Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz Milka 78 #43041 üzenetére
Ha ennyit jelez ki és a Beállítások -> Alkalmazások -> Futó fül alatt is ennyit látsz összesen!, akkor valószínűleg tényleg annyi van benne. Ez nem tudom hogyan lehet, hiszen 1GB RAM van benne. Real Racing egyébként nem dob ki, játszható (valószínűleg az 512MB memória miatt csinálja - ami elég egyedi eset és nyilvánvalóan hibás). Azt javaslom, hogy minél előbb cseréld ki, nyugodtan hivatkozz arra, hogy nincs benne annyi memória, mint amennyinek kéne.
(#43048) Belabaa: Már készül rá a ClockworkMod recovery és a root csomag
[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
Barell
senior tag
válasz Milka 78 #45642 üzenetére
Ez a Wayteq tényleg tetszik de ezen csak elmennek már az említett játékok nem? Telefonom jelenleg egy Xperia Play van lassan 3 éve az ugyebár 1Ghz-el 1 maggal és egy Adreno 205 GPU-val van szerelve és azon is elmegy pl tökéletesen az Asphalt 7 és a Vice city. Akkor csak elmennek egy ilyen gyakorlatilag jobb hardverrelt szerelt tableten is nem?
-
-
T_Stark
őstag
válasz Milka 78 #52139 üzenetére
Köszi.
Szóval akkor ha nem akarok szívni, jobb ha inkább hagyom ezeket a kínai csodákat?
Játék nem számít, az lenne az utolsó szempont.
Netezésre, zenére, filmre, általános dolgokra lenne használva. De a filmeket jó lenne ha HD-ben is simán vinné, esetleg DLNA-val TV-re kiküldve, vagy HDMI-vel is.
Szóval ha van HDMI az előny, meg USB is jó lenne, pendrive vagy külső HDD csatlakoztatáshoz (ha egyáltalán lehet ilyet tabletre)(Abszolút semmi tapasztalatom nincs, ez lesz életem első táblagépre, ezért vagyok ilyen tanácstalan )
(#52140) khalox
Én is erre jutottam.
Már felmerészkedtem a 40-45K-s kategóriáig (használtan), itt találtam olyanokat mint (kínaiakat mellőzve):
Samsung Tab 10.1, Tab2 10.1, Tab3 10.1
Asus TF101 (talán még dokkolóval is belefér)
LG Optimus PadÚgy látom ezek nagyja 2011 környékén kiadott, Tegra 2-es gépek, elég ez még manapság a boldogsághoz?
A fentiek közül melyik a leginkább ajánlott, vagy max 45K-s árban esetleg lehet jobb? (használtban is gondolkodva)[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
válasz Milka 78 #52180 üzenetére
Én azt gondolom, hogy igen. És akkor is olyat, ahol a rendszer mellett a maradék felhasználható terület egyben van, hogy ne járj úgy, mint pl. a Navon-osok.
(#52176) Czimby: Biztosan vannak, de itthon ilyen van, és még nem találkoztam velük (lehet nem próbáltam elég keményen ).
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
válasz Milka 78 #52201 üzenetére
Ami így hirtelen eszembe jutott a leírásod alapján:
- Ha árérzékeny vagy, akkor mindenképpen azt a készüléket válaszd, ami megfelel azokra a feladatokra, amire használni akarod, se többet, se kevesebbet; mert januárra - kis túlzással bármit is veszel - a felét sem fogja érni. Erre a G Pad 8.0 tűnik nyerőnek, bár hirtelen nem tudom, hol és mennyiért lehet ilyet vásárolni. A kétmagos Atomos Acernál jobb választás.
- Ha az ár annyira végül nem gond, akkor LG G Pad 8.3 - szép és időtálló., és még a hordozható méreten
innen.Egy 10''-est már nem olyan kényelmes hurcolni.
-
sb
veterán
válasz Milka 78 #52136 üzenetére
Köszi.
Én úgy láttam azért 1280-ra még elég lenne az RK3188. Igaz, itt nem játékra gondolok, hanem csak átlagos felhasználásra, azt bírnia kéne.Az LG hw szinten szimpatikus, de egy 8"-ost kipróbáltam, az nem volt túl smooth érzésre. Olcsóbb cuccok is gyorsabbnak tűntek. Mindenesetre 3G nélküli egyik versenyzőnek megteszi.
Többiektől egyéb ajánlás? Régebbi olcsóbb modellekből vagy új SOC-okból?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Milka 78 #52409 üzenetére
"1280x800 10 colon ide 149ppi oda ... mint egy Kína retina csodát laggokall"
Nekem is ez a dilemmám. Meg az, hogy 16:9-est nem akarok. Volt, de igazán sosem bírtam megszokni. Netezni jobb a 4:3.Amúgy nem is a pixelhuszárkodás miatt, mert volt 9.7"-os, 1024x768 felbontású táblám, el lehetett azzal is lenni, mégsem olyan
Az LG-t még nem láttam, de a Samu 10.1'-os, 1280x800 felbontású gépeknek a képe nem győzött meg. A 2500-as felbontású Samuért viszont nem vagyok hajlandó kiadni 3 kínai árátMég nézegettem az Windowsos táblákat is (Lenovo Miix, Asus Transformer), de a Win8 nekem marhára nem áll kézre.
[ Szerkesztve ]
-
altoalto
tag
válasz Milka 78 #52487 üzenetére
Na ja, erogepet valoszinuleg ennyi maniert nem fognak hozzam vagni Lassacskan jonnek a hd 4400-5300 vga karik a tabokban, es a meglatasom szerint hamarosan raerositenek majd a fiuk, mert sokan kivaltanak a notijukat egy 2 in 1 masinara. Ezaltal a nehany eves jatekok elerhetove valnak a tabokon.
-
khalox
őstag
válasz Milka 78 #52563 üzenetére
Elsősorban nem emiatt ajánlottam az Asus-t, hanem a kétszer akkor háttértár miatt.
Egy 8GB-os készüléken csak 4GB-ot fog tudni használni alkalmazások telepítésére, a többit elfoglalja a rendszer. (A root-ot meg SD-fixes mókolást most hagyjuk.)Grafikus összehasonlítást a GFXBench-en találtam hirtelen - de azt is jó tudni. hogy azzal a maximális órajellel és azzal a maximális teljesítménnyel úgy szívja az akkumulátort, hogy behorpad a hátulja.
Viszont ha csak netezik, olvas valaki, akkor az üzemidő összemérhető (8-9 órás kijelzőidő alkalmazásoktól függően, de akár több is lehet, ha a használat közben ki van kapcsolva).
-
NandorHUN
addikt
válasz Milka 78 #52652 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez elég jól megy alapból vagy kell majd hozzá valami ROM? - Utoljára Samsung Galaxy S4-em volt még régen és ahhoz jól jött egy főzött ROM (ellenben pl. HTC One-om tökéletesen fut anélkül is).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
khalox
őstag
válasz Milka 78 #52735 üzenetére
Azt gondolom, a tanácsod az eddigi tapasztalatok alapján igenis egészséges volt. Nem léptél senkinek a tyúkszemére, magam is hasonló véleményt fogalmaztam volna meg... És minden készülékkel akadhatnak problémák, valamelyikkel több, valamelyikkel kevesebb.
A Wayteq-nek már több olyan termékét is láthattuk itt a PH-n, ami különböző okok miatt erős kompromisszumnak számított. Ezt kompenzálta az ár és a jónak mondható szoftvertámogatás. Kijön az új termék, és akkor sokan figyelik, hogy "no, talán majd most...'
Lehet, hogy pont a 8Q a "talán majd most" - ha meg szeretné vásárolni a látottak alapján, akkor tegye... mi meg majd megnézzük, hogy boldog vigyor lesz vagy fogaknak csikorgatása.
Amúgy azért az árért teljesen jók, a 7x Quad egyenesen sikertörténetlegendary:
Wayteq XTab-7x Quad, XTab-7Q, XTab-8Q, ezeket és a kategóriájukat nézd meg.[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz Milka 78 #52789 üzenetére
Ippen kollégámmal beszélgettem tegnap asus padfone van nekije 2db. A fiának tönkre ment a mikrofon a telefon részén, garban 3-4 nap alatt javítódott. Futár jött, javították, futár hozta. Illetve hozzátéve, hogy nem csak a mikrofont, hanem hangszórót és akkut is cseréltek rajta bónusz. (valszeg ők úgy látták ezek is szükségesek) Ez a hozzáállás nekem szimpatikus.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
ClioRS
őstag
válasz Milka 78 #52798 üzenetére
Pontosan abban, amit írtál
Pl ha nézek valamit, jön egy email, átváltók, megnézem, törlöm, közben írnak facebookon, átugrok oda, majd vissza a böngészőbe, ezek között nekem már laggol, szaggat, néha elgondolkodik amikor írni akarok és a billt lassan jeleníti meg. Note 10.1-en is volt ilyen, de jóval minimálisabb, és nem volt zavaró, itt pedig az.
Amúgy a céges telefonom egy F6, ugye az is snap 400, csak nem A7-es maggal, viszont az még rosszabb.... -
pengwin
addikt
válasz Milka 78 #52798 üzenetére
Grafikus gyorsító téren tudtommal kb. 4-szer erősebb Az Adreno 320 a 305-nél, Azonos órajelen pedig egy Krait mag kb. 2-szer (vagy többször) erősebb egy Cortex-A7-nél.
Vagyis ez a felezett-negyedelt teljesítmény a fenti listában a Samsung szerint 6k-val ér kevesebbet, mint az Asus gépe.
Nem olyan rémes a Snapdragon 400, van az az ár, amiért el lehet viselni a kisebb (de korrekt) teljesítményét, csak az nem 98k.Üdv, pengwin
-
Bembee12
aktív tag
válasz Milka 78 #52814 üzenetére
Na végül megrendeltem az ifive mini 4-et... xD
Kiváncsi vagyok milyen lesz a rk3288.Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
jo munkas
csendes tag
válasz Milka 78 #52935 üzenetére
nem a felbontás miatt választottam ezeket,
ezek alapján szűrtem ki hogy melyik lenne jobb:
WAYTEQ X Tab-100QCR
Kijelző mérete: 9.7"
Processzor órajel: 1.6 GHz
Processzormagok száma: 4
RAM mérete: 2 GB
Akkumulátor kapacitás: 10000 mAhAlcor Zest Q933RS
Processzor frekvencia 1,5 GHz Quad-Core
Kijelző mérete 9,7"
Memória 2 GB RAM
Akkumulátor kapacitás 7800 mAhAlcor Access Q913M
Processzor frekvencia 1,6 GHz Quad-Core
Kijelző mérete 9,7"
Memória 2 GB RAM
Akkumulátor kapacitás 7400 mAhGondoltam ennyi elég hogy szépen mennyenek a játékok, a felbontás nem lényeges csak ne legyen pixeles a kép
-
Kapanyél
őstag
válasz Milka 78 #52950 üzenetére
Csak a Mali-450-re írtam, hogy elegendő az szinte mindenhez.
Az Onda, meg a legtöbb nagyonkínai csoda (akár van magyar forgalmazó és support, akár nincs), eddigi tapasztalataim szerint szemétre való mind. Ugyanolyan teljesítményű hardverrel egy "márkás" gép oda-vissza alázza ezeket. Kivételek nyilván vannak mindkét oldalon, de a választék már akkora, hogy kár foglalkozni a kockázatosabbik felével. Jól tetted, hogy nem ezt választottad.
Kollégám kölke (10 éves) egy 7"-os Lenovo-t nyúz a szó szoros értelmében. Olcsó volt, kicsi és béna á felbontása is... de egyszer sem akarta földhöz vágni és egyszer sem jött hozzám, hogy bak van, lassú vagy nem megy és segítsek...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
pengwin
addikt
válasz Milka 78 #52963 üzenetére
Memo Pad 10 HD-ban van Rk3188, egyik barátom nagy megelégedéssel használja.
Mondjuk abban csak 800*1280-as kijelző van, amihez röhögve elég a teljesítménye.
Én úgy tudom nagyobb-nevesebb gyártók nem pakolták bele ezt a konfigurációt a QXGA kijelzők alá, nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
kelzsoca
félisten
válasz Milka 78 #52963 üzenetére
Az Asusnak is volt ilyen gépe,kíváncsi lettem volna,hogy mit lép egy ilyen kiépítésben,menyit dob egy nagy gyártó "munkássága".
Amennyiben a hardveres rész a korlátos, lehet bármilyen gyártó, szoftveresen a fizikai "korlátokat" nem lehet megoldani.
Ezt a csak A brandes készüléket szabad venni szöveget pedig elégszer hallottuk már (akinek nem inge..) semmi értelme nincs ezt skandálni, főleg nem egy olyan topicban, ami kezdetek óta a kínából beszerezhető gépekről szól(t) persze időközben valaki átiratta a nevét, de ez a lényegen nem változtat. Ez persze nem azt jelenti hogy nem lehet A brandes terméket ajánlani, csak ne essünk át a ló túloldalára ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Milka 78 #53015 üzenetére
Akkor jól gondoltam
Most, hogy mondod, neki is valami Myaudio volt régebben, amit egyszer kézbe vettem, és egy perc alatt húztam fel magam azon a tetű lassúságon, amit képes volt előadni. De ha azt vesszük, ilyen szinten igen jó paritásban van a gyerekkel, főleg ha a rendrakás, tanulás, és egyáltalán bármilyen feladat futtatását nézzük
Jó lesz, köszönöm a megerősítést!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest