- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy ConcordeTab Draco tabletem, elvileg 1 GB ram, 8GB tárhely, és itt jön a DE:
a beállításokban a tárhely menüben 2 db belső tárhelyet ír, (ezt nem is értem, egyik a memőria lenne?) így:Namost, ha letöltök egy youtube meg egy facebook appot, azonnal sikolt, hogy kevés a tárhely, azaz csak az 1. tárhelyet használja, a 2., kb 4 GB-ot nem, SD-re meg csak elvétve telepít vagy helyez át pár appot, azaz így a használhatatlanság határát súrolja. Nem találtam olyan beállítást, amivel ki tudnám választani, hogy a 4 GB körüli 2. tárhelyet használja. Van erre lehetőség?
Előre is kösz!Ja, van még benne egy teljesen üres 16 GB SD-kártya is, azt is látja, csak nincs rajta a fotón...de az gyakorlatilag teljesen felesleges így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest