Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Emberek! Akinek van egy kis pénze, elég a kicsi is de minőséget és gyorsaságot szeretne itthon, hazai garanciával, annak az Asus Memo Pad me572c kihagyhatatlan vétel.
Opendottról váltottam, hát mit mondjak...MÁTRIX!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Van egy tabletem. ami azonban nem találja a TP-Linket.
Itt ülök már vagy 10 perce, bekapcsolom a Wifi-t, és a "wifi hálozatok keresése..." feliratot bámulom.
Tudna segíteni valaki?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Igen, a telefonom látja.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Elnézést a dupláért.
Közben megoldódott a hálózati probléma.
Nem tudom mi okozta, de kikapcsoltam, majd bekapcsoltam a tabletet s működőt.
Ki érti ezt?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapon belül lecserélném az Lg 8"-os készülékem és keresem az utódját.
Elképzeléseim:
- 8-9" nem vagyok felbontás fétises
- új proci / Z8300,8500 /
- 2-4Gb memo
- 32/64Gb tárhely
- nem gond a dual op rendszer, de frisset gondoltam bár 6.0-val még nem láttam..
- 3G ha van nem baj, nem kötelező
- nagyobb aksi nem ártana..
- dual kameraMindezt max 50k rugalmas vagyok, meghallgatok mindent aztán döntök. Nem zárkózom el EU-s raktár lehetőségtől sem.
Hirtelen ennyi
-
cidalain
veterán
válasz Space marine #67406 üzenetére
itthon ennyiért felejtős ilyen paraméterekkel.
külföldről a Chuwi, Onda, Teclast modelleket érdemes nézegetni, 8" már van 100 dollárért.
jelenleg nem minden Cherry trail platformos kínaiban van android, várhatóan ez idővel változni fog, jönnek a tisztán win-es modellek után a dualosak is. Jelenleg nem sok választásod lenne: Teclast X80 Plus, Onda V820w CH. (bizonyos helyeken azt írják, hogy a Chuwi Hi8 Pro-ból van duálos is)
lehet hogy, mire a cseréhez eljutnál, már rég más típusok lesznek[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
taip
senior tag
válasz Space marine #67408 üzenetére
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
cidalain
veterán
válasz Space marine #67410 üzenetére
Mondjuk a MiPad 2 most epp akcios a Gearbesten EU raktarban... 188 dolcsi
-
Modst3R
senior tag
Üdv mindenkinek!
Alsó kategóriában keresgélek tabot, úgy kb 25k-ig...természetesen googlezással kezdtem, de mintha kihalt vna a piac, vagy csak amikre én rá kerestem, így gondoltam be írok ide hátha.
Minden helpet előre is nagyon köszi és szép napot!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
-
Melorin
addikt
válasz Melorin #67395 üzenetére
Még aznap, hogy észrevettem a hibát, bejelentettem az edigitalnak. Megígérték, hogy mára futárt küldenek érte, és a beérkezést követően küldenek egy másikat helyette.
Ma egész nap vártam a futárt de nem jött. Betelefonáltam, és kiderült, hogy hiba történt, és nem lett futár küldve mára. Jövőhét hétfőre lett ígérve a következő futár.
Ha az visszaviszi az edigitalba, onnan számolva 4-5 munkanap múlva küldik a másikat.
Soha többé edigital! -
fireman123
őstag
válasz Melorin #67417 üzenetére
igen, nekem is rossz tapasztalatom van velük, bár más termékeknél ...nyomtatónak nem küldtek garipapírt, csak egy aláíratlan/le nem bélyegzett számlát (tegnap reklamáltam meg, állítólag jövő héten jön postán), egy Nikon objektívnek pedig nem a gyári garipapírját hanem egy "edigital"-ost adtak amit nem akart a Nikon szervíz elfogadni, szerencsére vittem a számlát és a kitöltetlen EU Nikon garipapírt (ami csak úgy benne volt a dobozban) és a kettőt együtt elfogadták .....én is meggondolom, hogy rendeljek-e még náluk valaha
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy ConcordeTab Draco tabletem, elvileg 1 GB ram, 8GB tárhely, és itt jön a DE:
a beállításokban a tárhely menüben 2 db belső tárhelyet ír, (ezt nem is értem, egyik a memőria lenne?) így:Namost, ha letöltök egy youtube meg egy facebook appot, azonnal sikolt, hogy kevés a tárhely, azaz csak az 1. tárhelyet használja, a 2., kb 4 GB-ot nem, SD-re meg csak elvétve telepít vagy helyez át pár appot, azaz így a használhatatlanság határát súrolja. Nem találtam olyan beállítást, amivel ki tudnám választani, hogy a 4 GB körüli 2. tárhelyet használja. Van erre lehetőség?
Előre is kösz!Ja, van még benne egy teljesen üres 16 GB SD-kártya is, azt is látja, csak nincs rajta a fotón...de az gyakorlatilag teljesen felesleges így.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
xmaas
őstag
válasz szetcsuszott #67419 üzenetére
Eleg erdekes de szerintem igen a felso csik a 768 MB az a RAM merete .,mivel csak valami 200 MB szabad belole lehetseges hogy azert visit mert keves facenek meg youtubenak az a szabad mennyiseg
. alj neki es nezd meg milyen alkalmazasok zabaljak a RAM ot azt tilsd le/gyomlald ki oket a fenebe csak az mukodjon az alkalmazasokbol amiket tenyleg hasznalsz is .A 4 GB az meg a szabad belso tarhely
-
cidalain
veterán
Az nem a ram merete. Semmi koze a futo programokhoz, meg mi mennyit zabal.
2 reszre van osztva a tarhely. Az appok telepitesere szolgalo resz meg nagyon kicsi.
Azt kell megnezned, hogy a gyarilag feltelepitett sok szemet app eltavolithato e.
Ha nem, akkor ez igy nagyon gyer. Visszavinnem a csudaba a boltba. (Nincs lehetoseg valasztgatni a 2 tarhely kozott telepiteskor, hazilag max komoly hekkelesekkel lehet eltolni a particiomereteket, esetleg masik szoftververzioban masik felosztas van, frissitest erdemes megnezni.)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szetcsuszott
aktív tag
-
Opa
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy egy Huawei Mediapad T1 8.0 WiFi (nem lte) és egy Acer Iconia B1-850 közül melyik a gyorsabb főleg netezéshez?
Az opendott tabletem antutuban 17-18e, de ezekhez nem találtam összehasonlítható adatokat. -
w.miki
veterán
Orion TAB-970DC, 10", 4.2.2 OS tabra system update után rájött egy csomó szex program.
BeautyVideo, Love Beauty, Lutu, Hot video, Sexy, sexyhot.
Ezeket hogyan lehetne eltávolítani?
Próbálkoztam a Gyári beállítás visszaállításával, de ugyanúgy feljöttek ezek a programok.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
F.B.I.
veterán
Én is ezen agyaltam, aztán vettem edigitalnal, garanciás, Memo pad me572c-t. Nem bántam meg, az egész család élvezi a gyorsaságát. Gondold át, annyi, hogy 5.0.1 rá az utolsó. Jah 9 óra kijelző vegyesben, alaphangon, auto fényerővel.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
trapi007
tag
Hali!
Hogy ne a telefont főzzem autóban a szélvédő mögött, kéne egy olcsó tablet
7"-os kijelző
nem zárkózom el a használttól sem
jöhet külföldről is, de onnan csak új.
csak navigációra: WazeGPS és wifi kell bele. Stabilan működjön. Ha lehet csak az alap android legyen, ne fussanak fölösleges gyártói appok. Fogadjon SD kártyát. 1GB/8GB-nél ne legyen kisebb.
előre is köszönöm.
Steam:G@-Bika NFSW:GABIKA
-
félisten
válasz F.B.I. #67427 üzenetére
Kössz a tippet, de nekem a tablet 100%-ig fejlesztésre kell.
Méghozzá úgy, hogy közben magát a rendszert is szétszedem (saját Cyanogenmod 13 build).
Emiatt az intel proci szóba sem jöhet (nincs rá GPU driver), meg úgyis 99%-ban natív kódot írok, amit alapból nem kedvező intelen csinálni.
Emiatt lenne jó a nexus 7 2013, de nem tudom, hogy menniyre megbízható, mert ha nem, akkor lehet, hogy költök rá inkább többet.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
cidalain
veterán
Megbizhatonak szamit. A legkezelhetobbn testreszabhatobb mind kozott.
A 2013-as hardver most is megallja a helyet, az egyik legjobb 7"-os gep meg ma is.
Garisat is talalhatsz meg, 2 evvel adtak (kiveve a refurbishedeket, azokat csak 1 ev garival adtak)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
siofok
őstag
sziasztok!eddig nem foglalkoztatott a tabletek világa,elvoltam az lg g4-en.viszont most egyéb okok végett szükségem lenne egyre.30-e ft amit nagyjából rászánnák.Amire használnám,netezés,film,amatőr szinten lightroomozás.Meg nem 2x2 pixel felbontású legyen. segítséget előre is köszönöm!
OnePlus nord 2t
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
A kettő közül melyiket ajánlanátok?
Ha jól látom a processzoron kívül nagy különbség nincs. -
cidalain
veterán
En mar az uj atomot vennem. Nem kiemelkedo errosegbeli elonye van, inkabb a fogyasztasa jobb. Szoval Z8300 Teclast X80 plus. (Esetleg ha jobb felbontas kellene akkor X80 Pro)
Meg allitolag mar a Chuwi Hi8 Pro-bol is van dual OS verzio.[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
válasz cidalain #67421 üzenetére
Igazad volt tenyleg nala a teljes belso tarhely 2 reszre van osztva , szerintem direkt retardalt emberek talaltak ki ugy hogy ne lehessen normalisan applikaciokat telepiteni habar van meg 4 GB + szabad helye az embernek .
Ilyen hulyesegektol tenyleg neki tudna meni az ember a falnak kifizetted azt a vasat van meg eleg sok szabad helyed azt nemtudod kihasznalni mert retardaltak csinaltak a rendszert van szabad helyed de megse mert nemtudod felhasznalni amire akarod -
Jarod1
addikt
Lenovo tabletnél hol lehet állítani hogy a SD kártyára mentse a képeket, gyári soft van rajta. fényképező beállításoknál sehol nincs...
-
-
pappzo
csendes tag
Sziasztok!
10" körüli lehetőleg 19:9-es tablatet keresek.
Alapvető elvárások:
2 GB RAM
4 mag (játékra alkalmas (LEGO NEXO KNIGHTS)
IPS kijelző
Felbontás minimum1366*768, de lehet Full HD 1920*1280 is.Eddig elég sokat találtam, pl
Asus ZenPad 10 sorozat
4 magos 1,2 GHz körüli Intel Atom provicval,Lenovo IdeaTAB A10-70 sorozat
4 magos 1,5 GHz körüli ARM Cortex A53 procival.Ezekből melyiket ajánlanátok inkább?
4:3-asba lenne még:
Samsung T555 Galaxy Tab A 9.7 LTE 16GB
bár ez jóval drágább is.Azonban lenne speciálisabb igényem is.
Tudtok e olyat ajánlani, amihez van dokkoló magyar nyelvű billentyűzet és touch pad, persze a fenti paraméterekkel.Windosos-ban inkább láttam dokkolós billentyűzetest. (Bár magyar nyelvű billentyűvel azt sem nagyon).
Esetleg dual op rendszeres van? Win 10 és Android dokkolóval magyar billentyűzettel?
Egy két mini PC-nél láttam ilyen megoldást, de nekem billentyűs dokkolós tabletben lenne a tökéletes.Köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz pappzo #67439 üzenetére
Ezek közül (kizárásos alapon, mert egyedül ez éri el az elvárt minimum felbontás szintjét) a Lenovo Tab 2 A10-70.
„Tudtok e olyat ajánlani, amihez van dokkoló magyar nyelvű billentyűzet és touch pad, persze a fenti paraméterekkel.”
Csak akkor, ha lejjebb adsz a kijelző felbontásának támasztott követelménynek. Ebben az esetben az ASUS ZenPad 10 ZD300CL jöhet szóba.
„Esetleg dual op rendszeres van?”
Van, Dunát lehetne velük rekeszteni.
„Win 10 és Android dokkolóval magyar billentyűzettel?”
Nincs, hacsak nem matricázod fel magadnak.
-
LacBp
tag
Sziasztok!
nem tudjátok véletlenül, hogy a márkásabb tabletek hátulján lévő külsős GPS antenna csatlakozónak mi a neve? MMCX vagy MCX vagy valami egészen más? Szeretnék venni...
köszi!
-
asdf_
veterán
Jelenlegi tabletem ugyan meg mukodik, de lassan 3 eves lesz, elobb-utobb csak be fog fingani (foleg az akksija, de az mar lanykoraban is egy hatar sz*r volt). Az alabbiaknak megfelelot keresek:
- a hasznalat modja kizarolagosan webezes -napi szinten ingazom, melo vegen a bongeszo 10+ fulet feltoltom tartalommal, es uton hazafele a tomegkozlekedesen elolvasom
- elozobol adodoan wifi only boven eleg, min. 2 giga ram (de a 3-ert sem haragszom), es nagyon preferalnam a 4:3-as felbontast
- jelenlegi 7"-osom 1280*720 felbontasu, PPI-ben a visszafejlodes kizarva
- lenovo kizarva, es ugy igazabol lehetoleg a Telemax szervizevel sem szeretnek semmilyen modon kapcsolatba kerulni (ezzel jopar magyar forgalmazasu cumo is csak feltetelesen kerulhet listara)
- kamera, zene, radio, nfc, infra totalisan lenyegtelen, GPS viszont nem art ha vanAhogy nezem a kinalatot a Samu Tab S2 8.0 T710 lenne a baratom (bar ez is Telemaxos :/), de horrorisztikusan tularazottnak velem -meg ugy is, hogy nagykernettoban meg tudnam szerezni, ez igaz amugy tobb magyar forgalmazasu termekre, igy ezt tartsuk azert szem elott- (na meg fejemet ra, hogy az eletben nem lesz gyari 6.x rom hozza), igy lehet, hogy a kinai beszerzes is szoba johet (igy viszont a bizonytalan gari miatt annak _jelentosen_ olcsobbnak kene lennie, mint a hazai kinalat).
Mibol valaszthatok? -
dunkel
őstag
Üdv!
Nexus 10 tablet helyébe keresnék egyet alábbi paraméterek figyelembe vételével:1. 10 emeletes panel 5. emelet = WiFi temető. Legfontosabb: AC WiFi-t tudja (azt még nem használja a nép)
2. 7-8" kijelző méret elég, nem használjuk ki a 10"-et
3. a Nexus 10 elkényeztetett képminőség tekintetben, valami hasonló színvonal meglegyen
4. csak otthon böngészésre, wifin sorozat nézésre, média rész vezérlésére lenne használva
5. két profillal használjuk, ami eszi a memóriát. Tárhely nem téma, nem nagyon menne rá csak pár alkalmazás.Mennyit ér a Nexus 10 manapság? Jó lenne ha nem kellene nagyon ráfizetni.
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
Az unokám el cseszte a Beex Cobra HD tabját. Valamivel lezárt valamilyen tárolót és jelszót kér. Azóta nem indul csak jelszót kér.Sajnos sehol sem találok hozzá firmwaret. Amennyiben valaki tudna ebben segíteni meg köszönném. A gyári oldalon sem találok semmit csak annyit,hogy küldje szervizbe. -
pappzo
csendes tag
válasz tjb007 #67440 üzenetére
Köszönöm én is ezt találtam eddig, de ennek angol nyelvű a billentyűzete.
Oké matricázás némileg segíthet. Esetleg link rá milyen matricát érdemes erre tenni.
Írtad van rengeteg dual op rendszeres tablet a kívánalmaknak, de akkor olyan is amihez van billentyűs dokkoló? Pláne magyar billentyűs.
Tehát akkor erre kérnék esetleg javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest