Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Melyik a legolcsóbb tablet 10" keretben, ami már használható, csak netezés és film menne rajta. Előre is köszönöm a választ. Hazai beszerzés èrdekel elsősorban. Max eu-s, ha jobb áron van.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz nagypasztor #86308 üzenetére
Xiaomi pad 5 ajánlott. Teljesen elégedett vagyok vele.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
A Teclast T30-hoz harveresen/teljesítményben hasonló itthonról mennyibe kerülne egy tablet?
-
varmi2
nagyúr
Mit tudtok ajánlani, kitételek: csak kínai tab jöhet szóba 8-10"ig androidos, csak böngészés, semmi más. 60k alatt.
-
varmi2
nagyúr
erről a chuwi tabletről mi a vélemény?
-
varmi2
nagyúr
válasz Mr.Mercury #78993 üzenetére
Ki kellene próbálnod a sefi kamerát, mondjuk a facen ha indítasz egy videos beszélgetést, nekem ez dontos, illetve van-e alapból fólia a tabon, vagy egyből venni kell azt is. Csinálhatnál egy háttértár sebességtesztet, illetve antutu tesztet.
-
varmi2
nagyúr
Kínai androidos tabletből mit vennétek? Melíik most a jó chipaet? Elgonsolkodtam ismét egy androidos tableten. Az ipad féle képernyőformátum kellene, ugye az jobb böngészni, mint a fektetett 16:9? Csak kínai jöhet szóba, mit ajánlotokÁr max 200$, de inkább alatta.
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Volt már androidos tabom,, most windowsos van. De lehet kipróbálnék ismét egy ansroidosat. Még mindig az van, hogy a kínai androidos tabokon lévő androiddal használhatatlan, és kell valami custom firmware?
Kérdésekre a válasz:
-10" kép méret, minimum fullhd kijelző
-csak net, youtube, facebook videobeszélgetés
-csak új jőhet szóba, de csak is kínai
-nem dual bootos
-nem lényeg a nagy háttértár, de az android gördülékenyen fusson rajta, mint egy középkategóriás mobilon.
Mit tudtok ajánlani?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz Dendytv #69356 üzenetére
Elolvasod a specifikációt, abból kiderül, hogy milyen soc van benne. Az, hogy milyen android van rá, azt nem te szabályzód, hanem a gyártó. Ez nem olyan, mint egy windows, hogy azt teszel rá, amit akarsz. Amit kihoz a gyártó, az van rá, azzal kell élni. Vannak még főzött romok, de az más világ, és tönkre is teheted a tabot, illetve, ott sincs más főverzió, mint amit a gyár kiadott.
-
varmi2
nagyúr
válasz tigomigocika #68551 üzenetére
Erre esélytelen, ez arm alapú socot tartalmaz. A windowsnak x86-64 arhitektúra kell.
-
varmi2
nagyúr
válasz tigomigocika #68549 üzenetére
Írj pontos típust. De ha alapból androidos gépről van szó, arm alapú soccal, akkor kizárt. Csak az intel chippesre lehet rátenni mindkettőt, ott is csak az intel z-8300–8500, és a z3735-6 típusú socokra.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz tigomigocika #68547 üzenetére
Milyen tabletről van szó?
Vannak windowsos tabletek(nekem is olyan van), vannak androidos, és ios tabletek. És az utóbbi hónapokban megjelentek dual os alapu tabletek, amin egyszerre van windows, és android.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz Rodzser Mór #68424 üzenetére
Első ránézésre messziről kerülendő.
-
varmi2
nagyúr
válasz junkpod #68142 üzenetére
Szerintem a Hi10 nem ronda. Nekem ilyen van, és élőben egyáltalán nem csúnya. Kicsit vastagabb az átlag taboktól, de ennek az lehet az oka, hogy hely kell a két normál usb-nek. A keret meg pont akkora, hogy meg tudjon rajta pihenni a hüvelykujjam, így még éppen nem érinti az érintőkijelzőt. A súlya kicsit több, mint az átlag. De normál netezés filmnézésre használva bő két napot bír az aksi. Az azért nem rossz.
Nekem márciusba a banggood.com-ról vám mentesen jött, én is meglepődtem, de így volt.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Érdekes, nekem is ilyen soc-al szerelt tabletem van, bár nem ez a típus. És csak win10 van rajta. De nekem nem melegszik, inkább csak langyos hátul.
Azért csak az a része melegszik a tabletnek, mert ott van a nyák, amin az alkatrészek vannak. Ne úgy képzeld el, hogy az egész tableten átér a nyák. Hanem pár cm x pár cm nyákra van rázsúfolva minden. De mindenki így csinálja, nem csak a kínai gyártók.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz superg #67838 üzenetére
Nézd meg a töltőjére mi van íra, hány voltos? Ha 5V töltő van hozzá, akkor van rá esély, hogy találsz usb átalakítót, aminek olyan a vége. De ha több, mint 5V a töltöje, akkor nem lehet usb-ről tölteni, mert kevés lesz a feszültség hozzá. És aminek van külön töltő csatlaozója, azt álltalában nem lehet tölteni micro usb-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Bár a 802.11n wifi szabványban benne van a 2.4 és az 5GHz is, de ez nem azt jelenti, hogy tudja minden n-s wifi az 5GHz-t. Mondok példát. A routerem nem tudja az 5GHz-t, a tabletem sem. csak is 2.4GHz-n kommunikálnak, pedig mindkettőben n-s wifi van. De a mobilom tudja az 5GHz-t. Attól függ, hogy tudja-e a dual bandet.
-
varmi2
nagyúr
válasz pibácsi #67464 üzenetére
A pendrivnak nem kell semmilyen otg-t tudni. Nincs is ilyen pendrive. Magának az eszköznek kell tudni az otg-t. Méghozzá a micro usb portjának. Ha ez megvan, mármint ez a képesség, akkor jöhet a pendrive. Ebből két féle van(van több is, de ez most mindegy) van olyan pendrive, aminek a csatlakozója sima usb, ehhez kell az otg-s kábel, ami a micro usb-t átalakítja normál usb-vé. És van a micro usb-s végű pendrive, amihez ugyebár nem kell ez a kábel. Ennyi.
-
varmi2
nagyúr
válasz szivacs1987 #67179 üzenetére
Itt egy 14 colos tablet. Ez legalább jó márka, a kínaiak között.
-
varmi2
nagyúr
válasz fireman123 #67152 üzenetére
Én elgondolkodnék a helyedbe ezen is. chuwi hi10
-
varmi2
nagyúr
válasz interstate76 #67038 üzenetére
30k körül nem tudok jobbat. A következő szint 48k a chuwi hi10. Ugyan az a soc, 10' kijelzővel, 4Gb rammal.
-
varmi2
nagyúr
válasz DeathAdder #66823 üzenetére
Ha micro usb porton kell tölteni, akkor teljesen mindegy, hogy mivel tölti, ami 5V ad ki, max lassabban tölti fel, ha kevesebb ampert tud leadni, mint a gyári töltő. Pc usb portáról is tőlthető, csak lasabban tölti fel.
(#66825) Oldman2
Nem fog leégni sem a töltő, sem a tablet, csak lassabban fog töltődni.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz fireman123 #66788 üzenetére
Csak külföldi rendeléssel lesz ebből a keretből erősebb gép. Ennyiből már win10 tabletet is adnak, mondjuk a gearbest.com oldalon, chuwi, teclast, onda, cube tableteket nézz.
-
varmi2
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #66668 üzenetére
Én meg a Chuwi Hi10-ben gondolkodom nagyon. kb 1 hónap van még a vásárlásomig, addig még kutakodom
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Ha a netezés a fő szempont, akkor melyik képarány jobb 16:9 vagy a 4:3?
Jelenleg 16:9-es tabom van, de nagyon a végét járja, és keresem az utódot. Nekem kinézetre a 16:9 tetszik, de ha jobb lenne a másik, akkor lehet erőt vennék magamon, és olyat vennék.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Leszeretném cserélni a megöregedett tabletem.
Ami elvárás az új iránt
-dual boot, vagy windows
-8" vagy 10" képátló
-minimum 720p felbontás
-8" esetén max 100$ 10" esetén max 160$
-legyen legalább egy db normál usb port
-csak netezésre használnám
-csak is új jöhet szóba
-magyar és külföldi rendelés belefér
Mit ajánlanátok 8" és 10" esetén?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz christyna4 #41374 üzenetére
Nem ilyenre gondolsz?
Ennek a közepén van a kamera, a szélén, fényérzékelő van, nem kamera.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
varmi2
nagyúr
válasz randras #41249 üzenetére
Igaz a pipo is jó, azt elfelejtettem írni. Jónak tűnnek, nekem nagyon hasonló van csak cube-ban. Ugyan az a soc van benne, én elégedett vagyok, szinte kivált egy teljes asztali pc-t, persze leszámítva a játékokat.
-
varmi2
nagyúr
Peches voltam, nem kaptam jót elsőre, de felvettem a kapcsolatot a webshoppal(merimobils.com), pedig nem tudok angolul (google forodító), és nagyon készségesek voltak. És visszaküldtem, és megjavították, és már pöpec.
A rockchip3188-as taboknál a romcserével nem kell trükközni, mint egy htc vagy hasonló telóknál. Egy progi letöltés, feltelepítés, betallózod a letöltött romot, és egy kattintás, és megy is a cucc felfele (legalább is a Cube u30gt2-nél).
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Íme egy példa:
ittIgaz, nem magyarországról rendeled, hanem kínából, de én elgondolkodnék rajta. A Cube a kínai márkák között az egyik legjobb, van olyan jó, mint az alcor meg a hasonló "magyar" márkák, sőt még jobb is. Nekem is cube-om van, csak egy másik típus.
-
varmi2
nagyúr
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem adod lejjebb egy rockchip3188-s soc-al szerelt tabnál.
-
varmi2
nagyúr
válasz Dr. Romano #40821 üzenetére
5700 ft volt kb.
-
varmi2
nagyúr
válasz csubuka #40819 üzenetére
Én sajnos így jártam, hogy hibás tabot kaptam kínából, nem törött vagy ilyesmi, hanem hibás volt. A merimobils-ból rendeltem, saját pénzemen küldtem vissza, kb 1 hónapig vártam, és visszaküldték, most jó. A tablet egy cube u30gt 2. Most jól működik, remélem, így is marad :-)
Egyébbként csak ajánlani tudom ezt a típust.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
Úgy néz ki, hogy eldölt a választás: cube u30gt 2 lesz pandawillről.
-
varmi2
nagyúr
Erről mi a véleményetek?
-
varmi2
nagyúr
Ezzel a tabról tudtok nyilatkozni. A specifikációja alapján tökéletes nekem.
-
varmi2
nagyúr
Picit drágább mint az előző kettő, de elgondolkodtató. hyundai
Az e-bay rendelésben meg már van tapasztalatom. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest