Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, ismerősömnek kellene tablet 15 ezer forint környékén, ennél többet nem tud rászánni. Csodát ennyi pénzért nem várok, szóval a max amit ebből a pénzből ki lehet hozni. 7 colos, 10-es nem hiszem, hogy kijönne ennyiből, hazai beszerzésű, és új tablet. Jó lenne, valami stabil, megbízható tab, már amennyire ennyi pénzből lehetséges, ismerősöm nem nagy ROM mágus. Előre is köszönöm.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
csmat
senior tag
Továbbra is vacilálok, lg 8.3, 8.0, alcor 0819m, esetleg valami kínai? Pipo-ról volt egy dícsérő teszt. 2 gb jó lenne, 3g szintén nagy plusz, szép kijelző is kéne.. Samu 8.4 sajnos túl drága, pláne a 3g-s. Az alcor és az lg 8.0 kijelzője papiron ugyan olyan, életben is?
Mikor lesz teszt az alcorról? -
seger
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tab4 8 T335-höz szeretnék tokot vásárolni.
Nézegettem a gyári tokokat 12-13 ezer körül vannak az utángyártottak 4-7ezer között.
Mit használtok vagy mit ajánlotok?
Az utángyártott mennyire pontos?
Valami belepattintósat szeretnék nem gumi füles beakasztósat!
Köszi! -
makoss
veterán
Üdv!
Valaki tud erről valami infót, véleményt, esetleg magyar tesztet:
ONDA V989 9.7" Retina Android 4.4 A80T Magyar Nyelv Ezüst
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
assassiin
újonc
Sziasztok tabletet szeretnék vásárolni max 75-80 ezer Ft-ért. Leginkább játékokra, filmnézésre és internetezésre használnám. Minimum 2gb ram legyen rajta.
Az sem árt ha van rajta sim-kártya foglalat.
Eddig ezeket a tableteket néztem ki : Samsung N5100 Galaxy Note 8.0 16GB 3G
Allview Viva i10G
Alcor O719R
LG G Pad 8.3 V500
Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4Ezeken kívül tudnátok még ajánlani tableteket ?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok,
nővérem tabletje azt mutatja hogy csatlakoztatva van a wifire de még sem tudok rajta semmit se csinálni
Valaki vmilyen tanácsot tud mondani mit kéne beállítani hogy jó legyen? Pontosan egy Alcatel Tab 7-ről van szó.
Előre is köszi!
Közbe rájöttem hogy más wifi-n meg működik minden! Vajon náluk mi lehet a probléma? Mit kéne beállítania wifin? Mert S4-emmel simán megy minden ott náluk![ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz von toth #56853 üzenetére
Akkor a vezeték nélküli megoldások kilőve (hacsak nem veszel egy Miracast/DLNA sticket), ezzel együtt pedig az ennyi pénzért megvásárolható Full HD kijelzős 8-9 hüvelykes tabletek is.
(#56857) seger
Általában pontosak a nem gyáriak is, de ez úgyis csak a belepróbálás után derül ki. A képekre adni nem szabad, mert sokszor nem sok köze van a valósághoz. Jártam már én is úgy (igaz telefonnal), hogy a képen minden tökéletes volt, a valóságban meg rá se lehetett rakni.
(#56861) assassiin
Az első a -játékok szempontjából- gyengének mondható processzor miatt esik, a második pedig szintén a processzor miatt esik ki, de nem amiatt, mert gyenge lenne, hanem az x86-os architektúra miatt, ami az alkalmazásoknál, játékoknál problémákat okozhat (nem indul, akad, lefagy stb.).
Maradt három, amik közül a Samsung a legajánlottabb, de azt itthon csak bolti garanciával kapod meg. Ha ez számodra nem gond, így is megfelel, akkor nem is keresgélj tovább és válaszd azt.
Ez után sorrendben az LG következne, legvégül pedig az Alcor. -
tfalcon96
aktív tag
A tesco Opendott tabjáról mi vėlemènyetek? 15 ezerèrt van jobb?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
ityam
senior tag
Hali
Gondoltam megosztom a tapasztalatom az új Hp Slatebook x2 10 es tabomról.
Eredetileg nem billentyűzeted dokkolóst akartam venni de elég olcsón sikerült hozzájutnom(bolti árhoz képest) és végül emellett döntöttem. A tablet nagyon gyors. Tetszik. Jól lehet rajta böntészni és játszani is. Wifijével sem volt semmi bajom szóval tudom ajánlani másnak is.
Ami pici negatívum lehet pár embernek hogy játék alatt eléggé felmelegedik a hátulja a tabnak. Engem nem zavar különösebben de sokaknak ez tudom nem szimpi. Ami még pici negatívum hogy a kijelző nem annyira szép képet ad mint az ipadom. Kicsit sárgásabb a kép. Ha nem egymás mellett van a 2 tab akkor nem feltűnő mert én már hozzászoktam.Ami miatt viszont aggódok hogy már vagy 6-8x lefagyott a tablet játék közben(kb 1 hónapja használom). Hangszóró bekapcsol recsegő hangot adva és szétesik a kép. Csak a kikapcsolás segített rajta. Nem tudom eldönteni hogy tuti hardverhiba és gariztatni kéne vagy csak túlmelegedik. Jellemzően erőforrásigényeysebb játékoknál szokott így lefagyni. Csak gariztatni is macerás ezzel a hibajelenséggel hogy néha lefagy. beveszi a szervíz aztán nekik nem fagy le akkor meg csak szopok hogy nincs tabom hetekig.
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Régóta bánt a tudat, hogy nekem kell egy tábla. Igazából olvasni, illetve időnként filmezni (főleg utazáshoz, kórházasdihoz kell). Játékok nem érdekelnek.
Megéri a Wayteq 7Q eme célokhoz a felárát a Tesco táblához képest? (ha van még az Op3n Dottból itt Szegeden) A 7.85"-n talán még kellemesebb is lenne az olvasás?!
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Nem egyedi problémák.
Előbbivel túl sok mindent nem lehet kezdeni, utóbbival pedig az a gond, amit te is írtál. Esetleg vedd fel videóra a jelenséget, úgy könnyebb bizonyítani a hiba meglétét.(#56870) assassiin
Jobbat nem, csak hasonlót, de az -hasonlóan a korábban általad írt Allviewhoz- az x86-os Intel SoC miatt játékra nem igazán ajánlott. Az ME581C-s ASUS MeMO Pad 8-ról van amúgy szó.
(#56871) Matykoh
Mivel játék nem lesz, olvasás viszont annál inkább, így nem éri meg.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Táblagép vásárlásán gondolkodom, egyre inkább úgy érzem, hogy szükség lenne rá a mindennapokban. Sajnos nem vagyok milliomos, így a pénz nagyon fontos szempont a választásnál.
Viszont nem szeretném megvenni a legolcsóbb modellt, inkább várok és gyűjtök egy kicsit. De mint nagyon sokaknál nálunk is nagyon húzós az év eleje kb március-áprilisig, így nem tudom mennyit fogok tudni most félretenni rá.
A felhasználási cél számomra elsősorban tanulás (minden anyag online, laptopról vagy asztaliról szoktam tanulni), másodsorban szórakozás (netezés, filmezés) lenne, párom valószínű játékra is használná (pl HayDay). A tanulás miatt célszerű lenne a nagyobb kijelző minél magasabb felbontással, úgy gondolom 8-9" alá nem szabad menni, de tapasztaltak biztosan jobban tudják.
Használt készülék vásárlásától sem zárkózom el, ha megbízható típusról van szó. Viszont ha új, és kapok hozzá számlát, akkor el tudom számoltatni.Ezen igényeknek megfelelően mit tudnátok javasolni, és minimum mekkora összeggel kell számolnom?
Tudom vannak nagyon szép és gyors gépek 100-150 között, de ennyi pénz egyrészt sajnálnék, másrészt nem is tudnék kispórolni táblagépre."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! 30 körül keresnék valami játékra is alkalmas tabletet. Ha van olyan , ami nagyobb, mint 7 col, és belefér az árba, annak örülnék. Használt is szóba jöhet. Köszi előre is!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
llll
senior tag
sziasztok
mostanában nem követem a tableteket, de 1 ismerősöm megkért hogy rendeljek már neki vmit játszani a gyerekeknek
az igényei a következők:
android, 7 colos, 8gb belső tárhely, bővíthető legyen és lehessen vele önállóan is internetezni, ne csak wifi-n keresztül
45-50ezerFt a keret
áfá-val együtt és lehetőleg legyen hazai tábora, ha segítségre lenne szükség - ezt már én teszem hozzá
tudnátok ajánlani pár típust (ha egyáltalán létezik ilyen)?[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
burny
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem:
Anyámnak van egy Prestigio Multipad 4 quantum 7.85-ös tabletje, és van vele 1-2 probléma:
-kezd lassu lenni, azóta nekem lett egy régebbi nexus 7-em, ahhoz viszonyítva jóval lassabb, lehet már kezdet óta ilyen csak nem vettem észre
-tárhely probléma: van egy nagyobb partició és egy kisebb a rendszernek, ez 0,98 gb, míg a másik 5,46 gb.
A probléma ott van hogy sem játékot, és semmi mást nem tudok letölteni, mert akárhogy mozgatom át belső tárhelyből a dolgokat csak 100 mb marad, ami miatt nem mindig kapom a 'tárhely tele' üzeneteket
Megoldás van rá, de ahhoz kell root és a partició méretét módosítani, ehhez nem értek (sosem csináltam) és a garancia is elvész.
(van egy 300mb-os firmware frissítés de letölteni nem birom)Kérdés:
-küldjem gariba és hátha tudnak kezdeni vele valamit (nem hiszem hogy egyik is gari probléma lenne )
-adjam el és vegyünk egy jobbat (ez most nem igazán menne)
-menjen a rootolás (ehhez meg kellene keresni ismerőst)? -
emitter
őstag
- hány hüvelykes legyen a kijelző? elég a 7"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? inkább itthonról (gari miatt)
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) szinte kizárólag zenehallgatás (anyukámnak lenne, aki kihangosítva szeretné hallgatni, ezért egy mezei mp3 lejátszó nem jön szóba)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 10-15 ezer Ft
- legyen bővíthető microSD-velTudom, hogy azt szokták mondani, hogy ebben az árkategóriában ne legyenek nagy igényeim (nincsenek is), de ragaszkodom ahhoz, hogy minél olcsóbb legyen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
IldiH
tag
Sziasztok!
8-10" körüli új tabletet szeretnék venni filmnézésre és játékra, ezért fontos a szép felbontás (bár nem HD filmeket nézek) és a komolyabb játékokkal is megbirkózzon. Net elég wifin, telefonálásra, fotózásra nem használnám. Magyar nyelvű menü fontos, nem rootolnám, tehát használható legyen a rendszer alapból. Szín, fogás és hasonlók mindegy.
Ár miatt inkább vennék Kínából, mint itthonról (csak legyen már itthon kipróbált, topik, valami, ahol segítséget tudnak nyújtani), kivéve, ha itthon olcsóbb
Keretet nem határoznék meg hozzá, nyilván minél olcsóbban a lehető legjobbat (azért gondolom, hogy nem 15e lesz ) Tehát 2-3 megfelelő legolcsóbbat kérném tőletek.
Köszönöm -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #56873 üzenetére
Olvasgatással én az alábbi ajánlott típusokat gyűjtöttem ki, melyiket miért, vagy miért nem ajánlanátok a megadott felhasználási célra?
LG G Pad 8.0
Wayteq 8Q
Alcor Access 0819MTovábbi kérdés: nem karcsú ezekbe a táblagépekbe 1280x800-as felbontás mellé az 1 giga ram? A telefonomból indulok ki, abban 2GB van (Nexus 4), több megnyitott alkalmazással pedig nem nehéz elérni mondjuk egy 1,5 gigás használatot, alapjáraton is 500 MB-ot megeszik a rendszer.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
cidalain
veterán
az LG 8.3 külön árszint...
A_ScHuLcZ:
A 3 belinkelt tab nem teljesen egy árban van, kérdés mennyit szánsz rá.
(LG 7-essel van tapasztalatom, arra iszonyúan jól optimalizált az android, abszulut nem hátrány az 1 GB ram, akiknek 8 vagy 10 colos van azok sem panaszkodnak...)
Olvasni/tanulni mindegyik jó lesz
Szerintem próbáld meg megtapizni mindegyiket, és az alapján dönts.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudom, azért tettem be a listába, mert 2giga, és ennek ellenére még az elfogadható árkategórián belül van. A 8.3 már túl húzós számomra.
cidalain: Tudom, hogy különböző árkategóriák, úgymond direkt, mert próbálom belőni mennyit kellene kiadnom rá, hogy olyan gépet kaphassak, ami megfelelne a felhasználási körülményeknek, de "feleslegesen" többet már ne költsek rá. A Wayteq nagyon jó árban van, de nincs SIM támogatás, ami az online anyagok miatt jól jönne, nem csak otthon, wi-fi közelben tervezem használni. (Telefon hopspot megoldás, de nem szép, és akkor az is merül nagyon)
Sajnos nem tudom elképzelni mennyire jól használható 8 collal az 1280x800 tanulásnál, így az lesz, amit mondasz, élőben teszek egy próbát, és lehet kiderül, hogy 10-esre lesz szükségem."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
törölt tag
Üdv!
Szerintetek
LG G Pad 7 (8gb) rendes garival (expansys) 35-ért,
vagy
Nexus 7 2012 (16gb) tokkal 3 hónap garival (refurbished, gyári újraforgalmazott) 30-ért? -
mmmb80
tag
Segítségeteket szeretném kérni. Concorde Q10 tabletemen van pár program amelyekkel különböző Online Streameket tudok nézni. Egyik nap azonban több ilyen program is hibát jelzett,kidobott vagy csak nem találta meg a különböző streameket. Elképzelhető,hogy valamilyen szoftveres hiba,és hogy lehetne megoldani a problémát lehetőleg a tablet összes adata törlése nélkül?
-
cidalain
veterán
válasz #03372544 #56889 üzenetére
Elfogult vagyok, en az Lg-t vennem.
A rendes gari a 2 ev gyarit jelenti? Mert akkor meg inkabb azt vennem. (De meg 1 ev boltival is inkabb azt)Mas:
G pad-oknal fontos info lehet hogy lesz rajuk nyaloka nyarig!>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz #03372544 #56894 üzenetére
Tok van boven, csak ebay vagy kinai rendeles kell.
Univerzalis tok van itthon is, nemelyik eleg vallahato...8 gb sd nem egy nagy osszeg. Nem valoszinu, hogy az elso par nap belaknad.
Nekem bekerult egy 16-os mert volt itthon, de a gyari helybol 2,66 gb meg elerheto, sd gyakorlatilag ures. (Igaz nekem szokereso, egy fruit ninja a jatek, ami nem egy tarhelygyilkos tema)Ha lehetoseged van ra, tapizd meg/hasznald kicsit mindegyiket, ugy konnyebben tudsz donteni.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tothtomi123
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus MeMO Pad HD 7 vásárlásán töröm a fejem, igazából játékra és netezésre használnám full általános felhasználásra. Elég jó áron tudnék most hozzájutni (~35ezer) de gondoltam elötte megkérdezem itt hogy ilyen célokra szerintetek jó vétel lenne? Esetleg ebben az árban más ?
Most lesz elöször táblám ha nem válik be a szülök/tesóm kezébe landol..lehet az a baj hogy Baja nem Dubaj..
-
Milka 78
nagyúr
válasz tothtomi123 #56896 üzenetére
LG 7.0,Wayteq 8q.Intel soc-t ne vegyél játékra.
-
törölt tag
válasz tothtomi123 #56896 üzenetére
29ezer nexus7 2012 16gb tokkal együtt, de ez gyári újra csomagolt három hónap garanciával. Nézz utána nem vészes dolog az újra csomagolt.
35ezer lg g pad 7 8gb ez normális garanciával, bár nem gyári garancia.
Expansys-on vannak ezek, fél órája vettem lg-t tőlük.Az lg-nek mivel viszonylag kicsi a belső tár érdemes egy plusz memória kártya hozzá.
-
törölt tag
válasz cidalain #56899 üzenetére
Haverral beszélgettem róla akinek csak és kizárólag nexus készülékei voltak / vannak.
Ő ajánlotta inkább az lg-t mert bár szereti a csupasz androidot az lg sok hasznos dolgot rak a romba ráadásul az optimizáció is jó.
Plusz javára írható a kártya hely és az újabb - bár nem feltétlenül erősebb - soc.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest