328 válasza gergo0328 (#17746) üzenetére


gergo0328
senior tag

bocs h elgépeltem: egy nagy :DD

(#17748) ciry válasza Bosszuallo7 (#17736) üzenetére


ciry
őstag

Ott a pont!

(#17739) bunfi: mikor felmenetünk tegnap Bledivel kb. 5 magyar volt fent a többi noname idióta(többségében orosz) cg-s(rendesen hatásnövelt cuccal, killkamban gyorsan ujratöltve).
Bledi 5 percig birta(neki volt esze) én 5 körig.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#17749) Gonz0 válasza siriq (#17737) üzenetére


Gonz0
tag

Ha neked annyira mindegy melyikkel ölsz, akkor CG-vel miért van ~3000 killed míg RPG-vel csak 30? Szerintem fogalmad sincs miről beszélsz.. :I

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#17750) lala42 válasza gabipaci (#17714) üzenetére


lala42
őstag

Hali!
Most akkor az a bajod, hogy nem csak akkor kell korrektül játszani, ha lesz fent admin? :U

Nem értem. Én azt fejtegetem,hogy akkor is korrektül kell játtszani, ha nincs fent admin. Mint ahogy Én teszem. Nem hinném,hogy valaki is valamikor is ennek ellenkezőjét tapasztalta volna részemről.
Sniper korlátozás! Minek? Azokat is ki lehet iktatni, annak rendje módja szerint. Észrevetted, ha egy csapatban sok a sniper, kevés az assault, vagy medic, akkor az legtöbb esetben vesztes? Úgy kell nekik. ;] Nem kell korlátozni a számukat. Legfeljebb veszítenek. :DDD
Ha magyarokkal játszunk, inkább arra kellene figyelni, hogy hangkomunikáció legyen a játékosok között. Eredményesen össze lehetne dolgozni. Lehet annyi csipa az ellennél, ahányat csak akarnak, akkor sem érnek semmit.

CG. ki nem xarja le,hogy mivel öl meg. Ő sem hallhatatlan. Akkor tank, bredly sem jó? Mert azzal is lehet faszányosan irtani a népet. Bekempel egy dredly-bel egy védett helyre, hidd el hatásosabb (megtámogatva 1-2 enginerrel) mint a CG.

Járműlopás. -Tilos. Ha olyan bamba a támadó sereg,hogy nem védi meg, vagy foglalás után nem tisztitja meg a területet, akkor had szívjon. Itt el tudom képzelni a figyelmeztetést, kicket, esetleg sorozatos esetben a bant is, ha bebizonyosodik, hogy valaki csak erre rendezkedik be. ( de volt,hogy lapultam az elfoglalt bázison, és elfelejtkeztek rólam ;] Kihasználtam.) És ezzel nem vagyok egyedül, sőt nem is szégyellem magam miatta.

A helikoperek ellopása nem megengedett!

Védje meg a védő. Hisz az övé. :K

Anno a MW1-ben estem bele abba a hibába, hogy nem figyeltem a konzol kiírását. Tiltva volt a P-90. Nem figyeltem a figyelmeztetést sem. Kickeltek. Kérdeztem az admint, hogy miért is? Felvilágosított, hogy a szerón tíltott a P-90. Bocsit kértem, elfogadtam a szabályt. Nem mentem oda többet. Nem azért adtam ki anno 12000 rúpiát a játékért, hogy ne használhassam a játékban elérhető cuccosokat. Két hónap alatt halott lett a szerójuk. Mindenki kerülte. Talán nem kellene ebbe a hibába esni. :R

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.