Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Ha rootolva volt, es tele volt virussal, akkor a factory reset lehet, hogy semmit sem er, mert a systembe is bekoltozhetett a virus. Ilyenkor ha jol tippelek clean all es sd kartyarol ujra felrakni az aktualis romot a megoldas.
Ezert nem telepitunk fel minden szart mindenhonnan, mert az aruhazon kivuli tort apk-kal alaposan megszivathatjuk magunkat...[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz choco01 #69377 üzenetére
Rootolas, system app unnstaller es letorlod a francba a WeQR appot (amirol feltetelezem, hogy QR vonalkod-olvaso, abbol meg ugyis annyi van, mint a szemet, felraksz masikat, nem tudom kideriteni, hogy mi ez, mert csak azzal van tele a net, hogy masnak is megall). Ha garis meg a cucc, akkor a rootolast ertelemszeruen csak sajat felelossegre.
-
asdf_
veterán
-
asdf_
veterán
Bongeszoben belepsz ide: https://security.google.com/settings/security/activity klikk az eszkozre, majd eltavolitas. Sot, esetleg ha az Elvesztette az eszkozt gombra nyomsz, meg az is lehet, hogy tudsz tolni neki egy remote wipe-ot a google fiokbol, ez lenne a legtutibb, de lehet, hogy csak utolso poziciot mutat, en inkabb nem nyomok ra .
biztonsagi kerdes: ugye a tolto nincs rajta akkor, amikor sajat eletet el a touchpad?[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Slowman #68409 üzenetére
A 710 a tavalyi verzio, a 713 az idei (2 honapja jott ki). Az ujabb verzioban mas a proci es a GPU, es gyarilag 6-os androiddal jon, a regihez jon majd 6-os update, de meg mindig nem adtak ki (a magyart, masik 15-ot mar igen). A 710 kifuto cucc, azert lehet olcsobb, de ha nem sos, az ujabbat szeretned, es szamit 5-8 ezer ft, nezd napi szinten az arat, volt mar 110 alatt is a 713-as, de a mostani ara sem rossz, mert 120 a "standard" ara (hogy legyen mibol engedni).
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Slowman #68361 üzenetére
Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0: 3 giga ram, 6-os android, nagy felbontas. Ugyanakkor a masik kettotol elteroen 4:3 keparanyu, ami webezeskor nagyon jol jon, de a sok filmezes soran az eltero keparany miatt alul-felul fekete csikokat lehet majd bamulni (igaz, azok az oled kijelzo miatt legalabb vakfeketek, szoval csak hulyen nez ki. Ha ezt valasztod, akkor emiatt semmikepp se a feher keszuleket valaszd, mert a szelesvaszon fekete csikjat megturbozni egy feher keszulekkerettel nagy butasag lenne). Nincs benne vibramotor, sem ertesito led. 100 es 120e kozott folyamatosan ugral az ara (normalis boltokban, nem a fene tudja milyen garis neppergsm-ben), ha emelett dontesz, vard ki a pillanatot, ne 120-ert vedd.
Huawei MediaPad M2 8.0: Olvasd el a tesztet es a hozzaszolasokat. 8"-os, tehat nagyobb az A-s Samsungnal (szelessegeben pedig a a Tab S2-nel is), fullhd a kijelzo, ezt kompenzaltak is nagyobb akksival, 2G ram. Arany kozeput a harombol.
Samsung Galaxy Tab A 7.0: a masfel giga ram miatt nem feltetlenul eroltetnem, nincs benne tartalek, most haba jo, ha x ev mulva esetleg keves lesz, 2 gigaval nagyjabol korrekt cucc lenne, bar nem tul olcson.
Ipad: ha sok filmnezes megy rajta, nagy pain in the ass lesz, hogy folyamatosan masolgatni es torolgetni kell a filmeket, mert -szandekosan- nem raktak ra sd kartyahelyet (es ennek is 4:3 a kijelzoje, viszont nem oledes, tehat valoszinuleg sotetszurkes lesz a fekete szelesvaszon filmnezeskor). Ha eddig androidja volt, es nincs egyeb almas cucca, akkor szerintem ne cincaljuk a macska bajszat, harmadik strigula a miert ne ezt rovatba.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz wazemaki #68347 üzenetére
A cuccot majd megitelik masok (a snapdragon 410 mondjuk nem epp mai darab, bar az en telefonomban a hasonlo 400-as van es semmi bajom vele -de ez nyilvan felhasznalofuggo-, en foleg a masfel giga ramtol faznek picit) , de a boltnal ez mindenkepp azonnali ablakbezarasra kesztetne "12 hónap teljes körű, 24 hónap korlátozott szoftver garancia." (aztan gyorsan eszembe jut, hogy egy TMX-szel most jobban jarnal-e vagy sem, ugyhogy nem is szoltam semmit, csak magamban elmelkedtem )
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz tjb007 #68247 üzenetére
Hat, majd az ido megszuli es meglatjuk (szemely szerint arra raknam a garast, hogy elvagva lesz tamogatas a kettohoz, viszont a VE pont olyan idoben jott ki, hogy meg messze van a kovetkezo foverzio es pont el fogjak sunnyogni a francba es egyik sem kapja meg ). Mindenesetre eszmeletlen idiota modszer ket elteru hw-ju cuccot azonos nevvel kihozni es porgetni (lasd meg: szinten samsung A, J, meg miettudomen milyen szerias telefonok ugyanolyan betu es szam nevvel, de (2016) kiegeszitessel torteno ellatasa, a non plus ultra meg nem is tudom, talan a -meglepoen szinten Samsung- Galaxy Trend vagy Trend Plus telefon volt, ami A piacon A keszuleket, B piacon meg valami total mas belu keszuleket jelentett, mindezt ugy, hogy a ketto szimultan volt a piacon. Talan majd egyszer leallnak azzal, hogy csak fossak, fossak a keszulekeket eszetlenul egymas utan, minimalis hw elteressel)
-
asdf_
veterán
válasz cidalain #68239 üzenetére
Mindegyik variáns bátran vehető. A régis is meg fogja kapni a MM-t jó eséllyel, mert prémium termékről van szó, és ennek azért van 1-2 év terméktámogatása a Samunál
Igen, de a tavalyira kb. halaltuti hogy a mostani Marshmallow az utolso, amit kiadtak, mig a VE-re legalabb esely van, hogy majd kap egy kesobbit is, en mar csak ezen az alapon is az ujabbat vennem (illetve hat vettem).
-
asdf_
veterán
A hetvegen kellett volna ramozdulni, szuperakciosan toltak a MM-ben es az ujak voltak az olcsobbak (123e volt a 9.7 es 102e a 8" es egy DVB-T stick is jart hozza). De meg most is olcsobb naluk a VE verzio a reginel. A Samu exynos helyett snapdragon van a VE-ben (allitolag picit gyorsabb, guglizd ki), es a gpu is mas (szinten ki kell nezni a teljesitmenyt, ha jatszanal is rajta). A regiekre is jon majd a Marshmallow, a VE verzio viszont mar a dobozbol kiveve azzal jon (es a VE-s verzion 64 bites android fut, aztan hogy ebbol mennyi parasztvakitas, es mennyi tenyleges haszon, azt majd az okosok megmondjak )
-
asdf_
veterán
Ilyenkor a GVH-nal celszeru bejelentest tenni, az Aldi/Lidl parosnak nem elso alkalma mar ez, hogy szarrapromoznak valamit egyhetes akcioban, aztan minden uzletbe kerul tiz darab a termekbol (es varolista sincs). Ilyet a hatalyos torvenyek szerint nem lehet csinalni, es hogy ne is csinaljanak tobbet, ezt csak ugy lehet elerni, hogy bejelenti az ember, az ennek kapcsan folyamatosan emelkedo buntetes elobb-utobb eltantoritja oket ettol.
Disclaimer: nem az Aldi es nem a Lidl ellen vagyok, barmelyik ceg neve allhatna itt, a vilag legnagyobb kocsogsege keszlet nelkul akciot inditani. No meg ugye tilos is. -
asdf_
veterán
A Samsung Galaxy Tab S2 (VE?) SM-T713 (T710 utod) es az SM-T813 (T810 utod) megjelent az edigitalnal (keszlet nelkul), valtozatlan, 119e-s es 159e-s aron. A nagy kerdes, hogy az elobbinek is hintaztatjak-e majd folyamatosan az arat 100 es 120 kozott, mint a T710-nek.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz ballington #67862 üzenetére
Akksi kapcsan: jelenlegi -kinai- tabletem akksijanak kapacitasa A mAh, az akksira B mAh van irva (B<A), tenylegesen pedig C mAh-t tud (ertelemszeruen C<B), tehat siman lehet, hogy a 4000-nek bekamuzott akksi valojaban jo, ha 3000 kornyeki. Ezt tartsd szem elott.
-
asdf_
veterán
válasz baandii #67850 üzenetére
2.5k hufert 3GB a bluemobile-nal, ha 1GB eleg, akkor mychat a telenornal 2 ezerert (kozssegi media korlatalan), Vodanal 1500/1GB a megujulo, 2000 az egyszeri, T-mobile-nal 1GB 2490 Ft.
De az ilyen kerdeseket sosem ertem, leven itt tetted fel a kerdest, kenyszeruen van interneted, a szolgaltatok oldalan meg kb. 5 perc megtalalni a lehetosegeket. Pont ugyanennyibe telt volna neked is, mint most nekem.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Az SM-T710 kifuto keszuleknek tunik az egyik helyemen.
Az utod a net szerint szinten Galaxy Tab S2 neven fog futni, a VE-t (value edition) pedig vagy mogerakjak majd, vagy nem, nemeteknel, lengyeleknel mar forgalmazzak is (az LTE-set)
SM-T713 wifi only
SM-T718 ???
SM-T719 LTE
(es persze ugyanez a 10-esben 813, 818, 819)Az Exynos 5433-bol Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652, a Mali-T760 MP6-bol pedig Qualcomm Adreno 510 lett, a tobbi tulajdonsag valtozatlannak tunik, gyarilag Marshmallow-val jon.
Ertesito led tovabbra sincs, es kivancsi vagyok, itt is lesznek-e akkora sutyerakok, hogy csak az LTE-s verzioba raknak vibramotort, a wifi only-bol pedig kisporoljak (ehhez mekkora fillerb****nak kell lenni? ).
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz #54715584 #67650 üzenetére
Van egy autod, amiben van ulesfutes es nem hasznalod, kb. ennyire.
Max erdemes repulo modba tenni, es utana bekapcsolni a wifit, hogy a mobiltelos resz ne keressen folyamatosan mobilhalot, hogy 112-t tudj hivni (mar ha ez egyaltalan igy mukodik, es nem csak akkor megy fel a mobilhalozatra, amikor hivnad a segelyhivot, de szerintem igy, max valaki majd cafolja ). -
asdf_
veterán
válasz csendes #67637 üzenetére
Ugyanakkor a samu mindket hangszoroja lent van (ha allitva van a keszulek), tehat ha elforgatva jatszik vele, egyoldalrol jon csak a hang, plusz a keretben van a menu meg a vissza gomb, nem a kijelzon, abba veletlenul eleg jol bele lehet nyulni sokszor (aztan persze lehet, hogy meg lehet szokni, de boltban probalgatva en surun anyaztam emiatt, mert vagy tizszer nyomtam meg 5 percen belul veletlenul).
-
asdf_
veterán
A minap voltam egy MM-ben, vegigneztem a masfel folyosonyi tabletkinalatot. Egy lassan 3 eves, 7"-os, 1280*800, 2 giga ramos tabletem van, ennek utodjat keresem. A jelenleginel nagyobbat, elsosorban 4:3-as 8"-ost, esetleg 16:9-es 10"-ost keresek ugy, hogy a szemem ne essen ki, tehat a PPI jelentosen nem csokkenhet (kizarolag webezek rajta, nem akarok szőrös betuket latni), igy az 1024-es meg 1280-as 10"-osok automatikusan kiesnek (ez volt az elgondolas, a latottak ezt csak megerositettek). Az a szomoru tapasztalatom, hogy normalis felbontasu kijelzot kizarolag csucshardver melle pakolnak (felig ertheto, valaminek meg kell hajtani a nagyfelbontasu kijelzot), igy hiaba nem jatszanek egy grammot sem normalis kijelzot csak -szamomra- foloslegesen eros vassal vehetek. Igy most mar masodik kanyarban is arra jutottam, hogy a Samu Tab S2 lenne a baratom (lenne, ha nem adnak heroinarban, es nem 5.0.2-n allna meg mindig update-ileg) Masik alternativa az Asus ZenPad S 8" (arban ugyanott), es ebben ki is merulnek a lehetosegek :/
-
asdf_
veterán
Az uj az 4g-s (igy az ara is olyan), wifi only verziot nem lattam belole. A szaktopikban azt irjak, hogy nyarig megkapja a 6-ost a 710-es, de persze amilyen lelkesedessel frissitenek sw-t a kedves gyartok, ameddig tenylegesen ki nem jon, addig en nem biztos, hogy elhinnek barmit is
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Jelenlegi tabletem ugyan meg mukodik, de lassan 3 eves lesz, elobb-utobb csak be fog fingani (foleg az akksija, de az mar lanykoraban is egy hatar sz*r volt). Az alabbiaknak megfelelot keresek:
- a hasznalat modja kizarolagosan webezes -napi szinten ingazom, melo vegen a bongeszo 10+ fulet feltoltom tartalommal, es uton hazafele a tomegkozlekedesen elolvasom
- elozobol adodoan wifi only boven eleg, min. 2 giga ram (de a 3-ert sem haragszom), es nagyon preferalnam a 4:3-as felbontast
- jelenlegi 7"-osom 1280*720 felbontasu, PPI-ben a visszafejlodes kizarva
- lenovo kizarva, es ugy igazabol lehetoleg a Telemax szervizevel sem szeretnek semmilyen modon kapcsolatba kerulni (ezzel jopar magyar forgalmazasu cumo is csak feltetelesen kerulhet listara)
- kamera, zene, radio, nfc, infra totalisan lenyegtelen, GPS viszont nem art ha vanAhogy nezem a kinalatot a Samu Tab S2 8.0 T710 lenne a baratom (bar ez is Telemaxos :/), de horrorisztikusan tularazottnak velem -meg ugy is, hogy nagykernettoban meg tudnam szerezni, ez igaz amugy tobb magyar forgalmazasu termekre, igy ezt tartsuk azert szem elott- (na meg fejemet ra, hogy az eletben nem lesz gyari 6.x rom hozza), igy lehet, hogy a kinai beszerzes is szoba johet (igy viszont a bizonytalan gari miatt annak _jelentosen_ olcsobbnak kene lennie, mint a hazai kinalat).
Mibol valaszthatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest