Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfoksz
junior tag
válasz Milka 78 #92768 üzenetére
Köszi neked is az infókat!
Valószinüleg bevállalom,ha valami nem stimmt ,élek a 15
nap elállással.
Nem értem hogy a tesztek szempontjából korrekt gsmarena nem tudta futtatni a szokásos programokat,
az egy ami lefutott ,az is falsnak tünik( 3d vulkan)
Alzán 73,5ezer.
Moto g72 helyett lenne, ami egész oké ,de tele van buggal,nem frissül.[ Szerkesztve ]
füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
whriley1
csendes tag
válasz Milka 78 #71472 üzenetére
de pont. Ezért fájdalmas ennyi pénz ráköltve, reméltem egy normális boltba csak nem árulnak használhatatlant. Nincsenek nagy igények, viszont futna facebook, instagram, ilyen szociális programok, ezek sokszor kellenek. És csak utána találtam ezt a fórumot, és akkor választottam volna az ajánlottak közül.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz Milka 78 #71070 üzenetére
A samsung a biztonsagibb valasztas, de nekem kellett LTE igy a Huawei-t vettem (kicsit hetven folott allt meg vegul). En elegedett vagyok vele, de nem egy erogep, Real Racing 3-at megneztem az futott szepen, Simpsons Tapped Out alatt meg-meg doccen gorgeteskor (bat az gyanitom a program hibaja). Megerositem, tud osztott kepernyot bar en csak kiprobaltam. Bongeszes, youtube megy vele szepen. Szerintem sokkal szebb mint a Samu, az a gombjaival igy 2017-ben nagyon anakronisztikus :-) Kezelofelulet rendben van, bar en nem sokaig lattam, kapott egy Nova-t meg a megszokott animalt hatteremet.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
válasz Milka 78 #68744 üzenetére
Mali-450 MP4: Inkább arról van szó, hogy nem mindegy, hogy milyen SoC-ban van (Mediatek MT8127, MT8392, Intel x3-C3230, Amlogic S802, S812, S905, S905X, stb.), illetve mennyi és milyen gyors a RAM. Ehhez jön az órajel, hűtés (hűtőborda), driverek, stb.
Ilyen különbséget lehet találni két azonos GPU-val gyártott tabletnél is.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz Milka 78 #68739 üzenetére
A MALI-T720 MP2 (kétmagos) nem erősebb a Mali-450 MP4-nél (négymagos) GPU-nál, inkább gyengébb. Benchmarkok: [T720 MP2][450 MP4]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Dendytv
senior tag
válasz Milka 78 #68719 üzenetére
Köszi szépen Estére lefekvés előtt lesz mit olvasnom
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
cidalain
veterán
válasz Milka 78 #68642 üzenetére
A 2 gb sem altalanos elorelepes, kovetkezo 2 gb-os tab a 80 folott a huawei mediapad m2. Tehat ugyanott vagyunk mint ketto eve.
Tenyleg jobban jarnal a z300m tipussal, az az intel sofia eleg gyengusra sikerult, legalabb atomot tettek volna bele. De az meg tavalyi modell, az MTK-s idei. Szerintem megeri azt az 5-6 rugo felarat.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
maxxenergie
senior tag
válasz Milka 78 #60770 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő válaszokat, egyébként a külső HDD külön áramellátásról megy szóval akkor az megoldott, többi kérdésben meg akkor ez alapján járok el, veszek egy OTG kábelt, mondjuk ezeket is láttam 300-3000 Ft-ig nem tudom van-e különbség köztük , és akkor sima pendrive is használható lesz, meg a külső HDD csatlakoztatáshoz is kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
tjb007
nagyúr
válasz Milka 78 #60215 üzenetére
Minden alkalmazásprocesszornak van hővédelme, mert ha nem lenne aktív hűtés nélkül folyamatosan a maximumon járatva rövid időn belül megadnák magukat. Hogy az S812-nél pontosan mikor lép életbe nem fogom tudni megmondani, nem volt hozzá még szerencsém, de valószínűleg valahol 70 °C környékén.
(#60217) asvald
Így sem lesz sokkal nagyobb a választék. Lehetőségek: A. WayteQ xTAB-8X B. Prestigio MultiPad Wize 5002 (8Q-val megegyező tudás, de 10 hüvelyken) C. lejjebb mész egy méretkategóriával 7 hüvelykre D. kitolod még ezt a 40-et is 50 ezer forintig.
Használtan meg ami biztosan szóba jöhet az maga a 8Q, láttam is egy még garanciásat 30 alatt. -
nagyúr
válasz Milka 78 #57672 üzenetére
..és tényleg, pont, ahol néztem, el volt írva, dual core-os processzorra. Akkor még megnézem, mi is dönthetne egyik, vagy másik felé, leszűkítettem a kört akkor az Asus ME176CX-re, és az LG G-Pad 7.0-ra.
A szoftverre leginkább azt értem, hogy nem tetszik az LG saját android skinje, bár ez mindegy is lenne, hisz anyukám most találkozna először ilyennel, nincs összehasonlítási alapja.
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz Milka 78 #57222 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Fúúú ez az Alcor 819M tényleg jó ajánlat, már csak az aksit kellett volna 4000 mAh helyett 6000-re készíteni és csillagos 5-ös gép lenne (a számomra). A gyártói oldalon azt írják, hogy "usage time up to 3hrs"...csak ugye kérdés hogy 3 óra, netet használva vagy játszva, mert akkor elég karcsú, hogy állandóan a 220-ra kötve kell lennie....de hát valamit valamiért ugye. A 100.000 ft-os tabban is lehet találni kivetni valót.
-
xtend
senior tag
válasz Milka 78 #57194 üzenetére
Te ismered azt a Prestigo tabot amit ajánlasz? Mert elég jónak tűnik, GPS meg minden, csak 8GB tárhely van benne. Ha ismered, akkor leírnád, hogy hogy van particionálva? Mert nekem ez elég fontos lenne, mert én is tab vásárlásra készülök, csak én úgy szeretném, hogy az egész család tudja használni. Nekem a GPS lenne a jó, asszonynak vennék hozzá egy bill-t és nem az én sz.gépemen farmerama-zna meg filmet nézne rajta, a gyerek meg néha játszana. Csak itt van a bibi...amit szeret játszani az a spiderman meg az ironman amik összesen 2.2 GB-t foglalnak és ha csak 1giga van adva a partícióból az appoknak akkor már szívás....vagy van már erre a tabra okosság mint a WayteQ-re, hogy SD kártyát meg add neki, hogy azt lássa tárhelynek? Thx a választ!
-
Faterkam
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz Milka 78 #56759 üzenetére
A felső(bb)kategóriás modellekkel nem meglepő módon nincs gond. Az Intel itt is bukó; az LG-knél pedig mindegyiken más szoftver van, ezért fordulhat elő az, hogy a 7.0 a jól futók közt van, az LTE-s változata pedig nem jól futók közt (a 8.0 pont ugyanez miatt nem következtethető ki ebből).
Egy biztos, elég sz@rul lett megírva ez a játék. Nem emlékszem, hogy lett volna-e még egy olyan Androidos játék, aminél ekkora szórás lett volna. -
tjb007
nagyúr
válasz Milka 78 #56505 üzenetére
Igen, arra hajaz.
Amúgy azt is meg lehet még vásárolni, ha esetleg valaki 3G-t szeretne olcsón. -
Voice24
őstag
válasz Milka 78 #56321 üzenetére
Még nem döntöttem, milyen tabletet vegyek. Eddig egy wayteq xtab 8q volt a fő jelölt, de most ez is bejött a képbe. Nagyjából ugyanaz a lelkük, csak a Prestigio jóval nagyobb kijelzővel bír, és csak 7 ezerrel kerül többe.
A telefonom is Prestigio, az eddig nem rossz, de mintha olvastam volna korábban olyat, hogy tabletben nem annyira megbízhatók. -
törölt tag
válasz Milka 78 #55977 üzenetére
köszi. Hát igazából nem tudom eldönteni. LG-ben amúgy 64 bites van? Asusban ha jól tudom 64 bites amit elvileg az 5.0 tud majd kihasználni. Van rá esély ,hogy mind a 2 megkapja az 5.0-át?
Most láttam, hogy asus gépből 2 is van me176c és me176cx itt csak a kamera különbözik egymástól? Olvastam pár oldalon, hogy egyikben van GPS másikban nincs, de van olyan oldal ami meg azt írja van benne. Szóval fogalmam sincs
-
stewe780
őstag
válasz Milka 78 #56010 üzenetére
"Mtk8121 Mali400mp simán jobb mint a Snap400&Adreno 305"
Ez most ilyen szarkazmus? vagy komoly?Számomra ha android, akkor qualcomm a proci, és az ilyen MTK meg Rockchip meg társai az alsó polcra való, lábbal rugdosni típusok. ..
A táblázat viszont nem azt mutatja. Azért támaszkodom a táblázatra, mert nincs más. Az MM-ben nyomkodtam mind2őt, de hát a menüben nagy erőlködés nincsen, 3d játékokat meg nem tudtam telepíteni ott hirtelen, szóval ezért kérdezem, hogy ha kicsit játszanék ne-adj Isten scannelt pdf könyvet/újságot olvasgatnék, amin azért izzadnak a gépek, ha elég nagy a PDF(ez utóbbi erősen terven van), akkor melyik az ajánlottabb? Igazából az a 13kHUF különbség belefér a költségvetésbe, de az, hogy ugyanazért, vagy rosszabbért fizessek többet nem járja.cidalain: köszönöm a jellemzést. A kijelzőt én néztem, kb ugyanaz. A hang, a gari mindenképp az lg mellett szól, de az a lenovo a maga 28 ezres árcédulájával, sőt, ha még 25ért meglenne, best buy!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Milka 78 #55946 üzenetére
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
Hát ebben az árban 7-8 körül láttam
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
jobban netezés, filmnézés meg egy kevés játék
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
42-43 ezer forintotMost minden benne van
Szerk.: Látom, hogy előbb olvastad a rövidebbet mint a szerkesztettet csak későn jöttem rá hogy kevés amit írtam. Aztán mire leírtam láttam hogy már javítottad
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz Milka 78 #55844 üzenetére
Köszi a választ, ez alapján szerintem teszek egy próbát az Asus-szal. Szintén olvasnék rajta pdf-eket, képregényeket, úgyhogy jobb lesz a nagy méret. Sajnos élőben nem tudok kipróbálni egyiket sem, online rendelés lesz, de így legalább 14 nap alatt meggondolhatom magam.
Még egyszer köszönöm, sokat segített a válaszod! -
fausto
addikt
válasz Milka 78 #55810 üzenetére
Köszi a választ!
Mit értesz az alatt, hogy "nyersesség"?
Nekem most 55.000,- Ft a plafon, eleinte 8"-ba gondolkoztam, de belefutottam ebbe az Asus-ba és ha már hasonló áron volt a G Pad 8-hoz, gondoltam megnézem és szimpatikus a 10" méret
Vajon átlag használat mellett üzemidőben, használhatóságban van valamilyen különbség a kettő között? Nekem a root nem szempont, ha a gyári rendszerrel is minden gördülékenyen megy.Közben másoknak is szívesen fogadom a véleményét a LG vs. Asus kérdésben
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
NoMagix
addikt
-
lilianakov
csendes tag
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz Milka 78 #55155 üzenetére
Mindkettő 10" körül van. Az asus 224 PPI-s a prestigio 264 PPI. Szóval ezek szerint a 40 PPI eltérés mégsem számít annyit? Ha jól emlékszem a HDs 10"-os cuccok olyan 150 PPI környékén vannak. Ha az is olvasható, és tényleg nem számít ennyit a pixelsűrűség, akkor azt hiszem jobb, ha az asus-t veszem meg, vagy egy HD-sat, ami 20k-val olcsóbb... Az emaggal az a probléma, hogy nem minden van náluk, ami meg van az pont nem olyan, mint ami nekem kéne. :S
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Milka 78 #55153 üzenetére
A Wayteq-ről olvastam egy összehasonlító cikket, abban eléggé lehúzták, hogy összetákolt hatása van, recseg ropog, szóval azt semmiképp...
Az asus jó, néztem már azt is. Én még a Samsung T320-al szemezek. Bár az csak 8", és nem 10", de a 360-as PPI elég csábító. Nem tudom, hogy vajon egy egész oldalas PDF-re elég e egy ilyen. Sokan mondták, hogy 8"-on is jól látható. 10"-nál tuti nem aggódnék ennyire.
Buliban hasznos! =]
-
maxika2004
őstag
válasz Milka 78 #55000 üzenetére
Köszi !
A 3 felsőt igen megválaszolták, csak gondoltam megkérdem hogy is viszonyul ehez egy régebbi 2 magos...
Tehát akkor növekvő sorrendben igy van : ?
Prestigo .. ARM Cortex A9
MTK8382
MTK8121
MTK8127Azért érdekelt volna igazából hogy ez a jobb- gyorsabb % ban kb mennyit jelent, mert
igaz mondtam hogy játékra kell jobbára, de elég volt a prestigo is játékra ...És ha már elég akkor lehetne hosszabb akku időre is gondolnom, ezért is jott képbe a lenovo.
mert a 7q a 2400 as akksijával gondolom nem sokat birhat...Szóval ha jobb a proci kicsivel a prestigo nál de akku jobb, akkor lehet az is jobb lenne!
Amugy általánosságban ha lehet igy kérdezni, jók a lenovo-k ? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Milka 78 #54880 üzenetére
Oké, köszönöm. Az Aqua-nal ha jól sejtem a 2 GB ram az elírás, ugye? Úgy tudom, hogy a G-padból nincs 2 GBos verzió.
tjb007: Oké, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kissj83
tag
válasz Milka 78 #54598 üzenetére
Nem is gondoltam, volna, hogy egy ilyen Zombis, ami viszonylag régi is ilyen erőforrás igényes. Minimum 9-10 colosat szeretnék, ez alá nem mennék.
Én is inkább az LG-t szeretném, az új ASUS Memopadot én is várnám, ha ugyanazon az árszintem jönne, mint a régi.
Esetleg tudsz most valami hasonló készüléket az LG G PAD árában, ami jó vétel lenne?
Köszönöm a segítséget! -
itouchfan
senior tag
válasz Milka 78 #54389 üzenetére
köszi
olvasgatok még aztán eldöntöm. egyenlőre a 7-8 vagy a 10 col között vacilálok, azon belül már tudom kb hogy miket érdemes.Overmax modellek mennyire ajánlottak, jók, megbízhatóak? Írtam a topikba de nincs túl nagy élet ott
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
Fekte
csendes tag
válasz Milka 78 #54252 üzenetére
Köszönöm a választ!
Gyerekeknek kellene (fiú 7 és lány 12 éves).
Nem hiszem, hogy komolyabb 3D-s játékok mennének rajta egyenlőre (csak alapabb game-kre gondoltam), ha igény lesz majd később esetleg beruházunk komolyabbra, jelenleg a büdzsé nem engedi.
Ennek tükrében ajánlható, vagy felejtős a belinkelt Alcor? -
TGWH
őstag
válasz Milka 78 #54205 üzenetére
Köszi, a cortex proci ismerős, az atom-ról nem tudom mennyire jó ahhoz képest, mint ami a másik kettőben van (vagyis egyik négymagos, így maradjunk annál, a másik kettőnél melyik a jobb?).
Myaudio-t akkor kerüljük.
30 ezres témában is volt családon belül kérdés, melyik jó, mondtam én megnézném van-e jobb a samsung-nál, mert annak a marketingje azért elég nagy maradnak a samsung-nál, tehát nem kérdezem meg van-e jobb 30 ezres kategóriában, illetve már írtatok párat, ami nem samsung volt
Jólvan, akkor wines nem játszik, csak gondoltam megkérdezem, azt hittem ennyire azok nem húzósak, a 14 ezres wines telefonokat is úgy dobja oda az usernek valamelyik mobilcég a reklámjában[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest