Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-20 18:40:24

LOGOUT.hu

A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46004) #82935552


#82935552
törölt tag

Sziasztok!
DELL topicban már próbálkoztam, de ott nem tudtak idáig segíteni, szóval megpróbálom, hogy itt hátha.

Szóval van egy Dell Latitude 7400-am, amin néha, leginkább alvóállapotból való felébresztés után nem megy vagy a touchscreen vagy a touchpad kezd el akadozni és használatlan lesz ezáltal. Ezt a két hibajelenséget egy újabb alvóállapot majd felébreszt módszerrel ideiglenesen meg tudom oldani, de hosszútávon újra produkálja a hibát.

A gépen jelenleg Win 11 Pro fut, amire gyanakodtam már, hogy a probléma okozója lehet, ugyanakkor az egyik Dell topic társ 7400-ain is Win 11 fut és nála nincs ez a probléma, szóval ezt lehet ki is zárnám.

A leginkább driver hibára gyanakszom/gyanakodtam, úgyhogy első körön újratelepítettem az Intel HID drivert, majd mivel ez nem oldotta meg a problémámat, újraillesztettem a touchscreent és a touchpadet is, de ez sem volt megoldás.

A fentiek után már csak egy dolog maradt, vagyis a BIOS. Angol nyelvterületen már pár évre visszamenőlegesen is panaszkodtak az általam leírtakra, és számukra a BIOS frissítése volt a megoldás, ami nagyon szuper, csak nekem amint meg lett a gép, a SupportAssist lefrissítete a BIOSt így elméletileg a lehető legújabb BIOS verzió van a gépen. Tehát én ezt a megoldási lehetőséget is kizárnám.

Szóval a fentiek fényében azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek mi lehet a megoldás? Esetleg telepítsem újra a Win 11-et? Vagy próbáljam meg Win 10 alatt?

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.