Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az nem a ram merete. Semmi koze a futo programokhoz, meg mi mennyit zabal.
2 reszre van osztva a tarhely. Az appok telepitesere szolgalo resz meg nagyon kicsi.
Azt kell megnezned, hogy a gyarilag feltelepitett sok szemet app eltavolithato e.
Ha nem, akkor ez igy nagyon gyer. Visszavinnem a csudaba a boltba. (Nincs lehetoseg valasztgatni a 2 tarhely kozott telepiteskor, hazilag max komoly hekkelesekkel lehet eltolni a particiomereteket, esetleg masik szoftververzioban masik felosztas van, frissitest erdemes megnezni.) -
adatfalo
senior tag
Végül a Samsung mellett döntöttem, mivel azt egy barátomtól tudtam megvenni, így mindent tüzetesen át tudtam nézni, az amoled panel megfogott és mert közelebb is volt.

Másfél napos használat után annyit tudok mondani, hogy tetszik, tényleg gyönyörű a kijelzője, a képernyő felosztás hasznos funkció, a 4:3-as képarány nem zavaró filmezés közben sem. A beépített ujjlenyomat-olvasó viszont az iphonomban sokkal pontosabban működik (szerintem több profilt létre fogok hozni egyetlen ujjamnak, mert ez az 1 profil nem mindig elég).Egy androidos kérdés, ha alaphelyzetben jobbra húzom el a képernyőt, akkor a Flipboard Briefing jön be, ezt hol lehet kilőni, vagy megváltoztatni, hogy más legyen a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX