Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17012) kisgyerek85 válasza #75912448 (#17011) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

erre:

1. Reset gomb használata (Hard reset):

Töltsük le a megfelelő firmware-t.
Miután készen vagyunk a letöltéssel, fogjunk egy kéznél lévő pendrive-ot és formázzuk FAT vagy FAT32 fájlrendszerűre, majd simán a gyökérkönyvtárba másoljuk be az xxxxx.zip fájlból kitömörített install.img fájlt. Ha ezzel megvagyunk bekapcsolt állapotban dugjuk be a pendrive-ot az O!Play-be.
1. Áramtalanítsuk az O!Play-t (húzzuk ki a tápkábelt az O!Play hátuljából).
2. Várunk pár másodpercet majd a reset gomb (az USB és eSATA csatlakozó között található) nyomva tartása közben visszadugjuk a tápkábelt.
3. A lejátszó ekkor újraindul, majd angolul kiírja, hogy felkészül a frissítésre, ekkorra engedjük el a reset gombot. Ez egy ideig eltarthat, türelem! Aztán ha kész, utána kék hátterű képernyőn zöld folyamatsáv jelzi, hogy hol tart a frissítés, majd magától újraindul a masina és immáron az új bootcode-al üzemel a lejátszó.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.